ten-ten Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 .......... Πράγματι τα optimizations είναι πιο καλά στο XBOX ...μπράβο στους προγραμματιστές
Woof Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Και μιας και πιασαμε την Capcom,οι προγραμματιστες της αντιστοιχισαν την αποδοση της CPU του 360 με αυτη του CoreDuo 3.2 Extreme Edition. Μιλάμε για καρα-μαρκετινγκ....Μιας ομως που το αναφέρεις μηπως εχεις και το λινκ?Να το δείξω σε 2-3 προγραμματιστές να δουμε τι θα πουν.
KleKoR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μιλάμε για καρα-μαρκετινγκ....Μιας ομως που το αναφέρεις μηπως εχεις και το λινκ?Να το δείξω σε 2-3 προγραμματιστές να δουμε τι θα πουν. Ρε... σε παρακαλώ, αυτό ισχύει... γιατί δεν το πιστεύεις;;;;... το είπαν και είναι νόμος.... τι νομίζεις ότι μας πουλάνε φούμαρα όπως η sony όταν λένε για το ποσοστό χρήσης του cell... σε παρακαλώ....
MiltoZ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Πράγματι τα optimizations είναι πιο καλά στο XBOX ...μπράβο στους προγραμματιστές Καλύτερα να λες μπράβο στους προγραμματιστές που τα έδωσαν όλα και κατάφεραν μετά από μερικά χρόνια να κάνουν καλό optimization στο killzone 2
Yperaspisths Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 To ps3 ειναι ανωτερο γιατι εχει blu ray,καλυτερα παιχνιδια και γιατι ειναι sony http://www.youtube.com/watch?v=YIYxb4PR1qU&feature=channel_page Oριστε τα Exclusive για το 2009. Δειξτε μου τα αντιστοιχα του xbox να γελασουμε
MiltoZ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 To ps3 ειναι ανωτερο γιατι εχει blu ray,καλυτερα παιχνιδια και γιατι ειναι sony Ε πες το ντε! [/thread]
Yperaspisths Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ε πες το ντε! [/thread] Εννοωντας φυσικα την αξιοπιστια και οχι το fanboyισμο. Η sony στις κονσολες εχει βαρια ιστορια
dp@pa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 To ps3 ειναι ανωτερο γιατι εχει blu ray,καλυτερα παιχνιδια και γιατι ειναι sony http://www.youtube.com/watch?v=YIYxb4PR1qU&feature=channel_page Oριστε τα Exclusive για το 2009. Δειξτε μου τα αντιστοιχα του xbox να γελασουμε ειλικρινά ελπίζω οτι δεν τα πιστεύεις εσυ αυτα! ....seriously though.. εχω και τα 2...και το ενα μαζευει σκονη..μαντεψε ποιο.
Yperaspisths Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 ειλικρινά ελπίζω οτι δεν τα πιστεύεις εσυ αυτα! ....seriously though.. εχω και τα 2...και το ενα μαζευει σκονη..μαντεψε ποιο. To xbox360?
ultralisk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 To ps3 ειναι ανωτερο γιατι εχει blu ray,καλυτερα παιχνιδια και γιατι ειναι sony http://www.youtube.com/watch?v=YIYxb4PR1qU&feature=channel_page Oριστε τα Exclusive για το 2009. Δειξτε μου τα αντιστοιχα του xbox να γελασουμε LOL...καταρχήν ας γελάσουμε που ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ τα μισά παιχνίδια τα οποία μας δείχνεις να βγουν το 2009 :lol: FFXIII versus, GT5, GOD of WAR 3, MAG (αυτό με τους 12.000 παίκτες ταυτόχρονα online ντε) :lol:
dp@pa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 LOL...καταρχήν ας γελάσουμε που ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ τα μισά παιχνίδια τα οποία μας δείχνεις να βγουν το 2009 :lol: FFXIII versus, GT5, GOD of WAR 3, MAG (αυτό με τους 12.000 παίκτες ταυτόχρονα online ντε) :lol: λολ...re kai me 32 ατομα δεν βγαζεις ακρη, οπως killzone, καποτε ολοι ειναι σε ενα σημειο και δεν ξερεις τι ακριβως γινεται!.....Αν ειναι να περιμενω για 4 παιχνιδια, που τα 3 δεν με ενδιαφερουν καν..τι να το κανω..εδω το χβοχ...εχει ενα σωρο που θα βγουν και περιμενουμε πως και πως...και τα εxlusives ποσα ειναι στο ΠΣ3? και ποσα στο χβοχ.?.....για δειτε λιγο διαφορά.
atomsk Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Για πείτε κάνα exclusive του xbox (που δεν θα βγεί και σε pc:rolleyes:) αν είναι να το αγοράσω και εγώ αφού έχει τόσα exclusives. To bikini zombie slayers είναι γαμάτο πάντως δε μπορώ να πώ
Woof Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 1ον τα time exclusives δεν θεωρούνται και τοσο exclusive...έτσι για αναφορά. 2ον Exclusive ειναι οταν δεν δεν μπορείς να το βρεις σε κανένα άλλο μηχανημα...και αγοραζεις το μηχανημα για να το παίξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις