Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
βασικα τα εχω και τα 2...το multiplayer στο killzone δεν ειναι καλυτερο απο το halo και επισης τα extra στοιχεια στο halo ειναι περισσοτερα και αυξανουν το replayability....αυτα τα 2 σχολιασα εγω

ερώτηση άσχετου...

με τον καιρό δεν θα αποκτήσει και το Killzone 2 extras για multiplayer?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα παρει πριν πανω από ένα χρονο το 360. Πριν κάτι μήνες ο father πήρε το PS3 για τον browser και το Blu-Ray. Κατάλαβα πόσο ανώτερο ειναι πλέον το online gaming στις κονσολες σε συκγριση με PC.

Με συνδεση 1Mp/s δεν ενιωσα τι θα πει lag @ CoD: WaW στο Sony Network (και ασύρματα). Εν τω μετακσύ οταν πάω στο Gamerbase και παιζω Call of Duty που εχουν 30 Μπ/ς παιζω με +100 Ping

Για να παίκσω στο Live πρέπει να αγοράσω Wi-Fi adapter και συνδρομή (αμα ήταν εφ όρου ζωής ίσως) . ΑΝ με ρωταγανε πιο θα αγόραζα για να παίζω single-player θα έλεγα μακράν το 360 για 2 λόγους:

1. Αποκλειστικότητες

2. Χειριστήριο

p.s. Είχα καιρο να μήν γραψω greeklish και με πόνεσαν τα χέρια μου. Αλήθεια.

Δημοσ.
Ας τα να πάνε...

Φοβερο συγκριτικο ε? απλα για γελια....:lol:

Παρτε κ ενα συγκριτικο για RE5:

http://d.hatena.ne.jp/yoda-dip-jp/searchdiary?of=0&word=*

sBioHazard5_02_360.png

sBioHazard5_02_PS3.png

sBioHazard5_03_360.png

sBioHazard5_03_PS3.png

sBioHazard5_22_360.png

sBioHazard5_22_PS3.png

sBioHazard5_14_360.png

sBioHazard5_14_PS3.png

Κ συν ολα αυτα το frame-rate στο PS3 πεφτει αρκετα κατω απο τα 30fps οταν η δραση γινεται πιο εντονη συμφωνα με το IGN.

Δημοσ.

Nαι δυστιχως το resident evil στο ps3 ειναι απαραδεκτο οπτικα! Οσο κορυφαιο ειναι to Killzonε τοσο χαλια ειναι το resident evil...Απο το demo που ειχα κατεβασει απο το psn store η διαφορα δεν ειναι απλα ενα 5% υπερ του χβοχ αλλα μεγαλη διαφορα στο παιχνιδι αναμεσα στις δυο κονσολες.... Παντως αυτος που φταει ειναι η capcom. Αλλα πια εχει γινει multiplatform εταιρια και δεν εχει σκοπο να κανει δουλεια πανω σε ps3!

• Super Moderators
Δημοσ.
Κατάλαβα πόσο ανώτερο ειναι πλέον το online gaming στις κονσολες σε συκγριση με PC.

δεν όμως...δεν :P

Δημοσ.
δεν όμως...δεν :P

Όσων αφορά τις ταχύτητες είναι

Αμα ξέρεις να παίζεις με gamepad είναι

Αμα σου αρέσει να γράφεις μυνήματα καθώς παίζεις οκ, δεν είναι (άν και μπορείς να πέρεις ένα controller keyboard)

Το μόνο σοβαρό κάπως πρόβλημα είναι ότι δέν διαλέγεις εσύ τους σερβερσ που θα μπείς. Γι' αυτό όμως δεν έχεις lag. Στο κάτω κάτω άμα θες να παίκσεις μαζί με φίλο σου υπάρχουν και τα invites

Και οι τακτικοί online παίκτες είναι στις κονσολες. Μιλάω πάντα για FPS, Platform, Αθλητικά, όλα εκτός από MMOGs

• Super Moderators
Δημοσ.
Όσων αφορά τις ταχύτητες είναι

θέμα provider και routing...

Αμα ξέρεις να παίζεις με gamepad είναι

αναλόγως το game...

Δημοσ.
Το Resident ειναι οπτικα υπεροχο και στις δυο κονσολες. Εχοντας παιξει το demo και στις δυο δεν μπορεσα να εντοπισω διαφορες. Να και ενα συγκριτικο απο τις τελικες εκδοσεις του παιχνιδιου και οχι των demo τους.

Ρε σι βαντας τι χαλας το ποστ του καιμενου μας τρολλ αστον να χαιρεται..θα του χαλασεις την μερα τωρα...Δρ τις παπαριες σου τις λες τρολακι αλλα την κονσολιτσα την αγορασες ε αφου πετυχε και αυτο η σονυ μπραβο τις :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε σι βαντας τι χαλας το ποστ του καιμενου μας τρολλ αστον να χαιρεται..θα του χαλασεις την μερα τωρα...

καλά και εσύ είσαι ψιλο απαράδεκτος στο άλλο topic με το killzone 2 :P

Δημοσ.

ThReSh

Αν παρεις και δεις το ποστ μου απο αρχη απο που αρχισε και το που το πηγαν,με κα8αρο σκοπο να τρολαρουν στο τοπικ..θα καταλαβεις πιος ειναι απαραδεκτος και πως αναιρουνται μονοι τους.

Δημοσ.

Μα φιλε μου η διαμάχη δεν ηταν για το κιλλζονε2 που στην τελική ειναι ενα παιχνίδι που δεν χωράει αμφισβητήσει.Εδω βγηκε η ιδια η Ms και εδωσε επαινο!Φαίνεται τωρα το τρολλ οτι και να λεμε...πες μου εσυ τωρα ειναι σοβαρο να λεμε οτι η διαφορα μεταξυ Gears 1 K gears 2 ειναι μεγαλη ενω gears2 k killzone2 ειναι μικρη?Ε μετα απο αυτο τι αλλο να πει κανενας.Το πραγμα μιλαει μονο του!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...