Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε ναι να λεμε οτι ενα παιχνιδι 1.5 χρονο παλιο, ειναι χειροτερο απο ενα που βγηκε τωρα...ΠΩΣ ΕΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ

Δημοσ.

καλα το διαβασα αλλα μου φανηκε biased...καλυτερο multiplayer και replay value???ε οχι ρε παιδια αυτο δε γινεται...μονο τα επειχειρηματα να δει κανεις που παραθετει αυτος που γραφει ακυρωνονται απο μονα τους...

multiplayer

Though not tried and true as Halo's multiplayer experience, Killzone 2's multiplayer wins Round VI, giving it a one round lead over Halo 3 so far in this match up. I'm confident that gamers will be sucked into Killzone 2's Call of Duty-caliber multiplayer experience.

κι ομως νικαει το killzone 2:confused:

extras-replayability

Killzone 2 doesn't have any crazy modes outside its single-player and multiplayer options, but the years it's taken for Guerilla Games to polish and perfect this beast of a first-person shooter's two main game types really shows.

κι ομως νικαει ΚΑΙ εδω τo killzone 2:confused:

καλα ρε παιδια το forge δε μετραει?τα βιντεο,φωτο που βγαζει ο χρηστης δε μετρανε...ξεκαθαρα τα extras του halo 3 ειναι περισσοτερα

και σας μιλαει τωρα ανθρωπος που σε μερικες ωρες θα παρει ps3 + killzone 2 bundle:lol:

Δημοσ.

έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί η πραγματική σύγκριση γίνεται στα multiplatform...

18-0...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι είναι,η καλή κονσόλα δεν φαίνεται στα exclusives στα multi φαίνεται.

PS:bahamut πόρτο πρώτα και μετά ισως δεις για πιο λόγο νικάει το killzone.

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Killzone 2 vs. Halo 3

Killzone 2 Wins: 4

Halo 3 Wins: 2

Ties: 1

OVERALL WINNER: KILLZONE 2

λοοοοοοοοοοοοοολ

μα πόσο άσχετος πρέπει να είναι κανείς για να βγάζει τέτοιο αποτέλεσμα :lol:

respect στα τσακάλια του gamepro...τα παλικάρια δεν παίζονται

Επεξ/σία από ultralisk
Δημοσ.

Απο τα λιγα που διάβασα μάλλον λενε μλκες.Το πιο είναι "καλύτερο" θα το κρίνει ο κόσμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τεχνικο τομεα το Killzone 2 ριχνει headshot στο Halo 3, απο κει και περα το gameplay ειναι θεμα προτιμησης.

Να και ενα ενδιαφερον συγκριτικο αναμεσα στο Uncharted που κυκλοφορησε εδω και εναμιση χρονο στο PS3 και το Gears 2 που κυκλοφορησε πριν 5 περιπου μηνες στο 360.

Uncharted Vs Gears of War 2

Αραγε με Uncharted 2, Heavy Rain και God of War 3 τι εχουμε να δουμε στον τομεα των γραφικων?

Επεξ/σία από BANTAS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Έτσι είναι,η καλή κονσόλα δεν φαίνεται στα exclusives στα multi φαίνεται.

PS:bahamut πόρτο πρώτα και μετά ισως δεις για πιο λόγο νικάει το killzone.

βασικα τα εχω και τα 2...το multiplayer στο killzone δεν ειναι καλυτερο απο το halo και επισης τα extra στοιχεια στο halo ειναι περισσοτερα και αυξανουν το replayability....αυτα τα 2 σχολιασα εγω

Επεξ/σία από bahamut zero
Δημοσ.

Τι να σου πω εγω δεν έπαιξα κανενα απο τα 2 ακομα...το χαλο λογο λαιβ και το κιλλζονε γιατι ακομα δεν μου εχει ερθει,πάντως εχει να κανει ανάλογα με την προτίμηση του κα8ενος.Ο φιλος μου ας πούμε εχει τρελα8ει με το κιλλζονε..Το ΠΣ μου ηταν για σενα οχι ολο το ποστ .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...