Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Mερικα στατιστικα στοιχεια για τις υπηρεσιες online των δυο κονσολων και για οποιον ενδιαφερεται

Το X-box live εχει 17.000.000 χρηστες στις 26 χωρες που υποστηριζεται(δεν περιλαμβανεται η Ελλαδα) ποσοστο 60% περιπου επι των κατοχων της κονσολας

Συμφωνα με την Microsoft οι μισοι λογαριασμοι απο αυτους ειναι Gold

Δηλαδη ενα ποσοστο 68% δεν παιζει παιχνιδια online.

Το PSN εχει 20.000.000 χρηστες στις 55 χωρες που υποστηριζεται(και η Ελλαδα)ποσοστο 99% των κατοχων της κονσολας

Δεν ηταν επιχειρημα και αν διαβασες καλα δεν εκανα κανενα σχολιο.Ειναι απλα στατιστικα στοιχεια.

Τα οποια παραθετω για να μην την πατηση κανεις οπως εγω.Διαβαζοντας τα posts σε αυτο το topic ειχα την εντυπωση οτι το PSN ειναι μια κακη online υπηρεσια που δεν την προτιμαει κανεις και οτι δεν βρισκεις συμπαιχτες η αντιπαλους στα online.

1. Ποιός έδωσε αυτά τα στοιχεία, η σόνυ?

2. Τα νούμερα του psn είναι μαζί με psp.

3. Οποιοσδήποτε πάρει ps3/psp μπορεί να φτιάξει account τσάμπα και μετά να μην ξανασχοληθεί με online. Σημασία έχει το active community.

4. Φαντάζομαι σαν χρήστης ps3 που είσαι θα ξέρεις ότι η συντριπτική πλειοψηφεία στο psn δεν έχει ή δεν χρησιμοποιεί headset με ότι αυτό συνεπάγεται.

5. Το πόσο καλή είναι μία υπηρεσία είναι σχετικό με το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Για να μην το κουράζω άλλο, αν κάτι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή για την σύγκριση των δύο κονσολών, είναι ότι το live είναι καλύτερο από το psn.

Δημοσ.

Kαναμε την πλακα μας και φτανει στο επομενο κουβαδακια και σε αλλη παραλια ,

στελνω μηνυμα στον admin. Ποιος ειναι εδω μεσα να ξερω?

Επισης επανερχομαι υπαρχει επιλογη για να μιλησεις στο wιpeout, η απλα το εχεις συνδεδεμενο και λειτουργει αυτοματα?

Δεν ακουω κανεναν. Δεν ειχα headshet και πριν μια εβδοαμαδα πηρα για το κινητο μου ειναι eriskson. Υπαρχει προβλημα θελω sony official headshet?

Δημοσ.
1. Ποιός έδωσε αυτά τα στοιχεία, η σόνυ?

2. Τα νούμερα του psn είναι μαζί με psp.

3. Οποιοσδήποτε πάρει ps3/psp μπορεί να φτιάξει account τσάμπα και μετά να μην ξανασχοληθεί με online. Σημασία έχει το active community.

4. Φαντάζομαι σαν χρήστης ps3 που είσαι θα ξέρεις ότι η συντριπτική πλειοψηφεία στο psn δεν έχει ή δεν χρησιμοποιεί headset με ότι αυτό συνεπάγεται.

5. Το πόσο καλή είναι μία υπηρεσία είναι σχετικό με το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Για να μην το κουράζω άλλο, αν κάτι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή για την σύγκριση των δύο κονσολών, είναι ότι το live είναι καλύτερο από το psn.

Ναι τα στοιχεια ειναι τα επισημα της Sony

Δεν εκανα κανενα σχολιο αν ειναι καποιο καλυτερο απο το αλλο

Απο που συμπεραινεις οτι το live ειναι καλυτερο απο το PSn?

Δημοσ.
Υπαρχει προβλημα θελω sony official headshet?

Οχι, με οποιο blue tooth headset εχεις μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Θα το κανεις register απο τα accessories settings στο xmb να μιλας και να ακους απο αυτο και θα λειτουργησει λογικα χωρις προβλημα.

Δημοσ.
Ναι τα στοιχεια ειναι τα επισημα της Sony

Δεν εκανα κανενα σχολιο αν ειναι καποιο καλυτερο απο το αλλο

Απο που συμπεραινεις οτι το live ειναι καλυτερο απο το PSn?

καλά δεν νομίζω να τίθεται θέμα από κανέναν για το πιο είναι καλύτερο, τι να σου εξηγήσει;...είναι κάτι που θα παραδεχόταν και ο ίδιος ο Kutaragi

σημασία, όπως είπε ο Μίλτος, έχει το active community...να στο πω και αλλιώς;...τόσο καιρό εδώ στο φόρουμ ποιους βλέπεις να παίζουν πιο πολύ multi games μεταξύ τους;...τους PS ή τους XBOX owners;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια ενας Χριστιανος να μου απαντηση δεν υπαρχει ?

Να πω οτι σε αλλα παιχνιδια εχω chat πχ motostorm.....ps3 forum comes back , αντε gherude περνω τα κουβαδακια μου και φευγω απο το τοπικ σου.

Ε ρε καποιοι πηρατε αερα!

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.
καλά δεν νομίζω να τίθεται θέμα από κανέναν για το πιο είναι καλύτερο, τι να σου εξηγήσει;...είναι κάτι που θα παραδεχόταν και ο ίδιος ο Kutaragi

σημασία, όπως είπε ο Μίλτος, έχει το active community...να στο πω και αλλιώς;...τόσο καιρό εδώ στο φόρουμ ποιους βλέπεις να παίζουν πιο πολύ multi games μεταξύ τους;...τους PS ή τους XBOX owners;

Εγραψα σε προηγουμενο post οτι συμφωνα με στοιχεια της microsoft οι χρηστες του xbox live ειναι 17.000.000 και περιπου 8.000.000 απο αυτους ειναι gold members(το 70% ειναι αμερικανοι) που σημαινει οτι μονο αυτοι μπορουν να παιξουν online games.Η περιεργεια μου ειναι αφου ειναι η υπερτατη online εμπειρια γιατι το 68% των κατοχων της κονσολας αδιαφορουν για αυτη την υπηρεσια??

http://www.mcvuk.com/news/33338/56-of-Xbox-Live-members-pay-Gold-subscription

Δημοσ.

Οι μισοί περίπου δεν έχουν gold account (το 68% πως προκύπτει?) Λογικό νούμερο, γιατί δεν ενδιαφέρονται όλοι για online και δεν μπαίνουν στην διαδικασία. Επίσης λογικό όποιος παίρνει ps3 (psp) να φτιάχνει κι από ένα (τουλάχιστον) account αφού είναι τσάμπα. Ότι το live ειναι καλύτερο απο το PSn το λέει όλος ο κόσμος εδώ και χρόνια, εσύ ακόμα έχεις αμφιβολίες?

Δημοσ.
Οι μισοί περίπου δεν έχουν gold account (το 68% πως προκύπτει?) Λογικό νούμερο, γιατί δεν ενδιαφέρονται όλοι για online και δεν μπαίνουν στην διαδικασία. Επίσης λογικό όποιος παίρνει ps3 (psp) να φτιάχνει κι από ένα (τουλάχιστον) account αφού είναι τσάμπα. Ότι το live ειναι καλύτερο απο το PSn το λέει όλος ο κόσμος εδώ και χρόνια, εσύ ακόμα έχεις αμφιβολίες?

Το 68% των κατοχων xbox 360 δεν παιζουν online συμφωνα με τα στοιχεια της microsoft (28.500.000 πωλησεις παγκοσμιως 8.000.000 κατοχοι gold member)

H λογικη μου λεει οτι ειναι πιθανοτερο να βρεις συμπαικτες/αντιπαλους στο PSN λογω μεγαλυτερου αριθμου χρηστων

Δημοσ.
Το 68% των κατοχων xbox 360 δεν παιζουν online συμφωνα με τα στοιχεια της microsoft (28.500.000 πωλησεις παγκοσμιως 8.000.000 κατοχοι gold member)

H λογικη μου λεει οτι ειναι πιθανοτερο να βρεις συμπαικτες/αντιπαλους στο PSN λογω μεγαλυτερου αριθμου χρηστων

εκεί που τελειώνει όμως η λογική, αρχίζει το XBOX Live

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό και σου εξήγησα τους λόγους. Καταρχήν είπαμε ότι τα νούμερα είναι μαζί με psp. Αυτά ήθελε να δώσει η Σονυ αυτά έδωσε. Έπειτα καθένα από τα account μίας δωρεάν υπηρεσίας δεν αντιστοιχεί ανγκαστικά σε κάποιον ενεργό χρήστη. Ίσα ίσα που οι ενεργοί χρήστες είναι συνήθως ένα μικρό ποσοστό. Για να στο πω κι' αλλιώς, ο καθένας μπορεί να έχει φτιάξει τόσα accounts όσα έχει ξέρω γω κι ο apokleiros στο insomnia. Χώρια τα πολαπλά accounts που έχετε όλοι σας αμέσως αμέσως λόγω του regional content. Τέλος, ισχύει κι αυτό που σου απάντησε ο Ultralisk προηγουμένως, ότι δηλαδή μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις και στην πράξη ποιά community είναι περισσότερο active.

Δημοσ.

εχω μια ενσταση οσον αναφορα το bluetooth headset.. αν ειναι αρκετα παλιο (σα το δικο μου ενα πραμα) κ επομενως δεν εχει το χαρ/κο A2P (audio to player) δεν το βλεπει το ps3 εφοσον απαιτει αυτο για να το δει..

ενημερωτικα το λεω, μη την πατησει κανεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...