Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά μην πάρουμε και το fbi για να δούμε απο πού μπαίνει ο απόκλειρος..

Η αλήθεια είναι οτι ένα traceip είναι ευκολάκι σήμερα αλλα δεν μπαίνει κανείς σε αυτή τη διαδικασία.

Απλά όταν ο Απόκλειρος ποστάρει κάνει μπάμ απο 3 subforum πιο πέρα.

Δημοσ.

ελα μωρε, αφηστε το παιδι, μου το φαγατε.. ποιος θα μοιραζει το γελιο απο δω κ περα? (κ στις 2 "πλευρες") . θα ρθει καποια στιγμη που θα τον πεθυμησουμε, αλλα τοτε θα χει φυγει για παντα.. για ποιον θα μπαινετε απο δω κ περα στο ps3 vs xbox360??

κλαψ! λυγμ! αει στο καλο συγκινηθηκα.. :cry:

τουλαχιστον ξερουμε που θα ποσταρει.. οποτε..

Δημοσ.

Ναι ρε. Δεν θυμάστε έναν καιρό που είχε ερημώσει εντελώς το thread? Τόσο καιρό τώρα έχουμε πάρει τα πάνω μας και μπορούμε να τρωγόμαστε με την ησυχία μας. Ας μην το χαλάσουμε. Όλοι υπέρ του apokleiros.

Δημοσ.

Οχι κατι που δεν ξερουμε αλλα...

MTV Multiplayer: How is multi-platform development going for “Rage”? Have you reconciled the differences between the Xbox 360 and PS3?

Carmack: Yeah, we’ve got a really good technical solution for that. Our current technology base is all built from the ground up to support this. And there is a little bit of least common denominator-ing, where usually the PS3 becomes the sticky point in terms of [being] a little bit slower on the graphics, you’ve got a little bit of less memory to deal with but a little bit more processing power. So you kind of have to balance the things between all of that. But our important fundamental decisions do have to be made around what’s going to work on the console, even though people with the very highest end PCs might have a system with a couple times the processing power of what a console has. We can’t do anything specifically focused towards that that would be in any way detrimental to the rest of the market.

Δημοσ.
στο ΤΕΛΟΣ :P (από την γνωστή φάρσα "πες μου ποιος είσαι και τι κάνεις")

AAAAAAA τώρα το πιασα! Καταραμμένο hangover γκρρρ

Δημοσ.
Ευχαριστω για τους πολυ ψυχραιμους και ωριμους χαρακτηρισμους σου, αλλα γιατι δε γραφεις στα ελληνικα τη λεξη retard φιλε μου?. Οριστε θα στο κανω πιο ξεκαθαρο για να μη νομιζεις οτι μιλας με retard. Με το προηγουμενο ποστ ηθελα να δειξω πως το νομισμα εχει δυο πλευρες. Η Sony μπορει να ειπε πραγματα που δεν τηρησε, αλλα το ιδιο ακριβως εκανε και η Microsoft. Ονομαζεται Marketing η τεχνικη αυτη και χρησιμοποιειται κατα κορον απο ολες τις εταιρειες καταναλωτικων προιοντων.

Oλες οι εταιριες ειπαν πραγματα που στη διαρκεια δεν εκαναν/αλλαξαν αλλα προφανως για εσενα εχει μεγαλυτερη σημασια η ελλειψη user-created content στο Live παρα το φιασκο της Sony με την αφαιρεση της υποστηριξης του backwards compatibility...ΟΚ τι να πω? δεκτον.

Ναι εχω δει πολλα αποκλειστικα του 360, θες να σου συστηνω καποιο? Και εννοειται οτι εχω 360, δε θα διατυπωνα αποψη για κατι που δεν εχω ζησει απο πρωτο χερι ο,τι και να νομιζεις εσυ. Το πληρωσα 400 ευρω στο launch (facepalm) και εφαγα ενα ωραιοτατο RROD πριν κλεισει χρονο. Για οσο διαστημα φτιαχνοταν η κονσολα (3 βδομαδες) χρεωνομουν κανονικα για την υπερτατη Online εμπειρια (2ο Facepalm). Το nickname μου στο live ειναι Vasilias, αν θες κανε με add να κανουμε chat. Η μηπως πρεπει να πληρωνουμε και γι αυτο την Microsoft? Eχω silver account. Εσυ εχεις PS3?

α. Εχεις δει οπως λες πολλα αποκλειστικα του 360 και λες οτι το 360 ειναι κατωτερο και ξεπερασμενο hardware που βγαζει κατωτερα οπτικα και τεχνολογικα exclusive games? Εισαι σιγουρος οτι εχεις ασχοληθει κ παιξει τοσο ωστε να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη για την τα παιχνιδια του 360?

β. Ναι μωρε καλυτερα να κανουμε chat στο PS3...μισο λεπτο να βρω το headset, ωχ ξεχασα οτι δεν εχω - πεταγομαι να σκασω το 30αρικο για ενα bluetooth headset κ ερχομαι.

γ. Αν εχω PS3? *facepalm* οχι δεν εχω απλα μια μερα ξυπνησα κ ειπα δεν βαζω και ενα PSN ID εκει στο sig για το χαβαλε.

Αυτη ηταν η βασικη φιλοσοφια της διαφημιστικης καμπανιας της Microsoft για το 360, ''εχεις επιλογες'' ελεγε. Οταν εφαγα στη μουρη το πρωτο RRΟD, σκεφτηκα οτι η καλυτερη επιλογη που μου εδωσε η Microsoft ηταν να αγορασω ενα Sony Playstation 3. Την συγχαιρω εκτοτε γιατι απολαμβανω εδω και δυο χρονια gaming χωρις να φοβαμαι καθε φορα που αναβω το μηχανημα μου.

Η καραμελα περι RROD πλεον εχει καταντησει αστεια εφοσον με τα τελευταια 2 revisions (Falcon, Jasper) εχει μειωθει κατα πολυ το φαινομενο - ασε που εχεις κ 3 χρονια εγγυηση οποτε οτι κ να παθει εισαι καλυμενος για αρκετο χρονικο διαστημα και με τον ενα μηνα trial που σου δινει η MS με καθε επισκευη τωρα πια δεν "χανεις" απο την "υπερτατη onine εμπειρια"...αλλα οπως κ να το κανουμε η ποιοτητα κ η αξιοποστια μιας κονσολας δεν σημαινει και πολλα για την επιτυχια κ αξια της σαν βιβλιοθηκη παιχνιδιων αν αναλογιστει κανεις οτι η καλυτερη κονσολα κατα γενικη ομολογια με το πιο ολοκληρωμενο software της προηγουμενης γενιας ηταν το PS2 με τα εξισου πολλα προβληματα με hardware κ το εξισου μεγαλο failure-rate ειδικα τα πρωτα 2 χρονια.

Και γω εχω μια απορια, εσυ ποσες φορες τερματισες το Kameo στο πρωτο χρονο του 360, πριν βγει το Gears of War? Να υποθεσω πως και συ φιλε εισαι αλλος ενας χρηστης PS3 που δεν μπορει να βρει παιχνιδια για τη κονσολα του να παιξει ε? Φανταζομαι θα μιλας εκ προσωπικης πειρας για το PS3?

Δεν πιστευω να συγκρινεις το launch/πρωτο χρονο του 360 με του PS3? Σαν παλιος κ ψαγμενος κατοχος 360 επρεπε να ξερεις οτι ακομα κ ο πρωτος χρονος του 360 μεχρι να βγει το Gears ειχε πολλα αξιολογα games...

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι σου ξεφευγουν να στα θυμησω:

• Call of Duty 2
  • Condemned
  • Kameo
  • Project Gotham Racing 3
  • Oblivion
  • Dead Rising
  • Ghost Recon: AW
  • Prey
  • Fight Night Round 3
  • Rainbow Six: Vegas
  • Viva Pinata
  • Test Drive Unlimited
  • Dead Or Alive 4
  • Saints Row
  • Geometry Wars
  • Splinter Cell: DA
  • Ridge Racer 6

Δημοσ.

Ρε παιδια θελω να μου εξηγησετε το PS3 και το Xbox 360 σε τι διαφερουν σε Hardware και Software( δηλαδη αυτα δεν εχουν BIOS) απο το PC?Επιπλεον,αν γινεται να βαλω Linux δεν θα μπορω να βαλω και Windows ?

Δημοσ.
Ρε παιδια θελω να μου εξηγησετε το PS3 και το Xbox 360 σε τι διαφερουν σε Hardware και Software( δηλαδη αυτα δεν εχουν BIOS) απο το PC?Επιπλεον,αν γινεται να βαλω Linux δεν θα μπορω να βαλω και Windows ?

Για 360 δεν έχει ακουστεί τπτ, αλλά αν θυμάμαι καλά στο ps3 κάποιος είχε βάλει xp.

Δημοσ.

Mερικα στατιστικα στοιχεια για τις υπηρεσιες online των δυο κονσολων και για οποιον ενδιαφερεται

Το X-box live εχει 17.000.000 χρηστες στις 26 χωρες που υποστηριζεται(δεν περιλαμβανεται η Ελλαδα) ποσοστο 60% περιπου επι των κατοχων της κονσολας

Συμφωνα με την Microsoft οι μισοι λογαριασμοι απο αυτους ειναι Gold

Δηλαδη ενα ποσοστο 68% δεν παιζει παιχνιδια online.

Το PSN εχει 20.000.000 χρηστες στις 55 χωρες που υποστηριζεται(και η Ελλαδα)ποσοστο 99% των κατοχων της κονσολας

Δημοσ.
Mερικα στατιστικα στοιχεια για τις υπηρεσιες online των δυο κονσολων και για οποιον ενδιαφερεται

Το X-box live εχει 17.000.000 χρηστες στις 26 χωρες που υποστηριζεται(δεν περιλαμβανεται η Ελλαδα) ποσοστο 60% περιπου επι των κατοχων της κονσολας

Συμφωνα με την Microsoft οι μισοι λογαριασμοι απο αυτους ειναι Gold

Δηλαδη ενα ποσοστο 68% δεν παιζει παιχνιδια online.

Το PSN εχει 20.000.000 χρηστες στις 55 χωρες που υποστηριζεται(και η Ελλαδα)ποσοστο 99% των κατοχων της κονσολας

Δεν σχολιαζω τα οσα ειπαν οι χρηστες πιο πισω για εμενα και τον Αποκλειρο γιατι ο λογος προφανης.

Αστοχο το ολο επιχειρημα φιλε μου, και εγω εχω psn live αλλα δεν το ακουμπαω ουτε για αστειο με το killzone 2 θα δει ανασταση το online game στην κονσολα μου, αντιθετα το χβοχ live μου εχει παρει φωτια. Εβαλα χτες και επαιζα online WIPEOUT HD , γιατι ρε παιδια χαντακονουν τα online παιχνιδια της η sony εαν το εβγαζε στο χβοχ το wipeout hd θα γινοταν της κακομοιρας, απλα τραγικο το wipeout online , καταρχιν δεν μιλας μεσα στο παιχνιδι!

Η πλειοψηφεια των psn user απλα ειναι μεσα οχι οτι παιζουν και οnline games.

Απο την μια η microsoft μονο απο τις συνδρομες βγαζει 50 ευρω χ 9.000.000 ατομα = 450.000.000 στην τσεπη για αστειο.

Επισης μην ξεχναμε και το μεγαλο ποσοσστο που υπαρχει εκτος απο τους banarismenous!

Ενω η sony = 0 στο συνολο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...