JUST-GAMER Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τι προκατειλημένος ρε συ.Με τον τρόπο που το είπες φάνηκε σα να του λες ότι είναι χαζός για αυτό που υποστηρίζει.Μπορεί να εννοούσες κάτι άλλο,οπότε sorry. Πάντως,έχεις δίκιο που λες ότι οι περισσότεροι από ps3 πάνε σε 360.Κι αυτό οφείλεται στο ότι όντως το ps3 στον πρώτο τουλάχιστον χρόνο του δεν είχε κάτι το πολύ καλύτερο του 360.Βέβαια,έχει αλλάξει αυτό το σκηνικό. Ναι αλλά όχι πολύ άλλωστε φίλε μου κακά τα ψέματα σε 2 με 2μιση χρόνια το πολύ θα χρειαστεί να πάρουμε άλλες κονσόλες οπότε τώρα ποια το έχασε το τραίνο γι' αυτή τη γενιά κονσολών η sony. Και ενα καλο αστειακι σχετικο με τη κατηγορια που διαβασα σε ξενο φορουμ:''Γιατι το δευτερο Xbox λεγεται 360? Γιατι φευγει απο την Microsoft προς τον καταναλωτη και απο τον καταναλωτη πισω στη Microsoft.'' Καλό πολύ καλό φίλε. :lol::lol::lol:
G_Zisis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 2-2μιση χρόνια τα θεωρείς αμελητέα ρε συ?Μην παίζεις με το χρόνο (και δεν αναφέρομαι μόνο για τις κονσόλες)... Αν σκεφτείς ότι το 360 είναι λίγο λιγότερο από 2μισι χρόνια στην αγορά και εάν θεωρήσουμε ότι σε 2-2μιση χρόνια αρχίζει η καινούργια γενιά,τότε δεν έχει τελειώσει τίποτα,αφού είμαστε περίπου στη μέση της γενιάς αυτών των κονσόλων.
BANTAS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ακομα και τελευταια σε πωλησεις να ερθει σ'αυτη τη γενια η Sony, που δεν το νομιζω, δε καταλαβαινω γιατι αποτελει κριτηριο ποιοτητας για μας τους gamers ανεξαρτητως πιας κονσολας υποστηριζουμε. Μακαρι και στην επομενη γενια να ειναι τοσο πολυ ανελεητος ο ανταγωνισμος για να απολαμβανουμε εμεις τα οφελη.
tasoskont Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αυτοι ειναι 3 λογοι οχι 2. Εμπεριστατωμενη αποψη, απλα οχι ακριβως αυτο που λεμε βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα. Θελω να πω οτι αν στο λανσαρισμα του PS3 πηρες χαμπαρι μονο το Tony Hawk και το Guitar Hero και οι τιμες δεν αποτελουσαν κριτηριο για σενα, καταλαβαινω γιατι πηρες 360. Και ενα καλο αστειακι σχετικο με τη κατηγορια που διαβασα σε ξενο φορουμ: ''Γιατι το δευτερο Xbox λεγεται 360? Γιατι φευγει απο την Microsoft προς τον καταναλωτη και απο τον καταναλωτη πισω στη Microsoft.'' μπορεις να μου πεις τα αξιολογα παιχνιδια που δεν πηρα χαμπαρι????η γενικα τα αξιολογα παιχνιδια που εχει μεχρι τωρα το ps3????γιατι μπορει να διαφερουμε στο τι θεωρω εγω η εσυ αξιολογο
BANTAS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μπορεις να μου πεις τα αξιολογα παιχνιδια που δεν πηρα χαμπαρι????η γενικα τα αξιολογα παιχνιδια που εχει μεχρι τωρα το ps3????γιατι μπορει να διαφερουμε στο τι θεωρω εγω η εσυ αξιολογο Ειμαι σιγουρος οτι διαθετεις την νοημοσυνη και το εργαλειο (ιντερνετ) για να μπορεις να ενημερωθεις πανω σ' αυτο που με ρωτας. Δεν ειμαι της λογικης να σου αραδιαζω λιστες με κατι που στο κατω κατω ειναι και υποκειμενικο. Δεν προσπαθω να σε πεισω να παρεις PS3.
G_Zisis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μπορεις να μου πεις τα αξιολογα παιχνιδια που δεν πηρα χαμπαρι????η γενικα τα αξιολογα παιχνιδια που εχει μεχρι τωρα το ps3????γιατι μπορει να διαφερουμε στο τι θεωρω εγω η εσυ αξιολογο Και να σου πει μερικά παιχνίδια,εσύ θα απαξιώσεις και θα πεις ότι είναι μούφα.Τι τη θες την ειρωνία?
tasoskont Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Και να σου πει μερικά παιχνίδια,εσύ θα απαξιώσεις και θα πεις ότι είναι μούφα.Τι τη θες την ειρωνία? δεν ειναι ειρωνια απλα ηθελα να δω τα αξιολογα παιχνιδια ποια ειναι γιατι εγω δεν ειδα κατι, αν καποις τωρα θεωρει για παραδειγμα το tony hawk παιχνιδαρα που για μενα ειναι μπουρδα τοτε αλλαζει το πραμα τα γουστα του καθενος ειναι υποκειμενικα ως ενα σημειο
darklordvader77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ποιο ninja gaiden?ΤΟ 360 εχει το 2 και το ps3 το 1 με hd γραφικα../.πεπερασμενο hardware... μα το Ninja gaiden 2 βασίζεται στη μηχανη γραφικων του 1, κ ειναι κ αυτο με hd γραφικα..
Rebel21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 απορώ με τις απόψεις μερικών ατόμων εδώ μέσα.ποσο περισσότερο μέλλον μπορεί να έχει μια κονσόλα με μια geforce 7800 και 256 vram?ο επεξεργαστής μπορεί να είναι αρκετά ισχυρός αλλα τι να το κανεις όταν για να δεις αξιόλογα αποτελέσματα θες 3 4 χρονια χρονια και 50 εκατομμύρια δολάρια budget.ούτε η ίδια η sony δεν μπορεί να φτιάξει ps2 software emulator ρε παιδιά κοροϊδευόμαστε σε λίγο θα βλέπουμε ΑΑ στο ps και θα γίνεται θέμα.λίγη αντικειμενικότητα ρε παιδιά δεν είναι κακό.και τα δυο έχουν τα καλά και τα κακά.
bahamut zero Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μα το Ninja gaiden 2 βασίζεται στη μηχανη γραφικων του 1, κ ειναι κ αυτο με hd γραφικα.. λολ..το θεμα ειναι οτι ειναι καινουριο παιχνιδι...για γραφικα μου λες εσυ?
darklordvader77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 καραλολ.. Το θεμα αυτο ειναι, πως δεν ειπες οτι ειναι καινουργιο παιχνιδι αλλα με caps τονισες τα hd γραφικα του 1.. Με αλλα λογια ειπες πως το ps3 εχει το 1 με HD γραφικα απλά.. κ σου συμπληρωνω πως κ το 2, εχει την μηχ.γραφικων του 1 με HD γραφικα.. Τι δεν καταλαβαινεις?
pscrazy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 THIS IS REAL KILLZONE 2 .....POWER BY CRY ENGINE 2! MODS BABY !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=gBVTdPXO6vY Αντε να βγει το Modaki!
gherudos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 THIS IS REAL KILLZONE 2 .....POWER BY CRY ENGINE 2! MODS BABY !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=gBVTdPXO6vY Αντε να βγει το Modaki! Απόκλειρε δεν μας πείθεις,τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία είπαμε. Και μην προσπαθήσεις να με πείσεις ότι δεν είσαι ο Απόκλειρος,γνωρίζω πολύ καλά ποιός είσαι.
john2gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 THIS IS REAL KILLZONE 2 .....POWER BY CRY ENGINE 2! MODS BABY !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=gBVTdPXO6vY Αντε να βγει το Modaki! Όπως έχω πει και σε άλλο forum, ο Mapper απλά είχε την κ@βλα και το έφτιαξε. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο (δεν ήθελε να κάνει μόστρα γιατί αν αποσκοπούσε σε αυτό θα έπρεπε να πειράξει τα animations κυρίως, να αλλάξει όπλα και κυρίως να αντικαταστήσει τα κτίρια/οχήματα/αντικείμενα με μερικά από το ίδιο το Killzone2). Για την ακρίβεια δεν βλέπω τον λόγο να διαφημίζεται αυτός ο χάρτης όταν υπάρχουν ΠΟΛΥ καλύτερα Maps/Mods όπως το Lost World Returns, το Petrograd, το CryRecon, το New Forest κλπ κλπ
pscrazy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) δεν καταλαβαινω την επιθεση σου χρηστη gherudo. οσο για την αλλη παραλια, ναι! θα τα μαζεψω ολα και θα παω στο ps3forum οταν ανοιξει παλι, σιγα μην κατσω εδω μεσα που σφαζεσται για το ποιος την εχει μεγαλυτερη. Εκει η ανθρωποι ειναι normal αγαπανε την κονσολα και το gaming συνολικα , εδω οι περισσοτεροι τους ενδιαφερει να την λενε στον αλλο... Οσο για το KILLZONE 2 by cry engine 2 τελικα θα ειναι μια πιστα, αλλα που ξερεις μπορει να τους την βαρεσει να το φτιαξουν ολο μετα, αφου αυτους τους moders κανεις δεν τους πιανει. Επισης θα ηθελα να πω οτι το killzone 2 το εχω απο χτες ! βγηκε! RUN BOYS! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2009 από pscrazy
Προτεινόμενες αναρτήσεις