dr_thodt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 BANTAS απλα respect 3. πλακα κανεις ετσι; 5. για να τα χετε καλα με τον εαυτο σας που πληρωνεται νταβατζιλικι στην microsoft εχετε αναγαγει την πληρωμη για online gamimg σε κατι φυσιολογικο και θεμιτο..πραγματικα λυπηρο για μενα 6.οταν καποιοι τιτλοι κυκλοφορουν και σε pc παυουν να ειναι αποκλειστικοτητες για το 360 3. Tην πλακα που την βλεπεις? Υπαρχει premium και core/arcade - εχεις επιλογη ή οχι? 5. Σιγουρα κ εγω θα γουσταρα να ειναι free το Live οπως ολοι αλλα οπως κ να το κανουμε προτιμω να δωσω 30e για κατι σαν το Live παρα να δωσω 30e για bluetooth headset ή οπως ειπε ο φιλος Ultralisk 40e για GT5 demo... 6. Απο τα παραπανω games μονο το πρωτο Gears και το Mass Effect εχουν βγει για PC και τα 2 ενα χρονο κ μετα btw, ολα τα αλλα ειναι μονο για 360. 7. Οσο για το user-created content αν σας αρεσει τοσο πολυ η ιδεα κ το θεωρει καποιος τοσο σημαντικο παντα υπαρχουν κ τα PC που ειναι κορυφη σε mods/ucc...
basilis5 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μιλαμε για κονσολες ή για αποκλειστικοτητες σε κονσολες; οταν εα παιχνιδι βγαινει και σε πισι δεν εχετε το δικαιωμα να το θεωρειτε αποκλειστικοτητα του 360,οπως και να το κανουμε. οταν βγαζεις ενα παιχνιδι και για πισι, αυτοματως απευθυνεσαι σε μεγαλυτερο κοινο, αρα και περισσοτερα κερδη και και και...δεν εχει νοημα μιλαμε για τιτλους αποκλειστικα σε πλει, η αποκλειστικα σε 360,ετσι οριζονται οι αποκλειστικοτητες επισης καθε συγκριση κονσολας με πισι ειναι αστοχη για μενα, γιατι αν το 360 θεωρειται value for money σε σχεση με το πλει, ποσο μαλλον σε σχεση με το πισι του φιλου πιο πανω, που κοστιζει πανω απο 20 χβοχ μαζι... αν ειναι να σκασω ενα σκασμο λεφτα για να παιξω αξιοπρεπως ενα παιχνιδι στο πισι, την στιγμη που με τα ιδια λεφτα παιρνω 360 (ή εστω πλειι αν εχω πιο μεγαλο μπατζετ), τηλεορασαρα και αναπαυτικο καναπε , νομιζω δεν υπαρχει συγκριση,ποιο το νοημα
BANTAS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Δεν χρειαζεται να απαντας σαν retard...πες το με δικα σου λογια. Αληθεια εσυ γιατι μπηκες στον κοπο να απαντησεις? Ευχαριστω για τους πολυ ψυχραιμους και ωριμους χαρακτηρισμους σου, αλλα γιατι δε γραφεις στα ελληνικα τη λεξη retard φιλε μου?. Οριστε θα στο κανω πιο ξεκαθαρο για να μη νομιζεις οτι μιλας με retard. Με το προηγουμενο ποστ ηθελα να δειξω πως το νομισμα εχει δυο πλευρες. Η Sony μπορει να ειπε πραγματα που δεν τηρησε, αλλα το ιδιο ακριβως εκανε και η Microsoft. Ονομαζεται Marketing η τεχνικη αυτη και χρησιμοποιειται κατα κορον απο ολες τις εταιρειες καταναλωτικων προιοντων. Εχεις δει κανενα exclusive του 360? βασικα αλλο ειναι το ερωτημα: εχεις 360? απο αυτα που λες νομιζω πως οχι... Ναι εχω δει πολλα αποκλειστικα του 360, θες να σου συστηνω καποιο? Και εννοειται οτι εχω 360, δε θα διατυπωνα αποψη για κατι που δεν εχω ζησει απο πρωτο χερι ο,τι και να νομιζεις εσυ. Το πληρωσα 400 ευρω στο launch (facepalm) και εφαγα ενα ωραιοτατο RROD πριν κλεισει χρονο. Για οσο διαστημα φτιαχνοταν η κονσολα (3 βδομαδες) χρεωνομουν κανονικα για την υπερτατη Online εμπειρια (2ο Facepalm). Το nickname μου στο live ειναι Vasilias, αν θες κανε με add να κανουμε chat. Η μηπως πρεπει να πληρωνουμε και γι αυτο την Microsoft? Eχω silver account. Εσυ εχεις PS3? εμ φιλε μου εγω εχω επιλογες Αυτη ηταν η βασικη φιλοσοφια της διαφημιστικης καμπανιας της Microsoft για το 360, ''εχεις επιλογες'' ελεγε. Οταν εφαγα στη μουρη το πρωτο RRΟD, σκεφτηκα οτι η καλυτερη επιλογη που μου εδωσε η Microsoft ηταν να αγορασω ενα Sony Playstation 3. Την συγχαιρω εκτοτε γιατι απολαμβανω εδω και δυο χρονια gaming χωρις να φοβαμαι καθε φορα που αναβω το μηχανημα μου. απο οσα ειπες μονο το rrod ισχυει Περαν του οτι οτι ειναι αρκετο ενα rrod για να κατασtρεψει καθε εννοια αξιοπιστιας μιας κονσολας σε μια ολοκληρη βιομηχανια και ασχετα με το πως με ελαφρα πηδηματακια (μετα το βαρυ) η Microsoft επεισε μεγαλο αριθμο καταναλωτων της οτι δε τρεχει και τιποτα μωρε, ολα οσα ειπα ισχυουν. Δεν εβγαλα τιποτα απο το μυαλο μου αν αυτο εννοεις. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2009 από BANTAS
tasoskont Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μιλαμε για κονσολες ή για αποκλειστικοτητες σε κονσολες;οταν εα παιχνιδι βγαινει και σε πισι δεν εχετε το δικαιωμα να το θεωρειτε αποκλειστικοτητα του 360,οπως και να το κανουμε. οταν βγαζεις ενα παιχνιδι και για πισι, αυτοματως απευθυνεσαι σε μεγαλυτερο κοινο, αρα και περισσοτερα κερδη και και και...δεν εχει νοημα μιλαμε για τιτλους αποκλειστικα σε πλει, η αποκλειστικα σε 360,ετσι οριζονται οι αποκλειστικοτητες επισης καθε συγκριση κονσολας με πισι ειναι αστοχη για μενα, γιατι αν το 360 θεωρειται value for money σε σχεση με το πλει, ποσο μαλλον σε σχεση με το πισι του φιλου πιο πανω, που κοστιζει πανω απο 20 χβοχ μαζι... αν ειναι να σκασω ενα σκασμο λεφτα για να παιξω αξιοπρεπως ενα παιχνιδι στο πισι, την στιγμη που με τα ιδια λεφτα παιρνω 360 (ή εστω πλειι αν εχω πιο μεγαλο μπατζετ), τηλεορασαρα και αναπαυτικο καναπε , νομιζω δεν υπαρχει συγκριση,ποιο το νοημα επειδη μιλαμε για ps3vsχβοχ360 μιλαμε για παιχνιδια που βγαινουν αποκλειστικα για το 360 και οχι για στο ps3 τωρα αν βγαινει και σε pc ειναι αλλο θεμα οπως ειπες και εσυ αν ειναι να σκασεις ενα σκασμο λεφτα για να παιξεις αξιοπρεπως ενα παιχνιδι στο πισι δεν εχει νοημα. ps φιλε BANTAS που απολαμβανεις εδω και δυο χρονια gaming χωρις να φοβασαι καθε φορα που αναβεις το μηχανημα σου εχω απορια 2 χρονια τι gaming κανεις παιζεις MGS και μολις τελιωσεις ξανα απο την αρχη επι 2 χρονια???? γιατι σοβαρα παιχνιδια τωρα αρχιζει να βγαζει η sony εκτος αν απλα το αναβες επι 2 χρονια.
BANTAS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ps φιλε BANTAS που απολαμβανεις εδω και δυο χρονια gaming χωρις να φοβασαι καθε φορα που αναβεις το μηχανημα σου εχω απορια 2 χρονια τι gaming κανεις παιζεις MGS και μολις τελιωσεις ξανα απο την αρχη επι 2 χρονια???? γιατι σοβαρα παιχνιδια τωρα αρχιζει να βγαζει η sony εκτος αν απλα το αναβες επι 2 χρονια. Και γω εχω μια απορια, εσυ ποσες φορες τερματισες το Kameo στο πρωτο χρονο του 360, πριν βγει το Gears of War? Να υποθεσω πως και συ φιλε εισαι αλλος ενας χρηστης PS3 που δεν μπορει να βρει παιχνιδια για τη κονσολα του να παιξει ε? Φανταζομαι θα μιλας εκ προσωπικης πειρας για το PS3? To MGS 4 κυκλοφορησε πριν απο 10 μηνες περιπου οποτε λιγο δυσκολο να το λιωνω επι 2 χρονια εγω οπως λες. Βεβαια το παιχνιδι ειναι τοσο καλο που επιβαλλεται να το τελειωσεις αρκετες φορες για να δεις το βαθος του. Απο τη μερα κυκλοφοριας του PS3 υπηρχαν πολλα παιχνιδια για ολα τα γουστα, ο καταλογος αυτων των παιχνιδιων απλα διευρυνεται σε ποσοτητα και ποιοτητα μερα με τη μερα οπως ειναι φυσικο. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2009 από BANTAS
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Φίλε bantas γιατί υπονοείς να συγκρίνουμε 2 εντελώς ανόμοια πράγματα(Game database της κάθε κονσόλας). Αν δεις τι λίστα παιχνιδιών του 360 με τη λίστα παιχνιδιών του ps3 θα μείνεις....(Είναι κάτι σαν να μου λες ότι η λίστα παιχνιδιών του ps2 συγκρίνεται με τι λίστα παιχνιδιών του xbox1. Δεν υφίσταται καν κάτι τέτοιο) Καμία σχέση λοιπόν οι 2 λίστες παιχνιδιών της κάθε κονσόλας. Και αυτό που λες για το 1 χρόνο κυκλοφορίας του 360 και ότι δεν είχε παιχνίδια δηλαδή το ps3 είχε παιχνιδάρες με το που κυκλοφόρησε έτσι? Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις? Και για δες λοιπόν τι παιχνίδια είχε με το που κυκλοφόρησε η κάθε κονσόλα και τη βαθμολογία έπαιρναν σε σχέση με αυτά που είχε το ps3 όταν κυκλοφόρησε και τη βαθμολογία έπαιρναν. Xbox360 launch games vs ps3 launch games Ή Xbox360 database games vs ps3 database games Για να μην πούμε το κάθε πότε βλέπεται(Ειδικά με τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις παιχνιδιών) σοβαρό τίτλο στην πανάκριβη κονσόλας σας σε σχέση με εμάς. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2009 από JUST-GAMER
BANTAS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε bantas ΜΗΝ συγκρίνεις 2 εντελώς ανόμοια πράγματα. Ποτε συγκρινα ανομοια πραγματα? Και αυτό που λες για το 1 χρόνο κυκλοφορίας του 360 και ότι δεν είχε παιχνίδια δηλαδή το ps3 είχε παιχνιδάρες με το που κυκλοφόρησε έτσι?Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις? Δειξε μου που ειπα ο,τι λες πως ειπα ξανα...Μετα πες μου το αλλο για τον τοτο γιατι δε ξερω, ειναι αποκλειστικοτητα του 360? Ευχαριστω για την ενημερωση Just Gamer αλλα οπως ειπα εχω 360 απο το λανσαρισμα και ξερω πολυ καλα και τις δυο κονσολες και τα παιχνιδια τους.
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Και γω εχω μια απορια, εσυ ποσες φορες τερματισες το Kameo στο πρωτο χρονο του 360, πριν βγει το Gears of War? Να υποθεσω πως και συ φιλε εισαι αλλος ενας χρηστης PS3 που δεν μπορει να βρει παιχνιδια για τη κονσολα του να παιξει ε? Φανταζομαι θα μιλας εκ προσωπικης πειρας για το PS3? To MGS 4 κυκλοφορησε πριν απο 10 μηνες περιπου οποτε λιγο δυσκολο να το λιωνω επι 2 χρονια εγω οπως λες. Βεβαια το παιχνιδι ειναι τοσο καλο που επιβαλλεται να το τελειωσεις αρκετες φορες για να δεις το βαθος του. Απο τη μερα κυκλοφοριας του PS3 υπηρχαν πολλα παιχνιδια για ολα τα γουστα, ο καταλογος αυτων των παιχνιδιων απλα διευρυνεται σε ποσοτητα και ποιοτητα μερα με τη μερα οπως ειναι φυσικο. Δηλαδη υπονοείς ότι ο κατάλογος παιχνιδιών του 360 που είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτός των παιχνιδιών του ps3 δεν διευρύνεται έτσι? Όσο για το ποια παιχνίδια είχε η κάθε κονσόλα με το που κυκλοφόρησε δες το προηγούμενο ποστ μου. Όσο για το προηγούμενο ποστ μου εν μέρει έχεις δίκιο γι' αυτό και το άλλαξα λίγο. Ευχαριστω για την ενημερωση Just Gamer αλλα οπως ειπα εχω 360 απο το λανσαρισμα και ξερω πολυ καλα και τις δυο κονσολες και τα παιχνιδια τους. Έχεις 360 από το launch date και παρόλα αυτά υποστηρίζεις το ps3!!! Είσαι από τις εξαιρέσεις στον κανόνα φίλε μου ίσα ίσα για να βεβαιώνουν τον κανόνα γιατί εγώ απ' όσο έχω δει εδώ άλλα και σε άλλα φορουμ το αντίθετο γίνεται κατά κοινή ομολογία ότι δηλαδή άτομα φεύγουν από το στρατόπεδο του ps3 για να έρθουν στο στρατόπεδο του 360.
BANTAS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Δηλαδη υπονοείς ότι ο κατάλογος παιχνιδιών του 360 που είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτός των παιχνιδιών του ps3 δεν διευρύνεται έτσι? Στην φραση που υπογραμμισες μιλαω οπως φαινεται ξεκαθαρα για το PS3 και μονο, ο καθενας το αντιλαμβανεται, πως εσυ καταλαβες την οποιαδηποτε υπονοια δεν το 360 δεν καταλαβαινω. Όσο για το ποια παιχνίδια είχε η κάθε κονσόλα με το που κυκλοφόρησε οπως σου ειπα και πριν τα ξερω παρα πολυ καλα! Έχεις 360 από το launch date και παρόλα αυτά υποστηρίζεις το ps3!!!Είσαι από τις εξαιρέσεις στον κανόνα φίλε μου ίσα ίσα για να βεβαιώνουν τον κανόνα γιατί εγώ απ' όσο έχω δει εδώ άλλα και σε άλλα φορουμ το αντίθετο γίνεται κατά κοινή ομολογία ότι δηλαδή άτομα φεύγουν από το στρατόπεδο του ps3 για να έρθουν στο στρατόπεδο του 360. Ισως φιλε μου, δεν ειναι κακο για καποιον να διαλεξει τη μια κονσολα εναντι της αλλης οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ, κακο ειναι να αγορασει μια απο τις δυο χωρις να ξερει ποιες και ποσες αναγκες θα καλυψει η μια εναντι της αλλης και χωρις να φτανει αυτο, να προσπαθει να θαψει τον ανταγωνισμο βασισμενος στη πικρια του, τη ζηλεια του ή την κακη ενημερωση του. Εγω εχω παιξει αμετρητες ωρες υπεροχων παιχνιδιων και στις δυο και εξακολουθω να το κανω. By the way, ευτυχως για καποιον που αντιλαμβανεται οτι το PS3 δεν του κανει, μπορει να πιασει και μια αξιοπρεπη τιμη μεταπωλησης. Ενα μηχανημα που εχει τη φημη οτι σου μενει στα χερια οπως το 360, τι τιμη μπορει να πιασει μεταχειρισμενο αν καταλαβεις οτι δεν το θες? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2009 από BANTAS
G_Zisis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις 360 από το launch date και παρόλα αυτά υποστηρίζεις το ps3!!! Αν και προσωπικά δεν κατάλαβα να το υποστηρίζει φανατικά-απλά προσπαθεί να πει κάποια πράγματα το παιδί-,δεν έχει το δικαίωμα να έχει προτίμηση σε μια κονσόλα,επειδή δεν σου αρέσει εσένα ή επειδή έτσι κάνουν οι περισσότεροι? Για άλλη μια φορά επιβεβαίωσες τον ορισμό του fanboy.
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ok. Και για να ευθυμήσουμε λιγάκι το ανέκδοτο με τον τοτό που σου υποσχέθηκα. Λοιπόν μια μέρα πριν τις αποκριές(Είδες είναι και επίκαιρο) λέει η καθηγήτρια στα παιδιά "παιδάκια αύριο να έρθετε όλοι ντυμένοι κάτι από την τηλεόραση" την επομένη μέρα λοιπόν ο τοτός πάει σχολείο εντελώς γυμνός με μια λάμπα στο κώλο. Τον βλέπει η καθηγήτρια και τρελαμένη τον ρωτάει τότε γιατί είσαι έτσι? Και ο τοτός απαντάει γιατί ντύθηκα φώσκολος κυρία. :lol: Παλιό αλλά κάλο. Αν και προσωπικά δεν κατάλαβα να το υποστηρίζει φανατικά-απλά προσπαθεί να πει κάποια πράγματα το παιδί-,δεν έχει το δικαίωμα να έχει προτίμηση σε μια κονσόλα,επειδή δεν σου αρέσει εσένα ή επειδή έτσι κάνουν οι περισσότεροι? Για άλλη μια φορά επιβεβαίωσες τον ορισμό του fanboy. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο είδες που τώρα και εσύ φαίνεται ότι είσαι προκατειλημμένος. Απλά παραξενεύτηκα με την άποψη του(Δεν έχω το δικαίωμα να παραξενευτώ με κάτι?) ούτε του την είπα, ούτε του ζήτησα τα ρέστα για ποιο λόγο προτιμάει το ps3 έναντι του 360.
tasoskont Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Και γω εχω μια απορια, εσυ ποσες φορες τερματισες το Kameo στο πρωτο χρονο του 360, πριν βγει το Gears of War? Να υποθεσω πως και συ φιλε εισαι αλλος ενας χρηστης PS3 που δεν μπορει να βρει παιχνιδια για τη κονσολα του να παιξει ε? Φανταζομαι θα μιλας εκ προσωπικης πειρας για το PS3? To MGS 4 κυκλοφορησε πριν απο 10 μηνες περιπου οποτε λιγο δυσκολο να το λιωνω επι 2 χρονια εγω οπως λες. Βεβαια το παιχνιδι ειναι τοσο καλο που επιβαλλεται να το τελειωσεις αρκετες φορες για να δεις το βαθος του. Απο τη μερα κυκλοφοριας του PS3 υπηρχαν πολλα παιχνιδια για ολα τα γουστα, ο καταλογος αυτων των παιχνιδιων απλα διευρυνεται σε ποσοτητα και ποιοτητα μερα με τη μερα οπως ειναι φυσικο. οχι ευτυχως δεν ανηκω σε αυτους που πηραν ps3 και μετα το πουλησαν ημουν ομως αναμεσα στο να αγορασω ps3 η χβοχ360 και τελικα διαλεξα το 2ο για 2 και μονο λογους την μεγαλη ποικιλια παιχνιδιων του χβοχ τα καλυτερα γραφικα του χβοχ και το καλυτερο live του χβοχ μιας και παιζω αρκετα live με φιλους .Απο τη μερα κυκλοφοριας του PS3μπορει να υπηρχαν πολλα παιχνιδια για ολα τα γουστα αλλα εγω μιλαω για σοβαρα παιχνιδια και οχι για guitar hero και tony hawk και τα σοβαρα παιχνιδια του ps3 ειναι 3 -4 το πολυ.τωρα αν εσυ εισαι gamer που την βρισκεις με το ν απαιζεις τετοια παιχνιδια ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
G_Zisis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο είδες που τώρα και εσύ φαίνεται ότι είσαι προκατειλημμένος. Απλά παραξενεύτηκα με την άποψη του(Δεν έχω το δικαίωμα να παραξενευτώ με κάτι?) ούτε του την είπα, ούτε του ζήτησα τα ρέστα για ποιο λόγο προτιμάει το ps3 έναντι του 360. Τι προκατειλημένος ρε συ.Με τον τρόπο που το είπες φάνηκε σα να του λες ότι είναι χαζός για αυτό που υποστηρίζει.Μπορεί να εννοούσες κάτι άλλο,οπότε sorry. Πάντως,έχεις δίκιο που λες ότι οι περισσότεροι από ps3 πάνε σε 360.Κι αυτό οφείλεται στο ότι όντως το ps3 στον πρώτο τουλάχιστον χρόνο του δεν είχε κάτι το πολύ καλύτερο του 360.Βέβαια,έχει αλλάξει αυτό το σκηνικό.
BANTAS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 οχι ευτυχως δεν ανηκω σε αυτους που πηραν ps3 και μετα το πουλησαν ημουν ομως αναμεσα στο να αγορασω ps3 η χβοχ360 και τελικα διαλεξα το 2ο για 2 και μονο λογους την μεγαλη ποικιλια παιχνιδιων του χβοχ τα καλυτερα γραφικα του χβοχ και το καλυτερο live του χβοχ μιας και παιζω αρκετα live με φιλους . Αυτοι ειναι 3 λογοι οχι 2. Απο τη μερα κυκλοφοριας του PS3μπορει να υπηρχαν πολλα παιχνιδια για ολα τα γουστα αλλα εγω μιλαω για σοβαρα παιχνιδια και οχι για guitar hero και tony hawk και τα σοβαρα παιχνιδια του ps3 ειναι 3 -4 το πολυ.τωρα αν εσυ εισαι gamer που την βρισκεις με το ν απαιζεις τετοια παιχνιδια ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Εμπεριστατωμενη αποψη, απλα οχι ακριβως αυτο που λεμε βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα. Θελω να πω οτι αν στο λανσαρισμα του PS3 πηρες χαμπαρι μονο το Tony Hawk και το Guitar Hero και οι τιμες δεν αποτελουσαν κριτηριο για σενα, καταλαβαινω γιατι πηρες 360. Και ενα καλο αστειακι σχετικο με τη κατηγορια που διαβασα σε ξενο φορουμ: ''Γιατι το δευτερο Xbox λεγεται 360? Γιατι φευγει απο την Microsoft προς τον καταναλωτη και απο τον καταναλωτη πισω στη Microsoft.''
Προτεινόμενες αναρτήσεις