CensoredX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε nzeppos εχεις δικιο, αλλα θα σου πω κατι....το ps3 δεν προαγει το online community gaming, εχει χειροτερα τα Multi. Δεν θα σου πω για το bluray και αλλα τετοια, ουτε για τα υπολοιπα που εχει πανω σαν μηχανημα, τα οποια στο συνολο τους και αδιαφορα ειναι... Εχω και τις δυο κονσολες, με το χβοχ 360 ασχολουμε περισσοτερο, αλλα εχει καποιους τιτλους το SONY που θελω να τους παιξω, οπως και γι αυτο αγορασα και το ΧΒΟΧ αλλο που στην πορεια για εμενα ειναι η απολυτη εμπειρια online gaming τουλ με τα σημερινα δεδομενα! Δεν με ενδιαφερει το blu ray και πολλα πανω που εχει το ps3 ουτε καν τα ξερω και δεν με ενδιαφερουν , εχω ΤΟΥΜΠΑΝΟ pc , σπιτι μου εχω 4ερα pc τελευταιας τεχνολογιας.... Θα μου πεις οτι θα δωσω τοσα λεφτα για μερικους τιτλους, ετσι ειναι το gaming φιλαρακο...παιρνεις μια κονσολα 5 χρονακια και μετα στο παταρι με τα αρχαια...θα παιξεις 10 τιτλους και οκ....εμενα μου φτανει, γιατι το ιδιο κανω και με το χβοχ, αφου τα multi τα παΙζω στα pc , ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ PC ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ! Αυτο το λεω γιατι τα pc με τις κονσολες στα δικα μου ματια ακομη και τωρα υπαρχει ενα ΧΑΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Επισης και αλλη μια ΑΡΛΟΥΜΠΑ που κυκλοφορει εδω μεσα ειναι οτι τα PC δεν εχουν παιχνιδια! Πατε καλα ρε παιδια...διαβαζουν και σοβαροι gamers εδω μεσα! Και μεις σ'αγαπαμε Απόκλειρε! ΡΑΦΗΝΑ ΡΑΦΗΝΑ! ΔΙΣ ΙΖ ΛΙΒΙΝΓΚ κλπ κλπ
modecris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Και μεις σ'αγαπαμε Απόκλειρε!ΡΑΦΗΝΑ ΡΑΦΗΝΑ! ΔΙΣ ΙΖ ΛΙΒΙΝΓΚ κλπ κλπ Όχι ρε συ,δεν είναι ο απόκληρος.Ο spown είναι Ούστ με την παλιοκασέλα!! lool
pscrazy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????? Παιδια οποιος εχει ps3 να αγορασει το flower , φοβερο παιχνιδι και πολυ ωραιο σαν ιδεα! Αυτα εχει η SONY που δεν εχει το ΧΒΟΧ μοναδικες ιδεες και παιχνιδια, πιο ωραια psn games εχει το ps3 παρα του χβοχ που ειναι τα ιδια και τα ιδια! Παντως το KILLZONE 2 ειναι παιχνιδαρα, και τα γραφικα που εχει δεν παιζονται απο το χβοχ 360, φοβερα physics (cell ) , φωτισμους, αληθοφανης κινηση χαρακτηρα, τρελο background animation πισω διαβασα για μουντα χρωματα, μια χαρα ειναι τα χρωματα του ρε παιδια, εχω και χβοχ και βλεπω, το killzone ειναι αψογο. Επισης φοβερο art σαν παιχνιδι, δηλαδη παιζεις και δεν παιζεις κατι απλο, ειναικαλοφτιαγμενο χαιρεσαι την συνολικη δουλεια της ομαδας που εχει ριξει τοσα χρονια! Το 2009 και το 2010 θα ειναι η χρονια του ps3, χρονια με πολλα games με γραφικαρες. - god of war+uncharted 2 +ffxiii+gt5+heavy rain+και αλλα... Επισης κυκλοφορει επιτελους ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ των racing παινχνιδιων GT5. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Λετε οτι το ps3 δεν εχει παιχνιδια. Δηλαδη επειδη εχει τα multi λιγο χειροτερα απο το xbox 360 του αυτοακυρωνει τα παιχνιδια, με την ιδια ακριβως λογικη και το χβοχ δεν εχει παιχνιδια αφου με pc 2ετιας εχει αρκετα καλυτερο αποτελεσμα... Το ps3 εχει περισσοτεα unique παινχιδια που ερχονται, το χβοχ θα βασιστει στα Multi , φετος και του χρονου... Μην ακουω βλακειες να μιλατε με το μυαλο! Και το ps3 και το 360 εχουν παιχνιδια, καπου νικαει το ενα και καπου το αλλο. Βασικα το χβοχ εχει το καλο online gaming και αυτο το διαφοροποιει απο το ps3, η sony εχει βαλει τα δυνατα της και με τα νεα rumors Που εχουν βγει θα το φτιαξει κατα πολυ... Δεν ειμαι αυτος που λετε αλλα και και παλι, ειμαι κακος επειδη λεω την αληθεια περα απο fanboismous! Παιδια γνωριζει κανεις γιατι το ps3forums.gr ειναι down? Ειναι η αποψη μου για το πως βλεπω το gaming...o pscrazy ειμαι και ειμαι και στο ps3forum. Παρτε ρε και τις δυο κονσολες να ξελαμπηκαρετε λεω εγω , αφου κρυφοσαονακιδες στην ψυχη ειστε ολοι ρεεεεεεε......Σαταναδες χβοχακιδες ουουουουου Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2009 από pscrazy Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 αποκλειρε νομιζεις οτι καποιος εδω μεσα μπορει να σε παρει σοβαρα? καλα τα λες, αλλα αν ψαξουμε τι ελεγες πριν 2-3 βδομαδες δεν θα εχουν σχεση με αυτα που λες τωρα. 0/10 βαθμολογια
pscrazy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 0/10 for what? Game ειμαι? Και ναι αν ημουν το edge εισαι να μου βαλεις τοσο χαμηλη βαθμολογια? Ακους εκει 7 εβαλε στο killzone 2 ! καλα λεω εγω σαταναδες χβοχ φανς
klainmaingr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 καλα λεω εγω σαταναδες χβοχ φανς Serious dog is not convinced.
pscrazy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ασχετο αλλα καλο-> http://www.gameover.gr/articles/Nintendo-DSi.7281.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 πράγματι, failed attempt to convince...
dr_thodt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχουν μερικοι εδω μεσα που προσπαθουν να εκμηδενισουν τα παντα - αλλος λεει οτι το 360 δεν εχει λογο υπαρξης και οτι δεν εχει games, αλλος εβγαλε μουφα το Halo 3 και το XBOX Live, αλλος λεει οτι η διαφορα αναμεσα σε blu-ray και mkv ειναι τεραστια... Απο ολα αυτα βγαινει το συμπερασμα οτι μερικοι haters εδω μεσα δεν εχουν δει ποτε/συγκρινει Blu-ray με mkv, δεν εχουν 360 και δεν εχουν δει απο κοντα το ΝΧΕ/XBOX Live. Οταν κανετε ολα τα παραπανω χωρις fanboyσμους και χωρις να στηνεται κωλο στη Sony ας ερθετε να τα ξαναπουμε. Και για να μην ξεχνιομαστε οριστε μερικα FACTS για το PS3 απο καποιον που εχει PS3 και ηταν μεγαλος fan των PSX/PS2: To φιασκο με το πολυδιαφημισμενο πολυ σημαντικο κατα την Sony Backwards Compatibility του PS3 κατα το launch που εξαφανιστηκε δια μαγειας μετα απο λιγο καιρο. Το στανταρ 1080ρ / 60fps των επερχομενων PS3 τιτλων που καταληξαμε να μην εχει ουτε καν 1080p upscaling και να μην εχει ακομα exclusive τιτλο που να τρεχει στα 60fps εκτος των Ratchet & Clank/GT5: Prologue και ας μην αναφερθω στους fake native 1080p τιτλους οπως GT5: Prologue και Wipeout για παραδειγμα που τρεχουν στα 1280*1080 αντι για 1980*1080. Oλο αυτο το ηλιθιο trend με τα installs - απο τα demos μεχρι τα υποχρεωτικα installs στα games. Eλλειψη headset και ΗD cable out of the box. PSN χωρις friend-list/αμεσα invites α λα Live και φυσικα το μικρο σε σχεση με Live active community. To χασιμο exclusive στο Playstation brand τιτλων οπως Tekken, Final Fantasy και Devil May Cry. Το εντελως αχρηστο motion sensing του sixaxis ενω ενα χρονο μετα σου βγαζει Dual Shock 3 στα 60e αν θες rumble. Δυνατο αλλα δυστροπο hardware που εχει ως αποτελεσμα τις κατωτερες οπτικα/τεχνικα εκδοσεις των multiplatform games. Οπως βλεπετε αν τα δεις με καθαρο μυαλο βλεπεις οτι το PS3 ειναι ενα μηχανημα που μαλλον βγηκε βιαστικα με αρκετες ελλειψεις και σημαντικα λαθη.
G_Zisis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Κανένα Call of Duty έπαιξες ποτέ σου? Ναι,έχω παίξει και είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. αυτο ?ποτε αρχισες να παιζεις παιχνιδια ωστε να σου κανει εντυπωση? Εντάξει τώρα,μου έδωσες το κείμενο ως αντιπαράθεση σε αυτά που λέω?Σημασία έχει πώς τα παρουσιάζουν στο game. Βασικά,όπως ξαναείπα,ό,τι λέω για το killzone βασίζεται σε ό,τι έχω διαβάσει (μιας που δεν έχει βγει ακόμα).Υπάρχουν άτομα που έχουν λιώσει τη beta και έχουν γράψει τις απόψεις τους,οι οποίες δεν περιλαμβάνουν μόνο τα γραφικά. Επίσης,έχουν πέσει πολλές συγκρίσεις (αναμενόμενο) με το Call of Duty.Σαν σύνοψη αυτών,μου έχει μείνει ότι εκτός του ότι το online του killzone έχει πιο βάθος,προσφέρει και απίστευτα πιο ρεαλιστική αίσθηση.
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχει κατι πρωτοτυπο. classes τετοια ειχε απο εποχες quake 1
kabamaru21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 η αλήθεια ειναι οτι με το killzone, η σονυ μας χρωστάει ενα υποσχεμενο λιγότερο. οτι και να λενε καποιοι κομπλεξικοι.
MiltoZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχει κατι πρωτοτυπο. classes τετοια ειχε απο εποχες quake 1 Dude... έχει classes λέμε. Real time weapon change και attack its weak point for massive damage.
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν μερικοι εδω μεσα που προσπαθουν να εκμηδενισουν τα παντα - αλλος λεει οτι το 360 δεν εχει λογο υπαρξης και οτι δεν εχει games, αλλος εβγαλε μουφα το Halo 3 και το XBOX Live, αλλος λεει οτι η διαφορα αναμεσα σε blu-ray και mkv ειναι τεραστια... Απο ολα αυτα βγαινει το συμπερασμα οτι μερικοι haters εδω μεσα δεν εχουν δει ποτε/συγκρινει Blu-ray με mkv, δεν εχουν 360 και δεν εχουν δει απο κοντα το ΝΧΕ/XBOX Live. Οταν κανετε ολα τα παραπανω χωρις fanboyσμους και χωρις να στηνεται κωλο στη Sony ας ερθετε να τα ξαναπουμε. Και για να μην ξεχνιομαστε οριστε μερικα FACTS για το PS3 απο καποιον που εχει PS3 και ηταν μεγαλος fan των PSX/PS2: To φιασκο με το πολυδιαφημισμενο πολυ σημαντικο κατα την Sony Backwards Compatibility του PS3 κατα το launch που εξαφανιστηκε δια μαγειας μετα απο λιγο καιρο. Το στανταρ 1080ρ / 60fps των επερχομενων PS3 τιτλων που καταληξαμε να μην εχει ουτε καν 1080p upscaling και να μην εχει ακομα exclusive τιτλο που να τρεχει στα 60fps εκτος των Ratchet & Clank/GT5: Prologue και ας μην αναφερθω στους fake native 1080p τιτλους οπως GT5: Prologue και Wipeout για παραδειγμα που τρεχουν στα 1280*1080 αντι για 1980*1080. Oλο αυτο το ηλιθιο trend με τα installs - απο τα demos μεχρι τα υποχρεωτικα installs στα games. Eλλειψη headset και ΗD cable out of the box. PSN χωρις friend-list/αμεσα invites α λα Live και φυσικα το μικρο σε σχεση με Live active community. To χασιμο exclusive στο Playstation brand τιτλων οπως Tekken, Final Fantasy και Devil May Cry. Το εντελως αχρηστο motion sensing του sixaxis ενω ενα χρονο μετα σου βγαζει Dual Shock 3 στα 60e αν θες rumble. Δυνατο αλλα δυστροπο hardware που εχει ως αποτελεσμα τις κατωτερες οπτικα/τεχνικα εκδοσεις των multiplatform games. Οπως βλεπετε αν τα δεις με καθαρο μυαλο βλεπεις οτι το PS3 ειναι ενα μηχανημα που μαλλον βγηκε βιαστικα με αρκετες ελλειψεις και σημαντικα λαθη. +100 Υ.γ. Και διάφοροι μας είχανε ζαλίσει στο ότι βιάστηκε η Microsoft να βγάλει το 360 που δεν αντιλέγω όντως βιάστηκε να το βγάλει με επίπτωση στο hardware(Βλέπε rrod) αλλά απ' ότι φάνηκε ναι μεν έχασε αρκετά αφού οι μισές κονσόλες γύρισαν πίσω για επισκευή(3Ετης εγγύηση βλέπεις γιατί είχε τα αρχί... και το παραδέχτηκε ότι ήτανε δικό της λάθος) κέρδισε όμως μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών και fans(Ακόμα και από το αντίπαλο στρατόπεδο). Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2009 από JUST-GAMER
Προτεινόμενες αναρτήσεις