Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και κάτι άλλο... σε μια φάση για λίγη ώρα είχες την ίδια υπογραφή και την ίδια εικόνα με τον χρήστη alexzz...

ζούμε στον ρυθμό του καρναβαλιού.... αν πας από το off topic θα δεις τι γίνετε :-D

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
fact1: Δίνεις 210 ευρόπουλα κι έχεις Blu Ray Recorder. Συνδέεις έπειτα με HDMI το PC σου με την HDTV σου και είσαι κομπλέ. Για να αφήσουμε λέω εγώ τα παραμύθια ότι το PS3 είναι η φτηνότερη λύση για Blu-Ray ταινίες.

και άλλα 300 τουλάχιστον για ένα pc που να τρέχει hd....;)

Δημοσ.
Αν αυτό νόμιζες.... είναι που ξέρεις απο HD... και έχεις δει και πολλά έργα...

μαλλον δεν καταλαβες οτι ειπα οτι λετε εσεις.....

Δημοσ.
http://img12.imageshack.us/img12/8365/capturei.jpg συνολο αρχειων 18236

http://img12.imageshack.us/img12/4850/captu1re.jpg Completed torrents - 916

αυτα μονο απο ενα site. δεν βαζω καν τα εργα που απλα ηθελα να δω και κατεβαζα σε scene encodes

στείλε κανένα tb και απο εδώ... το ίδιο nick έχω...:mrgreen:

οπότε ξέρεις... αλλά κάνεις την "πάπια" και ανεβάζεις ότι σε συμφέρει για να υποστηρίξεις αυτά που λες...????:devil:

λοιπόν σχετικά με τα blu-ray vs mkv

στα 1080p δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές, αλλά σε απαιτητικές σκηνές βλέπεις διαφορές.... κατά τα άλλα τίποτα ενοχλητικό...

πολλοί λένε πως δεν υπάρχει διαφορά και στα 1080p με τα 720p στις μικρές διαγώνιους < 40 ιντσών.. χαζομάρες... υπάρχουν διαφορές...

μαλλον δεν καταλαβες οτι ειπα οτι λετε εσεις.....

εμείς? ποιοι εμείς?

Δημοσ.
και άλλα 300 τουλάχιστον για ένα pc που να τρέχει hd....;)

Βασικά ένα full HD PC με monitor κοστίζει το λιγότερο 900 ευρουλάκια btw, κάθε μήνα το PC Gamer στήνει και από ένα για τους ενδιαφερόμενους και μην καταλήγουμε στις γνωστές καραμέλες του στιλ <<Μα θέλεις και PC που κοστίζει>> και η καραμελο-απάντηση της άλλης πλευράς που είναι <<Μα με το PC κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα>> ή <<Μα χρειάζομαι Full HD τηλεόραση που δεν έχω>> κλπ κλπ :P. Τις θεωρώ τραγικές δικαιολογίες. Τέλος πιστεύω ότι οι κάρτες που έχετε οι περισσότεροι μπορούν να άνετα να τρέξουν hd videos, ακόμα και μια 8800GT μπορεί ρε σεις :P

Δημοσ.
fact1: Δίνεις 210 ευρόπουλα κι έχεις Blu Ray Recorder. Συνδέεις έπειτα με HDMI το PC σου με την HDTV σου και είσαι κομπλέ. Για να αφήσουμε λέω εγώ τα παραμύθια ότι το PS3 είναι η φτηνότερη λύση για Blu-Ray ταινίες.

Πολυ πρακτικο. Ειδικα αν εχεις το pc στο δωματιο και την TV στο σαλονι...Πως δεν το εχουμε σκεφτει τοσα χρονια:lol:

Ασε που αν τελικα το συνδεσεις, δεν χρειαζεσαι blu ray. Υπαρχουν και τα mkv:-)

Δημοσ.
Βασικά ένα full HD PC με monitor κοστίζει το λιγότερο 900 ευρουλάκια btw, κάθε μήνα το PC Gamer στήνει και από ένα για τους ενδιαφερόμενους και μην καταλήγουμε στις γνωστές καραμέλες του στιλ <<Μα θέλεις και PC που κοστίζει>> και η καραμελο-απάντηση της άλλης πλευράς που είναι <<Μα με το PC κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα>> ή <<Μα χρειάζομαι Full HD τηλεόραση που δεν έχω>> κλπ κλπ :P. Τις θεωρώ τραγικές δικαιολογίες. Τέλος πιστεύω ότι οι κάρτες που έχετε οι περισσότεροι μπορούν να άνετα να τρέξουν hd videos, ακόμα και μια 8800GT μπορεί ρε σεις :P

με 400 φτιάχνεις pc που να τρέχει full hd άνετα, στο λέω γιατί το σκεφτόμουν, βέβαια χωρίς case για σαλόνι... και χωρίς blu-ray player... και έχε υπόψιν ότι τα mkv έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε επεξεργαστή απο τα blu-ray...τελικά κατέληξα στο wd tv hd... και είμαι μια χαρά... αν εξαιρέσεις τους πειραματισμούς των groups με τα profiles.... για blu-ray έχω το ps3...

στο δικό μου pc για παράδειγμα τρέχει 720p με το ζόρι...

Δημοσ.

Χθες βράδυ κατάφερα με τα πολλά να κάνω το νέο μου Asus eeePC 1000H να παίζει mkv, τούμπανο. Συσκέπτομαι λοιπόν με την ανιψιά της γιαγιάς μου (και τη γάτα της) για ποιό λόγο να πάω να δώσω ένα σκασμό λεφτά για την τελευταία σε πωλήσεις κονσόλα της αγοράς.

Δημοσ.
Πολυ πρακτικο. Ειδικα αν εχεις το pc στο δωματιο και την TV στο σαλονι...Πως δεν το εχουμε σκεφτει τοσα χρονια:lol:

Ασε που αν τελικα το συνδεσεις, δεν χρειαζεσαι blu ray. Υπαρχουν και τα mkv:-)

Παίρνεις επέκταση καλωδίου, τα φέρνεις ζικ-ζακ από τις γωνίες και μετά κάνεις μια επίδειξη μαγικών ικανοτήτων στην άσχετη γκόμενα που δεν ξέρει τι και πως έχεις συνδέσει (της πετάς και μια τσόντα κατά λάθος και της λες ότι η τηλεόραση τα έπαιξε με την πάρτη της :lol::lol: )

PS: Ναι η λύση με το PC είναι αν τα έχεις στο δωμάτιό σου όλα :P

Δημοσ.
Χθες βράδυ κατάφερα με τα πολλά να κάνω το νέο μου Asus eeePC 1000H να παίζει mkv, τούμπανο. Συσκέπτομαι λοιπόν με την ανιψιά της γιαγιάς μου (και τη γάτα της) για ποιό λόγο να πάω να δώσω ένα σκασμό λεφτά για την τελευταία σε πωλήσεις κονσόλα της αγοράς.

Συγνωμη αλλα το eeePc σου βγηκε πιο φθηνα απο το PS3?

edit:Εγω προσωπικα ειχα σκασει 370 τον Αυγουστο για το xbox360 elite και τον Νοεμβριο 399 για το playstation (το οποιο ειχε και ενα παιχνιδι μεσα).γενικος νομιζω οτι το "ενας σκασμος λεφτα" πλεον δεν υπαρχει σαν δικαιλογια για το ps3.σιγουρα ειναι περισσοτερα απο τα 180 (η οσο εχει τελος παντων τωρα το απλο xbox) αλλα δεν ειναι ενας σκασμος λεφτα.Αν το παρεις bundle (σωστη η λεξη?) με ενα παιχνιδι που ουτως η αλλος θα επαιρνες τοτε το ps3 σου βγαινει γυρω στα 320 (+70 το παιχνιδι=390).

Δημοσ.
για ποιό λόγο να πάω να δώσω ένα σκασμό λεφτά για την τελευταία σε πωλήσεις κονσόλα της αγοράς.

βασικα γιατι οπως ο ιδιος παραδεχτηκες εχεις κομπλεξ, οποτε δεν θα την επαιρνες ουτε και αν ηταν πρωτη σε πωλησεις στην αγορα, και με φτηνοτερη τιμη , οποτε λαμβανω το ερωτημα σου ως ρητορικο.

Δημοσ.

Μα και το ps2 που είναι πρώτο σε πωλήσεις είπες ότι το έθαβες.Βέβαια,τώρα θα πεις ότι το xbox είχε καλύτερα γραφικά,άρα το ps2 ήταν χειρότερη κονσόλα,γι' αυτό και το υποστήριζες...

Δημοσ.

με απο τοσα post εδω κατεληξα στο συμπερασμα οτι μεχρι πριν λιγο καιρο που δεν ειχε βγει το killzone2 ειχαμε την καραμελα του mgs και του blue ray(το ποιο αξιοθρηνιτο και ειμαι σιγουρος γιαυτο ειναι οτι οι περισσοτεροι θα ψαχνουν ολα τα βιντεοκλαμπ που νοικιαζουν blueray και θα νοικιαζουν οτι μπουρδα εχει βγει σε blueray μονο και μονο για να γινει η αποσβεση)τωρα μετα απο 3 χρονια ξεσκονισματος που βγηκε το killzone2(που ειναι κατωτερο του GOW2)ξαφνικα αρχισαν να βγαζουν γλωσσα οι sony fun boys περι παιχνιδιων και αποκλειστικοτητων, μιλαει η sony που εχασε ολες τις αποκλειστικοτητες για αποκλειστικοτητες(μην ξεχναμε βεβαια το παραμυθι οτι ολοι εχουν και ενα γαματο pc το οποιο αναβαθμιζουν συνεχεια και χωρις να χαλανε λεφτα για να πεζουν τα κοινα παιχνιδια χβοχ-pc). ξαφνικα εβγαλε η μυγα κω........ο και εχεσε τον κοσμο ολο.τωρα μενει να ακουσουμε οτι η sony εχει καλυτερο online και dashboard που θα παει θα ειπωθει και αυτο.

Δημοσ.

Η sony έχει καλύτερο online και dashboard... :P

Το ότι το gow2 είναι καλύτερο από το killzone 2 μπορείς να μου πεις πώς το ξέρεις,αφού το δεύτερο δεν έχει βγει καν ακόμα?Αν βέβαια έχεις κάποια preview code έκδοση,μπορείς να μου πεις πού ακριβώς είναι καλύτερο?

Και κάτι άλλο δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά.Το mgs4 και το gow2 βγήκαν και τα δύο την ίδια χρονία.Πώς γίνεται όλα τα site να έδιναν βραβεία στο mgs4,ειδικά στον τομέα των γραφικών και σεναρίου, και το gow2 να μην το βλέπουμε πουθενά,ενώ όλοι εδώ μέσα διατυμπανίζουν για τα γραφικά του gow2?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...