Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Toufas αν δεν βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα σε μια ταινία bluray και ένα αρχείο mkv τότε λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σου.Προφανώς έχεις πρόβλημα στα μάτια ή δεν έχεις δει ποτέ ταινία σε bluray Αν βέβαια κάθεσαι και βλέπεις τις ταινίες σε ένα pc monitor 22' τότε φυσικά και δεν θα δεις καμία διαφορά.Εμείς που έχουμε τις 40' +++ ίντσες όμως βλέπουμε την τεράστια διαφορά. η εθελοτυφλεις, η απλα δεν ειδες καν τις εικονες που σου εβαλα. μπορω να σου βαζω εικονες μεχρι αυριο και δεν θα βρεις διαφορα. ταινιες bluray που δεν ειναι καν συμπιεσμενες παω στοιχημα εχω δει πιο πολλες απο σενα, και γενικα hd εργα εχω δει μαλλον πιο πολλα απο ισως και ολους μαζι μιας και αρνουμε να δω οτιδηποτε δεν ειναι hd
Udontneed2know Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Toufas αν δεν βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα σε μια ταινία bluray και ένα αρχείο mkv τότε λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σου.Προφανώς έχεις πρόβλημα στα μάτια προβλημα στα ματια δεν εχει γιατι προφανως εαν σε ενα multiplatform παιχνιδι η εκδοση του 360 εχει 20-30 pixels παραπανω απο την εκδοση του ps3 την βλεπει, βεβαια το ιδιο δεν ισχυει για τα mkv, οποτε αλλου ειδους προβλημα εχει. Επισης η πανω εικονα ειναι η αρχικη η δευτερη η mkv , αλλα δυο εικονες δεν λενε τιποτα απο μονες τους, πρεπει να δωσεις και αλλα πραγματα οπως τα στοιχεια του source και τα στοιχεια του mkv, κυριως το datarate μιας και η αναλυση ειναι ιδια.
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 βρες μου τις διαφορες στην εικονα που σου εδωσα. βαλε μου 2 εικονες απο ενα multiplatform και θα σου δειξω ακριβως που ειναι χειροτερο το ps3. εσυ δεν μπορεις να βρεις διαφορα σε οτι εικονα και να σου βαλω
Udontneed2know Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 βρες μου τις διαφορες στην εικονα που σου εδωσα. βαλε μου 2 εικονες απο ενα multiplatform και θα σου δειξω ακριβως που ειναι χειροτερο το ps3. εσυ δεν μπορεις να βρεις διαφορα σε οτι εικονα και να σου βαλω δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με παιδακια σαν και εσενα και τον φιλο σου τον just gamer, το μονο που ηθελα να πω, η μαλλον να αναδειξω, ειναι οι παρωπιδες που φορατε, οι οποιες σας απαγορευουν να δειτε διαφορα blu-ray (που δεν μπορειτε να παιξετε) απο mkv, αλλα σας επιτρεπουν να δειτε ακομα και την ποιο ασημαντη διαφορα σε ενα multiplatform παιχνιδι (υπερ του 360 παντα), και ειμαι και σχεδον βεβαιος οτι θα βλεπατε και τις διαφορες του hddvd Vs blu-ray οταν ακομα υπηρχε το πρωτο.
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ναι ρε εγω ειμαι το παιδακι. βλεπεις οι δικες μου απαντησεις ειναι ιδιες με αυτες που σου λενε οι αλλοι. δεν μιλας ουτε με τον just gamer ουτε με τον αποκλειρο οταν μιλας μαζι μου. παρε μια ασημαντη διαφορα. αν εσυ δεν βλεπεις διαφορα σε αυτη την εικονα και βλεπεις διαφορα σε αυτες που εβαλα, μαλλον πρεπει να εκανες και μια λοβοτομη μαζι με το ps3 για να δικαιολογισεις τα λεφτα που χαλασες οταν το πηρες και δεν εχουν πιασει ακομα τοπο. ξαναδες τις απαντησεις μου απο χτες το βραδυ γιατι εισαι αδιαβαστος στο θεμα high definition. το οτι θα ηταν και ο gherudos δεν το περιμενα παντως. αν εσυ εισαι μεσα στην τρελλη χαρα οταν παιρνεις ενα παιχνιδι και νομιζεις οτι ειναι ολα τελεια και δεν εχεις δει ουτε καν σε εικονα (γιατι στην ιδια τηλεοραση μαλλον σου ζηταω πολλα) τι εχει ο ανταγωνισμος δεν σημαινει οτι εμεις δεν θελουμε να εχουμε οτι πιο καλο μπορουμε. εδωσες 500-600 ευρω, δεν πιασανε τοπο μεχρι τωρα οκ, μην κανεις και τους αλλους να κανουν το ιδιο λαθος και μην προσπαθεις να μας πεις χωρις βασεις οτι επιασε τοπο αυτο που εκανες. οταν πέσει η τιμη του ps3 και θα εχει παιχνιδια που σπερνουν, θα εχει ενα online αναλογο με steam/xboxlive θα ειναι καλη αγορα. in b4 "you is trolling"
Yperaspisths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 βρες μου τις διαφορες στην εικονα που σου εδωσα. βαλε μου 2 εικονες απο ενα multiplatform και θα σου δειξω ακριβως που ειναι χειροτερο το ps3. εσυ δεν μπορεις να βρεις διαφορα σε οτι εικονα και να σου βαλω H πρωτη εικονα φαινεται λιγο καλυτερη,αλλα μαλλον εχεις κανεις ''βρωμοδουλεια'' για να μας πεισεις για τις αποψεις σου. fact 1. Θες blu ray και παιχνιδομηχανη? Παιρνεις ps3, γιατι η πιο φτηνη ποιοτικη blu ray λυση κοστιζει 300 ευρο. fact 2. Θες αποκλειστικους τιτλους? Παιρνεις ps3, για το killzone 2,το god of war 3,το little big planet, metal gear solid κ.τ.λ. Aν σου αρεσει να σε κοροιδευουν παιρνεις το xbox και νομιζεις οτι το halo ειναι παιχνιδαρα(κριμα ομως που δεν ειναι) fact 3 .Θες την κονσολα να σου κρατησει χρονια? Παιρνεις ps3 που ειναι δυνατοτερη κονσολα και ειναι πιθανοτερο να βγουν ακομα καλυτερα παιχνιδια στο μελλον αφου ειναι δυνατοτερη κονσολα απο το xbox fact 4. Σου αρεσουν τα MMO και θες να παιζεις στο ιντερνετ? Παιρνεις pc,γιατι το pc ειναι ανωτερο σε αυτο τον τομεα απο ολες τις κονσολες(παιχνιδια οπως WoW,warhammer δεν υπαρχουν καν στις κονσολες) και γιατι το mouse+keyboard>gamepad fact 5. Θες μια φτηνη κονσολα να παιζεις μονο παιχνιδια και να περνας ευχαριστα την ωρα σου ? Παιρνεις wii fact 6. Θες να βλεπεις τα καλυτερα γραφικα ? Παιρνεις παλι pc Πραγματικα το xbox 360 δεν εχει λογο υπαρξης. Δεν υπαρχει ενας τομεας που να ειναι ανωτερος. Ειναι μετριο παντου
giorgos147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 H πρωτη εικονα φαινεται λιγο καλυτερη,αλλα μαλλον εχεις κανεις ''βρωμοδουλεια'' για να μας πεισεις για τις αποψεις σου. fact 1. Θες blu ray και παιχνιδομηχανη? Παιρνεις ps3, γιατι η πιο φτηνη ποιοτικη blu ray λυση κοστιζει 300 ευρο. fact 2. Θες αποκλειστικους τιτλους? Παιρνεις ps3, για το killzone 2,το god of war 3,το little big planet, metal gear solid κ.τ.λ. Aν σου αρεσουν να σε κοροιδευουν παιρνεις το xbox και νομιζεις οτι το halo ειναι παιχνιδαρα(κριμα ομως που δεν ειναι) fact 3 .Θες την κονσολα να σου κρατησει χρονια? Παιρνεις ps3 που ειναι δυνατοτερη κονσολα και ειναι πιθανοτερο να βγουν ακομα καλυτερη παιχνιδια στο μελλον αφου ειναι δυνατοτερη κονσολα απο το xbox fact 4. Σου αρεσουν τα MMO και θες να παιζεις στο ιντερνετ? Παιρνεις pc,γιατι το pc ειναι ανωτερο σε αυτο τον τομεα απο ολες τις κονσολες(παιχνιδια οπως WoW,warhammer δεν υπαρχουν καν στις κονσολες) και γιατι το mouse+keyboard>gamepad fact 5. Θες μια φτηνη κονσολα να παιζεις μονο παιχνιδια και να περνας ευχαριστα την ωρα σου ? Παιρνεις wii fact 6. Θες να βλεπεις τα καλυτερα γραφικα ? Παιρνεις παλι pc Πραγματικα το xbox 360 δεν εχει λογο υπαρξης. Δεν υπαρχει ενας τομεας που να ειναι ανωτερος. Ειναι μετριο παντου Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και το που δίνω τα χρήματα μου,είναι δικαίωμά μου και δεν ανέχομαι κανέναν να μου λέει οτι έκανα μια κακή αγορά.
alexzzz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 αλλα μαλλον εχεις κανεις ''βρωμοδουλεια'' για να μας πεισεις για τις αποψεις σου. χα! σε ξεμπρόστιασαν Τούφα... δεν τους γελάς έτσι εύκολα τους αετούς...
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 encode : 1 2 3 4 5 6 source: 1 2 3 4 5 6
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με παιδακια σαν και εσενα και τον φιλο σου τον just gamer, το μονο που ηθελα να πω, η μαλλον να αναδειξω, ειναι οι παρωπιδες που φορατε, οι οποιες σας απαγορευουν να δειτε διαφορα blu-ray (που δεν μπορειτε να παιξετε) απο mkv, αλλα σας επιτρεπουν να δειτε ακομα και την ποιο ασημαντη διαφορα σε ενα multiplatform παιχνιδι (υπερ του 360 παντα), και ειμαι και σχεδον βεβαιος οτι θα βλεπατε και τις διαφορες του hddvd Vs blu-ray οταν ακομα υπηρχε το πρωτο. Ενώ εσύ δεν φοράς παρωπίδες εεε? :lol::lol: Και στο ξαναλέω για πολλοστή φορά μιας και δεν θέλεις να το καταλάβεις(Ίσως γιατί δεν σε συμφέρει να το καταλάβεις) ότι δεν είπα ότι το mkv δεν χάνει καθόλου σε ποιότητα σε σχέση με το αυτούσιο blu-ray απλά ότι χάνει ελάχιστα(Ειδικά αν έχει γίνει καλή κωδικοποίηση της ταινίας τότε το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που για να δεις διαφορές πρέπει να δεις την ταινία σε τηλεόραση άνω των 42") σε σχέση με αυτό που έχανε παλιότερα το divx έναντι του dvd. Yperaspisths & giorgos147 Ναι έχετε απόλυτο δίκιο το 360 δεν έχει λόγο ύπαρξης γι' αυτό σε όλα τα συγκριτικά είτε βίντεο είναι αυτά, είτε βαθμολογίες, είτε πωλήσεις είναι πολύ ποιο μπροστά το 360 έναντι του ps3 επειδή δεν έχει λόγο ύπαρξης φαντάσου δηλαδή και να είχε λόγο ύπαρξης τι θα γινότανε έτσι. Συγκριτικό 1(Pc vs ps3 vs xbox360) Συγκριτικό 2(360 vs ps3 round 17) Συγκριτικό 3(Face off: street fighter 4) Συγκριτικό 4(Street fighter 4 gallery comparison) Συγκριτικό 5(F.e.a.r. 2) Συγκριτικό 6(Burnout paradise the ultimate box) Συγκριτικό 7(G.t.a. 4 special) Συγκριτικό 8(Multiformat face of round 3) Σας φτάνουν ή θέλετε κι άλλα? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2009 από JUST-GAMER
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 η εθελοτυφλεις, η απλα δεν ειδες καν τις εικονες που σου εβαλα. μπορω να σου βαζω εικονες μεχρι αυριο και δεν θα βρεις διαφορα. ταινιες bluray που δεν ειναι καν συμπιεσμενες παω στοιχημα εχω δει πιο πολλες απο σενα, και γενικα hd εργα εχω δει μαλλον πιο πολλα απο ισως και ολους μαζι μιας και αρνουμε να δω οτιδηποτε δεν ειναι hd έχεις δει τόσα έργα όπως λες και θεωρείς την παραπάνω εικόνα hd??? η ποιότητα είναι για γέλια...
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 source : Amadeus (Director's Cut) Blu-Ray 1080p VC1 TrueHD 5.1 μα εγω νομιζα οτι ολα τα bluray εχουν τελεια εικονα...
MiltoZ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 βρες μου τις διαφορες στην εικονα που σου εδωσα. βαλε μου 2 εικονες απο ενα multiplatform και θα σου δειξω ακριβως που ειναι χειροτερο το ps3. εσυ δεν μπορεις να βρεις διαφορα σε οτι εικονα και να σου βαλω δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με παιδακια σαν και εσενα...
KleKoR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 source : Amadeus (Director's Cut) Blu-Ray 1080p VC1 TrueHD 5.1μα εγω νομιζα οτι ολα τα bluray εχουν τελεια εικονα... Αν αυτό νόμιζες.... είναι που ξέρεις απο HD... και έχεις δει και πολλά έργα... και κάτι άλλο... σε μια φάση για λίγη ώρα είχες την ίδια υπογραφή και την ίδια εικόνα με τον χρήστη alexzz...
john2gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 H πρωτη εικονα φαινεται λιγο καλυτερη,αλλα μαλλον εχεις κανεις ''βρωμοδουλεια'' για να μας πεισεις για τις αποψεις σου. fact 1. Θες blu ray και παιχνιδομηχανη? Παιρνεις ps3, γιατι η πιο φτηνη ποιοτικη blu ray λυση κοστιζει 300 ευρο. fact 2. Θες αποκλειστικους τιτλους? Παιρνεις ps3, για το killzone 2,το god of war 3,το little big planet, metal gear solid κ.τ.λ. Aν σου αρεσει να σε κοροιδευουν παιρνεις το xbox και νομιζεις οτι το halo ειναι παιχνιδαρα(κριμα ομως που δεν ειναι) fact 3 .Θες την κονσολα να σου κρατησει χρονια? Παιρνεις ps3 που ειναι δυνατοτερη κονσολα και ειναι πιθανοτερο να βγουν ακομα καλυτερα παιχνιδια στο μελλον αφου ειναι δυνατοτερη κονσολα απο το xbox fact 4. Σου αρεσουν τα MMO και θες να παιζεις στο ιντερνετ? Παιρνεις pc,γιατι το pc ειναι ανωτερο σε αυτο τον τομεα απο ολες τις κονσολες(παιχνιδια οπως WoW,warhammer δεν υπαρχουν καν στις κονσολες) και γιατι το mouse+keyboard>gamepad fact 5. Θες μια φτηνη κονσολα να παιζεις μονο παιχνιδια και να περνας ευχαριστα την ωρα σου ? Παιρνεις wii fact 6. Θες να βλεπεις τα καλυτερα γραφικα ? Παιρνεις παλι pc Πραγματικα το xbox 360 δεν εχει λογο υπαρξης. Δεν υπαρχει ενας τομεας που να ειναι ανωτερος. Ειναι μετριο παντου fact1: Δίνεις 210 ευρόπουλα κι έχεις Blu Ray Recorder. Συνδέεις έπειτα με HDMI το PC σου με την HDTV σου και είσαι κομπλέ. Για να αφήσουμε λέω εγώ τα παραμύθια ότι το PS3 είναι η φτηνότερη λύση για Blu-Ray ταινίες. fact2: Όλες, μα όλες οι πλατφόρμες έχουν αποκλειστικούς τίτλους. X360; Halo, Star Ocean, 99 Nights 2, Crackdown (το ότι είναι παλιό δεν σημαίνει ότι δεν είναι exclusive), GoW2 κλπ κλπ. PS3; God Of War, Killzone2, Infamous, Uncharted κλπ κλπ. PC; Dawn Of War 2, A Vampyre Story, Cryostasis, Crysis, Starcraft 2 κλπ κλπ, Wii; Τόσα exclusives έχει και έρχεται και το MadWorld. Το θέμα είναι τι αρέσει ΕΣΕΝΑ. fact3: Η GPU του PS3 πως να το κάνουμε, δεν τραβάει και το λέμε εδώ και καιρό. ΑΝ, λέμε ΑΝ βγει επόμενο Xbox τότε αναγκαστικά η Sony θα βγάλει νέο Playstation (είτε αυτό είναι PS3.5 με καλύτερη GPU, είτε αυτό λέγεται PS4) αλλιώς θα μείνει πίσω, ειδικά τώρα που έχει χάσει ένα τεράστιο μέρος από την fanbase της. fact4: Το PC είναι άλλο φρούτο και δεν είναι μόνο για τα MMO. Υπάρχει μια τεράστια Indie και μια ακόμα μεγαλύτερη Mod κοινότητα που προσφέρουν φρέσκιες ιδέες στον κορεσμένο χώρο των videogames (Trials2, Crayon Physics, World Of Goo και η λίστα είναι μεγάλη) fact5: Θες μια φτηνή κονσόλα; Παίρνεις κάνα DS ή κάνα Wii που λες και όλα μέλι γάλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις