Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MKV ειναι το μελλον, παιδακια και εγω εχω ps3 αλλα Blu ray δεν βλεπω, στο sever που ειμαι εχω ολα τα blu ray , ενα κλικ να κανω και σε λιγοτερο απο 10 ωρες εχω το blu ray στον υπολογιστη μου και το βλεπω, ολοκληρο! Το βαζω το βραδακι και το πρωι ετοιμο!

Οσο για τα MKV αρχεια 10gb 1080p που εχουν τρελη ποιοτητα εικονας σε ενα 2ωρακι το πολυ λεω τα εχω στο pc μου! Το pc ειναι με hdmi στην HD μου και γεια σας!

Σιγα μην παιζω blu ray απο το ps3 για να παω για service μια ωρα νωρητερα και να μου παρει η SONY 300 eυρω! Δεν σφαξανε! Για λαλακες ψαχνεις!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μkv ftw. Κι αν δεν θέλετε να συνδέσετε PC στην TV, πάρτε ένα HD player με 100-250 ευρώ και βλέπετε τα πάντα. Τα πάντα όμως. Συν λίγα ευρώ η συνδρομή στο rapidshare, για να κατεβαίνει η ταινία μέσα σε 2-4 ώρες (και όχι μέρες που είπε κάποιος). Το να έδινα λεφτά για να βλέπω Bluray θα ήταν απίστευτη σπατάλη (χώρια να θέλω να το αντιγράψω κιόλας).

Δημοσ.
καλά εδώ η MS σας βάζει να πέρνετε 2η κονσόλα για ρεζέρβα και μετά να βγαίνετε στα forums να διατυμπανίζεται πως το xbox συμφέρει :-(

This last year....

Αυτό που λες ίσχυε στης πρώτης άντε με το ζόρι δεύτερης γενιάς(Μητρικής) κονσόλες 360 τώρα που βρισκόμαστε στης 4 γενιάς(Jasper motherboard) Το πρόβλημα με το rrod που το έχετε κάνει πιπίλα και το μασουλάτε όποτε σας βολεύει δεν ισχυει από της 3 γενιάς 360 έχει μειωθεί(Έως εξαφανιστεί) τρομερά και με αποδείξεις αφού εδώ και καιρό έχεις να ακούσεις rrod σε 4 γενιάς xbox360 και μετά.

Ορίστε και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε έκδοσης - μητρικής του 360:

6. Jasper(65nm vga & cpu με hdmi θύρα, με την έξτρα 3 ψήκτρα)

5. Falcon(90nm vga – 65nm cpu με hdmi θύρα, με την έξτρα 3 ψήκτρα)

4. Opus(Σαν την falcon(90nm vga – 65nm cpu) χωρίς hdmi θύρα, με την έξτρα 3 ψήκτρα)

3. Valhalla(90nm cpu – 90nm vga χωρίς hdmi θύρα με έξτρα 3 ψήκτρα)(Τα προβληματικά xbox360)

2. Xenon(90nm cpu – 90nm vga χωρίς hdmi θύρα, χωρίς την έξτρα 3 ψήκτρα)(Τα προβληματικά xbox360)

1. Zephyr(90nm cpu – 90nm vga χωρίς hdmi θύρα, χωρίς την έξτρα 3 ψήκτρα)(Τα προβληματικά xbox360)

Και εσύ δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι το ps3 δεν έχει καθόλου προβλήματα έτσι?

Ας γελάσω εις το κύβο.:lol:

Ω θεε μου απ την αλλη εσεις οι xboxfanboys δεν λετε η μαλλον δεν θελετε να καταλαβετε οτι ειναι το format του μελλοντος θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις στη εποχη του megadrive το φορματ ηταν οι κασσετες και στα βιντεο η κασσετα μετα καθιερωθηκε το cd και μετα φθανουμε στο dvd to dvd το ειχε to ps2 to xbox το εχει και το xbox360 αλλα πλεον ηδη αλλα και εμφανεστερα σε λιγα χρονια θα καθιερωθει το blu ray η συσκευη που υποστηριζει το φορματ αυτο ειναι το πσ3 και οχι το χ-κουτι :X

δεν μας εκανε πλυση εγκεφαλου η sony απλα κοιταμε μπροστα βλεποντας που οδευουν οι εξελιξεις και η τεχνολογια η συσκευη που εμπεριεχει αυτη την τεχνολογια ειναι το ps3 και για αυτο το θεοποιουμε οπως θεοποιουσαμε παλιοτερα το cd kai to dvd ...και δεν μενουμε κολλημενοι προς τα πισω εκτος και αν βλεπεις ταινιες σε vhs:-) οποτε δεν σε ενδιαφερουν οι εξελιξεις και απλα εμεις ειμαστε ρομποτακια της sony που μας εχει κανει πλυση εγκεφαλου για το blue-ray

Όπα για κάτσε λίγο γιατί εδώ πήρες φόρα και δεν ξέρεις τι λες.

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το blu-ray δεν είναι το φορμάτ του μέλλοντος(Ειδικά για τα παιχνίδια αφού η πληθώρα των παιχνιδιών του ps3 είναι το πολύ μεχρι 10gb ανά παιχνίδι(Αν λάβεις υπόψιν σου ότι κάποιους ήχους τους έχει διπλές και τριπλές φορές επειδή πολύ απλά είναι σε άλλη γλώσσα και με άλλη κωδικοποίηση)) απλά ότι την τωρινή περίοδο δεν είναι απαραίτητο καθότι και πανάκριβο είναι και πολύ λίγες ταινίες υπάρχουν σε κάνα 6μηνο και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει τώρα ρε JUST-GAMER,μιλάμε ή κλάνουμε?Μου έβαλες αυτά τα προβλήματα ως αντιπαράθεση για τα προβλήματα που παρουσίασε το xbox και το αίσχος hardware του?Καλή,τρανή η αντιμετώπιση της ms,αλλά καταλάβετε ότι δεν είχε άλλη επιλογή με τις διαστάσεις που είχε πάρει το σκάνδαλο.Αν επίσης σκεφτεί κανείς ότι η ms ήξερε ότι το xbox θα παρουσιάσει αυτά τα προβλήματα,αλλά το πέταξε στην αγορά έτσι γρήγορα,χωρίς να διορθώσει τα προβλήματα,για να κερδίσει έδαφος,πιστεύω ότι δεν υπάρχει δικαιολογία.

Το mkv θα γίνει πιο διάσημο και από το avi.Σίγουρα (όπως το avi) το mkv είναι ένας πιο εύκολος τρόπος για να βρίσκεις και να βλέπεις ταινίες.Να ρωτήσω όμως κάτι,αν τελικά το blu-ray από το πολύ θάψιμο πέσει έξω και σταματήσουν να βγαίνουν ταινίες (σε blu-ray),τότε τι ταινίες θα βγαίνουν σε mkv?Ταινίες με ανάλυση ενός dvd?

Επεξ/σία από G_Zisis
Δημοσ.

αναφερομενος στο blue ray δεν αναφερομαι κατεξοχην στην προβολη ταινιων καθως όλοι εκει το πατε και το συγκρινεται με το mkv τι σχεση έχουν αυτα τα δύο το mkv ειναι ειδος κωδικοποιησης , το blue ray ειναι format αποθηκευσης που μπορει να χρησιμοποιηθει για ταινιες , για games ακομη και για εγγραφα του word ( που λεει ο λογος) με την ιδια λογικη τι να το κανουμε το dvd ? αφου υπαρχουν divx και dvdrip αρχεια στο ιντερνετ ?? ειναι περιττο? δεν θα επρεπε να ειχε βγει? γιατι εραγε δεν μειναμε κολλημενοι στις δισκετες ? και να κατεβαζουμε τ παντα στον server μας ? ας ειμαστε και λιγο σοβαροι λες εγω...

φιλε nzeppos δηλαδη προτινεις να παρουμε xbox για τα παιχνιιδακια 180ε και ενα hd player με αλλα 250 για να βλεπουμε ταινιουλες δλδ 430 ? νομιζω τελικα οτι το ps3 ειναι φθηνοτερο.....

Tέλος just-gamer με την εξυπνη κινηση της αναζητησης που εκανες για τα προβληματα του ps3 σου εβγαλε 2990 βιντεος, με μια αναζητηση που εκανα εγω για xbox 360 problems εβγαλε 3710 ... αυτα

Δημοσ.

Και πάλι όσοι συγκρίνουν το bluray με το mkv δεν ξέρουν την τύφλα τους.Όταν παίρνεις μια ταινία 50Gb και την συμπιέζεις και τη φτάνεις στα 4-9GB τότε δεν βλέπεις την ταινία όπως έπρεπε να την δείς.Έχει τεράστια διαφορά.Θέλετε δεν θέλετε το bluray επικράτησε καθώς είναι το μόνο μέσο αποθήκευσης που υποστηρίζεται για την αναπαραγωγή ταινιών HD.Επίσης ξεκίνησε πολύ καλύτερα από όταν είχε ξεκινήσει το dvd.

Δημοσ.

iznodur,συμφωνώ.Στο παρελθόν τους είχα πει το ίδιο πράγμα,αλλά δεν απάντησαν (γιατί άραγε...).

gherudos,έχεις δίκιο σε αυτό που λες,αλλά δεν ισχύει πάντα.Υπάρχουν ταινίες συμπιεσμένες στα 4-9gb όπως λες,αλλά μπορείς να βρεις την ίδια ταινία με 20+gb.Όχι ότι θα έχει ακριβώς την ίδια ποιότητα,αλλά μπορείς να βρεις με πολύ μικρή διαφορά.

Δημοσ.

Μήπως ξεχνάτε κάτι?

Το ότι τα mkv αρχεία δεν έχουν τα μενού και έξτρα της κάθε ταινίας ώστε να είναι 20 - 40 gb το κάθε αρχείο.

Κάντε ένα καθαρό πέρασμα σε δίσκο(Μόνο ταινία χωρίς έξτρα ήχους(Άλλη γλώσσα, εκφώνηση από το σκηνοθέτη κ.τ.λ.) και έξτρα μενού) και θα δείτε πόσο πραγματικό χώρο πιάνει μια καθαρή απείραχτη ταινία και όχι όλο το blu-ray disc.

Δημοσ.
Μήπως ξεχνάτε κάτι?

Το ότι τα mkv αρχεία δεν έχουν τα μενού και έξτρα της κάθε ταινίας ώστε να είναι 20 - 40 gb το κάθε αρχείο.

Κάντε ένα καθαρό πέρασμα σε δίσκο(Μόνο ταινία χωρίς έξτρα ήχους(Άλλη γλώσσα, εκφώνηση από το σκηνοθέτη κ.τ.λ.) και έξτρα μενού) και θα δείτε πόσο πραγματικό χώρο πιάνει μια καθαρή απείραχτη ταινία και όχι όλο το blu-ray disc.

το εχουμε επαναλλαβει σε 2 με 3 ποστς δεν ανναφερομαστε στο blue ray ως αναφορα μονο την αναπαραγωγη ταινιων αλλα ως γενικοτερο μεσω αποθηκευσης μαλλον δεν το καταλβαινεις η δεν θες να το καταλαβεις γιατι δεν σε συμφερει ... επισης αν εχεις δει blue ray σε αντιθεση με mkv καταλαβαινεις την διαφορα πολυ ανετα .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
έχεις λαθος κάμει...το format του μέλλοντος είναι το mkv. Θες να δείς HD ταινία; Tην πληρώνεις και την βάζεις να κατέβει σήμερα, σε 2-3 μέρες θα είσαι έτοιμος αν βέβαια είσαι ο τυχερός κάτοχος μιας γρήγορης-αξιόπιστης ελληνικής γραμμής ADSL εώς 20mbit που συγχρονίζει για όσο τις καπνίσει σε κάθε restart του router.

Σαν ενναλακτική

Αν βγείς απο τη σπηλιά σου και πας μέχρι το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς να ενοικιάσεις μια ταινία, θα σε θεωρήσουν οπισθοδρομικό και νεάνερνταλ. Άσε που τα λεφτά που έδωσες για το άχρηστο blu-ray player θα μπορούσες να τα είχες φάει στα μπουζούκια (γιατί το άκουσα και αυτό).

Ναι στη σαπίλα και στα 30 σουβλάκια που θα φάς μέχρι να κατέβει το mkv ..Όχι στο blu ray που για να το απολαύσεις πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι τη Mordor και πίσω (βλέπω lotr sorry).

Συμπέρασμα , blu ray is the devil

δηλαδη το video club σου εχει τεραστια βιβλιοθηκη με bluray και οχι μονο νεα εργα... και ελεος με τις υπερβολες. σιγα μην θελει 2μιση χρονια να κατεβει το εργο

20mbit virgin media:

aassacaptureze4.jpg

Εντάξει τώρα ρε JUST-GAMER,μιλάμε ή κλάνουμε?Μου έβαλες αυτά τα προβλήματα ως αντιπαράθεση για τα προβλήματα που παρουσίασε το xbox και το αίσχος hardware του?Καλή,τρανή η αντιμετώπιση της ms,αλλά καταλάβετε ότι δεν είχε άλλη επιλογή με τις διαστάσεις που είχε πάρει το σκάνδαλο.Αν επίσης σκεφτεί κανείς ότι η ms ήξερε ότι το xbox θα παρουσιάσει αυτά τα προβλήματα,αλλά το πέταξε στην αγορά έτσι γρήγορα,χωρίς να διορθώσει τα προβλήματα,για να κερδίσει έδαφος,πιστεύω ότι δεν υπάρχει δικαιολογία.

Το mkv θα γίνει πιο διάσημο και από το avi.Σίγουρα (όπως το avi) το mkv είναι ένας πιο εύκολος τρόπος για να βρίσκεις και να βλέπεις ταινίες.Να ρωτήσω όμως κάτι,αν τελικά το blu-ray από το πολύ θάψιμο πέσει έξω και σταματήσουν να βγαίνουν ταινίες (σε blu-ray),τότε τι ταινίες θα βγαίνουν σε mkv?Ταινίες με ανάλυση ενός dvd?

δηλαδη πριν βγει το bluray δεν ειχαμε ταινιες με μεγαλη αναληση...κοιτα να δεις πως το λενε εκεινο το πραμα...ΦΙΛΜ α μπραβο. η τα παλια εργα που βγαινουν στο bluray πανε και τα ξαναγυρνανε? οτι υπαρχει το hdtv πριν βγει το bluray και το hddvd τα ξερεις? οτι υπαρχουν εργα σε 1080p χωρις να εχουν βγει σε δισκακι? οτι κιολας μερικες φορες ειναι πιο καλα απο το bluray ? (the island) οτι οι εταιριες αλλες εκδοσεις του εργου βγαζουν στην ευρωπη και αλλη στην αμερικη? (δεν λεω υποθεση, στον τεχνικο τομεα αναφερομαι)

Και πάλι όσοι συγκρίνουν το bluray με το mkv δεν ξέρουν την τύφλα τους.Όταν παίρνεις μια ταινία 50Gb και την συμπιέζεις και τη φτάνεις στα 4-9GB τότε δεν βλέπεις την ταινία όπως έπρεπε να την δείς.Έχει τεράστια διαφορά.Θέλετε δεν θέλετε το bluray επικράτησε καθώς είναι το μόνο μέσο αποθήκευσης που υποστηρίζεται για την αναπαραγωγή ταινιών HD.Επίσης ξεκίνησε πολύ καλύτερα από όταν είχε ξεκινήσει το dvd.

μην λες χαζομαρες, δεν ξερω τι κατεβαζεις αλλα απο καλο encode (μιας και δεν υπαρχει 1click encoder που να κανει δουλεια ακομα) δεν θα δεις την παραμικρη διαφορα απο το source.

σοβαρο encode, source, scene

a018a920941474.gifa018a920941474.gif

a93d1a21137073.gif

f15f0120941483.gif

a93d1a21137073.gif

f15f0120941483.gif

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

το εχουμε επαναλλαβει σε 2 με 3 ποστς δεν ανναφερομαστε στο blue ray ως αναφορα μονο την αναπαραγωγη ταινιων αλλα ως γενικοτερο μεσω αποθηκευσης μαλλον δεν το καταλβαινεις η δεν θες να το καταλαβεις γιατι δεν σε συμφερει ... επισης αν εχεις δει blue ray σε αντιθεση με mkv καταλαβαινεις την διαφορα πολυ ανετα .....

κοβεις το χερι σου εσυ για αυτο ε? ελεος

Επεξ/σία από Toufas
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το blu-ray δεν είναι το φορμάτ του μέλλοντος(Ειδικά για τα παιχνίδια αφού η πληθώρα των παιχνιδιών του ps3 είναι το πολύ μεχρι 10gb ανά παιχνίδι(Αν λάβεις υπόψιν σου ότι κάποιους ήχους τους έχει διπλές και τριπλές φορές επειδή πολύ απλά είναι σε άλλη γλώσσα και με άλλη κωδικοποίηση)) απλά ότι την τωρινή περίοδο δεν είναι απαραίτητο καθότι και πανάκριβο είναι και πολύ λίγες ταινίες υπάρχουν σε κάνα 6μηνο και βλέπουμε.

Πιστεύω να σε καλύπτει το ποστ που είχα πει ποιο πάνω για να καταλάβεις ότι δεν παίρνω το blu-ray σαν αναφορά μόνο για τις ταινίες αλλά και για τα παιχνίδια.

Δημοσ.

θες να μας πεις δλδ οτι οι περισσοτεροι εχουν συνδεση οπου κλειδωνει καμπανα στα 24 και κατεβαζουν ολοι τις ταινιες(στα 720) σε 40 λεπτα? για οσες εχς δει ναι το κοβω αν σε ικανοποιει !

δεν βλεπω να μας λες την αποψη για το blue ray γενικοτερα παρα αναφερεσαι σε ταινιες και παλι.. ρε παιδια πως να το κανουμε ειναι αλλο πραγμα το ενα διαφορετικο το αλλο

Δημοσ.

στα 20 ειναι η συνδεση μου εμενα. και προφανως δεν εχεις δει αρκετα εργα η απλα νομιζεις οτι βλεπεις διαφορα στο source.εδω και 2μιση χρονια βλεπω ΜΟΝΟ 720p+

και μονο για ταινιες ειναι προς το παρον το bluray.

εγω εχω ξαναπει, στο μελλον ισως να ειναι πιο καλο το ps3. τα λεφτα που θα δωσεις τωρα θα ειναι πιο πολλα απο αυτα που θα θελει στο μελλον, αρα δεν αξιζει σαν αγορα τωρα.

Δημοσ.

προς το παρον ναι και για games αλλα στο εγγυσ μελλον για τα παντα .... επισης δεν νομιζς να ειναι η συνδεση σου στα εικοσι γιατι εχεις download 2,3 λιγο δυσκολο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...