Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ποσα (χαπια?) λεφτα θα παιρνω και εγω απο τις εταιριες αν αρχισω να σφαζομαι εδω μεσα σαν εσας? Ρωταω γιατι εχουν πεσει κατι οικονομικες στενοτητες τις τελευταιες μερες...Αν ειναι καλα τα (χαπια?) λεφτα να αρχισω να ξεκατινιαζομαι και εγω λες και μου βριζουν την μανα για τον αν αυτη η ηλεκτρονικη συσκευη που εχω σπιτι μου εχει πιο μεγαλο πουλι απο αυτη που εχει ο αλλος.

δώσε ένα βιάγκρα στη συσκευή σου και μάλλον θα νικήσεις....:P

εδώ μιλάνε για exclusives και δεν έχει αναφέρει κανείς το καλύτερο ίσως game που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, για μένα είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ever, το τιτανομεγιστοτεράστιο, τρισμέγιστο Little Big Planet...

Μ'αρέσει να βάζω φιτιλιές και να σφάζονται οι άλλοι... είμαι σαδιστής? :devil:

υγ. η αποκλειστικότητα του Star Ocean λογικά θα σπάσει όπως και του FF13... ξεχάσατε το FFversus13, και το Lost Odyssey....

Δημοσ.
Επειδή έφαγες κόλλημα αν θυμάμαι καλά ανάφερα και πολλά άλλα exclusives όπως είναι τα: Ninja blade, Star ocean the last hope, Infinite undiscovery, Race pro, Ninety-nine nights 2 κ.τ.λ. αλλά εσύ κόλλησες σε αυτό που σε συμφέρει να κολλήσεις γιατί άραγε?

Όσο για το ότι ποιανομαστε στα "συγκριτικά των pixels στα multiplatform" μήπως το κάνουμε επειδή ξέρουμε ότι σας πονάει που δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς :devil:

συνεχίζεις και δίνεις links για τα infinite και star ocean τα οποία δείχνουν καθαρά πως πρόκειται για πατάτες. Κράτα αυτά τα "block buster exclusive" που έδωσες να δούμε βαθμολογίες όταν βγούνε.

Δημοσ.

Τα exclusives ειναι μοιρασμενα... Εχει καποια φοβερα το χβοχ και αλλα τοσα το πσ3...

Με το να λετε το κιλζονε καλυτερο του γκιαρς 2 τι δεν θα βγαλουμε ακρη...

Τα πραγματα ειναι απλα. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ μπορει το πσ3 επειδη ειναι πιο δυνατο να σηκωσει καποια καλυτερα παιχνιδια. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που μιλαμε το οτι το γραντ θεφτ αυτο πχ το παιζεις και στις 2 κονσολες με τα ιδια (μην κανω και εγω το ασπρο μαυρο για εντυπωσεις και πω καλυτερα στο χβοχ) γραφικα. Η μια ομως κονσολα κανει 170 ευρω και η αλλη 400 στην καλυτερη...

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΒΟΧ 360. Οταν η μαικροσοφτ ειχε τριπυρηνο επεξεργαστη που 4 χρονια μετα την κυκλοφορια του παιζει μπουνια γραντ θεφτ οτο η σονυ ηταν στα δεντρα;):-D:shifty:

Δημοσ.

Παντως το blu ray του ps3 ειναι τοσο καλο που μονο του σαν συσκευη θα κοστιζε στο χαλαρο 350 ευρο. Αμφιβαλλω αν εχει κερδη η sony. Θα μπορουσε να μην ειχε blu ray και να πουλαγε το ps3 200 ευρο και θα κερδιζε και λεφτα

Δημοσ.

Εσύ πιστεύεις ότι μια εταιρία σαν την sony θα πουλάει κάτι χωρίς να έχει κέρδος..

Ας γελάσω κατσαρά. :lol:

Και έλεος ρε ps3fanboys η sony σας έχει κάνει να θεοποιήσετε το blu-ray.

Άρα είναι επιτυχημένη η πλύση εγκεφάλου που σας έκανε τόσο καιρό.

Δημοσ.

Δεν σύγκρίνω τα exclusives ένα προς ένα, όταν όμως δίνω 5 παιχνίδια αξιόλογα, για τα οποία (και τα 5) υπάρχει hype που επαληθεύεται όσο πλησιάζει το launch τους και έρχεστε να απαντήσετε με μια λίστα exclusives που κάποια απο αυτά παίρνουν 3.5, 6 και 7, τι θέλετε να νομίσει κανείς;

Σας μιλάω για heavy rain και μου απαντάτε λες και σας είπα για το haze.

Πολύ θα ήθελα να δώ κάποιο βίντεο του ninja blade, race pro και 99 nights2 ...η άρθρα που να πιστοποιούν πως όντως αυτά τα παιχνίδια αξίζουν και δεν είναι μετριότητες όπως οι αρπαχτές της SE.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Και έλεος ρε ps3fanboys η sony σας έχει κάνει να θεοποιήσετε το blu-ray.Άρα είναι επιτυχημένη η πλύση εγκεφάλου που σας έκανε τόσο καιρό.

καλά εδώ η MS σας βάζει να πέρνετε 2η κονσόλα για ρεζέρβα και μετά να βγαίνετε στα forums να διατυμπανίζεται πως το xbox συμφέρει :-(

Δημοσ.

τις αρπαχτες lair heavenly sword κλπ τα ξεχασες νομιζω?

αλλα λογικο ειναι τοσα λεφτα εδωσες γιατι να μην λες οτι ηταν καλη επιλογη τοτε και τωρα

η ξεχνας οτι 3 χρονια δεν εχεις παιχνιδια και εμεις δεν σταματησαμε να παιζουμε και επειδη τωρα βγαινουν επιτελους τα υποσχομενα νομιζεις οτι θα ο ηλιος θα βγει απο την δυση

Δημοσ.
συνεχίζεις και δίνεις links για τα infinite και star ocean τα οποία δείχνουν καθαρά πως πρόκειται για πατάτες. Κράτα αυτά τα "block buster exclusive" που έδωσες να δούμε βαθμολογίες όταν βγούνε.

είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ στο θέμα gaming...

Ρε ουστ...

Δημοσ.
τις αρπαχτες lair heavenly sword κλπ τα ξεχασες νομιζω?

αλλα λογικο ειναι τοσα λεφτα εδωσες γιατι να μην λες οτι ηταν καλη επιλογη τοτε και τωρα

η ξεχνας οτι 3 χρονια δεν εχεις παιχνιδια και εμεις δεν σταματησαμε να παιζουμε και επειδη τωρα βγαινουν επιτελους τα υποσχομενα νομιζεις οτι θα ο ηλιος θα βγει απο την δυση

θες να μιλήσουμε για αρπαχτές ; ξεκίνα καλύτερα απο το xbox live ... ή καλύτερα μήπως να μιλήσουμε για την "βιαστική" ποιότητα κατασκευής του xbox προκειμένου να βγεί στην αγορά πιο γρήγορα, αλλά σίγουρα δε σας απασχολεί πλέον γιατί το φτιάξανε ...μετά απο 3 χρόνια.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ στο θέμα gaming...

Ρε ουστ...

πες μου έναν αξιόλογο τίτλο που έβγαλε η SE σε αυτό το gen ...μη μου πεις για το FFVII plz

Δημοσ.

το xbox live γιατι ειναι αρπαχτη?

οσο για την ποιοτητα κατασκευης ακομα την ιδια καραμελα? αφου η ms τα φτιαχνει τζαμπα, εσενα τι σε κοφτει? αυτοι που εχουν 2-3 xbox ειναι επειδη φαγανε ban.

και κατι μου λεει οτι αν η square δεν ειχε κανει το ff multiplatform δεν θα λεγες οτι λες....

μια λες "αστα τα περιοδικα τι λενε εγω ξερω τι γουσταρω" και μετα μας λες "α κοιτα τα παιχνιδια που λες τι βαθμολογιες εχουν παρει"

Δημοσ.
Εσύ πιστεύεις ότι μια εταιρία σαν την sony θα πουλάει κάτι χωρίς να έχει κέρδος..

Ας γελάσω κατσαρά. :lol:

Και έλεος ρε ps3fanboys η sony σας έχει κάνει να θεοποιήσετε το blu-ray.

Άρα είναι επιτυχημένη η πλύση εγκεφάλου που σας έκανε τόσο καιρό.

Ω θεε μου απ την αλλη εσεις οι xboxfanboys δεν λετε η μαλλον δεν θελετε να καταλαβετε οτι ειναι το format του μελλοντος θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις στη εποχη του megadrive το φορματ ηταν οι κασσετες και στα βιντεο η κασσετα μετα καθιερωθηκε το cd και μετα φθανουμε στο dvd to dvd το ειχε to ps2 to xbox το εχει και το xbox360 αλλα πλεον ηδη αλλα και εμφανεστερα σε λιγα χρονια θα καθιερωθει το blu ray η συσκευη που υποστηριζει το φορματ αυτο ειναι το πσ3 και οχι το χ-κουτι :X

δεν μας εκανε πλυση εγκεφαλου η sony απλα κοιταμε μπροστα βλεποντας που οδευουν οι εξελιξεις και η τεχνολογια η συσκευη που εμπεριεχει αυτη την τεχνολογια ειναι το ps3 και για αυτο το θεοποιουμε οπως θεοποιουσαμε παλιοτερα το cd kai to dvd ...και δεν μενουμε κολλημενοι προς τα πισω εκτος και αν βλεπεις ταινιες σε vhs:-) οποτε δεν σε ενδιαφερουν οι εξελιξεις και απλα εμεις ειμαστε ρομποτακια της sony που μας εχει κανει πλυση εγκεφαλου για το blue-ray

Δημοσ.

έχεις λαθος κάμει...το format του μέλλοντος είναι το mkv. Θες να δείς HD ταινία; Tην πληρώνεις και την βάζεις να κατέβει σήμερα, σε 2-3 μέρες θα είσαι έτοιμος αν βέβαια είσαι ο τυχερός κάτοχος μιας γρήγορης-αξιόπιστης ελληνικής γραμμής ADSL εώς 20mbit που συγχρονίζει για όσο τις καπνίσει σε κάθε restart του router.

Σαν ενναλακτική

Αν βγείς απο τη σπηλιά σου και πας μέχρι το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς να ενοικιάσεις μια ταινία, θα σε θεωρήσουν οπισθοδρομικό και νεάνερνταλ. Άσε που τα λεφτά που έδωσες για το άχρηστο blu-ray player θα μπορούσες να τα είχες φάει στα μπουζούκια (γιατί το άκουσα και αυτό).

Ναι στη σαπίλα και στα 30 σουβλάκια που θα φάς μέχρι να κατέβει το mkv ..Όχι στο blu ray που για να το απολαύσεις πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι τη Mordor και πίσω (βλέπω lotr sorry).

Συμπέρασμα , blu ray is the devil

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...