Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω σου είπα ένα πολύ λογικό επιχείρημα που λέγεται XBOXlive, ενώ εσύ ακολούθησες τη συνηθισμένη τακτική ενός SONY fanboy...

Ααα...Τότε κι εγώ σου είπα ένα πολύ λογικό επιχείρημα που λέγεται exclusives,τα οποία υπήρχαν πολύ πριν βγει το xboxlive. :P

Δηλαδή αν υποστηρίξει κάποιος τα exclusives αντί του αθάνατου και υπέρτατου xboxlive,είναι τελειωμένο sony fanboy?Δηλαδή αν εγώ προτιμώ να έχω περισσότερα παιχνίδια τύπου gears of war 2,το οποίο είναι καθαρά αποκλειστικό,σημαίνει ότι είμαι sony fanboy ή γενικά fanboy,έτσι?

δεν νομίζω να πιστεύεις πάντως ότι οι casuals που θα αγοράσουν τώρα κονσόλα θα σκεφτούν και πολύ τα εκάστοτε exclusives , παρά την τιμή της κονσόλας.Σίγουρα παίζουν και υπόλοιποι παράγοντες ρόλο , αλλά δες τι γίνεται σε σχέση με τις τρεις κονσόλες...

Εννοείται πως αρχικά θα κοιτάξουν την τιμή της κονσόλας.Όμως δε νομίζω να πιστεύεις εσύ ότι θα κοιτάξουν το live περισσότερο από τα exclusives. :-)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
όλο αυτό το reply σου είναι άκυρο αν λάβουμε υπόψην μας πως

ότι παιχνίδι δεν βγαίνει στο PS3 αλλά βγαίνει στο xbox δεν πάει να πει πως είναι xbox exclusive. Αξιόλογα (λέμε τώρα) exclusive πέρα του Halo και του gears+fable (που συμπτοματικά θα βγούν και σε pc) έχει το xbox ; Έρχεται τίποτα στο xbox εκτός απο multiplatform; Περιμένετε κάτι εκτός απο halo και gta downloadable (που πάλι θα βγεί για pc); Πες μου 5 blockbuster τίτλους που περιμένετε και μπορεί κάποιος να τους παίξει ΜΟΝΟ στο xbox.

μα καλα αυτη η microsoft ποσα λεφτα χανει?? αν με καθε xbox δινει και ενα pc τουμπανο...

η τα δινει η sony τα pcια?

Δημοσ.

LOL

Υπάρχουν και στο 360 πολλά καλά exclusives και πολλά καλά console exclusives. Στην χειρότερη όσα έχει και το ps3. Έεεεφυγα, Παρασκευή σήμερα.

Δημοσ.
Τα άλλα 3 πλην GOW3 και Killzone2

το white knight chronicles στην ιαπωνία (το μοναδικό region που έχει βγεί) πούλησε πιο πολλά ps3 απο το mgs4

τα άλλα 2 απλά ψάξε βρες τα βαριέμαι να εξηγώ. Το infamous είναι open world game σε στυλ assasin's creed και gta με μια δόση απο star wars force unleashed. Το heavy rain αποτελεί innovation σαν παιχνίδι και αρκεί να δείς ένα screenshot για να καταλάβεις τι δουλειά έχει γίνει και πόσο το περιμένει ο κόσμος. Πάντως πρέπει να είναι καλύτερα απο το bikini slayers ...

Δημοσ.
οι 2 πατάτες τις SE που παίρνουν 6.5 και 7 στα links που έδωσες δεν τα θεωρώ block busters. Επίσης μιλάω μόνο για τίτλους που ΘΑ βγουν.

gears of war 2 - MS exclusive, όσο και να προσπαθώ να αγνοώ την ύπαρξη του έχει βγει απο Νοέμβριο.

GTA IV L&D - MS exclusive

Race Pro - MS exclusive

και games for windows ξέρεις τι συνεπάγεται , οπότε άκυρα και αυτά.

ψάξε και άλλο μπορεί να πιάσεις τα 10

Ρε με δουλεύεις!!

Και το ότι είναι Microsoft exclusives δηλαδή τι το κακό έχει?

Δηλαδη το god of war3 & Gran turismo 5 δεν είναι της sony?

Αν εσύ τι εννοείς ότι αφού είναι της Microsoft θα βγούνε και για pc εδώ είσαι άκυρος γιατί πολύ απλά δεν είναι υποχρεωτικό ότι επειδή είναι της Microsoft θα βγει και σε pc.

Δημοσ.
Ρε με δουλεύεις!!

Και το ότι είναι Microsoft exclusives δηλαδή τι το κακό έχει?

Δηλαδη το god of war3 & Gran turismo 5 δεν είναι της sony?

Αν εσύ τι εννοείς ότι αφού είναι της Microsoft θα βγούνε και για pc εδώ είσαι άκυρος γιατί πολύ απλά δεν είναι υποχρεωτικό ότι επειδή είναι της Microsoft θα βγει και σε pc.

είναι σαν να μου λες η MS δε θέλει λεφτά :lol:

Δημοσ.

Ποσα (χαπια?) λεφτα θα παιρνω και εγω απο τις εταιριες αν αρχισω να σφαζομαι εδω μεσα σαν εσας? Ρωταω γιατι εχουν πεσει κατι οικονομικες στενοτητες τις τελευταιες μερες...Αν ειναι καλα τα (χαπια?) λεφτα να αρχισω να ξεκατινιαζομαι και εγω λες και μου βριζουν την μανα για τον αν αυτη η ηλεκτρονικη συσκευη που εχω σπιτι μου εχει πιο μεγαλο πουλι απο αυτη που εχει ο αλλος.

Δημοσ.
είναι σαν να μου λες η MS δε θέλει λεφτά :lol:

Και όπως προείπε ο miltoz

Από την άλλη γιατί να λέμε ότι είναι μειονέκτημα που μπορείς να παίζεις στο pc κάποια παιχνίδια του 360 και όχι πλεονέκτημα που μπορείς να παίξεις στο 360 κάποια παιχνίδια που είναι και στο pc? :-D

Δηλαδη εσύ παίρνεις μια κονσόλα μόνο για τα αποκλειστικά της?

Δεν την αγοράζεις για το online μέρος της, ούτε γιατί τα περισσότερα multiplatform είναι καλύτερα στη κονσόλα σου παρά στο αντίπαλο στρατόπεδο και ούτε για την ποικιλία και ποιότητα παιχνιδιών.

Μην τρελαθούμε εντελώς απλά έχετε δει ότι το ps3 πάει από το κακό στο χειρότερο και πιάνεστε απ' όπου μπορείτε(Blu-ray, exlusives(Χωρίς απαραίτητα να είναι καλύτερα του ps3 έναντι του 360) κ.τ.λ.) για να μην βουλιάξεται μαζί του και εντελώς ξαφνικά έχετε ξεχάσει κάτι που λέγατε τον ίδιο καιρό πέρυσι αρχές 2008.

Δημοσ.

Σχεδον το συνολο του Ελληνικου πληθυσμου δεν εχει blue ray και προτιμα να αγορασει το ps3 που ειναι εξαιρετικη παιχνιδομηχανη και εξαιρετικο blue ray player. Οπως ειπα και πιο πριν ,εχει βγαλει και η samsung ενα με 200 ευρο ,αλλα απ'οτι λενε τα reviews ειναι παναθλιο.

Απλα τα πραγματα. Απο 5-15 ετων το θεωρω φυσιολογικο να αγοραζονται wii και xbox360 , αφου τα πιτσιρικια τα νοιαζει μονο να παιζουν παιχνιδια,ΑΛΛΑ για τα μεγαλα παιδια που παιζουν παιχνιδια και θελουν να βλεπουν και ταινιες ,το PS3 ειναι μονοδρομος

Δημοσ.

Και παλι δεν χρειαζεται να εχεις καποια συγκικριμενη ηλικια να βλεπεις ταινιες αλλα τωρα ολοι εχουν στα σπιτια τους ενα DVD player ή ενα PC για να βλεπουν τις ταινιες τους.Τωρα οσο για τα Blu-ray δεν ειναι και τοσο διαδεδομενα και o απλος κοσμος αγοραζει/ενοικιαζει DVD...

Δημοσ.
Και όπως προείπε ο miltoz

Δηλαδη εσύ παίρνεις μια κονσόλα μόνο για τα αποκλειστικά της?

ναι ?? :rolleyes: αλλά φαντάζομαι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των δύο ...απο τη μία έχεις το exclusive god of war3 και απο την άλλη το bikini slayers, οπότε σε καταλαβαίνω που δεν δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στα αποκλειστικά της κονσόλας σου. :lol:

Δεν την αγοράζεις για το online μέρος της, ούτε γιατί τα περισσότερα multiplatform είναι καλύτερα στη κονσόλα σου παρά στο αντίπαλο στρατόπεδο και ούτε για την ποικιλία και ποιότητα παιχνιδιών.

όχι γιατί τα περισσότερα multiplatform τα παίζω στο PC

Μην τρελαθούμε εντελώς απλά έχετε δει ότι το ps3 πάει από το κακό στο χειρότερο και πιάνεστε απ' όπου μπορείτε(Blu-ray, exlusives(Χωρίς απαραίτητα να είναι καλύτερα του ps3 έναντι του 360) κ.τ.λ.) για να μην βουλιάξεται μαζί του και εντελώς ξαφνικά έχετε ξεχάσει κάτι που λέγατε τον ίδιο καιρό πέρυσι αρχές 2008.

ναι καλά λες ..ενώ εσείς που πιάνεστε απο τα συγκριτικά των pixels στα multiplatform, που απ'οτι φαίνεται είναι η μόνη αποκλειστικότητα για την οποία χαίρεστε είστε καλύτεροι.

Δημοσ.

Εχετε δει ποτε ταινια blu ray? Ειδα και μου επεσε το σαγονι. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ DVD. Επισης δεν ξερω πολλους που συνδεεουν το pc με την tv στο σαλονι. Eγω θελω να εχω την τηλεορασαρα μου ,να παιζω games και να βλεπω blu ray movies.

Επισης παιχνιδια σαν το MGS4 ,God of War,KILLZONE 2 ,ειναι ανωτερα απο GOW και HALO

Δημοσ.
ναι ?? :rolleyes: αλλά φαντάζομαι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των δύο ...απο τη μία έχεις το exclusive god of war3 και απο την άλλη το bikini slayers, οπότε σε καταλαβαίνω που δεν δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στα αποκλειστικά της κονσόλας σου. :lol:

όχι γιατί τα περισσότερα multiplatform τα παίζω στο PC

ναι καλά λες ..ενώ εσείς που πιάνεστε απο τα συγκριτικά των pixels στα multiplatform, που απ' οτι φαίνεται είναι η μόνη αποκλειστικότητα για την οποία χαίρεστε είστε καλύτεροι.

Επειδή έφαγες κόλλημα αν θυμάμαι καλά ανάφερα και πολλά άλλα exclusives όπως είναι τα: Ninja blade, Star ocean the last hope, Infinite undiscovery, Race pro, Ninety-nine nights 2 κ.τ.λ. αλλά εσύ κόλλησες σε αυτό που σε συμφέρει να κολλήσεις γιατί άραγε?

Και εσείς έχετε αποκλειστικότητα στα πολύ λιγότερα fps στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα παιχνίδια σε αντίθεση με κάτι 120fps που είχανε πει κάποτε στελέχη της sony ότι θα έχουν τα παιχνίδια του ps3.

Όσο για το ότι ποιανομαστε στα "συγκριτικά των pixels στα multiplatform" μήπως το κάνουμε επειδή ξέρουμε ότι σας πονάει που δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς :devil:

Δημοσ.
Ποσα (χαπια?) λεφτα θα παιρνω και εγω απο τις εταιριες αν αρχισω να σφαζομαι εδω μεσα σαν εσας? Ρωταω γιατι εχουν πεσει κατι οικονομικες στενοτητες τις τελευταιες μερες...Αν ειναι καλα τα (χαπια?) λεφτα να αρχισω να ξεκατινιαζομαι και εγω λες και μου βριζουν την μανα για τον αν αυτη η ηλεκτρονικη συσκευη που εχω σπιτι μου εχει πιο μεγαλο πουλι απο αυτη που εχει ο αλλος.

Έλα ρε συ,συζήτηση (προσπαθούμε να) κάνουμε. :-)

Επισης παιχνιδια σαν το MGS4 ,God of War,KILLZONE 2 ,ειναι ανωτερα απο GOW και HALO

Ε εντάξει,το gears of war θα το 'βαζα δίπλα σε αυτά που ανέφερες.Για το halo συμφωνώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...