Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ δε είπα με τι ασχολούνται όσοι παίζουν xbox,απλώς απάντησα στο φίλο.

Και το να λες ότι το live είναι αυτό που κάνει τη διαφορά δείχνει πόσα ξέρεις.Αυτό που κάνει τη διαφορά στο gaming είναι τα exclusives.Σίγουρα όμως το live είναι ένα τεράστιο συν για το xbox.

εσύ δεν ξέρεις μάλλον τί παίζει στο live γιαυτό μιλάς, ειδικά με την ελληνική κοινότητα. Δεν φταίω εγώ που δεν παίζεις online και περιμένεις κανα God of War να ξεδώσεις...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μιας λοιπόν και μίλησες για ποσότητα και ποιότητα ορίστε λοιπόν με στοιχεία - αποδείξεις ποια κονσόλα έχει ποιοτικότερα και περισσότερα παιχνίδια από την άλλη

Xbox360 vs. ps3 πες μου ποια κονσόλα έχει ποιο ποιοτικούς τίτλους(Ειδικά το τελευταίο 6μηνο) και ποια όχι.

Όσο για την ποσότητα ορίστε και ένα άλλο vs από το ίδιο σάϊτ.

Xbox360(586 games) vs. ps3(442 games)

Μετά απ' όλα αυτά για πες μας ποιο υπερέχει σε ποσότητα και ποιότητα παιχνιδιών?

όλο αυτό το reply σου είναι άκυρο αν λάβουμε υπόψην μας πως

ότι παιχνίδι δεν βγαίνει στο PS3 αλλά βγαίνει στο xbox δεν πάει να πει πως είναι xbox exclusive. Αξιόλογα (λέμε τώρα) exclusive πέρα του Halo και του gears+fable (που συμπτοματικά θα βγούν και σε pc) έχει το xbox ; Έρχεται τίποτα στο xbox εκτός απο multiplatform; Περιμένετε κάτι εκτός απο halo και gta downloadable (που πάλι θα βγεί για pc); Πες μου 5 blockbuster τίτλους που περιμένετε και μπορεί κάποιος να τους παίξει ΜΟΝΟ στο xbox.

εγώ θα σου πω για το PS3:

killzone2

heavy rain

god of war3

white knight chronicles

infamous

Δημοσ.

Και πόσα ακριβώς χρόνια τα περιμένατε αυτά?

Το GoW2 πάντως δεν θα βγει σε PC. Αλλά ακόμα και αν αλλάξει κάτι και το βγάλουν τελικά, θα έχει περάσει τόσος καιρός μέχρι τότε, που ποιός θα κάτσει να περιμένει ένα και δύο και τρία χρόνια για να το παίξει στο PC του? Άλλοι είναι αυτοί που περιμέεεεεεεενουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2. Το .mkv φίλε μου είναι προϊόν ελευθέρου λογισμικού και βεβαίως απόλυτα νόμιμο. Αλλά ναί η υποστήριξη .mkv απ' την SONY, ναι μεν θα της έδινα την πρωτιά στις πωλήσεις στα σίγουρα αλλά θα ήταν και η ταφόπλακα, αποδοχής της ήττας της σε σχέση με την Microsoft.

Τι λε ρε παιδί μου, κοίτα που έγινε και η Microsoft υπέρμαχος του ελεύθερου λογισμικού με λάβαρο της επανάστασης την υποστήρηξη mkv στο χbox, που παρεπιπτόντος θα αποτελέσει την ταφόπλακα της sony :eek:

Τελευταία φορά που τσέκαρα, το "ολογραφικό" δισκάκι της MS πήρε το γεννετίσιο μόριο απο το blu-ray. Αλλα ναι, η MS δεν έχει ανάγκη γιατί το format του μέλοντος με μια κονσόλα που έχει ξεζουμιστεί πλέον είναι τα downloadable movies. Ξαφνικά ενώ βρέθηκαν ξεβράκοτοι στα αγγούρια με την πτώση του "ολογραφικού"(lol) dvd, πιάστηκαν απο την λύση του ελεύθερου mkv και την λανσάρανε σαν την λύτρωση στην καταδινάστευση του blu ray και της sony...γαμώ τα μυαλά σας μέσα.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Και πόσα ακριβώς χρόνια τα περιμένατε αυτά?

Το GoW2 πάντως δεν θα βγει σε PC. Αλλά ακόμα και αν αλλάξει κάτι και το βγάλουν τελικά, θα έχει περάσει τόσος καιρός μέχρι τότε, που ποιός θα κάτσει να περιμένει ένα και δύο και τρία χρόνια για να το παίξει στο PC του? Άλλοι είναι αυτοί που περιμέεεεεεεενουν...

έτσι πάει τι να κάνουμε, αυτός που έχει να περιμένει κάτι, περιμένει. Ο άλλος που δεν έχει κοιτάει ψηλά και λέει "βρέξε παππού καρύδια" ...ή εξυμνεί τα downloadables του xbox store σαν exclusives :lol:

Επεξ/σία από atomsk
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
όλο αυτό το reply σου είναι άκυρο αν λάβουμε υπόψην μας πως

ότι παιχνίδι δεν βγαίνει στο PS3 αλλά βγαίνει στο xbox δεν πάει να πει πως είναι xbox exclusive. Αξιόλογα (λέμε τώρα) exclusive πέρα του Halo και του gears+fable (που συμπτοματικά θα βγούν και σε pc) έχει το xbox ; Έρχεται τίποτα στο xbox εκτός απο multiplatform; Περιμένετε κάτι εκτός απο halo και gta downloadable (που πάλι θα βγεί για pc); Πες μου 5 blockbuster τίτλους που περιμένετε και μπορεί κάποιος να τους παίξει ΜΟΝΟ στο xbox.

εγώ θα σου πω για το PS3:

killzone2

heavy rain

god of war3

white knight chronicles

infamous

Ζήτησες 5 blockbaster τίτλους που θα βγουν ή έχουν βγει για το 360 σωστά?

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1. Gears of war 2(Δεν πρόκειται να βγει τελικά σε pc παρόλο που άλλα είχε πει στην αρχή η epic)

2. Ninja blade

3. Star ocean the last hope(Από την εταιρία(Square enix) που φτιάχνει το final fantasy)

4. Infinite undiscovery(Πάλι από την square enix που μάλλον το γύρισε και από εκεί που έφτιαχνε αποκλειστικούς τίτλους για την sony(Βλέπε final fantasy) τώρα φτιάχνει για την microsoft.):whistle:

5. Grand theft auto 4 lost & damned(Γιατί όχι αυτό μήπως επειδή σας πονάει :lol: που δεν το έχετε στη δικιά σας κονσόλα όπως και το επόμενο add-on :X για το gta4 που θα βγει καθότι κι αυτό θα είναι αποκλειστικότητα του 360)

6. Race pro

7. Ninety-nine nights 2

8. Dance dance revolution universe 2

9. Alan wake(Θα βγει και σε pc)

10. Onechanbara bikini samurai squad

Σε κάλυψα ή θέλεις κι άλλα?

Σου είπα περισσότερους τίτλους αλλά οι blockbusters πρέπει να είναι κοντά στους 5.

Μείνε εσύ να περιμένεις, και να περιμένεις τα λιγοστά τώρα ποια(Αφού αφαιρείς σιγά - σιγά εταιρίες που μεχρι πρότινος έβγαζαν μόνο για εσένα παιχνίδια) αποκλειστικά(Όπως ήτανε τα tekken 6 & final fantasy xiii και τότε το διατυμπανίζατε όπως κάνετέ και τώρα με το killzone 2)" παιχνίδια.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.
εσύ δεν ξέρεις μάλλον τί παίζει στο live γιαυτό μιλάς, ειδικά με την ελληνική κοινότητα. Δεν φταίω εγώ που δεν παίζεις online και περιμένεις κανα God of War να ξεδώσεις...

Κοίτα,είναι χαζομάρα να αναφέρεσαι στο τι κάνουν οι άλλοι και να τα εκδηλώνεις ως επιχειρήματα.Το τι κάνω εγώ και ο κάθε άλλος το ξέρει μόνο ο εαυτός του.Μπορεί να μην έχω xbox,αλλά έχω παίξει πάρα πολλές ώρες γενικά αλλά και στο live.Επίσης,και παλιά στο pc έπαιζα και τώρα παίζω online.Οπότε ό,τι είπες παραπάνω για μένα είναι άκυρα και χαζά επιχειρήματα.

Τα exclusives είναι το κύριο στοιχείο για τον ανταγωνισμό των κονσόλων,αλλά και γενικά για την ανάπτυξη του gaming,με ελάχιστες εξαιρέσεις ορισμένων multiplatform.Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ κι όποιος διαφωνίσει ας έρθει με επιχειρήματα.

Όποιος είναι τόσο υπέρ του live και το υπέρτατο online gaming,τότε ας πάει σε pc (το οποίο δυστυχώς το έχει χάσει το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό).

Δημοσ.
Κοίτα,είναι χαζομάρα να αναφέρεσαι στο τι κάνουν οι άλλοι και να τα εκδηλώνεις ως επιχειρήματα.Το τι κάνω εγώ και ο κάθε άλλος το ξέρει μόνο ο εαυτός του.Μπορεί να μην έχω xbox,αλλά έχω παίξει πάρα πολλές ώρες γενικά αλλά και στο live.Επίσης,και παλιά στο pc έπαιζα και τώρα παίζω online.Οπότε ό,τι είπες παραπάνω για μένα είναι άκυρα και χαζά επιχειρήματα.

Τα exclusives είναι το κύριο στοιχείο για τον ανταγωνισμό των κονσόλων,αλλά και γενικά για την ανάπτυξη του gaming,με ελάχιστες εξαιρέσεις ορισμένων multiplatform.Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ κι όποιος διαφωνίσει ας έρθει με επιχειρήματα.

Όποιος είναι τόσο υπέρ του live και το υπέρτατο online gaming,τότε ας πάει σε pc (το οποίο δυστυχώς το έχει χάσει το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό).

νομίζω το ίδιο είχες κάνει και εσύ γιαυτό πολύ λογικά απάντησα πίσω...

Δημοσ.
Ζήτησες 5 blockbaster τίτλους που θα βγουν ή έχουν βγει για το 360 σωστά?

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1. Gears of war 2(Δεν πρόκειται να βγει τελικά σε pc παρόλο που άλλα είχε πει στην αρχή η epic)

2. Ninja blade

3. Star ocean the last hope(Από την εταιρία(Square enix) που φτιάχνει το final fantasy)

4. Infinite undiscovery(Πάλι από την square enix που μάλλον το γύρισε και από εκεί που έφτιαχνε αποκλειστικούς τίτλους για την sony(Βλέπε final fantasy) τώρα φτιάχνει για την microsoft.):whistle:

5. Grand theft auto 4 lost & damned(Γιατί όχι αυτό μήπως επειδή σας πονάει :lol: που δεν το έχετε στη δικιά σας κονσόλα όπως και το επόμενο add-on :X για το gta4 που θα βγει καθότι κι αυτό θα είναι αποκλειστικότητα του 360)

6. Race pro

7. Ninety-nine nights 2

Σε κάλυψα ή θέλεις κι άλλα?

Μείνε εσύ να περιμένεις, και να περιμένεις τα λιγοστά τώρα ποια(Αφού αφαιρείς σιγά - σιγά εταιρίες που μεχρι πρότινος έβγαζαν μόνο για εσένα παιχνίδια) αποκλειστικά(Όπως ήτανε τα tekken 6 & final fantasy xiii και τότε το διατυμπανίζατε όπως κάνετέ και τώρα με το killzone 2)" παιχνίδια.

οι 2 πατάτες τις SE που πέρνουν 6.5 και 7 στα links που έδωσες δεν τα θεωρώ block busters. Επίσης μιλάω μόνο για τίτλους που ΘΑ βγουν.

gears of war 2 - MS exclusive, όσο και να προσπαθώ να αγνοώ την ύπαρξη του έχει βγει απο Νοέμβριο.

GTA IV L&D - MS exclusive

Race Pro - MS exclusive

και games for windows ξέρεις τι συνεπάγεται , οπότε άκυρα και αυτά.

ψάξε και άλλο μπορεί να πιάσεις τα 10

Δημοσ.
Όταν λες είχα κάνει το ίδιο,τι εννοείς?Ότι δεν είχα επιχειρήματα?

Νομίζω σου είπα ένα πολύ λογικό επιχείρημα που λέγεται XBOXlive, ενώ εσύ ακολούθησες τη συνηθισμένη τακτική ενός SONY fanboy...

δεν νομίζω να πιστεύεις πάντως ότι οι casuals που θα αγοράσουν τώρα κονσόλα θα σκεφτούν και πολύ τα εκάστοτε exclusives , παρά την τιμή της κονσόλας.Σίγουρα παίζουν και υπόλοιποι παράγοντες ρόλο , αλλά δες τι γίνεται σε σχέση με τις τρεις κονσόλες...

Δημοσ.

ρε παιδια πως μπορειτε να επικαλειστε το xboxlive την στιγμη που το πληρωνετε;

δηλαδη πληρωνετε νταβατζιλικι για να παιζεται στο ιντερνετ και το θεωρειτε προτερημα;

οκ εχετε καλυτερα γραφικα, να ενα καλο επιχειρημα

αλλα οχι και το οτι πληρωνετε κερατιατικα να το αναγαγετε σε πλεονεκτημα..

ποσο πισω παει η microsoft τo gaming δεν μας ειπατε....

Δημοσ.

JUST-GAMER όντως μπορείς και καλύτερα :P

atomsk τα περισσότερα που είπες κι εσύ δεν είναι ο ορισμός του blockbuster ;)

Από την άλλη γιατί να λέμε ότι είναι μειονέκτημα που μπορείς να παίζεις στο pc κάποια παιχνίδια του 360 και όχι πλεονέκτημα που μπορείς να παίξεις στο 360 κάποια παιχνίδια που είναι και στο pc? :-D

Δημοσ.
ρε παιδια πως μπορειτε να επικαλειστε το xboxlive την στιγμη που το πληρωνετε;

δηλαδη πληρωνετε νταβατζιλικι για να παιζεται στο ιντερνετ και το θεωρειτε προτερημα;

οκ εχετε καλυτερα γραφικα, να ενα καλο επιχειρημα

αλλα οχι και το οτι πληρωνετε κερατιατικα να το αναγαγετε σε πλεονεκτημα..

ποσο πισω παει η microsoft τo gaming δεν μας ειπατε....

32 ευρώ για συνδρομή 13 μηνών σε υπηρεσία με οφέλη πολλαπλάσια του PSN (δεν είναι μόνο το online gaming). Μας ξέσκισε η Microsoft, πάω να πουλήσω τη γάτα μου γιατί δεν θα έχω να φάω το βράδυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...