G_Zisis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά,δεν την παλεύετε με τίποτα... :-D
pscrazy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Περα απο την πλακα , μπορω να καταλαβω καποιον που πουλαει το ps3 να παρει χβοχ 360 (αυτο το Live τελικα μεγαλη υποθεση). Αλλα αν και ειμαι σονακιας μεχρι το μεδουλι, εαν ενας μου ελεγε οτι θα πουλησω το χβοχ 360 να παρω ps3. θα τον περνουσα για τρελο. Θα του ελεγα για ξανασκεψου! στο ps3 ασχολουμε μονο με αποκλειστικοτητες στο χβοχ με ολα τα αλλα. Αν και το ps3 θα ανεβει πολυ με το KILLZONE 2 ! To οποιο ειναι παιχνιδαρα....το edge του εβαλε μονο 7 εμαθα ! Το αδικησαν γνωμη μου αλλα βεβαια θα ηθελα να το παιξω πρωτα ....Θυμαμαι οταν ειχε βαλει το edge, 3 στο LAIR , βρισιδια του εχωνα του περιοδικου, τελικα οταν το πηρα καταλαβα οτι το 3 ηταν αξιοπρεπεστατη βαθμολογια για αυτο το ΧΑΟΣ που επικρατουσε στο παιχνιδι! Τι βγαζουν οι εταιριες ωρες ωρες....οπωςκαι απο το χβοχ το human καπως , α ναι το TO HUMAN , μετριοτατο game!
supermario29 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 έχω παίξει σε Philips G7000... πιάνεται? ααα και master system 2:p Δεν βλέπω κανένα όνειρο και ούτε παριστάνω τον gamer... ίσα ίσα που δεν θεωρώ τον εαυτό μου gamer... άλλοι θεωρούν τον εαυτό τους gamer... αλλά το να απαξιώνεις έτσι εύκολα μια κονσόλα που έχει να επιδείξει ένα κάρο παιχνιδάρες είναι κάπως... ειδικότερα αν είσαι gamer όπως αυτοπροσδιορίζεσαι... κόμπλεξ και φανμποϊσμοί σε αυτούς που αποκαλούνται gamers δεν πρέπει να υπάρχουν... εκεί σκαλώνω εγώ... και ναι οι πραγματικοί gamers είναι ελάχιστοι... Μαλλον λαθος καταλαβες οτι απαξιωνω το PS2. Απλα δεν θεωρω οτι η κατοχη του σε κανει και gamer. Γιατι οπως σου ειπα οι πλατφορμες ειναι πολλες. Ο καθενας εχει διαφορετικο γουστο. Και οπως εχω ξαναπει, τα γουστα ειναι υποκειμενικα. Κατι που εσενα σου φαινεται πατατα, μου φαινεται αριστουργημα και καποιου αλλου δεν του κανει ουτε κρυο, ουτε ζεστη. Αν εσενα σε ικανοποιει, ειτε ειναι κονσολα, ειτε παιχνιδι, ειτε....γκομενα, τελειωσε. Απο εκει και περα καθε κονσολα/υπολογιστης ειναι σημαντικος ειτε το θελουμε, ειτε οχι.
KleKoR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον λαθος καταλαβες οτι απαξιωνω το PS2. Απλα δεν θεωρω οτι η κατοχη του σε κανει και gamer. Γιατι οπως σου ειπα οι πλατφορμες ειναι πολλες. Ο καθενας εχει διαφορετικο γουστο. Και οπως εχω ξαναπει, τα γουστα ειναι υποκειμενικα. Κατι που εσενα σου φαινεται πατατα, μου φαινεται αριστουργημα και καποιου αλλου δεν του κανει ουτε κρυο, ουτε ζεστη. Αν εσενα σε ικανοποιει, ειτε ειναι κονσολα, ειτε παιχνιδι, ειτε....γκομενα, τελειωσε. Απο εκει και περα καθε κονσολα/υπολογιστης ειναι σημαντικος ειτε το θελουμε, ειτε οχι. o 2ος ενικός δεν αναφερόταν σε εσένα, γενικότερα μίλαγα.... συγγνώμη που δεν το ανέφερα... για αυτό είπα: κάποιος που έχει ps2 δεν θεωρείται gamer αλλά για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει ps2... και στη θέση του ps2 μπορεί να μπει το gameboy, το ps1.... κατά τα άλλα συμφωνούμε...
nzeppos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Τα περί κόμπλεξ κλπ που είπε κάποιος τα αντιπαρέρχομαι χωρίς να ασχοληθώ περαιτέρω. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα ενδιαφέρον γράφημα που βρήκα. Ιδού: Νάτο το NeoGeo. Πόσοι το θυμούνται? Η κονσόλα κόστιζε τότε γύρω στα 100-120 χιλιάρικα (περίπου όσο μια Amiga 500 ή ένας φτηνός XT8088 στα 8MHz), ποσό μεγάλο για την εποχή. Όμως το εξωφρενικό ήταν ότι το κάθε παιχνίδι είχε 70,000 δρχ!! Σαν να λέμε σήμερα περίπου 400-500 ευρώ! Αυτές ήταν τιμές, όχι σήμερα που καθόμαστε και γκρινιάζουμε ότι το τάδε game έχει 40 ευρώ στο ebay και 70 στο Πλαίσιο. Επίσης παρατηρήστε πόσο δεξιά στη λίστα είναι το ps2 (χωρίς μάλιστα να συμπεριλαμβάνονται όλες οι κονσόλες που κυκλοφόρησαν ποτέ, πχ. δεν υπάρχει το Amiga CD32 που είχε αρκετούς αξιόλογους τίτλους). Αυτό και μόνο αρκεί για απάντηση στον ισχυρισμό "για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει ps2". Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2009 από nzeppos
atomsk Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Θυμαμαι οταν ειχε βαλει το edge, 3 στο LAIR , βρισιδια του εχωνα του περιοδικου, τελικα οταν το πηρα καταλαβα οτι το 3 ηταν αξιοπρεπεστατη βαθμολογια για αυτο το ΧΑΟΣ που επικρατουσε στο παιχνιδι! Τι βγαζουν οι εταιριες ωρες ωρες....οπωςκαι απο το χβοχ το human καπως , α ναι το TO HUMAN , μετριοτατο game! Και εγώ τα ίδια άκουγα για το Lair μέχρι που αποφάσισα αν το αγοράσω και να το παίξω. Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει 3/10 αλλά ούτε και 9/10. Εμένα προσωπικά μου άρεσε και απο το συγκεκριμένο παράδειγμα έμαθα μια και καλή να μη παίρνω στα σοβαρά τα reviews, τις βαθμολογίες και τα συγκριτικά. Τα reviews δεν πρόκειται να σου πουν τι σου θα σου αρέσει παρα μόνο να σου δώσουν μια ιδέα για το τι περιτίνος πρόκειται. Η βαθμολογία και η κριτική στο review είναι η προσωπική άποψη αυτού που το γράφει και το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να σε προδιαθέσει αρνητικά η θετικά. Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να μάθες αν σ'αρεσει κάτι είναι να το παίξεις ο ίδιος η να βρείς κάποιον reviewer που δεν fanboyίζει (σώθηκες).
supermario29 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Τα περί κόμπλεξ κλπ που είπε κάποιος τα αντιπαρέρχομαι χωρίς να ασχοληθώ περαιτέρω. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα ενδιαφέρον γράφημα που βρήκα. Ιδού: Νάτο το NeoGeo. Πόσοι το θυμούνται? Η κονσόλα κόστιζε τότε γύρω στα 100-120 χιλιάρικα (περίπου όσο μια Amiga 500 ή ένας φτηνός XT8088 στα 8MHz), ποσό μεγάλο για την εποχή. Όμως το εξωφρενικό ήταν ότι το κάθε παιχνίδι είχε 70,000 δρχ!! Σαν να λέμε σήμερα περίπου 400-500 ευρώ! Αυτές ήταν τιμές, όχι σήμερα που καθόμαστε και γκρινιάζουμε ότι το τάδε game έχει 40 ευρώ στο ebay και 70 στο Πλαίσιο. Επίσης παρατηρήστε πόσο δεξιά στη λίστα είναι το ps2 (χωρίς μάλιστα να συμπεριλαμβάνονται όλες οι κονσόλες που κυκλοφόρησαν ποτέ, πχ. δεν υπάρχει το Amiga CD32 που είχε αρκετούς αξιόλογους τίτλους). Αυτό και μόνο αρκεί για απάντηση στον ισχυρισμό "για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει ps2". Οπως δεν συμπεριλαμβανονται και ολα τα micros που ειχαν κυκλοφορησει, που κι αυτα ειχαν αρκετα αξιολογα παιχνιδια.
Pytzamarama Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μην ακουω τρελα τωρα περι PS2 και gaming. Επειδη οι γιαγιαδες λεγανε στα εγγονακια "παμε να σου παρω ενα πλειστεσιο" θα το αναγουμε και σε gaming παρασημο? Αν καποιος ειναι πιτσιρικας δικαιολογειται να το πιστευει.Αλλα αν ειναι 30+ διαπραττει ιεροσυλια. Ειπαμε το διαλειμα Sony ελαβε τελος...
Yperaspisths Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εγω προσωπικα μολις αγορασα μια 42αρα philips 9703 και ps3 για να εχω και παιχνιδομηχανη και να βλεπω ταινιες. Αυτη την στιγμη το πιο φτηνο blue ray player ειναι της samsung και κοστιζει 200 ευρο. Κριμα που ειναι ενα ματσο σκ@τα και 100 φορες χειροτερο απο το blue ray player της sony.
basilis5 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μην ακουω τρελα τωρα περι PS2 και gaming. Επειδη οι γιαγιαδες λεγανε στα εγγονακια "παμε να σου παρω ενα πλειστεσιο" θα το αναγουμε και σε gaming παρασημο? Αν καποιος ειναι πιτσιρικας δικαιολογειται να το πιστευει.Αλλα αν ειναι 30+ διαπραττει ιεροσυλια. Ειπαμε το διαλειμα Sony ελαβε τελος... ..και ξεκινησε η παρενθεση στο gaming που λεγεται microsoft.. παιδια, και εγω με αταρι ξεκινησα, δεν λεει κατι αυτο. Τα πλει,και το 1 και το 2 αλλαξαν το gaming ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι οροσημο και το 2 αποδειχθηκε μια απο τις πιο επιτυχημενες κονσολες ολων των εποχων -ασχετο αν η πειρατια βοηθησε τα μεγιστα βεβαια ειναι λαθος να ταυτιζουμε το gamingμε το playstation, αλλα πλεον ειναι αναποσπαστα κομματια
dr_thodt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μην ακουω τρελα τωρα περι PS2 και gaming.Επειδη οι γιαγιαδες λεγανε στα εγγονακια "παμε να σου παρω ενα πλειστεσιο" θα το αναγουμε και σε gaming παρασημο? Αν καποιος ειναι πιτσιρικας δικαιολογειται να το πιστευει.Αλλα αν ειναι 30+ διαπραττει ιεροσυλια. Ειπαμε το διαλειμα Sony ελαβε τελος... Καλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα, το PS3 ειναι μεγαλη απογοητευση για πολλους (οπως κ για εμενα) αλλα τα PSX/PS2 ενω απο hardware ηταν μετρια απο πλευρας software ηταν εκπληκτικα με πολλα κλασσικα/αξιολογα games και σιγουρα αξιζαν μια θεση στο χωρο ενος hardcore gamer ειτε αυτος ειναι 18 ετων ειτε ειναι 30+....
nukat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά αν μία κονσόλα δεν σπάει (έστω και δύσκολα), όπως το PS3, δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη. Πόσο μάλλον σε περίοδο κρίσης και με το κάθε game να κοστίζει €70.
atomsk Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Τελικά αν μία κονσόλα δεν σπάει (έστω και δύσκολα), όπως το PS3, δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη. Πόσο μάλλον σε περίοδο κρίσης και με το κάθε game να κοστίζει €70. Επειδή έχω βαρεθεί το τροπάριο των 70ευρό 1 British pound = 1.12905786 Euros, σας αφήνω να κάνετε τα μαθηματικά. Αλλά ok πληρώνεις ακόμα λεφτά... ο κλασικός ο μα..κας ο έλληνας μη πληρώσει τίποτα και τον πούνε βλάκα ...προς Θεού. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2009 από atomsk
tasoskont Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μην ακουω τρελα τωρα περι PS2 και gaming.Επειδη οι γιαγιαδες λεγανε στα εγγονακια "παμε να σου παρω ενα πλειστεσιο" θα το αναγουμε και σε gaming παρασημο? Αν καποιος ειναι πιτσιρικας δικαιολογειται να το πιστευει.Αλλα αν ειναι 30+ διαπραττει ιεροσυλια. Ειπαμε το διαλειμα Sony ελαβε τελος... οντως μην τα ισοπεδώνουμε ολα οταν βγηκε το ps1 ηταν μεγαλο πυροτεχνημα για την εποχη του και τα γραφικα που ειχε ηταν απιστευτα τοτε θυμαμαι γυμνασιο πηγαινα τοτε και ειχα παθει πλακα.το ps2 μετα συνεχισε με καλους τιτλους αλλα μεχρι εκει μετα πακετο η sony εθεσε καποια στανταρ στο gaming πριν καποια χρονια πρωτοπορησε αλλα τωρα σιγουρα τα εχει χασει τα ηνια και δεν την κοβω να τα ξαναπαιρνει.
MiltoZ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 To playstation δεν άλλαξε το gaming, απλά το έφερε μέσα σε περισσότερα σπίτια. Όπως έκανε και το NES ή όπως κάνει τώρα το Wii, το καθένα με τα δικά του όπλα. Όλα τα υπόλοιπα είναι (καλό) marketing. @ G_Zisis Η Sony και η Microsoft και η Nintendo δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτοί την δουλειά του κάνουν. Αν μπορείς να τους κατηγορήσεις για κάτι είναι ότι παραμυθιάζουν πολλές φορές τους καταναλωτές, αλλά κι αυτό μέρος της δουλειάς είναι. Το κακό είναι όταν εμείς οι καταναλωτές κρίνουμε και αξιολογούμε αυτή τη δουλειά μέσα από την ημιμάθεια και τις προκαταλήψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις