supermario29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί,είπε κάτι το τελείως παράλογο? "αλλά για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει ps2" Εσενα αυτο σου ακουγεται λογικο;;;
thief7710 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ο φιλος εδω και δυο μερες εχει αγανακτησει με κατι (xboxbots?) και ξεσπαει.Δικαιολογηστε του τον οποιο παραλογισμο-ξεσπασμα. Αγκαλιαστε τον και συμπαρασταθητε του.Καντε τον να καταλαβει πιο ειναι το προβλημα.Δειξτε του το δρομο προς τη σωτηρια. Klekor τπτ δεν χαθηκε.Ειναι δυσκολα εκει εξω μα κανε λιγη υπομονη...κοντευουμε να κερδισουμε..τους...εχμ...κακους!
KleKoR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 "αλλά για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει ps2" Εσενα αυτο σου ακουγεται λογικο;;; Να μη διαλέγεις επιλεκτικά αυτό που λέει ο άλλος.... αν και αυτό από μόνο του είναι λογικό... παράλογος είναι αυτός που δεν το καταλαβαίνει... όπως είπε και G_Zisis παραπάνω για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει όλες τις κονσόλες(βασικά τουλάχιστον να έχει παίξει κάποια must play games απο κάθε κονσόλα), από αυτό, στο οποίο συμφωνώ απολύτως, προκύπτει πως για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει και ps2... που βλέπεις το παράλογο... και η φράση ολόκληρη είναι αυτή: κάποιος που έχει ps2 δεν θεωρείται gamer αλλά για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει ps2... μη μου χαλάς το απόφθεγμα σε παρακαλώ.... ποιος πίνει και τι πίνει δεν ξέρω... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ο φιλος εδω και δυο μερες εχει αγανακτησει με κατι (xboxbots?) και ξεσπαει.Δικαιολογηστε του τον οποιο παραλογισμο-ξεσπασμα. Αγκαλιαστε τον και συμπαρασταθητε του.Καντε τον να καταλαβει πιο ειναι το προβλημα.Δειξτε του το δρομο προς τη σωτηρια. Klekor τπτ δεν χαθηκε.Ειναι δυσκολα εκει εξω μα κανε λιγη υπομονη...κοντευουμε να κερδισουμε..τους...εχμ...κακους! άμα μου εξηγήσεις τι είναι αυτό: (xboxbots?) να προσπαθήσω να καταλάβω τι εννοείς... πάντως αν ολόκληρο το ειρωνικό ποστ σου αναφέρεται σε εμένα τότε λυπάμαι πολύ για την κρίση σου...
gherudos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πούλησα κι εγώ το PS3 και αγόρασα ΧΒΟΧ360,το gamercard μου είναι Gherudos
thief7710 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πούλησα κι εγώ το PS3 και αγόρασα ΧΒΟΧ360,το gamercard μου είναι Gherudos NO F@CKING WAY! άμα μου εξηγήσεις τι είναι αυτό: (xboxbots?) να προσπαθήσω να καταλάβω τι εννοείς... πάντως αν ολόκληρο το ειρωνικό ποστ σου αναφέρεται σε εμένα τότε λυπάμαι πολύ για την κρίση σου... Με το xboxbots αναφερομαι στους κολλημενους με το xbox Και το ποστ μου δεν ηταν ειρωνικο.Απλα με το "ψψψψ τι εχω γραψει παλι" που εγραψες πριν φανταστηκα οτι γενικα σηκωνεις πλακα
KleKoR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 NO F@CKING WAY! Με το xboxbots αναφερομαι στους κολλημενους με το xbox Και το ποστ μου δεν ηταν ειρωνικο.Απλα με το "ψψψψ τι εχω γραψει παλι" που εγραψες πριν φανταστηκα οτι γενικα σηκωνεις πλακα Ζητώ συγγνώμη, δεν το κατάλαβα... πλάκα σηκώνω, χαλαρά, αλλά βλέπεις αυτό είναι το κακό του γραπτού λόγου, δεν καταλαβαίνεις πότε κάποιος κάνει πλάκα και πότε ειρωνεύεται... συνεχίζω... μετά την απόφαση του gherudos να πουλήσει το ps3 και να πάρει xbox δηλώνω πως τον αντιγράφω και ακολουθώ πιστά και με σύνεση το παράδειγμα του... σωστή η κρίση του ας είναι, να εγκαταλείψει τη σκοτεινή πλευρά διάλεξε (yoda) υγ. πάντως το απόφθεγμα είναι επικό...
gherudos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλά ρε πάτε καλά;Σιγά μην πουλήσω την πολυαγαπημένη μου κονσόλα,απλά επειδή βαρέθηκα να διαβάζω τις αρλούμπες σας είπα να σας δώσω λίγο τροφή μήπως και αλλάξετε θέμα To PS3 με καλύπτει απόλυτα σε όλα και υπερεκτιμώ και την δυνατότητα του να λειτουργεί και ως media server καθώς το PC μου δεν τα πάει καλά με τις ταινίες HD 720p/1080p.
Udontneed2know Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως εγώ χαίρομαι που έχει γεμίσει ο τόπος x-fanboys. Όταν "τρωγόμουνα" προ 7ετίας για το Xbox 1 άνηκα σε αυτούς τους λίγους... γραφικούς τύπους που δεν είχαν PS2 και δεν το γουστάρουν κιόλας. Τώρα σαν να έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα... Και πού είστε ακόμα, που το Xbox αρχίζει να καθιερώνεται πλέον στις συνειδήσεις των video-gamers και δεν ισχύει πλέον απόλυτα το ρητό "κονσόλα=playstation". δεν ειχα ξαναδει ποτε δημοσια ομολογια για κομπλεξ να γινεται με τοσο υπερηφανια.
KleKoR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλά ρε πάτε καλά;Σιγά μην πουλήσω την πολυαγαπημένη μου κονσόλα,απλά επειδή βαρέθηκα να διαβάζω τις αρλούμπες σας είπα να σας δώσω λίγο τροφή μήπως και αλλάξετε θέμα To PS3 με καλύπτει απόλυτα σε όλα και υπερεκτιμώ και την δυνατότητα του να λειτουργεί και ως media server καθώς το PC μου δεν τα πάει καλά με τις ταινίες HD 720p/1080p. may the force be with you.... τον εξουσίασε η σκοτεινή πλευρά της δύναμης τελικά...
supermario29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Να μη διαλέγεις επιλεκτικά αυτό που λέει ο άλλος.... αν και αυτό από μόνο του είναι λογικό... παράλογος είναι αυτός που δεν το καταλαβαίνει... όπως είπε και G_Zisis παραπάνω για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει όλες τις κονσόλες(βασικά τουλάχιστον να έχει παίξει κάποια must play games απο κάθε κονσόλα), από αυτό, στο οποίο συμφωνώ απολύτως, προκύπτει πως για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει και ps2... που βλέπεις το παράλογο... και η φράση ολόκληρη είναι αυτή: κάποιος που έχει ps2 δεν θεωρείται gamer αλλά για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει ps2... μη μου χαλάς το απόφθεγμα σε παρακαλώ.... ποιος πίνει και τι πίνει δεν ξέρω... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** άμα μου εξηγήσεις τι είναι αυτό: (xboxbots?) να προσπαθήσω να καταλάβω τι εννοείς... πάντως αν ολόκληρο το ειρωνικό ποστ σου αναφέρεται σε εμένα τότε λυπάμαι πολύ για την κρίση σου... Για να σου χαλασω το ονειρο, games υπηρχαν απο το '70 και βεβαια οχι μονο σε κονσολες. Για να εξελιξω λιγο τη λογικη σου, αν εχεις παιξει καποια "must play games" απο κάθε κονσόλα και παλι δεν εισαι gamer. Εχεις παιξει καποια "must play games" σε PC; Σε Amiga; Σε Commodore 64; Σε Amstrad; Σε Spectrum; Σε Atari 2600; Σε Game & Watch;; Σε coin-op; Σε Gameboy; Σε Megadrive; Σε Dreamcast; Σε Gamecube; Γιατι τελικα δεν ειναι μονο οι κονσολες που εχουν παιχνιδια. Υπαρχουν ενα σωρο πλατφορμες (και ποσες αλλες που δεν ανεφερα) που εχουν παιχνιδια. Αρα πρεπει να εχεις παιξει τα must play παιχνιδια σε ΟΛΕΣ τις πλατφορμες. Αρα οι gamer πρεπει να ειναι ελαχιστοι, συμφωνα με τη λογικη σου.
atomsk Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) βασικά οι PS3 fans αρέσκονται στο να υπερεκτειμούν τα δικά τους exclusives, ενώ όταν υπάρχει σύγκριση μεταξύ 2 versions του ίδιου game δεν θέλουν καν να το συζητήσουν, γιατί στο 95% έχουμε τα γνωστά αποτελέσματα... και φυσικά τα υπερεκτιμάω τα exclusive του PS3 ...εδώ άλλες κονσόλες (ονόματα δε λέμε) έχουν exclusives μόνο σε εισαγωγικά...α ναι και και 10 spin off του ίδιου exclusive (halo,halo wars, halo chronicles, halo the return of the master ch(i)ef, halo unleashed, halo backgammon...etc) αφού λοιπόν συμβιβάζεσαι με τα "γνωστά" συγκριτικά των εικονοστοιχείων (pixels), θα επιτρέψεις σε εμάς να κρατήσουμε τα exclusive μας. Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί όλοι εδω μέσα είναι xbox fans (ανεμηστήρες ντε) ...αυτοί έχουν να σχολιάσουν θέματα (τα "γνωστά") που απασχολούν το community τους οι υπόλοιποι δεν έχουν το χρόνο γιατί πολύ απλά ... έχω αφήσει ένα LBP level στη μέση, τα λέμε μετά. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2009 από atomsk
xvagos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αα αύριο μου έρχεται το ΧΒΟΧ360 που θα είναι superi Xtreme (σιγά τα λεφτά που έχει, 2-3 εξόδους) και από Πάσχα και μετά, όταν πέσει και λιγουλάκι η τιμή του, με γερές οικονομίες θα πάρω και το PS3. End of story Topic locked.
KleKoR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Για να σου χαλασω το ονειρο, games υπηρχαν απο το '70 και βεβαια οχι μονο σε κονσολες. Για να εξελιξω λιγο τη λογικη σου, αν εχεις παιξει καποια "must play games" απο κάθε κονσόλα και παλι δεν εισαι gamer. Εχεις παιξει καποια "must play games" σε PC; Σε Amiga; Σε Commodore 64; Σε Amstrad; Σε Spectrum; Σε Atari 2600; Σε Game & Watch;; Σε coin-op; Σε Gameboy; Σε Megadrive; Σε Dreamcast; Σε Gamecube; Γιατι τελικα δεν ειναι μονο οι κονσολες που εχουν παιχνιδια. Υπαρχουν ενα σωρο πλατφορμες (και ποσες αλλες που δεν ανεφερα) που εχουν παιχνιδια. Αρα πρεπει να εχεις παιξει τα must play παιχνιδια σε ΟΛΕΣ τις πλατφορμες. Αρα οι gamer πρεπει να ειναι ελαχιστοι, συμφωνα με τη λογικη σου. έχω παίξει σε Philips G7000... πιάνεται? ααα και master system 2:p Δεν βλέπω κανένα όνειρο και ούτε παριστάνω τον gamer... ίσα ίσα που δεν θεωρώ τον εαυτό μου gamer... άλλοι θεωρούν τον εαυτό τους gamer... αλλά το να απαξιώνεις έτσι εύκολα μια κονσόλα που έχει να επιδείξει ένα κάρο παιχνιδάρες είναι κάπως... ειδικότερα αν είσαι gamer όπως αυτοπροσδιορίζεσαι... κόμπλεξ και φανμποϊσμοί σε αυτούς που αποκαλούνται gamers δεν πρέπει να υπάρχουν... εκεί σκαλώνω εγώ... και ναι οι πραγματικοί gamers είναι ελάχιστοι...
pscrazy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πούλησα κι εγώ το PS3 και αγόρασα ΧΒΟΧ360,το gamercard μου είναι Gherudos ououououou ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ - ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ! ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ! Μια κονσολα υπαρχει ρε το PS3 με τον παντοδυναμο CELL !
anamenos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ououououou ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ - ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ! ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ! Μια κονσολα υπαρχει ρε το PS3 με τον παντοδυναμο CELL ! έρωτας με τον Cell
Προτεινόμενες αναρτήσεις