klainmaingr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 OXI! Αν θές να διατηρήσεις κάποια σχετική νοημοσύνη μην το κάνεις! Πάρε και τα 2! Η άσε το gaming.. πάνε κάνα ταξιδάκι... Όχι ps3vs360!
G_Zisis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Όταν κυκλοφόρησε το PS2 είχα ήδη προϊστορία 15 χρόνων σαν gamer, δεν χρειαζόμουν την κονσόλα της $ony για να αυτοπροσδιοριστώ. Ίσα ίσα που είχα στραβώσει αφάνταστα γιατί ξαφνικά έμαθε κι η κουτσή μαρία το "Τομπ Ράιντερ" και το "Ρέζιντεντ Έβιλ" και μας το έπαιζαν κονσολάδες και gamers και ότι δεν υπάρχει άλλη κονσόλα εκτός του PS2. Το γεγονός ότι μπορεί το ps2 να εξάπλωσε το (έστω casual αν θέλουν κάποιοι) gaming,που μόνο κακό δεν είναι,δεν μετράει καθόλου,έτσι?
supermario29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Το γεγονός ότι μπορεί το ps2 να εξάπλωσε το (έστω casual αν θέλουν κάποιοι) gaming,που μόνο κακό δεν είναι,δεν μετράει καθόλου,έτσι? Αλλο το ενα και αλλο αυτο που εγραψε!!! Δηλαδη οσοι δεν ειχαμε PS2 δεν ειμαστε gamers;;;; 20+ χρονια ενασχολησης με τα παιχνιδια δεν σε κανει gamer και σε κανει το PS2;;;; Ποιος σας πουλαει αυτα τα φουμαρα;;;
G_Zisis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Συγγνώμη φίλε μου,αλλά είδες πουθενά να λέω αυτό το πράγμα?Κάποιος άλλος το είπε και ούτε καν συμφώνησα ή διαφώνησα. Και αν μπορείς,πες μου τι διαφορά έχει αυτό που είπε με την απάντηση που του έδωσα.
supermario29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Συγγνώμη φίλε μου,αλλά είδες πουθενά να λέω αυτό το πράγμα?Κάποιος άλλος το είπε και ούτε καν συμφώνησα ή διαφώνησα. Και αν μπορείς,πες μου τι διαφορά έχει αυτό που είπε με την απάντηση που του έδωσα. Δεν ειπα οτι το ειπες εσυ. Σχολιασες ομως την απαντηση που εδωσε καποιος σε ΑΥΤΟΝ που το ειπε. Και η απαντηση αναφερονταν στο θεμα gamer και ποιος ειναι. Ουτε σε κατηγορησα, ουτε τιποτα. Απλα εκνευριστηκα που διαβασα αυτη τη @@ περι PS2 και gamer.....
G_Zisis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Sorry τότε,αλλά έτσι όπως τα είχες γραμμένα κατάλαβα λάθος. Εγώ δεν σχολίασα την απάντησή του για το αν είναι gamer,αλλά τις δύο τελευταίες σειρές.Δεν νομίζω να ήταν δύσκολο να κατλάβει κάποιος πού πήγαινε η απάντησή μου. Τώρα,αυτό που λέτε περί gamer,άποψή μου είναι ότι για να είναι κάποιος gamer πρέπει να παίρνει ΌΛΕΣ τις κονσόλες που βγαίνουν και δεν αναφέρομαι μόνο στο ps2.
pscrazy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Aπλα το ps2 ονομασε gamer καθε καρυδιας καρυδι! Sorry αλλα μετονομαστηκε gamers αρκετη σαβουρα! Εγω με Αmstrad μεγαλωσα και τωρα εχω τα παντα για να μην στεναχωριεμαι οτι μου λειπει κατι!
G_Zisis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ρε συ,είναι δυνατόν να φταίει το ps2,επειδή υπάρχουν άτομα που την ψώνισαν και αυτονομάστηκαν gamers?Τι άλλο θα ακούσουμε...
vandermonde Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μερικοι πρεπει να χαλαρωσουν μου φαινεται...παιζουν "παιχνιδια" και νομιζουν ειναι γιατροι ή πυρηνικοι φυσικοι......σε λιγο θα ζητησουν να γραφτουν και στο ΤΕΕ και ολοι εμεις η υπολοιποι θα χρειαζομαστε την υπογραφη τους για να παιξουμε κανα game........ ακου εκει gamer.........
MiltoZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Το γεγονός ότι μπορεί το ps2 να εξάπλωσε το (έστω casual αν θέλουν κάποιοι) gaming,που μόνο κακό δεν είναι,δεν μετράει καθόλου,έτσι? Κακό δεν είναι, αλλά άμα έρθει αύριο μεθαύριο κάποιος πιτσιρικάς που έμαθε το gaming με το (εξίσου πετυχημένο εμπορικά) wii και σου λέει όλη την ώρα ότι δεν υπάρχει άλλη κονσόλα, θα σου την σπάσει. Πόσο μάλλον αν έτσι σκέφτεται ο περισσότερος κόσμος όπως έκανε εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα με το playstation.
KleKoR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Κακό δεν είναι, αλλά άμα έρθει αύριο μεθαύριο κάποιος πιτσιρικάς που έμαθε το gaming με το (εξίσου πετυχημένο εμπορικά) wii και σου λέει όλη την ώρα ότι δεν υπάρχει άλλη κονσόλα, θα σου την σπάσει. Πόσο μάλλον αν έτσι σκέφτεται ο περισσότερος κόσμος όπως έκανε εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα με το playstation. Δεν είναι το ίδιο.... κάποιος που έχει ps2 δεν θεωρείται gamer αλλά για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει ps2... Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ... Πω ρε τι έγραψα ο φιλόσοφος...
G_Zisis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Κακό δεν είναι, αλλά άμα έρθει αύριο μεθαύριο κάποιος πιτσιρικάς που έμαθε το gaming με το (εξίσου πετυχημένο εμπορικά) wii και σου λέει όλη την ώρα ότι δεν υπάρχει άλλη κονσόλα, θα σου την σπάσει. Πόσο μάλλον αν έτσι σκέφτεται ο περισσότερος κόσμος όπως έκανε εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα με το playstation. Έχεις δίκιο και συμφωνώ μαζί σου,γιατί έχω πέσει κι εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση.Αν και δεν είμαι τόσο hardcore,ξέρω κάποια πράγματα κι έχουν έρθει άτομα να μου την "πουν",τα οποία όμως ήξεραν πολύ λυγότερα.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι το τι σχέση έχει η sony και το playstation με το ότι εμείς μπορεί να είμαστε λίγο χαζοί ώρες-ώρες σαν λαός και παρασυρόμαστε εύκολα.Ας μου το εξηγήσει κάποιος... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2009 από G_Zisis
pavlos77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Εγω παιδες παντως που εχω PS3 με το Blu-ray δεν βλεπω διαφορα σε γραφικα παρα μονο το συνδεω με Full HD 1080.Αν και κολλαει λιγο, πιστευω πως τα καλα γραφικα οφειλονται στο HDMI και οχι στο Blu-ray.Εσεις που εχετε Xbox 360 τι λετε?
supermario29 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι το ίδιο.... κάποιος που έχει ps2 δεν θεωρείται gamer αλλά για να θεωρείται κάποιος gamer πρέπει να έχει ps2... Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ... Πω ρε τι έγραψα ο φιλόσοφος... Τι πινεις και δε μας δινεις!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις