Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί να το χάσουμε? Επειδή περιμέναμε 6-7 χρόνια για να δούμε επιτέλους το μεγάλο και τεράστιο μαύρο φίδι να τρώει τις γιαπωνέζικες μπακατέλες της βρωμο-$ony?

Ειπε και δακρυσμενος εφυγε για το δωματιο του...Αι σιχτιρ πια...λιγμ...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παραπάνω λεφτά να σκάσεις και παραπάνω ώρα στο βίντεο κλαμπ να τρέχεις μπας και βρεις κανα bluray ξενοίκιαστο.

Πάντως εγώ χαίρομαι που έχει γεμίσει ο τόπος x-fanboys. Όταν "τρωγόμουνα" προ 7ετίας για το Xbox 1 άνηκα σε αυτούς τους λίγους... γραφικούς τύπους που δεν είχαν PS2 και δεν το γουστάρουν κιόλας. Τώρα σαν να έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα... Και πού είστε ακόμα, που το Xbox αρχίζει να καθιερώνεται πλέον στις συνειδήσεις των video-gamers και δεν ισχύει πλέον απόλυτα το ρητό "κονσόλα=playstation".

Συγγνώμη κιόλας και χωρίς παρεξήγηση αλλα.... δεν είχες PS2 και θεωρείς τον εαυτό σου gamer?

Δημοσ.
οπως καταλαβες φιλε, το κραζει η πλειοψηφια το πλει, επειδη η πλειοψηφια εδω μεσα ειναι xbox fanboys..

αν σε ενδιαφερουν μονο τα γραφικα παρε ξανα ΧΒΟΧ, εχει καλυτερα.

αν θες κατι παραπανω ,δεν λεω τπτ,απλα ψαξου λιγο παραπανω

αν θες ας πουμε κατι σε στιλ να σου κανει καφε να λεει τον καιρο να σου κανει μασαζ παρε ps3, ρε πλακα μας κανετε για παιχνιδομηχανη μιλαμε να παιζουμε games θελουμε σαν παιχνιδομηχανη πλασαρετε και το ps3 σταματιστε πια το παραμυθι "ειναι το μελλον και watermellon και multimedia ιστοριες" καθετε ο αλλος και μπαινει youtube απο το ps3 για να εχει να δικαιολογει τα 500 ευρο που εσκασε λες και δεν μπορει να μπει απο το pc του ξυπνατε για ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ μιλαμε.

Δημοσ.
Συγγνώμη κιόλας και χωρίς παρεξήγηση αλλα.... δεν είχες PS2 και θεωρείς τον εαυτό σου gamer?

Γιατί πρέπει κάποιος να έχει PS2 για να είναι gamer;

Δημοσ.
αν θες ας πουμε κατι σε στιλ να σου κανει καφε να λεει τον καιρο να σου κανει μασαζ παρε ps3, ρε πλακα μας κανετε για παιχνιδομηχανη μιλαμε να παιζουμε games θελουμε σαν παιχνιδομηχανη πλασαρετε και το ps3 σταματιστε πια το παραμυθι "ειναι το μελλον και watermellon και multimedia ιστοριες" καθετε ο αλλος και μπαινει youtube απο το ps3 για να εχει να δικαιολογει τα 500 ευρο που εσκασε λες και δεν μπορει να μπει απο το pc του ξυπνατε για ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ μιλαμε.

δεν καταλαβα την επιθεση σου, τι ακριβως δεν καταλαβες απο το μηνυμα μου;

Δημοσ.

Όταν κυκλοφόρησε το PS2 είχα ήδη προϊστορία 15 χρόνων σαν gamer, δεν χρειαζόμουν την κονσόλα της $ony για να αυτοπροσδιοριστώ. Ίσα ίσα που είχα στραβώσει αφάνταστα γιατί ξαφνικά έμαθε κι η κουτσή μαρία το "Τομπ Ράιντερ" και το "Ρέζιντεντ Έβιλ" και μας το έπαιζαν κονσολάδες και gamers και ότι δεν υπάρχει άλλη κονσόλα εκτός του PS2.

Δημοσ.
δεν καταλαβα την επιθεση σου, τι ακριβως δεν καταλαβες απο το μηνυμα μου;

δεν ειναι προσωπικη επιθεση αλλα μιλαμε για 2 παιχνιδομηχανες και εχω παρατηρησει οποτε γινετε κουβεντα για παιχνιδια και γραφικα και οτι αφορα το gaming βγαινουν οι ps3 funs η οσοι εχουν ps3 γενικα και λενε ενταξει αλλα εχει blue ray ενταξει αλλα ειναι το απολυτο multimedia μηχανημα and who gives a shit στην τελικη και αλλα τετοια ακυρα πραγματα που καμια σχεση εχουν να κανουν με το gaming.εκτος αν κανω λαθος και το ps3 δεν ειναι video game console η δεν πλασαρεται σαν παιχνιδομηχανη οποτε το ps3 vs xbox360 δεν ισχιει γιατι το χβοχ ειναι video game console.

ζητω συγγνωμη αν νομιζες οτι σου κανω προσωπικη επιθεση δεν ειχα τετοιο σκοπο B)

Δημοσ.

εχω την αισθηση πως η κυρια χρηση του ειναι παιχνιδομηχανη, αλλα ταυτοχρονα εχει πιο multimedia χαρακτηρα απο το ΧΒΟΧ.

γι αυτο πιστευω προσωπικα -και το εχω ξαναναφερει, πως αν καποιος ενδιαφερεται για παιχνδια μονο ειναι βλακεια να δωσει ενα σκασμο λεφτα για πλει.

γι αυτο και ειπα αν θελει κατι παραπανω απο καλα γραφικα τοτε να το σκεφτει,αυτο δεν σημαινει απαραιτητα να παρει πλει.

Δημοσ.

Πάντως το ότι έχει blu ray το PS3 σε αυτή την τιμή γενικά μετράει... ας πούμε εγώ έχω ήδη ένα 360 και με καλύπτει σαν κονσόλα, αλλά τώρα ψήνομαι να πάρω PS3 λόγω blu ray....(ok, ίσως και για το MGS4)

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!!!

Μετά από καιρό αποφάσισα να ξαναπάρω μια κονσόλα για video games (και από ότι καταλαβαίνω πια πρέπει να πάρω και μια TV μαζί για να παίζει σωστά και τα γραφικά...) έχω μείνει αρκετά πίσω σ' αυτά εποχή του PS2 όπου το 3 δεν ήταν καν ιδέα ακόμη.... έλεγα λοιπόν να πάρω ένα από τα 2 (PS3 - xbox) τι θα μου προτείνατε και γιατί?

Ευχαριστώ εκ των προτερων. :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...