basilis5 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Το "σκορ" ειναι και αποτελεσμα συγκρισεως με υπαρχοντες τιτλους.Το PS3 πασχει σφοδρα οποτε ειναι λογικο το Fear2 που ειναι κομματακι αξιοπρεπεες να τσιμπαει μεγαλυτερη βαθμολογια απο το ανωτερο κατα κρατος αντιστοιχο στο 360 τρελο ΧΒΟΧ σποτακι http://video.stumbleupon.com/#p=6he4k7c41g
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πόσα banned σποτάκια έχουν πια... όσα θες ρε... σήμερα βαριέσαι; φτιάχνεις ένα banned commercial...
darklordvader77 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μα αυτο γιατι να γινει banned?? λογω "εικονικης βιας"? ειναι banned μονο κ μονο απο ηλιθιοτητα του, τι να πω.. wtf δεν εχουν κανα καλο διαφημιστη στη Microsoft?? οχι βεβαια οτι μου αρεσε κ ποτε διαφημιση της Sony, αλλα τοοοοοσο ηλιθια δεν εχω ξαναδει.. κριμα!
NIIS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αν & πρωην κατοχος Xbox360 το οποιο πουλησα μετα απο σχεδον 2 χρονια,& απουσιας 1+ χρονου απο παιχνιδομηχανη σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος PS3...εδω και μερες διαβαζω διαφορα forum & εδω φυσικα & αυτο που βλεπω ειναι οτι οι περισσοτεροι το κραζουν.Θεωρω οτι το PS3 λογω blue ray του ανηκει το μελλον,αλλα το οτι δεν "σπαει" αποτελει ενα μειον (παρεπιμπτοντως,ποια εκδοση του x-box δεν "σπαει"???) Απο εκει & περα θεωρω οτι το xbox σιγουρα θα σου παρουσιασει καποιο προβλημα,ενω για το PS δεν εχω ακουσει πολλα αλλα μαλλον σε τιτλους αλλα & value for money ειναι σαφως καλυτερο!
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αν & πρωην κατοχος Xbox360 το οποιο πουλησα μετα απο σχεδον 2 χρονια,& απουσιας 1+ χρονου απο παιχνιδομηχανη σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος PS3...εδω και μερες διαβαζω διαφορα forum & εδω φυσικα & αυτο που βλεπω ειναι οτι οι περισσοτεροι το κραζουν.Θεωρω οτι το PS3 λογω blue ray του ανηκει το μελλον,αλλα το οτι δεν "σπαει" αποτελει ενα μειον (παρεπιμπτοντως,ποια εκδοση του x-box δεν "σπαει"???)Απο εκει & περα θεωρω οτι το xbox σιγουρα θα σου παρουσιασει καποιο προβλημα,ενω για το PS δεν εχω ακουσει πολλα αλλα μαλλον σε τιτλους αλλα & value for money ειναι σαφως καλυτερο! Τώρα ποια σπάνε όλες οι εκδόσεις του 360 και πως ρε φίλε το μέλλον ανήκει στο ps3 αυτό το ακούμε εδώ και πόσα χρόνια και ακόμα σε συγκριτικά και όχι μόνο το 360 είναι πρώτο πέρα από κάποιες λίγες περιπτώσεις που περνάει το ps3 μπροστά(Έτσι για να έχουνε να λένε και οι ps3fans ότι περάσανε σε κάτι μπροστά).
anamenos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 βασικά οι PS3 fans αρέσκονται στο να υπερεκτειμούν τα δικά τους exclusives, ενώ όταν υπάρχει σύγκριση μεταξύ 2 versions του ίδιου game δεν θέλουν καν να το συζητήσουν, γιατί στο 95% έχουμε τα γνωστά αποτελέσματα...
basilis5 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 οπως καταλαβες φιλε, το κραζει η πλειοψηφια το πλει, επειδη η πλειοψηφια εδω μεσα ειναι xbox fanboys.. αν σε ενδιαφερουν μονο τα γραφικα παρε ξανα ΧΒΟΧ, εχει καλυτερα. αν θες κατι παραπανω ,δεν λεω τπτ,απλα ψαξου λιγο παραπανω
nzeppos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Παραπάνω λεφτά να σκάσεις και παραπάνω ώρα στο βίντεο κλαμπ να τρέχεις μπας και βρεις κανα bluray ξενοίκιαστο. Πάντως εγώ χαίρομαι που έχει γεμίσει ο τόπος x-fanboys. Όταν "τρωγόμουνα" προ 7ετίας για το Xbox 1 άνηκα σε αυτούς τους λίγους... γραφικούς τύπους που δεν είχαν PS2 και δεν το γουστάρουν κιόλας. Τώρα σαν να έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα... Και πού είστε ακόμα, που το Xbox αρχίζει να καθιερώνεται πλέον στις συνειδήσεις των video-gamers και δεν ισχύει πλέον απόλυτα το ρητό "κονσόλα=playstation".
G_Zisis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως εγώ χαίρομαι που έχει γεμίσει ο τόπος x-fanboys. Το 'χουμε χάσει τελείως...
nzeppos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί να το χάσουμε? Επειδή περιμέναμε 6-7 χρόνια για να δούμε επιτέλους το μεγάλο και τεράστιο μαύρο φίδι να τρώει τις γιαπωνέζικες μπακατέλες της βρωμο-$ony?
Pytzamarama Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Επιτελους το διαλειμα Playstation ελαβε τελος. Κριμα που προλαβε και ζημιωσε το gaming καπακωνοντας πονηρα και αδικα κονσολαρες σαν το Saturn και το Dreamcast...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Διακρινω ενας μισος προς την Sony. Γιατι ? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2009 από BaLsAmoMenos
Προτεινόμενες αναρτήσεις