skanjos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 δεν συμφωνώ οτι η πειρατία και οι τσιπαρισμένες κονσόλες ενδιαφέρουν μόνο την ελλάδα και τις χώρες του ανατολικού μπλόκ ,έλεος δλδ,έχετε δει καθόλου τα downloads απο τα μεγάλα τορενταδικα για 360 να δείτε τι παίζει η έτσι μιλάτε?σε λίγο θα μας πείτε οτι και η πειρατία στο pc είναι μόνο πρόβλημα για την ελλάδα.... βοήθησε το χακάρισμα του xbox360 τις πωλήσεις του .εδώ εγω παραλίγο θα έπερνα που είμαι αντι αμερικανάκι..... όσοι είχαν ps2 και δεν τους φτάνανε για ps3 και games ,πήραν ένα 360 το μοντάρανε και ησυχάσανε(ή έτσι νομίζανε rrod ) μαρέσει που το βλέπετε και σαν κακό,εγω αν τσιπαριστεί ή βγεί firmware για το ps3 θα με δείτε να πανηγυρίζω στον λευκο πύργο.αυτό είναι το μόνο που δεν έχει το ps3 σε σχέση με το xbox(τσαμπα sfiv,re5,star ocean ,ffxiii,tekken 6) αν ρίξουν την τιμή στα 300 το καλοκαίρι και βγει και τσιπάκι(φουλ αισιοδοξία ) βλέπω τους 360fanboys να βγαινουν στους δρόμους και να φωνάζουν ήρθε το τέλος και τον μπίλ να βάζει τουρμπίνες για το 720.... υγ.για exclusives ξέρω το halo odst ,gtaiv expansion,halo wars ,ninja blade,αν και είπαν οτι όλο και κάτι θα ανακοινώσουν
Exoskeletor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 υποτίθεται πως φαίνεται διαφορα μετά ps3 k 360? το pc ξεχωρίζει τα αλλα 2 ίδια μου φαίνονται εκτος του gta Επειδή μια εικόνα=1000 λέξεις (πόσο μάλλον πολλές εικόνες...), πάρτε το παρακάτω link και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. http://www.gamespot.com/features/6202552/index.html?om_act=convert&om_clk=morefeatures&tag=more-features;title;6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 100% ingame ειναι, ετσι λενε οι ιδιοι τουλαχιστον. για κάποιο λόγο δεν τους πιστεύω
Exoskeletor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 για κάποιο λόγο δεν τους πιστεύω θα δειξει, ελπιζω να μην κανει 5 χρονια να βγει
G_Zisis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομίζω να πουν τέτοιο ψέμα.Άλλωστε,νομίζω δήλωσαν ότι στο game ακόμα και τα cut scenes θα είναι με in-game γραφικά,δηλαδή το παιχνίδι δεν θα έχει καθόλου cgi.
mits@kos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 υποτίθεται πως φαίνεται διαφορα μετά ps3 k 360? το pc ξεχωρίζει τα αλλα 2 ίδια μου φαίνονται εκτος του gta Καλά, ειδικά στο Fallout, μόνο τους φωτισμούς και τα textures των βράχων να δείς, βγάζουν μάτι. Τις μικρότερες διαφορές τις έχουν στο CoD, οπού και πάλι τα textures στο PS3 είναι ένα κλικ κάτω σε αληθοφάνεια. Για το GTA, δεν χρειάζονται σχόλια... PC ftw
basilis5 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 δεν συμφωνώ οτι η πειρατία και οι τσιπαρισμένες κονσόλες ενδιαφέρουν μόνο την ελλάδα και τις χώρες του ανατολικού μπλόκ ,έλεος δλδ,έχετε δει καθόλου τα downloads απο τα μεγάλα τορενταδικα για 360 να δείτε τι παίζει η έτσι μιλάτε?σε λίγο θα μας πείτε οτι και η πειρατία στο pc είναι μόνο πρόβλημα για την ελλάδα.... βοήθησε το χακάρισμα του xbox360 τις πωλήσεις του .εδώ εγω παραλίγο θα έπερνα που είμαι αντι αμερικανάκι..... όσοι είχαν ps2 και δεν τους φτάνανε για ps3 και games ,πήραν ένα 360 το μοντάρανε και ησυχάσανε(ή έτσι νομίζανε rrod ) μαρέσει που το βλέπετε και σαν κακό,εγω αν τσιπαριστεί ή βγεί firmware για το ps3 θα με δείτε να πανηγυρίζω στον λευκο πύργο.αυτό είναι το μόνο που δεν έχει το ps3 σε σχέση με το xbox(τσαμπα sfiv,re5,star ocean ,ffxiii,tekken 6) αν ρίξουν την τιμή στα 300 το καλοκαίρι και βγει και τσιπάκι(φουλ αισιοδοξία ) βλέπω τους 360fanboys να βγαινουν στους δρόμους και να φωνάζουν ήρθε το τέλος και τον μπίλ να βάζει τουρμπίνες για το 720.... υγ.για exclusives ξέρω το halo odst ,gtaiv expansion,halo wars ,ninja blade,αν και είπαν οτι όλο και κάτι θα ανακοινώσουν εμενα με καλυψες 100% συμφωνω και επαυξανω φιλε
kabamaru21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ε αμα ενα scripted video με σκελετους που εχουν αιμα ειναι η ανανηψη οκ κατε εσε δηλαδη η σειρα god of war εχει μεινει στην ιστορια για τα scripted video και τα εξωγήινα γραφικα και οχι για τα υπόλοιπα Το παιχνιδι αυτο δεν ειναι ανάνηψη ειναι αποκάλυψη.
Udontneed2know Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 κατε εσε δηλαδη η σειρα god of war εχει μεινει στην ιστορια για τα scripted video και τα εξωγήινα γραφικα και οχι για τα υπόλοιπα Το παιχνιδι αυτο δεν ειναι ανάνηψη ειναι αποκάλυψη. αφιερωμενο στους απιστους....
tasoskont Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 αν ειναι να αρχισουμε τις αφιερωσεις http://www.youtube.com/watch?v=h59k8_HhcOI
john2gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μην λέμε βλακίες, τα σπάει το video του GOW3
Street-Fighter Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Οσοι ειχουν ps3 ειναι απλα noobaδες!!! Και αυτο γιατι απλα δεν ξεκινησαν να παιζουν με amiga nes master system και atari οποτε ειναι λογικο να υποστιριζουν ps3 και την sony που καταστρεφει καθε μερα τα video games για χαρη του χρήματος!! Τωρα ειναι η ευκαιρια να κανετε ενα καλο βημα μην παρετε ps3 αχρηστο πραγμα ειναι!!!!!!!
kabamaru21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 α δηλαδη εγω που ειχα τις παραπανω κονσολες και αλλες τοσες ειμαι noob και υποστηριζω τυφλα sony. Τι να σου πω ρε ανθρωπε. Μπορει κάλλιστα να ειμαι gamer και οπου υπαρχουν καλα παιχνδια να ειμαι και εγω απο πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις