teofross Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια,ειλικρινα πιστευετε οτι το ps3 θα βρεθει καποιος που θα το ‘σπασει‘ και καλα? Ή πιστευετε οτι το 360 σπαστηκε απο τον ταδε? Δηλαδη η ms ειναι τοσο πολυ κακομοιριδες και χαζοι και δεν μπορουσαν ,ΑΝ υπηρχε αυτος ο καποιος που και καλα κανει uploads στο net παγκοσμιως με τι firmware και και και ’εσπασε’ το 360 να τον πιασει? Η ιδιες οι εταιρεις βγαζουνε το hack! Απο την στιγμη που ειναι encrypted το key ,οσο και να σκοτωνεται καποιος να το βρει χωρια οτι θελει ενα pc να ψαχνει για 5 χρονια θελει αλλα τοσα για να το σπασει. Δεν εχετε καταλαβει οτι η ms εχει πολιτικη να μπορει να παιζει κοπιες το 360? Πραγματικα πιστευετε οτι απο χαζομαρα τους στελναν πισω μεχρι και την κοπια οταν τους ειχε παει στο σερβις χακαρισμενο μηχανημα? Εμεις ειμαστε δηλαδη οι εξυπνοι και αυτοι οι αδαεις που δεν μπορουν να καταλαβουν αν ειναι χακαρισμενο το μηχανημα στο σερβις? ΕΛΕΟΣ. Ή νομιζεται οτι ειναι τυχαια τα ban ξεσπασματα? Τυχαια μπαναρουνε για καμια 10αρια μερες αβερτα κονσολες ανα τον κοσμο και μετα ξαφνικα σταματανε? Γιατι σταματανε ρε παιδες? Επιδη το ξεχασανε? Ειμαστε σοβαροι? Ειναι η πολιτικη τους.μπαναρουν απλα οταν θελουν να κανουν ενα peak στις πωλησεις και μετα σταματανε. Αν το καναν συνεχεια πολυ απλα οσοι επροκειτω να ξανα αγοραζαν μηχανημα για να το ξαναφλασαρουν αργοτερα απλα δεν θα αγοραζαν.Γιαυτο δεν μπαναρουν τα gamertags αλλα τα μηχανηματα. To ps3 θα σπασει οταν το αποφασησει η ιδια η εταιρεια και το σπασιμο απλα θα το βγαλει η ιδια προς τα εξω και απο κει και περα ο καθενας οπως παντα περνει τα ρισκα του.Η ιδια η εταιρεια οπως και να εχει κερδισμενη βγαινει
pavlos77 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Όχι "δεν λέει να σπάσει", αλλά κατά πάσα πιθανότητα "δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ". Έχει μια μικρή διαφορά. Για το Wii τα έχουμε ξαναπεί. Tακτικες Sony (PS2). Τι εννοειτε ρε παιδια δηλαδη?
pantnick Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια,ειλικρινα πιστευετε οτι το ps3 θα βρεθει καποιος που θα το ‘σπασει‘ και καλα? Ή πιστευετε οτι το 360 σπαστηκε απο τον ταδε? Δηλαδη η ms ειναι τοσο πολυ κακομοιριδες και χαζοι και δεν μπορουσαν ,ΑΝ υπηρχε αυτος ο καποιος που και καλα κανει uploads στο net παγκοσμιως με τι firmware και και και ’εσπασε’ το 360 να τον πιασει? Η ιδιες οι εταιρεις βγαζουνε το hack! Απο την στιγμη που ειναι encrypted το key ,οσο και να σκοτωνεται καποιος να το βρει χωρια οτι θελει ενα pc να ψαχνει για 5 χρονια θελει αλλα τοσα για να το σπασει. Δεν εχετε καταλαβει οτι η ms εχει πολιτικη να μπορει να παιζει κοπιες το 360? Πραγματικα πιστευετε οτι απο χαζομαρα τους στελναν πισω μεχρι και την κοπια οταν τους ειχε παει στο σερβις χακαρισμενο μηχανημα? Εμεις ειμαστε δηλαδη οι εξυπνοι και αυτοι οι αδαεις που δεν μπορουν να καταλαβουν αν ειναι χακαρισμενο το μηχανημα στο σερβις? ΕΛΕΟΣ. Ή νομιζεται οτι ειναι τυχαια τα ban ξεσπασματα? Τυχαια μπαναρουνε για καμια 10αρια μερες αβερτα κονσολες ανα τον κοσμο και μετα ξαφνικα σταματανε? Γιατι σταματανε ρε παιδες? Επιδη το ξεχασανε? Ειμαστε σοβαροι? Ειναι η πολιτικη τους.μπαναρουν απλα οταν θελουν να κανουν ενα peak στις πωλησεις και μετα σταματανε. Αν το καναν συνεχεια πολυ απλα οσοι επροκειτω να ξανα αγοραζαν μηχανημα για να το ξαναφλασαρουν αργοτερα απλα δεν θα αγοραζαν.Γιαυτο δεν μπαναρουν τα gamertags αλλα τα μηχανηματα. To ps3 θα σπασει οταν το αποφασησει η ιδια η εταιρεια και το σπασιμο απλα θα το βγαλει η ιδια προς τα εξω και απο κει και περα ο καθενας οπως παντα περνει τα ρισκα του.Η ιδια η εταιρεια οπως και να εχει κερδισμενη βγαινει Είπε κανείς το αντίθετο? Γνωστά είναι τα πράγματα... Το θέμα είναι πότε θα γίνει οχι το ποιος θα το κάνει...
Udontneed2know Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια,ειλικρινα πιστευετε οτι το ps3 θα βρεθει καποιος που θα το ‘σπασει‘ και καλα? Ή πιστευετε οτι το 360 σπαστηκε απο τον ταδε? Δηλαδη η ms ειναι τοσο πολυ κακομοιριδες και χαζοι και δεν μπορουσαν ,ΑΝ υπηρχε αυτος ο καποιος που και καλα κανει uploads στο net παγκοσμιως με τι firmware και και και ’εσπασε’ το 360 να τον πιασει? δεν τις μπορω αυτες τις ιστοριες συνομωσιας, ΟΧΙ προφανως και δεν μπορουν να τους πιασουν αυτους που δινουν τα firmware οπως επισης δεν μπορουν για παραδειγμα οι κατασκευαστες PC games να πιασουν αυτους που τα σπανε και τα διανεμουν συστηματικα στα torrentadika. Και δεν θα ελεγα οτι η MS ειναι κακομοιριδες και χαζοι μαλλον καρμοιρηδες πρεπει να ειναι γιατι το 360 εσπασε καθαρα επειδη βαλανε drive απο PC στο 360.
basilis5 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Tακτικες Sony (PS2). σωστος, εχεις απολυτο δικιο. χαιρομαι που συμφωνουμε λοιπον και για το wii δεν τις μπορω αυτες τις ιστοριες συνομωσιας, ΟΧΙ προφανως και δεν μπορουν να τους πιασουν αυτους που δινουν τα firmware οπως επισης δεν μπορουν για παραδειγμα οι κατασκευαστες PC games να πιασουν αυτους που τα σπανε και τα διανεμουν συστηματικα στα torrentadika. Και δεν θα ελεγα οτι η MS ειναι κακομοιριδες και χαζοι μαλλον καρμοιρηδες πρεπει να ειναι γιατι το 360 εσπασε καθαρα επειδη βαλανε drive απο PC στο 360. εγω πιστευω πως το 360 εσπασε επειδη η microsoft ηθελε το μηχανημα της εδραιωμενο και παγιωμενο στην συνειδηση αλλα και τα σπιτια των απανταχου gamers πριν την ελευση του ps3 το οποιο ηταν καταδικασμενο να πουλησει ακομα ακομα και λογω ονοματος,και ας μην το αξιζε! σε συνδυασμο με λαθη τακτικης απο την σονυ, πηρε μεγαλο κεφαλι και καλα εκανε! το θεμα ειναι οτι ουτε στη σονυ πιστευω πως ειναι βλακες,και γι αυτο περιμενω να δω τις επομενες κινησεις της με αγωνια ειδικα τις μελλοντικες αναβαθμισεις firmware. ηδη εχει δειξει σημαδια καλης γραφης, αλλα και εναν πιο multimedia προσανατολισμο απο το ΧΒΟΧ,ισως πονταρουν εκει Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2009 από basilis5 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
nzeppos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι εποχές που οι εταιρίες ήθελαν τα μηχανάκια τους να σπάνε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί (αν το ήθελαν και ποτέ...). Ακόμα και το πρώτο Xbox δεν νομίζω να το ήθελε σπασμένο η MS, γιατί έχασε απίστευτα λεφτά από την πειρατεία και τις απευθείας εγκαταστάσεις στο σκληρό δίσκο. Τα λεφτά που ήξεραν ότι θα χάνουν από το hardware (και συγκεκριμένο απ' τον 8άρη σκληρό δίσκο) έλπιζαν ότι θα τα βγάλουν από το software. Αν κάποιος νομίζει ότι η MS έχασε μερικά δις δολάρια για να μπορέσει να καθιερωθεί στις συνειδήσεις μας με το... επόμενο μηχάνημα που θα έβγαζε (βλ. 360) εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ας πάρει τηλέφωνο την MS να τον προσλάβουν αμέσως σαν CFO. Το χακάρισμα του πρώτου Xbox ήταν "απλό" exploit σχεδιαστικού λάθους, που προέκυψε από τη βιασύνη να βγει η κονσόλα στην αγορά. Η δε ιστορία με το φλασάρισμα του 360 ελπίζω να θυμάστε πότε ξεκίνησε. Λίγο μετά που βγήκε η κονσόλα στην αγορά (και αρκετούς μήνες πριν κυκλοφορήσει το PS3, το οποιο ξέραμε ήδη ότι θα έχει εξωπραγματική -και άρα όχι ανταγωνιστική- τιμή). Λέτε η MS να "σφύριξε" στους scene hackers τον τρόπο που θα σπάσουν την κονσόλα της? Ή ότι επιφανειακά έκαναν αγωγές κλπ αλλά... υπογείως έτριβαν τα χέρια τους και χαιρόντουσαν που έσπασε η κονσόλα γιατί έτσι θα προλάβαιναν το PS3? Αυτά δεν τα κάνουν ούτε οι εταιρίες antivirus που κατασκευάζουν τους ιούς μόνες τους για να έχουν να πουλάνε! Το γιατί δεν πολυκυνηγάνε αυτούς που ανεβάζουν τα παιχνίδια ή τα f/w flash tools στα mirc/ftp ή τα τορεντάδικα νομίζω το καταλαβαίνετε. Αν ήταν εύκολο και απλό, ενδεχομένως θα τους είχαν μαντρώσει ήδη. Μήπως και οι δισκογραφικές/κινηματογραφικές εταιρείες που έχουν εξαπολύσει πολυετές πογκρόμ εναντίον των πειρατών έχουν καταφέρει τίποτα? Το αντίθετο. Η κατάσταση είναι τόσο χύμα που είναι πολύ ευκολότερο να βρει κάποιος το τάδε τραγούδι ή την τάδε ταινία, παρά το τελευταίο f/w για το dvd-drive του 360. Μήπως να πούμε ότι προς το παρόν συμφέρει τις δισκογραφικές να κατεβάζουμε κόπιες, γιατί έτσι... εξοικειωνόμαστε με το κατέβασμα μουσικής απ' το Internet και θα μπορούν στο μέλλον να μας τα παίρνουν χοντρά? Για χιλιοστή φορά να πούμε ότι ο λόγος που το 360 υπερέχει σε πωλήσεις του PS3 ΔΕΝ (δεν, δεν, δεν,...(ν φορές)..., δεν) έχει σχέση με το ότι παίζει backup games. Η διαφορά των original-παιχνιδιών-ανά-χρήστη μεταξύ των 2 κονσολών είναι τεράστια, τελεία και παύλα. Τα περί πωλήσεων λόγω φλασαρίσματος είναι επιχειρήματα που περνάνε σε Ελλάδα, Κίνα και χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Κατά τ' άλλα περιμένετε να σπάσει το PS3. Θα περιμένετε πολύ ακόμα... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2009 από nzeppos
basilis5 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 οταν μια κονσολα πουλαει περισσοτερο,ειναι φυσικο και επομενο να πουλα και περισσοτερους τιτλους,αυτο δεν λεει τπτ εγω δε θα βαζα το χερι μου στη φωτια οτι οι εκαστοτε εταιριες δεν θελουν την κονσολα τους 'πειραγνενη'
Street-Fighter Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 σωστος, εχεις απολυτο δικιο.χαιρομαι που συμφωνουμε λοιπον και για το wii εγω πιστευω πως το 360 εσπασε επειδη η microsoft ηθελε το μηχανημα της εδραιωμενο και παγιωμενο στην συνειδηση αλλα και τα σπιτια των απανταχου gamers πριν την ελευση του ps3 το οποιο ηταν καταδικασμενο να πουλησει ακομα ακομα και λογω ονοματος,και ας μην το αξιζε! σε συνδυασμο με λαθη τακτικης απο την σονυ, πηρε μεγαλο κεφαλι και καλα εκανε! το θεμα ειναι οτι ουτε στη σονυ πιστευω πως ειναι βλακες,και γι αυτο περιμενω να δω τις επομενες κινησεις της με αγωνια ειδικα τις μελλοντικες αναβαθμισεις firmware. ηδη εχει δειξει σημαδια καλης γραφης, αλλα και εναν πιο multimedia προσανατολισμο απο το ΧΒΟΧ,ισως πονταρουν εκει Πανε παρε ρε φιλε αμα ειναι ετσι κανα pop κορν συστηματακι και οχι κονσολα Το ps3 ειναι DEAD Xbox 360 ειναι νικητης ναι και wii στις πωλήσεις Εγω wii εχω διχως παρεξήγηση και pcακι για τα βαρια games crysis ας πουμε Και νομιζω πως pc με wii ειναι ο καλυτερος συνδυασμός για εναν 23χρονο
nzeppos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) οταν μια κονσολα πουλαει περισσοτερο,ειναι φυσικο και επομενο να πουλα και περισσοτερους τιτλους,αυτο δεν λεει τπτ εγω δε θα βαζα το χερι μου στη φωτια οτι οι εκαστοτε εταιριες δεν θελουν την κονσολα τους 'πειραγνενη' Δεν μίλησα για "περισσότερους τίτλους". Μίλησα για "μεγαλύτερο αριθμό original παιχνιδιών ανά κονσόλα". Έχει διαφορά. Ο μέσος χρήστης 360 αγοράζει γύρω στα 7 αυθεντικά παιχνίδι ενώ ο αντίστοιχος του PS3 βρίσκεται γύρω στα 4. Δεν θυμάμαι επακριβώς τα νούμερα αλλά μέσες άκρες εκεί κυμαίνονται. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς και διάφορους λόγους (ένας από αυτούς είναι η σχετική έλλειψη killer-τίτλων στο PS3, κάτι που σιγά σιγά φαίνεται ότι διορθώνεται). Κάποια στιγμή οι δύο αριθμοί ενδεχομένως να εξισωθούν (αν και πλέον χλωμό το βλέπω, είμαστε ήδη στο 2009 και όλοι ξέρουμε ότι αυτές οι καταστάσεις δεν ανατρέπονται εύκολα). Το σημείο που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η κατάρριψη του επιχειρήματος ότι "το 360 πουλάει επειδή σπάει". Δεν ισχύει. Τόσο απλά. Επίσης να μου επιτρέψετε να πω ότι εδώ πέρα ακούγονται γνώμες, πολλές από τις οποίες είναι ολίγον τι εκτός πραγματικότητας. Από τη μία ισχυριζόμαστε ότι η Sony είναι η αρχι-διδάξασα στην πολιτική "θέλω η κονσόλα μου να χακάρεται" (λόγω των φημών που ανέκαθεν ακολουθούσαν τα PS1/2). Αλλά ξαφνικά θέλησε να φτιάξει ένα μηχανάκι που δεν σπάει με τίποτα και τα κατάφερε άνετα, το PS3 μέχρι στιγμής αποδεικνύεται απόρθητο. Αν όμως η Sony δει ότι χάνει τον πόλεμο του next-gen gaming (και ενδεχομένως και του χρυσωρυχείου που λέγεται "multimedia center στο σαλόνι") ξαφνικά θα διαρρεύσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στο χακάρισμα του PS3. Και εκεί ακριβώς επαφίεται και η τελευταία μας ελπίδα για να σπάσει η κονσόλα, γιατί αλλιώς... Ας κάτσουμε λοιπόν να αναλογιστούμε πόσες πιθανότητες υπάρχουν να συμβούν αυτά τα πράγματα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2009 από nzeppos
atomsk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το ps3 ειναι DEAD Xbox 360 ειναι νικητης ναι και wii στις πωλήσεις [gt]45514[/gt] orly ?
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ε αμα ενα scripted video με σκελετους που εχουν αιμα ειναι η ανανηψη οκ
mits@kos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή μια εικόνα=1000 λέξεις (πόσο μάλλον πολλές εικόνες...), πάρτε το παρακάτω link και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. http://www.gamespot.com/features/6202552/index.html?om_act=convert&om_clk=morefeatures&tag=more-features;title;6 Για να δείτε τις διαφορετικές εικόνες, απλά περάστε τον mouse pointer πάνω από τις λέξεις PC, XBOX 360, PS3 (ούτε κλικ ούτε τπτ...). Τα δικά μου συμπεράσματα είναι τα εξής: 1)Το PC έχει μακράν την καλύτερη απόδοση γραφικών 2)Το ΧΒΟΧ 360 είναι τίμια πρόταση για τα λεφτά του 3)PS3 sucks όσο δεν λέγεται... Στο PS3 έπαιξα το Uncharted σε 46" Philips FullHD και είχε τόσα σπασίματα ή εικόνα, που με είχε εκνευρίσει. Αν και η πρώτη εντύπωση που μου άφησε στον τομέα των γραφικών ήταν καλούτσικη, αυτό το φαινόμενο καθιστούσε το παιχνίδι σπάσιμο νεύρων.
atomsk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ε αμα ενα scripted video με σκελετους που εχουν αιμα ειναι η ανανηψη οκ αα αφήσαμε την καραμέλα του pre-rendered και πιάσαμε του scripted τώρα. Την άλλη φορά θα σου βάλουν τον τυπά να παίζει και να τον τραβάνε με κάμερα ...αλλά είμαι σίγουρος πως θα σε χαλάσει η ποιότητα του video.
Exoskeletor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ε αμα ενα scripted video με σκελετους που εχουν αιμα ειναι η ανανηψη οκ 100% ingame ειναι, ετσι λενε οι ιδιοι τουλαχιστον. για πειτε μου τι exclusive ερχονται στο 360? γιατι εγω συνεχεια κοιταω site οπως gamersyde k δεν βλεπω τιποτα. παλι καλα που ερχετε το halo wars. 1 = καλυετρο απο 0 Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2009 από Exoskeletor
Προτεινόμενες αναρτήσεις