Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βάση αυτό λοιπόν ναι όντως για το διάστημα 8/8 - 22/8 είχε πάρει τα πάνω του το ps3 αλλά μετά ήρθε η κατρακύλα του το διάστημα 29/8 μεχρι σήμερα που το 360 πήρε τα πάνω του.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχω πρόβλημα στα μάτια ή το pc μου δείχνει άλλα,αλλά εγώ βλέπω ότι από τις 6/1-20/7 το ps3 είναι σταθερά πιο πάνω στις πωλήσεις (τώρα διαπίστωσα ότι λέει και τις ημερομηνίες).

Πάντως το x360 μοσχοπούλησε στο διάστημα των εορτών.Κι εδώ φαίνεται καθαρά πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει η τιμή του στις πωλήσεις.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου... το μόνο σίγουρο είναι πως εδώ μέσα ορισμένοι γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι...

just-gamer δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία...

Δημοσ.

Just-gamer,αν μπορείς πες μου λίγο για το διάστημα 8/8 - 22/8 που είπες πιο πάνω,γιατί ομολογώ ότι με μπέρδεψες. :confused:

Τώρα για το blu-ray,όντως οι ταινίες που υπάρχουν με ελληνικούς υπότιτλους δεν είναι "άφθονες",αλλά παρατηρώ ότι έχουν αρχίσει να βγαίνουν καινούργιες πολύ πιο συχνά απ' ότι παλιότερα.Αυτός όμως δεν είναι λόγος να το βγάλεις και άχρηστο.Σκέφτηκες μήπως ότι,αν το 360 είχε blu-ray,μπορεί να είχε επωφεληθεί πολύ από αυτό και να είχε ακόμα περισσότερα να δείξει;

Δημοσ.

Φίλε σε αυτήν τη γενιά παιχνιδιών το να είχε blu-ray το 360 δεν είναι και τόσο τρομερό όπως έχει αποδειχτεί άλλωστε...

Όσο αφορά το διάστημα 8/8 - 22/8 δες την παρακάτω εικόνα.

Και μην κολλάμε σε μερικούς μήνες το σύνολο είναι που έχει σημασία.

22832530bb5.th.jpg

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από JUST-GAMER Εμφάνιση Μηνύματος

Αυτό όχι μόνο δεν έγινε αλλά μεγάλωσε ακόμα ποιο πολύ η διαφορά μεταξύ τους σε παγκόσμιες πωλήσεις πάντα.

Είμαι σίγουρος δες λίγο προς το τέλος(Δεξιά) τις γραφικής παράστασης και θα δεις ότι δεν μειώθηκαν οι πωλήσεις του 360 ούτε ότι αυξήθηκαν(Τουλάχιστον σε μεγάλο επίπεδο) οι πωλήσεις του ps3 παγκοσμίως.

Ρε φίλε έλεος λολ

Για πες μου πως έβγαλες τοτε το 1ο συμπέρασμα πως στο καλό μεγαλώνει μια διαφορά οταν η αντίπαλη κονσόλα πουλάει τουλάχιστον το ιδιο,΄και λίγο περισσότερο απο οτι είπες παλι εσυ ο ιδιος στο 2ο ποστ λολ ..είπαμε να είμαστε φαν ρε φίλε αλλά οχι και έτσι..

PS:Το εκανες το ΗDD mod?

Δημοσ.

Μια και με είχες ρωτήσει λιγο παλιότερα.Πάντως όσοι το εχουν κανει ως τωρα ειναι όλοι οκ.Πιο πολυ κινδυνεύεις απο το DVD mod παρά απο το HDD.Αν φυσικά έχεις κάνει το DVD.

Δημοσ.
Φίλε σε αυτήν τη γενιά παιχνιδιών το να είχε blu-ray το 360 δεν είναι και τόσο τρομερό όπως έχει αποδειχτεί άλλωστε...

Μπορείς να μου πεις πώς είσαι σίγουρος και πώς έχει αποδειχθεί ότι δεν το χρειάζεται από τη στιγμή που ποτέ δεν το είχε;

Και μην κολλάμε σε μερικούς μήνες το σύνολο είναι που έχει σημασία.

Εννοείται αυτό.Μα εγώ σου μιλούσα για τις πωλήσεις για όλους τους μήνες του έτους (αφού για το 2008 μιλούσαμε) κι εσύ μου πέταξες ένα διάστημα 14 ημερών. :confused:

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ρε φίλε γιατί πολύ απλά βλέπω σχεδόν σε όλα τα συγκριτικά σε mulriplatform games να υπερτερούν προς το 360 έναντι του ps3.

Αυτότι δείχνει αν όχι το ότι το blu-ray rom δεν είναι αναγκαίο σε αυτήν την γενιά κονσολών.

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά μου φαίνεται εντελώς λάθος αυτό που λες.Τι σχέση έχει το blu-ray με τα γραφικά που βγάζουν τα multiplatform;Μήπως αυτό έχει σχέση με την κάρτα γραφικών ή με την ευκολία προγραμματισμού;

Επίσης,δεν σκέφτηκες ότι,αν και το 360 είχε blu-ray,θα μπορούσαν τα multiplatform να είχαν καλύτερα γραφικά και γενικά καλύτερα αποτελέσματα σε πράγματα,τα οποία χρειάζονται χωριτικότητα.Τώρα που το 360 έχει dvd οι devs υποχρεούνται να βγάζουν τα παιχνίδια σε χωρητικότητα dvd,πράγμα το οποίο δεν βοηθάει στην εξέλιξη.Καλά η χωρητικότητα δεν είναι το παν για τα games,αλλά ποιος αρνείται ότι δεν θα επηρρέαζε θετικά;

Δημοσ.
Ίσως γιατί δεν έχεις τι να πεις.

Και για πες μου το λόγο που αμφιβάλεις ότι κάτι από αυτά που λέω ποιο πάνω είναι ψευδές.

καταρχάς δεν αμφιβάλω... ότι λες παραπάνω είναι ψευδές...

1ον με την ίδια "λογική" που εσύ λες ότι η πειρατεία είναι Ελληνικό φαινόμενο (και το θέτεις σαν αντεπιχείρημα σε αυτούς που λένε ότι το xbox πουλάει λόγω κόπιων)σου λέω και εγώ ότι η περιορισμένη κυκλοφορία blu-ray είναι ελληνικό φαινόμενο... και στον υπόλοιπο κόσμο πουλάνε παρα πολύ...αν και το τελευταίο 2μηνο όλες οι μεγάλες παραγωγές έχουν κυκλοφορήσει με ελληνικούς υποτίτλους...

εδώ βγαίνει το ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ σε blu-ray τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα...

μετά από τα χαζά fanboyστικα "επιχειρήματα" έλα να μιλήσουμε σοβαρά...

προτιμώ να δώσω 150 ευρώ να πάρω ένα blu-ray player deck που 1. πολύ ποιο αξιόπιστο - γρήγορο θα είναι

1ον, δεν υπάρχει blu-ray player με 150€

2ον, και να υπήρχε δεν θα ήταν πιο αξιόπιστο, ούτε πιο γρήγορο, τι γίνεται σε 1,5 γραμμή 3 ψέμματα?:X

πολύ περισσότερα από το player του ps3 θα κάνει

μα το θεό βρες μου ένα, μα ένα σου λέω blu-ray player έστω και πιο ακριβό που να αναπαράγει περισσότερα αρχεία από το PS3....:X

Είμαι σίγουρος ρε φίλε γιατί πολύ απλά βλέπω σχεδόν σε όλα τα συγκριτικά σε mulriplatform games να υπερτερούν προς το 360 έναντι του ps3.

Αυτότι δείχνει αν όχι το ότι το blu-ray rom δεν είναι αναγκαίο σε αυτήν την γενιά κονσολών.

αυτό θα το δούμε όταν βγει το final 13, δεν γνωρίζω πολλά αλλά λογικά αφού είναι γραμμένο στο PS3 θα έχει καλύτερες επιδόσεις...

για να μην σχολιάσω τα πόσα δισκάκια θα χρειαστεί για το xbox? και ρωτώ, αυτό δεν είναι πλεονέκτημα του PS3?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αφού το είπε κι ο ίδιος ο Robbie Bach σε σχετική ερώτηση. Ότι σε όλα τα γκάλοπ που φτάνουν στη Microsoft, οι χρήστες του 360 τοποθετούν το BluRay driver στον πάτο της λίστας προτιμήσεων. Κοινώς δεν τους πολυενδιαφέρει. Αυτό δείχνει ότι η κονσόλα δεν πουλάει σαν ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας στο σαλόνι αλλά καθαρά σαν παιχνιδομηχανή. Και έχουμε δει ότι οι παιχνιδομηχανές είναι πάντα αυτές που κερδίζουν στο τέλος (βλ. συνταγή Nintendo).

Εδώ έχει γεμίσει το internet με HD υλικό, έχουμε πήξει στα matroska και τους εξωτερικούς δίσκους, έχει γονατίσει το rapidshare (γι' αυτό μας ξεκώλι@σε με τους πρόσφατους περιορισμούς των 2.7gb/μέρα χωρίς TrafficShare). Τι να το κάνουμε το BluRay, να τρέχουμε στο κοντινό βιντεοκλάμπ, να μην βρίσκουμε να παρκάρουμε, να μην βρίσκουμε πολλές ταινίες και αρκετές (αν όχι οι περισσότερες) να μην έχουν ελληνικούς υπότιτλους? Το θέμα της αντιγραφής των Bluray δεν το πιάνω καν.

Παιχνίδια και Popcorn/Egreat (ftw)... και αφήστε το Bluray της $ony να κουρεύεται.

Δημοσ.

Το blueray ούτε στο καινούριο λαπτοπ που θα πάρω δεν το έχω σαν παράγoντα αγοράς.Θα αγοράσω μάλιστα ένα Toshiba που δεν έχει blueray,αντι κάποιου ΗΡ ή Acer που στα ίδια λεφτά δίνουν και το blueray.Τι να το κάνω;Για ποιο λόγο πληρώνω το ιντερνετ;Μόνο για να ποστάρω εδώ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...