Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
είναι όλοι finalafantasyονάκηδες :P

-----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 07 : 35 : 13-----

Απόκλειρε δεν μας πείθεις!!!

Ποιός απόκληρος ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε?

-----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 08 : 05 : 34-----

-----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 08 : 08 : 01-----

Δεν τον ξέρω τον τύπο, ειλικρινά, μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο Θου-Βου.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To blue dragon το έχω παίξει και μπορώ να εκφέρω γνώμη,το lost odyssey δεν έχω παίξει αλλά το έχουν παίξει φίλοι μου που έχον 360 και μου είπαν ακριβώς τσάμπα τα 2Ε,εγώ βιντεάκια έχω δει στο youtube και δεν με τραβάει.Αν δεν μ αρέσει ένα παιχνίδι θα το πώ,όπως πχ το final fantasy XII μέχρι επιστολή είχα στείλει στην square-enix για να χωρίσουν αυτές οι 2 εταιρίες,γιατί από τότε που ενώθηκαν τα έχουν κάνει όλα ένα.

Απ'οτι φαίνεται gherude έχουμε διαφορετικά γούστα... σε κάποια πράγματα...

Εμένα μου άρεσε το XII, μάλιστα λίγο πριν το τέλος, 30+ ώρες πριν τελειώσει με τον τρόπο που παίζω,το παράτησα γιατί δεν ήθελα να τελειώσει τόσο γρήγορα, είχα κάνει 60+ ώρες...

μετά το ξαναξεκίνησα και μετά από 50+ ώρες το παράτησα γιατί απλά έτυχε να έχω άλλες ασχολίες και δεν το έχω ξαναπιάσει από τότε... πρέπει να το τελειώσω κάποια στιγμή...

το παιχνίδι παρόλο που δεν το έχω τελειώσει το θεωρώ καταπληκτικό...

με το gameplay video του ff13 που είδα προχθές έπαθα πλάκα, ο τρόπος της μάχης φαίνεται μια μίξη 12 με παλιότερα κλασσικά final.... ΕΠΟΣ

Δημοσ.
Έχεις ακούσει αυτό που λένε <<Έχει ο καιρός γυρίσματα>>; Ε αυτό ακριβώς έγινε σε αυτή την γενιά. Όπως η Sony κέρδισε την προηγούμενη μάχη με το PS2 που ήταν το πιο αδύναμο της αγοράς (και ήταν σπασμένο και μέχρι η κουτσή Μαρία είχε μιας και ήταν πολύ 'cool'), έτσι κι η Microsoft πληρώνει την Sony με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. Μόνο που σε αυτή την γενιά το Χ360 δεν είναι το αδύναμο μηχάνημα που ήταν στην γενιά του το PS2 ;)

PS: Το γεγονός ότι "έσπασε" θέλοντας και μη μεγάλωσε την fanbase του Χ360 (μαζί με την προσιτή του τιμή). Με μεγαλύτερη fanbase είναι λογικό να υπάρχουν και περισσότερες πωλήσεις των αυθεντικών παιχνιδιών. Αν μη τι άλλο, έπαιξε καλά το παιχνίδι η MS σε αυτόν τον γύρο :-)

εγω δεν αρνηθηκα οτι το ps1-2 θεμελιωθηκε στην αγορα απο τις κοπιες, ουτε οτι ητν τα καλυτερα.

αλλα τωρα μιλαμε για xbox360 - ps3 και το κοστος αποκτισης τους ειναι σημαντικα μεγαλυτερο απο τις προηγουμενες γεννιες (στο λανσαρισμα εννοω)

επισης το επιχειρημα πως μονο στην ελλαδα σπαμε τις κονσολες ειναι παντελως λαθος, αφου ολοι τα mod chips καθως και ολη η cfw σκηνη διαδραματιζονται εκτος ελλαδος μαζι με τις εξεληξεις

εγω δεν ειπα ποια κονσολα ειναι καλυτερη,αλλα για πιο λογο πουλαει περισσοτερο η μια απο την αλλη

πχ, δεν μιλησα για psp-ds γιατι και τα 2 σπασμενα ειναι, και το psp (που θεωρω ανωτερο αν και τα χω και τα 2) πουλα λιγοτερο

Δημοσ.

The PlayStation was launched in Japan on December 3, 1994, North America on September 9, 1995,[2] Europe on September 29, 1995,[3] and Oceania in November 1995.[4] The launch price in the American market was US$299[2] (a price point later used by its successor, the PlayStation 2).

Σε λεφτά της εποχής όμως, είχε όντως τόσο που λές...

Δημοσ.

διαβάζοντας εδω και καιρό τα Post θα ήθελα να τοποθετηθώ.

μιλάτε ολα τα xbox fanboys για το ότι το xbox αποτελεί ένα εξίσου με το Playstation σύστημα νέας γενιάς ...μα πως μπορεί να αποτελεί κάτι τετοιο εφόσον δεν υποστηρίζει καν το format της νέας γενιάς????(βλέπε blue ray) . Ακόμη θάβεται σε αμέτρητα ποστσ το Play συγκρίνοντας τα γραφικά του με τις "γραφικάρες" του xbox εδω τιθεται το εξής κατα κοινή ομολογία και με βάση τα specs η sony έχει μια ανώτερη τεχνικά κονσόλα αλλα είναι πολύ δυσκολη στον προγραμματισμο λόγω cell και θέλει χρόνο η αναπτυξη ενός παιχνιδιού αρα χασιμό χρημάτον αλλα αυτό το στάδιο έχει αρχίσει να ξεπερνιεται ήδη ..ακόμη θα δείτε παιχνίδια όπως god of war , killzone 2 , gta4 , unchatrted τα όποια ξεπερνούν το χβοχ κατα πολύ και ταυτόχρονα αποτελουν αποκλειστικότητες για την sony.

Eπίσης η κονσόλα της σονυ απευθύνεται σε ένα πιο ευρή κοινό και αποτελέι γενικότερο σύστημα ψυχαγωγίας ,internet , movies music και άλλα πράγμα που το xbox δεν κάνει, στο τομέα του Online εκει το xbox υπερτερεί αλλα μέχρι εκει , η sony έχει μια αξιοπρεπείς υπηρεσία αλλα είναι δωρεράν και εκει πάλι κερδίζει έδαφος ..

Η τιμή της κονσόλας ναι είναι υψηλότερη απο του xbox αλλα αν κανείς υπολογίζει το τι προσφέρει σε σχέση me to χβοχ θα καταλάβει πως είναι ακριβώς η ίδια .

Τέλος θελώ μια κονσόλα να είναι αξιόπιστη και με αντοχή στο μέλλον και όχι να ανυσηχώ μήπως δεν αερίζεται καλα μήπως η θερμοκρασία ειναι υψηλή ,μήπως δω death ring ?????

όλα αυτά απλα για το ps δεν υπάρχουν και this is living!

Δημοσ.
διαβάζοντας εδω και καιρό τα Post θα ήθελα να τοποθετηθώ.

μιλάτε ολα τα xbox fanboys για το ότι το xbox αποτελεί ένα εξίσου με το Playstation σύστημα νέας γενιάς ...μα πως μπορεί να αποτελεί κάτι τετοιο εφόσον δεν υποστηρίζει καν το format της νέας γενιάς????(βλέπε blue ray) . Ακόμη θάβεται σε αμέτρητα ποστσ το Play συγκρίνοντας τα γραφικά του με τις "γραφικάρες" του xbox εδω τιθεται το εξής κατα κοινή ομολογία και με βάση τα specs η sony έχει μια ανώτερη τεχνικά κονσόλα αλλα είναι πολύ δυσκολη στον προγραμματισμο λόγω cell και θέλει χρόνο η αναπτυξη ενός παιχνιδιού αρα χασιμό χρημάτον αλλα αυτό το στάδιο έχει αρχίσει να ξεπερνιεται ήδη ..ακόμη θα δείτε παιχνίδια όπως god of war , killzone 2 , gta4 , unchatrted τα όποια ξεπερνούν το χβοχ κατα πολύ και ταυτόχρονα αποτελουν αποκλειστικότητες για την sony.

Eπίσης η κονσόλα της σονυ απευθύνεται σε ένα πιο ευρή κοινό και αποτελέι γενικότερο σύστημα ψυχαγωγίας ,internet , movies music και άλλα πράγμα που το xbox δεν κάνει, στο τομέα του Online εκει το xbox υπερτερεί αλλα μέχρι εκει , η sony έχει μια αξιοπρεπείς υπηρεσία αλλα είναι δωρεράν και εκει πάλι κερδίζει έδαφος ..

Η τιμή της κονσόλας ναι είναι υψηλότερη απο του xbox αλλα αν κανείς υπολογίζει το τι προσφέρει σε σχέση me to χβοχ θα καταλάβει πως είναι ακριβώς η ίδια .

Τέλος θελώ μια κονσόλα να είναι αξιόπιστη και με αντοχή στο μέλλον και όχι να ανυσηχώ μήπως δεν αερίζεται καλα μήπως η θερμοκρασία ειναι υψηλή ,μήπως δω death ring ?????

όλα αυτά απλα για το ps δεν υπάρχουν και this is living!

Αχ φίλε μου πόσο άδικο έχεις στα περισσότερα αυτών που λες.

1ον την καραμέλα που λέτε όλα τα ps3funboys περί rrod έχει προ πολλού εξαλειφθεί καθότι δεν υπάρχει πλέον τέτοιο θέμα ειδικά με τις νέες μητρικές jasper που είναι κατά 30 - 50% ποιο δροσερές από τις προηγούμενες. Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι το ps3 δεν έχει προβλήματα εεε? Για δες λίγο αυτά τα βίντεος και πεσμου αν έχει ή όχι το ps3 προβλήματα. Επειδή δεν έχουν γίνει τόσο γνωστά όσο το rrod του xbox360 δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Το φορματ νέας γενιάς όπως το λες δεν βλέπω να το αξιοποιεί και τόσο η sony, αν θέλω να δω μια ταινία blu-ray(Άλλωστε πόσες ταινίες το μήνα θα δεις ποια αφού ακόμα στην Ελλάδα δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία από blu-ray movies) προτιμώ να δώσω 150 ευρώ να πάρω ένα blu-ray player deck που 1. πολύ ποιο αξιόπιστο - γρήγορο θα είναι, 2. πολύ περισσότερα από το player του ps3 θα κάνει και 3. ποιο φτηνό από το ps3 θα είναι.

Μήπως να σου θυμίσω τον αγώνα της προηγούμενης γενιάς κονσολών που το xbox1 ήτανε τεχνολογικά πολύ ανώτερο του ps2 αλλά το ps2 έσκισε σε όλους τους τομείς.

Άρα δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο ποια το ποια κονσόλα είναι καλύτερη τεχνολογικά αλλά το ποια εταιρία έχει: 1. μεγαλύτερη υποστήριξη(σε όλους τους τομείς), 2. βάση παιχνιδιών 3. Συμφωνίες παραγωγής παιχνιδιών κ.α.

Αμφιβάλω αν έχεις δει καθόλου το xbox live καθότι αν το είχες δει θα έβλεπες οτι εχει τα πάντα από αυτά που λες ποιο πάνω(movies music και άλλα πράγμα που το xbox δεν κάνει, στο τομέα του Online). Λες ότι το αντίστοιχο ps3 live ειναι δωρεάν έναντι του xbox live που πρέπει να πληρώσεις 30 ευρώ για 13 μήνες(Άρα 2.3 ευρώ το μήνα) σπουδαίο πόσο ρε φίλε...

Μήπως θέλεις να μιλήσουμε για τις πωλήσεις αυθεντικών παιχνιδιών(Παρόλο που το 360 έχει και αντίγραφα που το ps3 δεν έχει) στη κάθε κονσόλα να δεις κι εκεί ποιο είναι πρώτο?

Εδώ πολλά από τα ps3fanboys μας λέγατε ότι μεχρι τα τέλει του 2007 με μέσα 2008 το ps3 θα έχει σβήσει από το χάρτη το 360 κάνοντας το την τρίτη κονσόλα παγκοσμίως.. Αυτό όχι μόνο δεν έγινε αλλά μεγάλωσε ακόμα ποιο πολύ η διαφορά μεταξύ τους σε παγκόσμιες πωλήσεις πάντα.

Δημοσ.
ποσο άσχετος με rpg πρέπει να είναι κάποιος για να πει τσάμπα τα 2 ευρώ για το odyssey?έλεος.άντε το έπαιξα και δεν μου άρεσε ok αλλα όχι και τσάμπα τα δυο euro.

με διαφορα το καλύτερο jrpg της next gen και ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών.μιλάμε για jrpg με όλη την σημασία της λέξης παλιομοδίτικο με ότι αυτο συνεπάγεται.

ακριβώς

έλεος δλδ...εκτός αν αυτοί που το έπαιξαν είναι φαν του Κολ οφ Ντούτι μόνο και δεν είχαν ποτέ επαφή με jrpg...ο Sakaguchi έδωσε ρέστα

xbοts check

blu-ray check

cell check

lazy devs check

multimedia hyper center check

free online check

uncharted check

killzone 2 check

rrod check

this is living

ΛΟΛ...πολύ σωστός

οι 10 εντολές ενός σωστού PS fanboy

Δημοσ.

lengendary offtopic inside

θελω να παρω ενα ασυρματο keybord και ενα ποντίκι για τον Η/Υ.. και θα ηθελα να δουλευει με το χβοχ και το ps3 μαζι.. όντας ομως ασυρματο, οι κονσολες υπαρχει καμια πιθανοτητα να το αναγνωρισουν? αυτο εδω ειναι..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575119 ή αυτοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575615 δεν εχω αποφασισει ακομα..:P και παλι σορι για το οφτοπικ αλλα καποιος θα ξερει εδω μεσα...

Δημοσ.

Χμμμμ... Έχω το 7000 αλλα δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λές...

Το βραδάκι θα μπορώ να σου πώ με σιγουριά αν το αναγνωρίζει(το πληκτρολόγιο, γιατί μouse ούτως η άλλως, δεν...)

Δημοσ.
Το φορματ νέας γενιάς όπως το λες δεν βλέπω να το αξιοποιεί και τόσο η sony, αν θέλω να δω μια ταινία blu-ray(Άλλωστε πόσες ταινίες το μήνα θα δεις ποια αφού ακόμα στην Ελλάδα δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία από blu-ray movies) προτιμώ να δώσω 150 ευρώ να πάρω ένα blu-ray player deck που 1. πολύ ποιο αξιόπιστο - γρήγορο θα είναι, 2. πολύ περισσότερα από το player του ps3 θα κάνει και 3. ποιο φτηνό από το ps3 θα είναι.

το μόνο που ισχύει σε αυτή τη παράγραφο είναι ότι μπορείς να πάρεις ένα blu-ray player φθηνότερο από το PS3.... όλα τα άλλα δεν ισχύουν...

Δημοσ.
Αυτό όχι μόνο δεν έγινε αλλά μεγάλωσε ακόμα ποιο πολύ η διαφορά μεταξύ τους σε παγκόσμιες πωλήσεις πάντα.

Είσαι σίγουρος;Γιατί έχω την εντύπωση ότι φέτος οι πωλήσεις του ps3 αυξήθηκαν,οπότε η διαφορά μίκρυνε (όχι σε μεγάλο βαθμό).

Δημοσ.
το μόνο που ισχύει σε αυτή τη παράγραφο είναι ότι μπορείς να πάρεις ένα blu-ray player φθηνότερο από το PS3.... όλα τα άλλα δεν ισχύουν...

Ναι εεε για απόδειξε μου τι δεν ισχυει?

Είσαι σίγουρος;Γιατί έχω την εντύπωση ότι φέτος οι πωλήσεις του ps3 αυξήθηκαν,οπότε η διαφορά μίκρυνε (όχι σε μεγάλο βαθμό).

Είμαι σίγουρος δες λίγο προς το τέλος(Δεξιά) τις γραφικής παράστασης και θα δεις ότι δεν μειώθηκαν οι πωλήσεις του 360 ούτε ότι αυξήθηκαν(Τουλάχιστον σε μεγάλο επίπεδο) οι πωλήσεις του ps3 παγκοσμίως.

Δημοσ.

Αρχικά ευχαρστώ που μου έδειξες τον πίνακα γιατί δεν ήξερα ότι μπορείς να δεις σε πίνακα τις πωλήσεις στο vhchartz.

Τώρα,ο πίνακας που μου έδωσες έδειχνε τις πωλήσεις από το 2007,ενώ εγώ μιλούσα για τις πωλήσεις του 2008. ;) Αν βάλεις τον πίνακα να δείχνει τις πωλήσεις του 2008,θα δεις ότι σχεδόν τα 2/3 του έτους και μέχρι το διάστημα των γιορτών περίπου (μπορεί να κάνω κάποιο μικρό λάθος γιατί στον πίνακα δεν μου δείχνει τους μήνες) το ps3 πουλάει περισσότερο.

Συμφωνώ με αυτό που είπες πιο πάνω,ότι δηλαδή για να βγει μια κονσόλα νικητής,δεν αρκεί να είναι τεχνολογικά ανώτερη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...