Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και το blue dragon αλλα κυριως τo lost odyssey ειναι πολυ καλα για jrpg κυριως το 2ο που ειναι τελειο...gherudos αν δεν τα εχεις παιξει τι μιλας?κι επειδη το anime ηταν ακυρο που κολλαει?σημαινει κατι για το παιχνιδι?δεν ξερω αν εχεις δει ποτε το cartoon super mario και zelda...μηπως κι αυτα σαν παιχνιδια ειναι αθλια με το ιδιο σκεπτικο αφου το cartoon ηταν για τα μπαζα?

Δημοσ.

*ακούγεται ήχος απο τζιτζίκια...*

ααααχχχχχ...

relax.JPG

Το lost odyssey είναι ωραίο παιχνίδι μεν αλλα είναι για τους φάν του είδους και για πολύ χασοώρα..

Ξαναλέω.. πολύ ωραίο παιχνίδι.. αλλα πρέπει να σε τραβάει..

Δημοσ.
*ακούγεται ήχος απο τζιτζίκια...*

ααααχχχχχ...

relax.JPG

Το lost odyssey είναι ωραίο παιχνίδι μεν αλλα είναι για τους φάν του είδους και για πολύ χασοώρα..

Ξαναλέω.. πολύ ωραίο παιχνίδι.. αλλα πρέπει να σε τραβάει..

αυτο που λες ειναι αληθεια...ειναι ΠΟΛΥ παραδοσιακο και δυσκολα θα τραβηξει κοσμο που δεν παιζει jrpg...για οσους παιζουν παλι θα το ευχαριστηθουν ΣΙΓΟΥΡΑ!!!το blue dragon παλι ειναι πιο αναλαφρο μπορει να το παιξει ανετα και καποιος που δεν ασχολειται με το ειδος ιδιαιτερα

Δημοσ.
Λίγα με το Lost Odyssey. Πρόκειται για φοβερό παιχνίδι και είναι απ' τα καλύτερα jrpg που έχουν βγει τα τελευταία κάμποσα χρόνια.

+1 συμφωνω πολυ καλο rpg μακαρι να εβγαινε κιαλλο αναλογο rpg στο χβοχ

Δημοσ.

To blue dragon το έχω παίξει και μπορώ να εκφέρω γνώμη,το lost odyssey δεν έχω παίξει αλλά το έχουν παίξει φίλοι μου που έχον 360 και μου είπαν ακριβώς τσάμπα τα 2Ε,εγώ βιντεάκια έχω δει στο youtube και δεν με τραβάει.Αν δεν μ αρέσει ένα παιχνίδι θα το πώ,όπως πχ το final fantasy XII μέχρι επιστολή είχα στείλει στην square-enix για να χωρίσουν αυτές οι 2 εταιρίες,γιατί από τότε που ενώθηκαν τα έχουν κάνει όλα ένα.

Δημοσ.
ειχε αλλα για πες μου τι πεζαμε! Μην μου πεις οτι ελιωνες στο online του ps2!

Και το PS2 είχε online δίκτυο, απλά δεν ήταν ενωμένο π.χ σαν το Xbox Live, το κάθε παιχνίδι είχε το δικό του δίκτυο.

Δημοσ.
To blue dragon το έχω παίξει και μπορώ να εκφέρω γνώμη,το lost odyssey δεν έχω παίξει αλλά το έχουν παίξει φίλοι μου που έχον 360 και μου είπαν ακριβώς τσάμπα τα 2Ε,εγώ βιντεάκια έχω δει στο youtube και δεν με τραβάει.Αν δεν μ αρέσει ένα παιχνίδι θα το πώ,όπως πχ το final fantasy XII μέχρι επιστολή είχα στείλει στην square-enix για να χωρίσουν αυτές οι 2 εταιρίες,γιατί από τότε που ενώθηκαν τα έχουν κάνει όλα ένα.

εκτος απο pro και nfs οι φιλοι σου παιζουν τιποτρα αλλο ή μπαααα???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποσο άσχετος με rpg πρέπει να είναι κάποιος για να πει τσάμπα τα 2 ευρώ για το odyssey?έλεος.άντε το έπαιξα και δεν μου άρεσε ok αλλα όχι και τσάμπα τα δυο euro.

με διαφορα το καλύτερο jrpg της next gen και ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών.μιλάμε για jrpg με όλη την σημασία της λέξης παλιομοδίτικο με ότι αυτο συνεπάγεται.

Επεξ/σία από Rebel21
Δημοσ.
Ούτε προ παίζουν αλλά ούτε NFS.Devil May Cry 4 Mirrors Edge τέτοια.

γι αυτο ισως επειδη παιζουν action κυριως δεν τους αρεσε...το lost odyssey ειναι πολυ κλασικο σαν jrpg

Δημοσ.
Ούτε προ παίζουν αλλά ούτε NFS.Devil May Cry 4 Mirrors Edge τέτοια.

Και L2, WoW μην τα ξεχνάμε αυτά. Ξημεροβραδιάζονται στα καφέ για να παίζουν αυτές τις αηδίες, και να φανταστείτε νομίζουν οτι το Grand Theft Auto λέγεται San Andreas, π.χ με ρώτησε μια φορά ένας loltard, "Μαλάκα είδες το καινουργιο San Andreas IV"? Τι να πει κανείς...

Δημοσ.
γι αυτο ισως επειδη παιζουν action κυριως δεν τους αρεσε...το lost odyssey ειναι πολυ κλασικο σαν jrpg

είναι όλοι finalafantasyονάκηδες :P

-----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 07 : 35 : 13-----

Και L2, WoW μην τα ξεχνάμε αυτά. Ξημεροβραδιάζονται στα καφέ για να παίζουν αυτές τις αηδίες, και να φανταστείτε νομίζουν οτι το Grand Theft Auto λέγεται San Andreas, π.χ με ρώτησε μια φορά ένας loltard, "Μαλάκα είδες το καινουργιο San Andreas IV"? Τι να πει κανείς...

Απόκλειρε δεν μας πείθεις!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...