Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επαιζα θυμαμαι shadow of the collosus

Αυτό τώρα άμα θέλουμε το πιστεύουμε...:devil:

Πραγματικα το χβοχ ειχε τεραστια δαιφορα με το ps2, ειχε και online!

ενώ το ps2 δεν είχε???

τόσα ξέρεις τόσα λες...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτό τώρα άμα θέλουμε το πιστεύουμε...:devil:.

Τι να λέμε.. Αν κάποιος θυμάται την ΕΠΙΚΗ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Shadow of the collosus επειδή ήταν slow motion(what?-επειδή ο χαρακτήρας δεν έτρεχε σα δαιμονισμένος;) δείχνει πολλά πράγματα..

Με αυτά που διαβάζω θα πετάξω το 360 και θα πάρω ps3..

εδιτ: Με τις γραμμές τις εποχής ότι online και να είχε το παιχνίδι ήταν άθλιο.. Είτε χβοχ ειτε ps2. Με 384 μόλις κυκλοφόρησαν και πάλι δεν παλευόταν...

Δημοσ.

Όσο έλιωνες εσύ στο online του xbox...

εγώ τότε δεν ήξερα τι είναι το online gaming...και τώρα που ξέρω δεν με ενδιαφέρει...

απλώς το επισήμανα για να μη λέμε ότι θέλουμε... όταν λες ασυναρτησίες κανείς δεν σου πάει κόντρα, αλλά όταν λες πράγματα που δεν ισχύουν κάποιος πρέπει να σε διορθώνει...

btw δεν το έχω παίξει το shadow of the collosus, για να έχω άποψη, ξέρω μόνο απο έναν φίλο οτι το παιχνίδι είναι έπος-έργο τέχνης όπως χαρακτηριστικά μου είπε... και τον πιστεύω...

ρε klaimaingr σε έχασα... στο παραπάνω ποστ...

Δημοσ.

ειπα οτι επαιζα εγω Live στο χβοχ 1 , αφου δεν ειχα καν χβοχ 1 ..... Eιπα οτι ειχε!

Για το shadow of the collosus δεν αντιλεγω οτι ηταν επος αλλα δεν ηταν για το ps2 αυτο που ηθελαν να δειξουν...του ειχε πεσει πολυ το game!

Δημοσ.

Στο πρώτο xbox έπαιζες αξιοπρεπέστατο online και σε σχέση με τις τότε γραμμές. Όπως και τώρα, μπορεί το 360 και το ps3 να είναι πάνω κάτω ίδια, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί ότι το 360 έχει συνολικά καλύτερο online. Και μπορεί το πόσο καλά παίζει κάποιος να εξαρτάται κυρίως από την γραμμή του, αλλά στα υπόλοιπα (χρηστικότητα, interface, features, dlc, userbase κλπ) το live είναι πολύ ανώτερο. Απλά σε κάποια πράγματα η MS είναι ικανότερη από την Sony και το αντίστροφο, δεν ειν' κακό.

Δημοσ.

ρε klaimaingr σε έχασα... στο παραπάνω ποστ...

1)Το shadowofcolossus είναι παιχνιδάρα

2)Σιχαίνομαι τα xbots/psbots etc

3)Με τις γραμμές που είχαμε παλιά δεν ήταν εύκολο να παίξεις online ότι κονσόλα και να είχες...

:P

Απλά σε κάποια πράγματα η MS είναι ικανότερη από την Sony και το αντίστροφο, δεν ειν' κακό.

Αυτό ακριβώς και τίποτα άλλο... Αλλα είναι πολύ δύσκολο να γίνει κατανοητό απο όλους..

Δημοσ.

σε ξαναβρήκα :lol:

εγώ θέλω ένα xboχ για να παίξω, blue dragon, lost odyssey και star ocean 4!!!!

θα με βγάλει για αυτά τα παιχνίδια η θα κλατάρει στη μέση:P

άκουσα ότι τα υπόλοιπα rpg του xbox δυστυχώς δεν είναι αυτά που περίμεναν σαν παιχνίδια... αληθεύει αυτό?

darkhero η άποψή σου δεν με ενδιαφέρει καθόλου οπότε μην χαλάσεις το χρόνο σου για να απαντήσεις....

Δημοσ.

Το Blue dragon είναι τό ίδιο χάλι με το anime,αν δεν είσαι fan του συγκεκριμένου anime θα σου περάσει αδιάφορα

[troll mode=on]επίσης αν θες να γίνεις Dj τότε σου προτείνω να το αγοράσεις καθώς θα σου προσφέρει μαθήματα Dj-ing βάλε βγάλε 4 dvds αν πιαστεί το χέρι σου κάνοντας τις αλλαγές τότε δεν κάνεις για Dj.[/troll mode=off]

Για το lost odyssey μόνο κακές κρητικές έχω ακούσει από φίλους που έχουν 360,προσωπικά είδα κάτι βίντεο στο youtube και δεν εντυπωσιάστηκα.

Για το Star Ocean 4 αν παραμείνει exclusive τότε ίσως να είναι και η αιτία που θα αγοράσω 360.

Δημοσ.
Το Blue dragon είναι τό ίδιο χάλι με το anime,αν δεν είσαι fan του συγκεκριμένου anime θα σου περάσει αδιάφορα

[troll mode=on]επίσης αν θες να γίνεις Dj τότε σου προτείνω να το αγοράσεις καθώς θα σου προσφέρει μαθήματα Dj-ing βάλε βγάλε 4 dvds αν πιαστεί το χέρι σου κάνοντας τις αλλαγές τότε δεν κάνεις για Dj.[/troll mode=off]

Για το lost odyssey μόνο κακές κρητικές έχω ακούσει από φίλους που έχουν 360,προσωπικά είδα κάτι βίντεο στο youtube και δεν εντυπωσιάστηκα.

Για το Star Ocean 4 αν παραμείνει exclusive τότε ίσως να είναι και η αιτία που θα αγοράσω 360.

Klekor και λοιποι κιμαδες!

Attack of the PS-bots!:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Λίγα με το Lost Odyssey. Πρόκειται για φοβερό παιχνίδι και είναι απ' τα καλύτερα jrpg που έχουν βγει τα τελευταία κάμποσα χρόνια.

Δημοσ.

Στο Ps3 nzeppo εχουν καλυτερα RPG, εχουν μπουχτισει απο τα πολλα RPG !!!!:lol::lol::lol:

Eαν δεν ειχατε το eternal sonata που ειναι 2 φορες χειροτερο και με ενα χρονο παραπανω developing απο το 360 στο ps3 θα παιζατε ακομη μην πω τι!!!!

Σαν τα σκυλακια που περιμενουν να τους πεταξουν κανενα κοκαλακι ....

Δημοσ.

Δύο fanboys τσακώνονται για το Gears of War 2 και το Metal Gears Solid 4.

O μεν λέει ότι είναι καλύτερο το GoW2, o δε το ΜGS4.

Τελικά γίνονται μπίλιες.

Δύο gamers τσακώνονται για το Gears of War 2 και το Metal Gears Solid 4.

O μεν λέει ότι είναι καλύτερο το GoW2, o δε το ΜGS4.

Τελικά ανταλλάζουν κονσόλες για ένα μικρό χρονικό διάστημα, οπότε έχοντας παίξει και τα δύο παιχνίδια, βλέπουν ότι είναι και τα δύο κορυφαία.

Based on a true story :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Το Blue dragon είναι τό ίδιο χάλι με το anime

το manga Blue Dragon πάντως δεν είναι άσχημο...

αλλά από ότι πρόσεξα το anime έχει τελείως διαφορετικό σχεδιασμό...πολύ πιο παιδικό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...