Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λες και ακούω τον blizzard σε xbot version... ελεος. χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά.. είχα να μπώ μήνες στο φόρουμ αλλά από ότι βλέπω θα συνεχίσω να απέχω..

Δημοσ.

Δε μας παρατάς ρε Απόκλειρε που εδώ και ένα χρόνο++ κάθε μέρα, όλη μέρα, γράφεις τις ίδιες αηδίες;;

Τόσα μπάν έχεις φάει.. το κανονικό σου account είναι ακόμα μπαναρισμένο και εσύ αλωνίζεις εδώ γράφοντας τις ίδιες βλακείες νυχθημερόν...

This is living - This is folding

Ραφήνα

Κηδεία

Γεροsnake - Λέιζερ - Εγγύηση

Και διάφορες άλλες τέτοιες γραφικότητες...

Αλλα αφού έχεις την ανοχή να συνεχίζεις να μας τα κάνεις νταούλια πάω πάσο..

Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να κρίνω αυτό το τσίρκο...

Τραγούδα...

Οι κονσόλες σε γενικές γραμμές είναι ίδιες...

Εσύ ψάχνε διαφορές στα φρύδια των zombie..

Δημοσ.
Δε μας παρατάς ρε Απόκλειρε που εδώ και ένα χρόνο++ κάθε μέρα, όλη μέρα, γράφεις τις ίδιες αηδίες;;

Τόσα μπάν έχεις φάει.. το κανονικό σου account είναι ακόμα μπαναρισμένο και εσύ αλωνίζεις εδώ γράφοντας τις ίδιες βλακείες νυχθημερόν...

This is living - This is folding

Ραφήνα

Κηδεία

Γεροsnake - Λέιζερ - Εγγύηση

Και διάφορες άλλες τέτοιες γραφικότητες...

Αλλα αφού έχεις την ανοχή να συνεχίζεις να μας τα κάνεις νταούλια πάω πάσο..

Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να κρίνω αυτό το τσίρκο...

Τραγούδα...

Οι κονσόλες σε γενικές γραμμές είναι ίδιες...

Εσύ ψάχνε διαφορές στα φρύδια των zombie..

Γραφικοτητες? Μιπως αυτο ειναι τελικα το this is living που σου πουλησανε? :-D

Δημοσ.

Αγόρι μου είσαι τόσο bot που δεν λές να καταλάβεις οτι έχω 360...

Αλλα δεν περιμένω κάτι καλύτερο...

Συνέχισε την καλή δουλειά..

Με την παρουσία σου το console games όπως είπε σωστά ο kallair έχει παρακμάσει πλήρως...

Keep up...

Δημοσ.
Αγόρι μου είσαι τόσο bot που δεν λές να καταλάβεις οτι έχω 360...

Αλλα δεν περιμένω κάτι καλύτερο...

Συνέχισε την καλή δουλειά..

Με την παρουσία σου το console games όπως είπε σωστά ο kallair έχει παρακμάσει πλήρως...

Keep up...

ok μας επεισες!!!..ενω απο το ps3 περιμενεις τα 4d φανταζομαι και τα 120fps kai 1080p native!!!!

Εαν δεν περιμενεις κατι πουλα! Υπαρχουν πολλα ατομα που περιμενουν απο αυτο ακομα περισσοτερα...

ενω με την δικια σου παρουσια που ποσταρεις οτι να ναι βιντεο για να πεις τα δικα σου και να απροσανατολισεις τον κοσμο, προσφερεις πολλα εδω μεσα!.... Εγω λεω οτι βλεπω , η εικονα μιλαει απο μονη της....εαν δεν πειραζει τον psfanboy ο οποιος εσκασε ενα τσουβαλι λεφτα για να βλεπει αυτα και να ερχεσαι να του λες για μουστακια στα ζομπι τοτε οκ...με αυτη την λογικη παρε wii!

Το μοναδικο ΒΟΤ εισαι εσυ γιατι με ψευτικα ΒΙΝΤΕΟ προσπαθεις να δημιουυργησεις και καταστασεις! Ουτε μια απαντηση για το service της microsoft δεν ειχες, ολα απο εμενα!

Δημοσ.
Ε ναι καιρός ήταν...

Απόκλειρε άστο.. δίκιο έχεις.. Πάντα ναί...

offtopic

klain εχεις το castlecrashers sto xbox? λεω να το αγορασω για να το παιξω με καποιον co op δειχνει να εχει πολυ χαβαλε..

και κατι αλλο τι ειναι τα custom titles ακριβως?

Δημοσ.

kabamaru ναι το έχω.. ωραίο παιχνιδάκι είναι.. κατέβασε το demo.. αν σου αρέσει το στύλ αυτό παιχνιδιού αξίζει με τις μπάντες... αν θές δες και στη sign έχω σχετικό θέμα..

add me για multi ;)

Custom titles είναι να μπαίνει title κάτω απο το nick :D Ότι ναναι βασικά.. Αλλα ντάξ :)

Δημοσ.

Hello Peeps,

Είμαι νέος απο ότι καταλάβατε εδώ, και χαίρομαι που βλέπω τόσα νέα μηνύματα καθημερινά. Ήμουν σε δίλλημα πριν τα χριστούγεννα για το ποιά κονσόλα θα αγόραζα. Τελικά επέλεξα το Xbox 360. Όχι γιατί είμαι Xbox fanboy ή κάτι τέτοιο, δεν θα είχα πρόβλημα να αγοράσω το PS3. Επέλεξα το 360 για τους εξής λόγους:

1. Σχεδόν μισή τιμή απο το PS3.

2. Πολλά Multiplatform που βγαίνουν και για τις 2 κονσόλες.

3. Γιατί δεν ήθελα να δώσω 450€ μόνο και μόνο για να βλέπω τον Εξολοθρευτή, τον Robocop, και το Tokyo Drift σε Blue-Ray.

4. Γιατί το Xbox Live είναι καλύτερο απο το PSN και ας πληρώνω για να παιξω.

5. Γιατι θέλω να παίζω το GTA IV σε 720p και όχι σε 640p...

Με ολα αυτά δεν θέλω να κατηγορήσω το PS3, ίσα ίσα που το περίμενα πως και πώς να κυκλοφορήσει, αλλά τα παιδία της Sony με απαγοήτευσαν και δεν υπάρχει γυρισμός.

Όσον αφορά το πρόβλημα του Xbox 360 με τις υπερθερμάνσεις και τα RRoD's, έχω να πώ πως αγόρασα το μηχάνημα 23 Δεκεμβρίου 2008, και μέχρι σήμερα δεν αντιμετώπισα το παραμικρό προβλημα με την κονσόλα. (Είναι Falcon). Το μόνο που θυμάμαι ήταν ενα freeze στο demo του FIFA 09 και τίποτα παραπάνω.

Τέλος, μήν δίνεται σημασία στα καθυστερημένα trolls, απλά αγνοήστε τους. Οι περισσότεροι απο αυτούς είναι σπυριάρηδες-χοντρό-emo-fags, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν πίσω απο το γεμάτο-τσόντες fagιόρικο PC τους.

Αυτα απο εμένα :) Ελπίζω να μήν ήμουν κουραστικός. Ά και το Gamertag μου στο Live για όποιον θελήσει να με κάνει add είναι: T1lemaxx

Υ.Γ 1: Το Tilemaxx βγαίνει απο το Τηλέμαχος πού είναι το κανονίκο μου όνομα(ΓΤΠ). Φυσικά όλοι με φωνάζουν Τίμο:)

Αυτα :)

Δημοσ.
εκτος του οτι ειναι πολυ λιγα τα παιχνιδια του ps3 στην λιστα ειναι και τυχαιο οτι οι ιδιοι ακριβως τιτλοι ειναι καλυτεροι στο 360 απο οτι στο ps3 με μεγαλη διαφορα κιολας?????

http://www.gamerankings.com/itemrankings/simpleratings.asp

καπου εκανες λαθος σε αυτο που παρεθεσες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...