neovdr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ότι και να λέτε εγώ επιμένω πως αν το PS3 είχε ίδια τιμή με το xbox360 κι αν το το PS3 έπαιζε κόπιες τα αποτελέσματα θα ήταν ίδια όπως και με το ps2 vs. xbox1.Από το brand και μόνο πάλι η Sony θα κέρδιζε.Γι'αυτό κι εγώ πήρα xbox360 αλλιώς ps3 θα έπαιρνα. Εάν το πάρουμε έτσι το dreamcast έπρεπε να έχει νικήσει το PS2 καθώς ήταν πολύ εύκολο να κάνεις αντίγραφα παιχνιδιών του dreamcast!!!
Fronimitis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εάν το πάρουμε έτσι το dreamcast έπρεπε να έχει νικήσει το PS2 καθώς ήταν πολύ εύκολο να κάνεις αντίγραφα παιχνιδιών του dreamcast!!! To dreamcast μην ξεχνάς ότι δεν είχε την υποστήριξη του PS2 από τίτλους παιχνιδιών.Γι'αυτο και πάτωσε. -ΕΑν ειχε την τιμη του xbox 360 το ps3 o πρωτος που θα ειχε φαλιρισει θα ηταν η sony και με ταχυτητα ρεκορ!!!!:lol::lol:-Θα βλεπαμε τους εργαζομενους στα φαναρια!!! -Επισης εαν η γιαγια μου ειχε 4 ροδες και μπλοκε διαφορικο θα την εκανα 4χ4!!! Η πραγματικοτητα ειναι αλλη , περα απο ΑΝ!!!!!! Σωστό αυτό που λές αλλά λέμε αν....Με την υπάρχουσα κατάσταση δεν διαφωνώ ότι το xbox360 το έσκισε το PS3 (άλλωστε όπως σου είπα κι εγώ xbox360 έχω οπότε δεν είμαι fanboy καμιάς κονσόλας) αλλά πιστεύεις πως αν φλασαριστεί το PS3 θα παραμείνουν ως έχουν τα πράγματα; Βασικά κοίταξε ..εγώ έχω xbox κι οι 2 κολλητοί μου έχουν Ps3.Όσα παιχνίδια κι αν έχω δεί και στις 2 κονσόλες εμένα ίδια μου φαίνονται και τα γραφικά και το gameplay και στις 2.Δεν μετάνιωσα που πήρα xbox γιατί απολαμβάνω τα ίδια παιχνίδια σε τιμή κονσόλας 240 +30 το φλασάρισμα =270 ευρώ (πήρα αυτό με τα 60 gb σκληρό και δώρο το προ) ενώ αυτοί πλήρωσαν 400.Εμένα μου κοστίζει 1,50 ευρώ το παιχνίδι και σε αυτους 20 στην καλύτερη απο play.com. ΥΓ.Αν η δική μου γιαγιά είχε 4 ρόδες θα της έβαζα 18άρες ζάντες
DarkHero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 To dreamcast μην ξεχνάς ότι δεν είχε την υποστήριξη του PS2 από τίτλους παιχνιδιών.Γι'αυτο και πάτωσε. Σωστό αυτό που λές αλλά λέμε αν....Με την υπάρχουσα κατάσταση δεν διαφωνώ ότι το xbox360 το έσκισε το PS3 (άλλωστε όπως σου είπα κι εγώ xbox360 έχω οπότε δεν είμαι fanboy καμιάς κονσόλας) αλλά πιστεύεις πως αν φλασαριστεί το PS3 θα παραμείνουν ως έχουν τα πράγματα; Βασικά κοίταξε ..εγώ έχω xbox κι οι 2 κολλητοί μου έχουν Ps3.Όσα παιχνίδια κι αν έχω δεί και στις 2 κονσόλες εμένα ίδια μου φαίνονται και τα γραφικά και το gameplay και στις 2.Δεν μετάνιωσα που πήρα xbox γιατί απολαμβάνω τα ίδια παιχνίδια σε τιμή κονσόλας 240 +30 το φλασάρισμα =270 ευρώ (πήρα αυτό με τα 60 gb σκληρό και δώρο το προ) ενώ αυτοί πλήρωσαν 400.Εμένα μου κοστίζει 1,50 ευρώ το παιχνίδι και σε αυτους 20 στην καλύτερη απο play.com. ΥΓ.Αν η δική μου γιαγιά είχε 4 ρόδες θα της έβαζα 18άρες ζάντες και να φλασαριστει το ps3 , ποιος ειναι ο λογος να το παρεις οταν στο χβοχ κατα 99% τα παιχνιδια ειναι καλυτερα απο λιγο εως αρκετα! Σωστος για τις ζαντουλες στην γιαγια!!!!:-):-)
KleKoR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Θα σου πω γιατι η sony εχει παρει Πουλο, ειναι απλο εκανε το λαθος και εβαλε στο ιδιο σακι την SEGA με τον παγκοσμιο κολοσσο MICROSOFT. Πιστευε οτι νικησε την MICROSOFT ολοκληρωτικα οταν στον 1ο γυρο με μονομαχους το ΧΒΟΧ 1 και το PS2 η σονυ με κατα πολυ χειροτερο μηχανημα και με ενα καρο τιτλους που οι περισοτεροι κατα 90% ηταν για τα σκουπιδια μπορεσε και νικησε....Η νικη αυτη ηταν καθαρα πλασματικη , η MICROSOFT ομως με μεθοδικοτητα σχεδιαζε το μεγαλο χτυπημα το οποιο θα ολοκληρωθει με την κυριαρχια της στην επομενη γενια! με την επιρροες που ασκει θα μπορουσε να αφισει το μηχανημα PS3 χωρις παιχνιδια! Η sony δεν μπορει να ακουμπισει την microsoft κια προσπαθησε με την δημιουργια τεχνολογιων και δημιουργια δικων της παιχνιδιων απο τα δικα της σπλαχνα να παρει την μαχη! Ελα ομως που μεχρι τωρα δεν της εχει βγει! απο Σεπτεμβριο εχει χασει καθε επαφη με πωλησεις με σχεση το χβοχ, το χβοχ πουλαει τα παιχνιδια τις κονσολες εχει και εσοδα απο το LIVE και ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ γνεφει με θρασος προς την SONY!Λετε για το blu ray οτι θα πρεπει να παρει απο δικαιωματα απο SONY , σιγα το δυσκολο εαν και κανει κατι και κουνηθει η sony θα αποσιρει το microsoft λειτουργικο της απο τα VAIO και η sony θα μεινει με τον ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!! Η microsoft ειναι τοσο ισχυρη που η sony το μονο που μπορει να κανει μεχρι τωρα να στεινει κολο! Οπως λεει και ο εργατοπατερας της sony THIS IS LIVING!:-) Ανέβηκα σε ένα βουνό όταν βούλιαξε ένα καράβι μετά έφαγα φασόλια και έξω χιονίζει...
JimChris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Η Microsoft που αναφερετε παραπανω ειναι η ιδια εταιρια που την εχουν τρελανει στα προστιμα παγκοσμιως για το σεβασμο της στον καταναλωτη??
DarkHero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Η Microsoft που αναφερετε παραπανω ειναι η ιδια εταιρια που την εχουν τρελανει στα προστιμα παγκοσμιως για το σεβασμο της στον καταναλωτη?? Ναι οκ και που κολαει αυτο !!! Οτι να ναι!
JimChris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ναι οκ και που κολαει αυτο !!! Οτι να ναι! Η Microsoft που αναφερετε παραπανω ειναι η ιδια εταιρεια που στελνει τους πελατες της σε εξορμησεις στα μαγαζια να σκιζουν συσκευασιες για να βρουν το μαγικο Jasper??
Bourdoulas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θέλω να πατώσει η Sony να μείνει μόνο η Microsoft και να επιστρέψουμε σε dark ages. Μετά να δείτε εξελίξεις.... θα κλαίγεστε σαν τα μ@@@@.... Αντί να χαίρεστε που υπάρχει αυτός ο έντονος ανταγωνισμός κάνετε το αντίθετο.
Fronimitis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 και να φλασαριστει το ps3 , ποιος ειναι ο λογος να το παρεις οταν στο χβοχ κατα 99% τα παιχνιδια ειναι καλυτερα απο λιγο εως αρκετα! Σωστος για τις ζαντουλες στην γιαγια!!!!:-):-) Για το blueray,για το ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιονδήποτε σκληρό δίσκο για να αποθηκεύω,για το τσάμπα online game,για το χειρηστήριο(πιό πολύ τον σταυρό δηλαδή),για την αξιοπιστία(είχα και PS1 και PS2 χωρίς να έχει πάθει κανένα τίποτα-το xbox360 το έχω ενάμιση μήνα οπότε δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα),γιατί έτσι έχω μάθει....έμαθα σε playstation.Γι'αυτούς τους λόγους που είναι καθαρά προσωπικοί μου λόγοι.Όσο για το αν είναι καλύτερα τα παιχνίδια στο xbox360 όπως σου είπα σε προηγούμενο ποστ μου σε φίλους μου σε ίδια παιχνίδια δεν έχω δεί καμία διαφορά(ίσως έχουν λιγότερη φωτεινότητα στο PS3). Όσο για τις ζαντούλες θα της φόραγα τις BBS που φοράει κι η M3:p!!!:lol: -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 08 : 34 : 38----- Εγώ θέλω να πατώσει η Sony να μείνει μόνο η Microsoft και να επιστρέψουμε σε dark ages. Μετά να δείτε εξελίξεις.... θα κλαίγεστε σαν τα μ@@@@.... Αντί να χαίρεστε που υπάρχει αυτός ο έντονος ανταγωνισμός κάνετε το αντίθετο. Σωστόοοοος!
DarkHero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θέλω να πατώσει η Sony να μείνει μόνο η Microsoft και να επιστρέψουμε σε dark ages. Μετά να δείτε εξελίξεις.... θα κλαίγεστε σαν τα μ@@@@.... Αντί να χαίρεστε που υπάρχει αυτός ο έντονος ανταγωνισμός κάνετε το αντίθετο. Oτι να ναι! Τελος ρε παιδια στα λυγμενα! ΕΛΕΟΣ!
bahamut zero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θέλω να πατώσει η Sony να μείνει μόνο η Microsoft και να επιστρέψουμε σε dark ages. Μετά να δείτε εξελίξεις.... θα κλαίγεστε σαν τα μ@@@@.... Αντί να χαίρεστε που υπάρχει αυτός ο έντονος ανταγωνισμός κάνετε το αντίθετο. ετσι ειναι...ο ανταγωνισμος ειναι απαραιτητος
DarkHero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Nαι περιμεναμε τον bourdoula να μας το πει! Αλλα λεμε εδω, πεταω κατι στον αερα και ξεστομιζοντας και χαρακτηρισμους δεν βοηθαει καθολου εδω μεσα πιστευω!
JimChris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 H microsoft βοηθησε τη sony την nintento την Sega να μεγαλουργησουν λογω της απληστιας της. Αφου σκοτωσε τον συναγωνισμο με καλυτερα λειτουργικα συστηματα απο το δικο της (macOs workbench) ,και καταφερε να γινει μονοπωλιο, σε συνεργασια με τους developers,και τους κατασκευαστες καρτων γραφικων προσπαθησε να χειραγωγησει την αγορα.Ποτε μα ποτε δεν αγορασα παιχνιδι στο Pc που να ειχα τα "recommended specs" παντοτε ημουν μεσα στα μινιμουμ οποτε και να το ειχα αναβαθμησει (ξεκινησα απο 8086 με hercules).Τι ποσοστο σημερα νομιζετε οτι μπορει να παιξει το Crysis οπως πρεπει να παιχτει?? Ο κοσμος στραφηκε στις κονσολες και τωρα τρεχει να παρει πισω τους πελατες της οπως εκανε και με το ξεκινημα του Internet.
DarkHero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 H microsoft βοηθησε τη sony την nintento την Sega να μεγαλουργησουν λογω της απληστιας της.Αφου σκοτωσε τον συναγωνισμο με καλυτερα λειτουργικα συστηματα απο το δικο της (macOs workbench) ,και καταφερε να γινει μονοπωλιο, σε συνεργασια με τους developers,και τους κατασκευαστες καρτων γραφικων προσπαθησε να χειραγωγησει την αγορα.Ποτε μα ποτε δεν αγορασα παιχνιδι στο Pc που να ειχα τα "recommended specs" παντοτε ημουν μεσα στα μινιμουμ οποτε και να το ειχα αναβαθμησει (ξεκινησα απο 8086 με hercules).Τι ποσοστο σημερα νομιζετε οτι μπορει να παιξει το Crysis οπως πρεπει να παιχτει?? Ο κοσμος στραφηκε στις κονσολες και τωρα τρεχει να παρει πισω τους πελατες της οπως εκανε και με το ξεκινημα του Internet. jim δεν αντιλεγω σε αυτα που λες! Αλλα δεν ξερω αν διαβασες τι ειπα εγω πιο πισω! Η sony πληρωνει την ειρωνικη της σταση προς τους developers Eγω μπορω να παιξω CRYSIS!!!:-D:-D:-D Κοιτα το πως πρεπει να παιχτει ειναι με βαση τις απαιτησεις σου....εαν εχεις υψηλες απαιτησεις τοτε θα τα σκασεις! Στις κονσολες τι κανεις νομιζεις συμβιβαζεσαι! ειναι αυτα γραφικα και textures που βλεπεις? Και στο χβοχ και στο ps3! Τα στραβα ματια κανεις 720p με το ζορι και 30 fps!!!! Εαν θες φιλε μου να παιξεις το εξωπραγματικο engine του crysis very high 1920x1200 με 4xΑΑ και πανω απο 30 fps τοτε πρεπει να τα σκασεις !!!! Απλα σου λeω επειδη ανεκαθεν ειχα τουμπανο pc και χβοχ 360! Oτι πληρωνεις περνεις και βλεπεις! Απλα ειναι τα πραγματα!
drillgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Απο θεμα εγγυησης και after sales η microsoft τι λεει? Γιατι η απατεωνια της sony δεν περιγραφεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις