Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ας μπω μέσα στο bunker...θα το χρειαστώ...
nzeppos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μπράβο. Πείτε μας κι άλλα τέτοια για το Pro...
DarkHero Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 παιδια γιατι μου μυριζεται off-topic??? παιδια εγω απο μικρος επαιζα FIFA. απο φετος ομως που επαιξα λιγο PRO αλλαξα θρησκεια. το FIFA μπροστα στο PRO ειναι πολυ ψευτικο. ενα θα πω. το FIFA εχει τα λεγομενα cookies ενω στο PRO οπου βαρεσεις παει! ειναι κ αλλα πολλα αλλα βαριεμαι να τα αναλυω τωρα. ας κανουμε κ την χαρη στους fans του FIFA :lol::lol: Αυτοι ειναι οι pro fans !
neovdr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 παιδια γιατι μου μυριζεται off-topic??? παιδια εγω απο μικρος επαιζα FIFA. απο φετος ομως που επαιξα λιγο PRO αλλαξα θρησκεια. το FIFA μπροστα στο PRO ειναι πολυ ψευτικο. ενα θα πω. το FIFA εχει τα λεγομενα cookies ενω στο PRO οπου βαρεσεις παει! ειναι κ αλλα πολλα αλλα βαριεμαι να τα αναλυω τωρα. ας κανουμε κ την χαρη στους fans του FIFA Αν είναι ειρωνικό αυτό οκ αλλιώς κλαφτα Χαράλαμπε... Είναι λίγο αργα για να ακούμε τις μούφες που ακούγαμε στην αρχή έτσι δεν είναι? Τώρα πως γίνεται με 8 κατευθύνσεις που υποστηρίζει το παιχνίδι να ρίχνεις σούτ με ακρίβεια είναι beyond me...
G_Zisis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μιας που το κάναμε pro vs fifa,θέλω να πω ότι ο μόνος λόγος που δεν μπορώ να πω το fifa ακόμα simulation,είναι το ότι δεν σου δίνει τη δυνατότητα να κατευθυνθείς όπου θες (υποστήριξη μόνο 8 κατευθύνσεων). Είχα ξεχάσει να το πω πιο παλιά αλλά τώρα μου το θύμησε ο neovdr.
nzeppos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Για να επανέλθουμε λίγο όμως στο θέμα του thread, να θυμηθούμε ότι αν ο περιορισμός των 8 κατευθύνσεων του Fifa είναι όντως εκνευριστικός, τι να πουν κι αυτοί που προσπαθούν να παίξουν με το μετριότατο d-pad του 360. Κάποτε πρέπει να πάρουν χαμπάρι εκεί στην MS ότι το "σταυρουδάκι" πρέπει να βελτιωθεί. Σε κάποια παιχνίδια μάλιστα (πχ. Top Spin 3) το d-pad δίνει σαφές πλεονέκτημα στην ακρίβεια έναντι του αναλογικού, το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορές. Όμως από την άλλη το σταυρουδάκι σου σπάει τα νεύρα στον τομέα της ποιότητας κατασκευής κλπ και συνεχίζεις να χρησιμοποιείς το stick. Γενικά πάντως δεν μιλάω για μένα, καθώς το θέμα δεν με αφορά. Σε όλα τα παιχνίδια προτιμώ το αναλογικό stick, ωστόσο έχω βαρεθεί την γκρίνια... αμετανόητων φίλων και γνωστών που παίζουν με το d-pad. Ότι του 360 είναι μάπα και ότι του PS ήταν πάντα καλύτερο (άποψη που δεν συμμερίζομαι σε καμία περίπτωση, καθώς θεωρώ τραγικά τα χειριστήρια όλων ανεξαιρέτως των PS). Ακόμα και το μεγάλο joypad (ναι, το θηρίο) του πρώτου Xbox το προτιμούσα από το αντίστοιχο των PS1/2.
kabamaru21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ακόμα και το μεγάλο joypad (ναι, το θηρίο) του πρώτου Xbox το προτιμούσα από το αντίστοιχο των PS1/2. :shock:
neovdr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Για να επανέλθουμε λίγο όμως στο θέμα του thread, να θυμηθούμε ότι αν ο περιορισμός των 8 κατευθύνσεων του Fifa είναι όντως εκνευριστικός, τι να πουν κι αυτοί που προσπαθούν να παίξουν με το μετριότατο d-pad του 360. Κάποτε πρέπει να πάρουν χαμπάρι εκεί στην MS ότι το "σταυρουδάκι" πρέπει να βελτιωθεί. Σε κάποια παιχνίδια μάλιστα (πχ. Top Spin 3) το d-pad δίνει σαφές πλεονέκτημα στην ακρίβεια έναντι του αναλογικού, το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορές. Όμως από την άλλη το σταυρουδάκι σου σπάει τα νεύρα στον τομέα της ποιότητας κατασκευής κλπ και συνεχίζεις να χρησιμοποιείς το stick. Γενικά πάντως δεν μιλάω για μένα, καθώς το θέμα δεν με αφορά. Σε όλα τα παιχνίδια προτιμώ το αναλογικό stick, ωστόσο έχω βαρεθεί την γκρίνια... αμετανόητων φίλων και γνωστών που παίζουν με το d-pad. Ότι του 360 είναι μάπα και ότι του PS ήταν πάντα καλύτερο (άποψη που δεν συμμερίζομαι σε καμία περίπτωση, καθώς θεωρώ τραγικά τα χειριστήρια όλων ανεξαιρέτως των PS). Ακόμα και το μεγάλο joypad (ναι, το θηρίο) του πρώτου Xbox το προτιμούσα από το αντίστοιχο των PS1/2. +1000 Και εγώ το ίδιο πιστεύω για τα χειριστήρια του "πλέισιον"(quote από 80χρονη γιαγιά που προσπαθούσε να αγοράσει κονσόλα για το εγγόνι της!). Και ναι είναι κουραστικό να ακούς ότι το layout του χειριστηρίου είναι το καλύτερο που υπάρχει. Όλοι φαίνεται έχουν ξεχάσει ότι αν λιώσεις κανά παιχνίδι με dpad το ακροδάχτυλο σου γίνεται πλάκα και δεν επιστρέφει στο κανονικό για κανα δύο μέρες. Ακόμα χειρότερα επειδή είναι σχετικά μικρό το χειριστήριο ενήλικες έχουν πρόβλημα. Είναι λυπηρό ότι δύο φίλοι μου χρειάστηκε να κάνουν φυσιοθεραπεία ο ένας και χειρουργείο ο άλλος για πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον αντίχειρα.
thief7710 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Είναι λυπηρό ότι δύο φίλοι μου χρειάστηκε να κάνουν φυσιοθεραπεία ο ένας και χειρουργείο ο άλλος για πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον αντίχειρα. Δεν πατε καλα ρε...
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν πατε καλα ρε... μα γιατί το λες αυτό... ;;;
mits@kos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλά neovdr, άμα οι άλλοι καίγονταν σε τέτοιο βαθμό, δεν τους έφταιξε το χειριστήριο. Πάντως κι εγώ απεχθάνομαι το χειριστήριο του PS. έχει πάρα πολύ μικρό σκάφος, ελάχιστο χώρο για να βολέψεις τα δάχτυλά σου, μικρά κουμπιά στο d-pad και είναι υπερβολικά ελαφρύ για τα γούστα μου. Δεν το αντέχω για πάνω από 15 λεπτά. Συμφωνώ πως τα περί βέλτιστου layout είναι αστικός μύθος, αν οι πιο πολλοί εκείνητην εποχή είχαν Ν64 ή Dreamcast, τα ίδια θα λέγανε.
neovdr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν πατε καλα ρε... καλά μην φανταστείς τριπλό bypass! Απλά το δέρμα ανάμεσα στον αντίχειρα και στον δείκτη έμοιαζε σαν 80 χρονου και χρειάστηκε πλαστική! -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 04 : 38 : 29----- Σήμερα κοιτούσα αυτό το άρθρο http://www.eurogamer.net/articles/dreamcast-a-forensic-retrospective-article για το Dreamcast και το πώς έληξε άδοξα το εγχείρημα και παρατήρησα κάτι πολύ ενδιαφέρον το οποίο δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα. Το Dreamcast πέθανε κυρίως λόγο του PS2 (το όλο hype για το φανταστικό emotion engine) και της έλλειψης τίτλων με μαζική απήχηση. Και τώρα αρχίζει το ενδιαφέρον κομμάτι. Αυτή η ιστορία έχει πάρα πολλά κοινά στοιχεία με τη μάχη μεταξύ Xbox360 και PS3. Και αυτή τη γενιά παρατηρήσαμε τα ίδια πράγματα! Η SONY άρχισε τα κλασικά: η πιο δυνατή κονσόλα, ο Cell επεξεργαστής, τα ξέρουμε λίγο πολύ. Όμως εδώ έγινε κάτι διαφορετικό! Το PS3 2 χρόνια ήδη και είναι στην τρίτη θέση. Το γιατί έγινε αυτό πιστεύω έχει να κάνει με τη MS και το τι έκανε διαφορετικά. Σε αντίθεση με τη SEGA, η MS που κυριαρχεί στο PC χρησιμοποίησε τη θέση αυτή και τις σχέσεις με τους publishing οίκους που προκύπτουν από αυτή ώστε να έχει την υποστήριξη των περισσότερων από αυτούς. Επιπλέον σκέφτηκε τους προγραμματιστές πράγμα που η SEGA δεν έκανε και η SONY το έχει ξεχάσει (βλ. Kaz Hirai). Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το PS3 είναι το νέο DreamCast αλλά εγώ δεν συμφωνώ με αυτό. Κατ αρχήν το DreamCast είναι cult πλέον και το PS3 έχει πολύ καιρό ακόμα για να το αποδείξει και επιπλέον το PS3 σώθηκε καθαρά από το brand loyalty.
DarkHero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Θα σου πω γιατι η sony εχει παρει Πουλο, ειναι απλο εκανε το λαθος και εβαλε στο ιδιο σακι την SEGA με τον παγκοσμιο κολοσσο MICROSOFT. Πιστευε οτι νικησε την MICROSOFT ολοκληρωτικα οταν στον 1ο γυρο με μονομαχους το ΧΒΟΧ 1 και το PS2 η σονυ με κατα πολυ χειροτερο μηχανημα και με ενα καρο τιτλους που οι περισοτεροι κατα 90% ηταν για τα σκουπιδια μπορεσε και νικησε....Η νικη αυτη ηταν καθαρα πλασματικη , η MICROSOFT ομως με μεθοδικοτητα σχεδιαζε το μεγαλο χτυπημα το οποιο θα ολοκληρωθει με την κυριαρχια της στην επομενη γενια! με την επιρροες που ασκει θα μπορουσε να αφισει το μηχανημα PS3 χωρις παιχνιδια! Η sony δεν μπορει να ακουμπισει την microsoft κια προσπαθησε με την δημιουργια τεχνολογιων και δημιουργια δικων της παιχνιδιων απο τα δικα της σπλαχνα να παρει την μαχη! Ελα ομως που μεχρι τωρα δεν της εχει βγει! απο Σεπτεμβριο εχει χασει καθε επαφη με πωλησεις με σχεση το χβοχ, το χβοχ πουλαει τα παιχνιδια τις κονσολες εχει και εσοδα απο το LIVE και ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ γνεφει με θρασος προς την SONY! Λετε για το blu ray οτι θα πρεπει να παρει απο δικαιωματα απο SONY , σιγα το δυσκολο εαν και κανει κατι και κουνηθει η sony θα αποσιρει το microsoft λειτουργικο της απο τα VAIO και η sony θα μεινει με τον ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!! Η microsoft ειναι τοσο ισχυρη που η sony το μονο που μπορει να κανει μεχρι τωρα να στεινει κολο! Οπως λεει και ο εργατοπατερας της sony THIS IS LIVING!:-)
Fronimitis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ότι και να λέτε εγώ επιμένω πως αν το PS3 είχε ίδια τιμή με το xbox360 κι αν το το PS3 έπαιζε κόπιες τα αποτελέσματα θα ήταν ίδια όπως και με το ps2 vs. xbox1.Από το brand και μόνο πάλι η Sony θα κέρδιζε.Γι'αυτό κι εγώ πήρα xbox360 αλλιώς ps3 θα έπαιρνα.
DarkHero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ότι και να λέτε εγώ επιμένω πως αν το PS3 είχε ίδια τιμή με το xbox360 κι αν το το PS3 έπαιζε κόπιες τα αποτελέσματα θα ήταν ίδια όπως και με το ps2 vs. xbox1.Από το brand και μόνο πάλι η Sony θα κέρδιζε.Γι'αυτό κι εγώ πήρα xbox360 αλλιώς ps3 θα έπαιρνα. -ΕΑν ειχε την τιμη του xbox 360 το ps3 o πρωτος που θα ειχε φαλιρισει θα ηταν η sony και με ταχυτητα ρεκορ!!!!:lol::lol: -Θα βλεπαμε τους εργαζομενους στα φαναρια!!! -Επισης εαν η γιαγια μου ειχε 4 ροδες και μπλοκε διαφορικο θα την εκανα 4χ4!!! Η πραγματικοτητα ειναι αλλη , περα απο ΑΝ!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις