Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ΕΑ μας απέδειξε ότι δεν είναι Κονάμι στον τομέα του feedback και της ανάπτυξης...

Νομίζω ότι στο φιφα 2010 θα δούμε εξωπραγματικά πράγματα...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Φίλε bahamut το fifa09 είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Αν δεν το έχεις παίξει ή αν δεν θες να το παίξεις γιατί είσαι τυφλωμένος pro fan δεν μας απασχολεί. Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι θα έρθεις! Ξέρω τι σου λέω...

Μα καλά,επειδή είπε ότι το fifa 09 δεν είναι παιχνίδια της χρονιάς σημαίνει ότι είναι pro fan;Το ότι μπορεί να εννοεί άλλα παιχνίδια (action,action-adventure κλπ) δεν το σκέφτηκες; :confused:

Στο λέω γιατί στο poll με το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς,κάποιος είχε πει κάτι αντίστοιχο και είχες την ίδια αντίδραση.

Καλό θα είναι όποια μεριά και να υποστηρίζουμε,να μην είμαστε fanboys και να φτάνουμε στα άκρα. ;-)

Δημοσ.

Η κοναμι πια περα απο mgs games δεν νομιζω οτι πια εχει να πει κατι αλλο σαν εταιρια!

εεμ βασικα απο το Metal Gear Portable Ops κ μετα, έχει δικο του division o kojima, το Kojima Productions! Η Konami απλα ειναι Publisher..

Συμφωνω με τα παιδια οτι ειναι γουστα! Τελευταιο καλο ποδοσφαιρακι Fifa που το χα λιωσει στην κυριολεξια μαζι βεβαια με το Pro, ηταν το World Cup '98. Το 2000(Ελληνικο) κ το 2002 με αφησαν παγερα αδιαφορο.

Περυσι ομως, με το Lag κ τα κουλα του Pro 2008, ξεκινησα να παιζω με φιλους το Fifa 07. ειχε πολλά καλα οπως προώθηση πλαγιων με ενα πληκτρο, κ δυναμη ακομη κ στη πασα. Το 08 εγινε ακομη καλυτερο, κ εκανα ευκολα το Switch μιας κ εκδοση του pro σε κονσόλες απλα ΔΕΝ παλευοταν.. σε pc ελαχιστα καλυτερο..

Στην περιπτωση αυτη εκανε μεγα λαθος η Konami εφοσον διατηρησε ιδια μηχανη γραφικων κ δεν ειχε ουσιαστικη διαφορα απ το προηγουμενα περα απ το πιο αργο gameplay,διαφορετικα μενου κ το become a legend που ναι κλεψια απο το Fifa.

Δεν μπορουσαν να τα κανουν σαν τα Wining Eleven?? Θυμιζαν αρκετα τα παλια Pro, κ σε ταχυτητα, κ σε mechanics πιο αμεσα.. οχι τις αναπηριες που χει το 09!

Δημοσ.

Καλά το pro 09,αν και λίγο καλύτερο από το 08 από άποψη ρεαλισμού (ταχύτητα,πόσα γκολ μπαίνουν),σε γενικές γραμμές είναι χάλια.Αλλά δε θέλω να επεκταθώ λέγοντας την άποψή μου μιας και είμαστε off topic.

Περισσότερα στο αντίστοιχο thread.

Δημοσ.

Ας μην κάνουμε το thread "Fifa09 vs PES", ανεξάρτητα αν προσωπικά πιστεύω ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα απολύτως Pro Evolution Shit. Fifa09 ftw, τέλος, δεν υπάρχει κανένα άλλο ποδοσφαιράκι. Μακράν ό,τι καλύτερο έχει βγει στο είδος του (για να μην ακούμε αηδίες του στιλ "το PES6 ήταν το καλύτερο").

Δημοσ.
Ας μην κάνουμε το thread "Fifa09 vs PES", ανεξάρτητα αν προσωπικά πιστεύω ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα απολύτως Pro Evolution Shit. Fifa09 ftw, τέλος, δεν υπάρχει κανένα άλλο ποδοσφαιράκι. Μακράν ό,τι καλύτερο έχει βγει στο είδος του (για να μην ακούμε αηδίες του στιλ "το PES6 ήταν το καλύτερο").

εγω που επαιξα το demo του Fifa09 γιατι μου φανηκε οτι εχει ακομα αθλιο gameplay ??????

Δημοσ.
Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Μείνετε με το Pro και... περαστικά σας.

Kοιτα το εχω πει, ισως να ειμαι και απο τους πρωτους που επαιζα pro στην ελλαδα....iss pro στο playstation 1 ημουν και στο διαγωνισμο του holiday in, τοτε ολα τα φιλαρακια μου επαιζαν φιφα και με σνομπαρανε ομως σιγα σιγα , μεσα σε 3 χρονια ολοι αρχιζαν να παιζουν PRO . Αυτο που θελω να πω οτι τα προβατα αργουν να ξεστραβωθουν , θα παιξουν pro για 1 με 2 χρονια ακομη και αν το fifa εξακολουθει να εχει αυτη τη διαφορα που εχει και σημερα θα δειτε οτι θα ξεκολησουν και τελικα pro θα παιζει μονο ο seabass , που αμφιβαλω αν θα το παιζει και αυτος γιατι οι δηλωσεις του για το fifa ηταν περιεργες, σαν να του αρεσε πολυ!....εδω ο polakis το αφησε , αφου εγινε αυτο πια περιμενω τα παντα:lol::lol::lol::lol::lol:!

Τα προβατα αργουν να ξεκολησουν , ειναι αυτο που λεμε θελουν το χρονο τους! Βασικα συτο ισχυει και για τους sonakides, γιατι οι εξυπνοι σονακιδες ειδαν και πηραν και τις δυο κονσολες οι αλλοι consolowarizoun ακομη πιστευοντας οτι ο γερο SNAKE ειναι HD στην κονσολα τους , ελα ομως που δεν ειναι! :-):-):-)

Περιμενω FINAL FANTASY XIII καλυτερο στο ΧΒΟΧ απο αποψη γραφικων και ας ειναι και 5 δισκακια (αυτα τα γραφικα το χβοχ τα εχει χαλαρα) , θα τα πεταξω μεσα στο elite μου και γεια σας!

Δημοσ.

Darkhero ....Μπορει απο τεχνικης αποψης το Fifa να ειναι ανωτερο απο το Pro αλλα ενα παιδακι που θελει να φτιαξει τη δικη του ομαδα και να βαλει τον ευατο του και τους φιλους του σαν παιχτες θα προτιμησει το δευτερο.

Ειναι το μονο χαρακτηριστικο που το σωζει κατα την αποψη μου

Δημοσ.

Ακριβώς. Το μόνο χαρακτηριστικό που σώζει πλέον το Μπρο είναι η... arcade-οσύνη του. Πώς αλλάζουν οι καιροί... Να βγαίνει ο Τσακατσούκας και να παραδέχεται ότι δεν τους ενδιαφέρει να φτιάξουν ένα simulation όπως το Fifa, αλλά ένα ποδοσφαιράκι για casual gamers (ακριβώς έτσι το είπε, για όσους θυμούνται).

Δημοσ.

Guys και γω FIFA παιζω αλλα εχω μερικα παραπονα, Champions League μονο στο manager mode γιατι; Δεν δείχνει τα κύπελα όταν τα κατακτησεις, παιζεις champions league και δεν εχει καμια ιδιεταιροτητα πχ σεντονι, μουσικη κτλ... Αυτα τα κανει μονο σε μενα;;;

Δημοσ.
Αυτα τα κανει μονο σε μενα;;;

όχι φυσικά, έτσι είναι το παιχνίδι... το champions league το έχει το pro και τα υπόλοιπα είναι ελλείψεις... και μένα μου την σπάνε αλλά είναι η γαρνιτούρα του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Ποιό Champions' League? Τις μισές ομάδες? Γιατί στις υπόλοιπες δεν έχουν τα δικαιώματα? Το πρόβλημα του Fifa δεν είναι ούτε τα κύπελλα, ούτε τα σεντόνια, ούτε η μουσική. Είναι η διαδικασία δημιουργίας των ομίλων. Ενώ μπορούμε να ρυθμίσουμε χίλιες μύριες παραμέτρους, δεν μπορούμε να διαλέξουμε μόνο καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Η random κλήρωση ή θα βγάλει τίποτα λατινοαμερικάνικες ή τίποτα ευρωπαϊκές δεύτερης κατηγορίας, τα δε φίλτρα για τα αστέρια (2-4 ή 4+) είναι τραγικά. Με το πρώτο χάνεις όλες τις καλές ομάδες, με το δεύτερο χάνεις όλες τις 3ης και 4ης δυναμικότητας.

Αυτό να φτιάξουν (συν τις ατέλειες στο manager mode) και το παιχνίδι θα τα σπάει. Και αφήστε τους άλλους να... κουνάνε σεντόνια και μαντήλια.

Δημοσ.

παιδια γιατι μου μυριζεται off-topic??? παιδια εγω απο μικρος επαιζα FIFA. απο φετος ομως που επαιξα λιγο PRO αλλαξα θρησκεια. το FIFA μπροστα στο PRO ειναι πολυ ψευτικο. ενα θα πω. το FIFA εχει τα λεγομενα cookies ενω στο PRO οπου βαρεσεις παει! ειναι κ αλλα πολλα αλλα βαριεμαι να τα αναλυω τωρα. ας κανουμε κ την χαρη στους fans του FIFA :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...