biscoto Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 οταν λες το gameplay ειναι ιδιο τι εννοεις ακριβως? αν εννοεις οτι ολα τα shooter εχουν ενα οπλο και πυροβολεις οκ... αλλα αν κοιταξεις πιο προσεκτικα θα δεις οτι οσο προχωρανε οι κονσολες το gameplay γινεται πιο δυναμικο, πιο interactive, τα physics εχουν βελτιωθει παρα πολυ. Ακομα και τα ποδοσφαιρακια που λες οτι δεν αλλαζει το gameplay, δες ποσο διαφορετικο ειναι το fifa 08 09 απο τα προηγουμενα...
DarkHero Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 το FIFA 09 ειναι το καλυτερο παιχνιδι το 2009! Πιστευω οτι αυτο που εφτιαξαν οι ανθρωποι ειναι κατι περα απο τα ορια του λογικου! Οτι ειναι το nba 2k στο μπασκετ ειναι και το fifa 09 στο ποδοσφαιρο! \ Ο seabass τακατσουκα το μονο που εμεινε να κανει και εκανε στο τελος ηταν να κραζει τον kojima οτι του πηρε ολο το μπατζετ της konami και αυτος εμεινε να φτιαξει ενα παιχνιδι με ψιχουλα... Σε αυτο εχει και ενα δικιο εαν δουμε και το silent hill που το πουλησε σε κατι κουλους και εφτιαξαν αυτο το ΧΑΛΙ και ειναι και λαλακες το ονομασαν και silent hill! ΕΛΕΟΣ! Μα ειναι τοσο αφελης οι ανθρωποι οτι θα κατσουμε να παιξουμε αυτη την αθλιοτητα! ΕΛΕΟΣ! Η κοναμι πια περα απο mgs games δεν νομιζω οτι πια εχει να πει κατι αλλο σαν εταιρια!
bahamut zero Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 η σειρα castlevania δε σου λέει τιποτα??? fifa 09 παιχνιδι της χρονιας?το ακουσαμε και αυτο
polakis21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Φίλε bahamut το fifa09 είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Αν δεν το έχεις παίξει ή αν δεν θες να το παίξεις γιατί είσαι τυφλωμένος pro fan δεν μας απασχολεί. Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι θα έρθεις! Ξέρω τι σου λέω...
MiltoZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Προσπαθω εδω και πολλες μερες να καταλαβω πως μπορουν αυτοι που βγαζουν τα συγκριτικα τεστ, να μετρουν την αναλυση και τα fps σε μια κονσολα.Στο PC υπαρχουν benchmarks και προγραμματα που κανουν αυτη τη δουλεια στις κονσολες?? Το μονο που βρηκα στο internet ειναι οτι τραβανε με βιντεοκαμερα την οθονη της τηλεορασης την ωρα που παιζει το παιχνιδι,και μετα τα μεταφερουν στο PC oπου και τα αναλυουν.Τωρα αν καποιος μπαινει σε αυτο τον κοπο για να αποδειξει οτι καποια εκδοση ειναι ελαφρως καλυτερη απο μια αλλη νομιζω οτι εχουμε χασει το νοημα..... Καλώς τον ιεροκήρυξ, που λέει κι ο πιτζάμαράμας. Τα συγκριτικά γίνονται (υποτίθεται) για να βλέπει ο κόσμος που έχει και τις δύο κονσόλες σε ποιά θα πάρει ένα game. Στην πραγματικότητα βέβαια γίνονται για καύσιμο στα console wars. Σε κάθε περίπτωση ισχύει πάντα ότι άμα δε σου αρέσει κάτι δεν ασχολείσαι. Το θέμα του thread είναι ps3 Vs 360. p.s. Μια χαρά παιχνιδια βγαίνουν αυτή τη γενιά και φυσικά δεν είναι καλύτερα μόνο στα γραφικά και στον ήχο, αλλά και σε ΑΙ, physics κλπ. Επίσης έχουν βγει αρκετές παιχνιδάρες όπως και αρκετά παιχνίδια που έχουν φέρει διαφορετικά πράγματα.
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Φίλε bahamut το fifa09 είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Αν δεν το έχεις παίξει ή αν δεν θες να το παίξεις γιατί είσαι τυφλωμένος pro fan δεν μας απασχολεί. Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι θα έρθεις! Ξέρω τι σου λέω... όσο καλό και αν είναι ένα ποδοσφαιράκι δεν μπορεί να είναι παιχνίδι της χρονιά ρε polaki όσο καλύτερο και αν είναι από το περσινό ή από το pro ή από όποιο άλλο, είναι ποδοσφαιράκι.
polakis21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά εγώ αλλά και πολύ άλλοι παίζουν μόνο φιφα09. Και όχι gears2, gtaiv κλπ. Παιχνίδια μιας εβδομάδας για μένα και για πολλούς άλλους. Καλά και άγια αυτά, αλλά πολύ μικρά ρε αδερφέ. Δεν είναι ούτε φιφα, ούτε guitar hero (που επίσης με πορώνει πιο πολύ από τα υπόλοιπα)...
bahamut zero Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 o,τι ειπε και ο alex...σε μια χρονια που υπαρχουν gta 4,gow 2,little big planet,fable 2,mgs 4 δεν μπορεις να βγαζεις καλυτερο παιχνιδι ενα ποδοσφαιρακι οσο καλο κι αν ειναι
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά εγώ αλλά και πολύ άλλοι παίζουν μόνο φιφα09. Και όχι gears2, gtaiv κλπ. Παιχνίδια μιας εβδομάδας για μένα και για πολλούς άλλους. Καλά και άγια αυτά, αλλά πολύ μικρά ρε αδερφέ. Δεν είναι ούτε φιφα, ούτε guitar hero (που επίσης με πορώνει πιο πολύ από τα υπόλοιπα)... Εγώ τι νομίζεις ότι παίζω; Εδώ και αρκετό καιρό μόνο fifa. Αλλά παιχνίδι της χρονιάς δεν είναι. Δεν είναι gta που για μένα ήταν απλά κορυφαίο.
MiltoZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά αφού αυτό του αρέσει του ανθρώπου! Γι αυτόν αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι. Εμένα ας πούμε μου άρεσε πιό πολύ απ' όλα ένα arcadάκι. Υποκειμενικά είναι αυτά.
JimChris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλώς τον ιεροκήρυξ, που λέει κι ο πιτζάμαράμας. Τα συγκριτικά γίνονται (υποτίθεται) για να βλέπει ο κόσμος που έχει και τις δύο κονσόλες σε ποιά θα πάρει ένα game. Στην πραγματικότητα βέβαια γίνονται για καύσιμο στα console wars. Σε κάθε περίπτωση ισχύει πάντα ότι άμα δε σου αρέσει κάτι δεν ασχολείσαι. Το θέμα του thread είναι ps3 Vs 360. p.s. Μια χαρά παιχνιδια βγαίνουν αυτή τη γενιά και φυσικά δεν είναι καλύτερα μόνο στα γραφικά και στον ήχο, αλλά και σε ΑΙ, physics κλπ. Επίσης έχουν βγει αρκετές παιχνιδάρες όπως και αρκετά παιχνίδια που έχουν φέρει διαφορετικά πράγματα. Αν διαβασεις προσεχτικα το post που εκανα εχει ερωτηματικο.Πως ειναι δυνατο να μετρησεις την αναλυση και τα fps σε ενα παιχνιδι σε κονσολα. Αν ξερεις θα με ενδιεφερε να μαθω.
MiltoZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω τεχνικές λεπτομέρειες αλλά τα μετράνε με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα ψάξε στο beyond3d. Πάντως δεν τα βγάζουν απ το μυαλό τους αν αυτό εννοείς.
polakis21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εγώ προσωπικά το gta4 το παράτησα στο 65% γιατί το βαρέθηκα... Φιφα09 παίζω ακόμα όμως και λιώνω... Και πάντα στο 360. Το ps3 το έχω ράφι 1,5 χρόνο τώρα και πάω μόνο...Ραφήνα!
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά τι τσακώνεστε το τι είναι καλύτερο και το τι όχι είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και το τι αρέσει στο καθένα να παίζει.
anamenos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το FIFA09 είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα games της χρονιάς, αν και υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που το κράτησαν μακριά από ακόμη καλύτερους βαθμούς, που αν δουλέψει σοβαρά η ΕΑ νομίζω θα δούμε κάτι το απίθανο του χρόνου. Για να πω την αλήθεια όμως , δεν το πολυπιστεύω αυτό γιατί ως γνωστών η κορυφή για τα ποδοσφαιράκια , πάντα στις επόμενες χρονιές το παιχνίδι μένει στάσιμο, αλλά ας ελπίσουμε πως η ΕΑ θα το εξελίξει και θα μας δώσει το απόλυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις