modecris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ποιο επίπεδο δυσκολίας επιλέξεις και ο τρόπος που θα το παίξεις(Αναφέρομαι στο mgs4 και όχι στον spown).Δεν είναι "μπαμ_μπουμ_είμαι_κομάντο_πίσω_και_σας_έφαγα" και ως εκ τούτου πιστεύω πως δεν είναι παιχνίδι για όλους.Αν όμως είναι το είδος παιχνιδιού που σου αρέσει,τότε θα δεις πως το mgs4 δεν είναι απλά ένα έπος (όπως είπε ένα παιδί παραπάνω) αλλά μια τεράστια εμπειρία που εγώ προσωπικά έχω βιώσει με λίγα παιχνίδια.
neovdr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ποιο επίπεδο δυσκολίας επιλέξεις και ο τρόπος που θα το παίξεις(Αναφέρομαι στο mgs4 και όχι στον spown).Δεν είναι "μπαμ_μπουμ_είμαι_κομάντο_πίσω_και_σας_έφαγα" και ως εκ τούτου πιστεύω πως δεν είναι παιχνίδι για όλους.Αν όμως είναι το είδος παιχνιδιού που σου αρέσει,τότε θα δεις πως το mgs4 δεν είναι απλά ένα έπος (όπως είπε ένα παιδί παραπάνω) αλλά μια τεράστια εμπειρία που εγώ προσωπικά έχω βιώσει με λίγα παιχνίδια. Δεκτό modecris έχεις απόλυτο δίκιο εδώ πέρα. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι το MGS4 είναι ένα μόνο παιχνίδι το οποίο δεν σώζει την κατάσταση. Δες όμως και την κατάσταση γενικά. Οι χρήστες που έχουν Χ360 και το υποστηρίζουν γκρίνιαξαν διαμαρτυρήθηκαν για τα RROD και πέτυχαν 3 χρόνια εγγύηση. Από την άλλη το PS3 έχει κατα τη γνώμη μου απολαύσει για υπερβολικό χρόνο αμείωτη υποστήριξη από τους χρήστες του. Αυτό είναι κατ' ελάχιστον κουτό γιατί τέτοιες συμπεριφορές επιτρέπουν στον Kaz να κάνει τις δηλώσεις που έκανε και να τη γλυτώνει. Αν δεν είχε τέτοια υποστήριξη το PS3 δεν θα είμασταν στο 2009 τώρα να ακούμε ότι φέτος θα είναι η χρονιά του PS3 μπλα μπλα μπλα.... Αν δεν κλάψει το μωρό δεν θα φάει! Αυτό είναι νόμος της φύσης. Αυτό είναι που με πειράζει.
modecris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μαζί σου και εγώ,απλά τελικά ο χρόνος πέρασε και οι κάτοχοι ps3 έχουν μπροστά τους ένα `09 με κάποια games-σταθμούς.Όπως και να το κάνουμε η κατάσταση αλλάζει,το ps3 έχει την απαιτούμενη δύναμη αλλά για να την δείξει χρειάζεται περίσσια δουλειά.Και μάλλον αυτό της έχει στοιχίσει σε αυτήν την "μάχη".
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Τι ψάχνετε ρε παιδιά... Εγώ ας πούμε με το 360 θα ήθελα ένα mgs4 ή ένα lbp και ένα gt5. Απο την άλλη στο 360 παίζω μόνο κάνα φίφα, cod4, mkvsdc που υπάρχουν ούτως η άλλως στο ps3 ενώ το gow καιτο gow2 τα έχω λιώσει κυρίως campaign και το multi με αφήνει αδιάφορο (να μην πώ για το (γιαούυυυυν) halo 3). Ορέξεις είναι αυτές.. Τώρα άμα εσείς έχετε ΤΟΣΕΣ πολλές ώρες ώστε να τερματίσετε ΟΛΑ τα παιχνίδια και μετά να παίζετε και αλλες 200 ώρες online πάει αλλού η βαλίτσα... Οι κονσόλες μια χαρά ίσες είναι...
neovdr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μαζί σου και εγώ,απλά τελικά ο χρόνος πέρασε και οι κάτοχοι ps3 έχουν μπροστά τους ένα `09 με κάποια games-σταθμούς.Όπως και να το κάνουμε η κατάσταση αλλάζει,το ps3 έχει την απαιτούμενη δύναμη αλλά για να την δείξει χρειάζεται περίσσια δουλειά.Και μάλλον αυτό της έχει στοιχίσει σε αυτήν την "μάχη". Μακάρι να είναι έτσι και να επαναληφθεί αυτό αν και κρατάω μικρό καλάθι.(Από ότι φαίνεται οι ζημίες της Sony ανέρχονται στα 3 δις και όχι στα 1.1 δις πηγη Ant1 ειδήσεις) Εγω σαν Χ360 χρήστης θέλω να αλλάξει η κατάσταση γιατί δεν με συμφέρει καθόλου αυτό που γίνεται. Δεν μπορεί να παίζει μόνη της η MS για πολύ ακόμα γιατί θα φανεί στα παιχνίδια!
DarkHero Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Eνα παιχνιδι υπαρχει μονο και αυτο ειναι για 360 alan wake ...τελος...ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες μπροστα του. Μονη ελπιδα να παιξουμε κατι διαφορετικο..
neovdr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Eνα παιχνιδι υπαρχει μονο και αυτο ειναι για 360 alan wake ...τελος...ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες μπροστα του. Μονη ελπιδα να παιξουμε κατι διαφορετικο.. Καλά ρε συ πως το ξέρεις από τώρα? Κάτσε λίγο να βγεί κανα χειροπιαστό υλικό και μετά βλέπουμε. Κάτσε να βγει κανα demo... Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια δεν ειναι μόνο αυτό.
DarkHero Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Remedy ...αυτο τα λεει ολα πιστευω και πληρης υποστιριξη απο microsoft ! Αμφιβαλει κανεις ακομη και τωρα!
darklordvader77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 gherudos, darklordvader μην κατηγορείτε άλλους για έλλειψη αντικειμενικότητας (ντάξει ο DarkHero μπορεί να το άξιζε) όταν εσείς δεν είστε τέρατα αντικειμενικότητας. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό από το 100% των σχολίων σας που είναι υπερ του ps3. Συνεπώς τι λέτε στον DarkHero? Ίδια μυαλά έχετε απλά ειστε σε απέναντι όχθες. Εγώ σαφώς και παραδέχομαι ότι το MGS4 είναι πολύ καλό παιχνίδι αν και δεν είναι στα γουστα μου τέτοια παιχνίδια. Αλλά το MGS4 έχει βγεί, παίχτηκε, τελείωσε το νταβαντούρι κύριοι σταματήστε να φέρνετε κάθε συζήτηση προς τα εκεί γιατί guess what? Μόνο ένα παιχνίδι είναι και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ώπα neovdr, με παρεξηγησες: 1)Ειπα που αναφερομαι κ γιατι χρησιμοποιησα πληθυντικο (2πλη προσωπικοτητα του darkhero) 2)λες να λεω οτι το ps3 ειναι τελειο, κ να χω προτεινει σε φιλους μου να παρουν x360? Απλα ξερω την αναγκη του καθε παιδιου,κ το ειδος παιχνιδιων που ζητανε.. 3)εχω πει πολες φορες οτι οι κονσολες ουσιαστικα ειναι ιδιες, οι τιτλοι τους αλλαζουν απλα. 4)Το mgs4 δεν ειναι ο κουκος, αλλα ηταν καταλυτικος παραγοντας για μενα! Το ανεφερα επειδη ακουγα την μια μπουρδα μετα την αλλη, απο τον γνωστο αγνωστο που δεν εχει κατσει να παιξει 1 λεπτο..
G_Zisis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μονη ελπιδα να παιξουμε κατι διαφορετικο.. Αν θες να παίξεις κάτι διαφορετικό γιατί δεν δοκιμάζεις το lbp;
neovdr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ok λάθος μου darklordvader το ξεκαθάρισες υποδειγματικά το θέμα και σε ευχαριστώ για αυτό.
JimChris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που δεν ειναι και τοσο off -topic μιας και χρησιμοποιηται σαν επιχειρημα απο αρκετο κοσμο εδω. Διαβασα σε διαφορα forum στο ιντερνετ οτι τοσο το X-box οσο και το PS3 εφόσον ειναι συνδεδεμενα με τηλεοραση Pal δεν αποδιδουν πανω απο 25 fps. Δηλαδη δεν εχει σημασια τι αποδιδει η GPU αλλα η συσκευη που τα βλεπεις. Ξερει κανεις περισσοτερα επι του θεματος
darklordvader77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Απο ποια πηγη το διαβασες? Εγω θυμαμαι με το gamecube που τα Pal παιχνιδια ήταν όντως 25fps κ τα Ntsc 30fps (αφυσικα γρηγορα βεβαια στο gameplay ωρες ωρες)
JimChris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Απο ποια πηγη το διαβασες? Εγω θυμαμαι με το gamecube που τα Pal παιχνιδια ήταν όντως 25fps κ τα Ntsc 30fps (αφυσικα γρηγορα βεβαια στο gameplay ωρες ωρες) http://amo.net/nt/05-24-01FPS.html ενα απο τα πολλα που επισκεφτηκα
neovdr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που δεν ειναι και τοσο off -topic μιας και χρησιμοποιηται σαν επιχειρημα απο αρκετο κοσμο εδω.Διαβασα σε διαφορα forum στο ιντερνετ οτι τοσο το X-box οσο και το PS3 εφόσον ειναι συνδεδεμενα με τηλεοραση Pal δεν αποδιδουν πανω απο 25 fps. Δηλαδη δεν εχει σημασια τι αποδιδει η GPU αλλα η συσκευη που τα βλεπεις. Ξερει κανεις περισσοτερα επι του θεματος Αυτό ισχύει αν και μόνο αν είναι συνδεδεμένα με sd τηλεόραση PAL. Έτσι για αυτό το component καλώδιο του Χ360 έχει ΤV/HD διακόπτη πάνω. Από τη στιγμή που 8α συνδέσεις component σε HD τηλεόραση, ή VGA καλώδιο ή HDMI δεν ισχύει. Πως νομίζεις ότι γίνονται μετρήσεις fps σε παιχνίδια αν οι κονσόλες βγάζουν μόνο 25fps?
Προτεινόμενες αναρτήσεις