viper2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Όταν το θέμα είναι PS3 vs. Xbox360 στο Wii αναφερόσουν εσύ ή στο PSP;Θα μας τρελάνεις;Πίστεψε με μόνο βαμμένοι δεν είναι οι περισσότεροι εδω μέσα.Κι εγώ PS1 και PS2 είχα πρίν πάρω Xbox360 οπότε είναι η πρώτη μου επαφή με αυτήν την εταιρία όπως και πολλά παιδιά.Tip:Αν προσπαθείς να "προφυλάξεις" τους πιθανούς αγοραστές παιχνιδομηχανής να φροντίζεις να λες τα καλά και τα κακά και των 2 κονσολών. δεν αναφερθηκα ουτε στο ενα ουτε στο αλλο μονο για το αρθρο και τις συνηθεις πρακτικες των 360fanboys Υγ. δεν μιλησε κανεις για προφυλαξη αγοραστων αλλα μονο για πρακτικες...
XronisR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 PS3...Για αυτα που προσφερει αυτη η τρομερη κονσολα πιστευω η τιμη της ειναι μια χαρα..ΤΟ XBOX δεν το εχω πολυδοκιμασει αλλα η χαμηλη τιμη του ειναι που προσελκυει τον κοσμο..
mihranalthaqafi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ...... ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ... Απλα Fuckin ΕΛΕΟΣ, give me a fuckin' break!!!! 3η ΚΟΝΣΟΛΑ 3ο ROD!!!!!!!!! Ποσο μα ποσο μα ποσο κουλοι μπορει να ειναι αυτοι στο hardware design team της MS;;;;;;;;; Εχω απευδυσει πια, ειναι η τριτη κονσολα που μου βγαζει το ιδιο προβλημα, εχω live account, εχω 4 τηλεχειριστηρια, 2 κιθαρες, drums, 3 μικροφωνα, καμμια 20αρια οριτζιναλ παιχνιδια καμμια 40αρια σπασμενα 3 δισκους και το γ@μημενο μηχανημα απλα πεθαινει... Πραγματικα ειναι απιστευτη πατατα απο μερους της ΜΣ.. Τους πηρα τηλ σημερα, τους ξεχεσα και θα στειλω την κονσολα πισω για service.. Ειναι φλασαρισμενη και παιζει να μην μου την επισκευασουν, αλλα πραγματικα δεν μπορω αλλο δεν αντεχω...Αν μου την επιστρεψουν πισω χωρις να την αλλαξουν απλα θα την παω για επισκευη στην Αθηνα σε αυτα τα μαγαζια.... Αυτη την στιγμη εχω 2 κονσολες με 3 ROD και απλα καθονται... Ωραιο χρυσο το 360 αλλα τοσο GTP κατασκευη κονσολας δεν εχω ξανασυναντησει....
anamenos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ...... ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ... Απλα Fuckin ΕΛΕΟΣ, give me a fuckin' break!!!! 3η ΚΟΝΣΟΛΑ 3ο ROD!!!!!!!!! Ποσο μα ποσο μα ποσο κουλοι μπορει να ειναι αυτοι στο hardware design team της MS;;;;;;;;; Εχω απευδυσει πια, ειναι η τριτη κονσολα που μου βγαζει το ιδιο προβλημα, εχω live account, εχω 4 τηλεχειριστηρια, 2 κιθαρες, drums, 3 μικροφωνα, καμμια 20αρια οριτζιναλ παιχνιδια καμμια 40αρια σπασμενα 3 δισκους και το γ@μημενο μηχανημα απλα πεθαινει... Πραγματικα ειναι απιστευτη πατατα απο μερους της ΜΣ.. Τους πηρα τηλ σημερα, τους ξεχεσα και θα στειλω την κονσολα πισω για service.. Ειναι φλασαρισμενη και παιζει να μην μου την επισκευασουν, αλλα πραγματικα δεν μπορω αλλο δεν αντεχω...Αν μου την επιστρεψουν πισω χωρις να την αλλαξουν απλα θα την παω για επισκευη στην Αθηνα σε αυτα τα μαγαζια.... Αυτη την στιγμη εχω 2 κονσολες με 3 ROD και απλα καθονται... Ωραιο χρυσο το 360 αλλα τοσο GTP κατασκευη κονσολας δεν εχω ξανασυναντησει.... φίλε ειλικρινά εισαι από αυτούς που πρέπει να μην ξαναγοράσουν κονσόλα από την Microsoft...
Socratis_g Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ...... ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ... Απλα Fuckin ΕΛΕΟΣ, give me a fuckin' break!!!! 3η ΚΟΝΣΟΛΑ 3ο ROD!!!!!!!!! Ποσο μα ποσο μα ποσο κουλοι μπορει να ειναι αυτοι στο hardware design team της MS;;;;;;;;; Εχω απευδυσει πια, ειναι η τριτη κονσολα που μου βγαζει το ιδιο προβλημα, εχω live account, εχω 4 τηλεχειριστηρια, 2 κιθαρες, drums, 3 μικροφωνα, καμμια 20αρια οριτζιναλ παιχνιδια καμμια 40αρια σπασμενα 3 δισκους και το γ@μημενο μηχανημα απλα πεθαινει... Πραγματικα ειναι απιστευτη πατατα απο μερους της ΜΣ.. Τους πηρα τηλ σημερα, τους ξεχεσα και θα στειλω την κονσολα πισω για service.. Ειναι φλασαρισμενη και παιζει να μην μου την επισκευασουν, αλλα πραγματικα δεν μπορω αλλο δεν αντεχω...Αν μου την επιστρεψουν πισω χωρις να την αλλαξουν απλα θα την παω για επισκευη στην Αθηνα σε αυτα τα μαγαζια.... Αυτη την στιγμη εχω 2 κονσολες με 3 ROD και απλα καθονται... Ωραιο χρυσο το 360 αλλα τοσο GTP κατασκευη κονσολας δεν εχω ξανασυναντησει.... ποια εκδοση εχεις? πες μου οτι ήτανε jusper να ξενερωσω. Μήπως πουλάς κανέναν απο τους σκληρούς που έχει btw. ?
DarkHero Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ποια εκδοση εχεις? πες μου οτι ήτανε jusper να ξενερωσω. Μήπως πουλάς κανέναν απο τους σκληρούς που έχει btw. ? σαν το κορακι ο socratis μπας και παρει κανενα δισκο κοψωχρονια!:lol:
darklordvader77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 πραγματικα φιλος, δεν θα πρεπε να ξαναπαρεις, αφου εχεις 3 στα 3! Γκαντεμης με ΓΚ κεφαλαιο.. τον Μητσοτακη τι τον εχεις? Περα απ την πλακα, οτι κ να σου κανουν στο service, είτε το δεκτουν είτε οχι (εχω ακουσει περιπτωσεις που το δεχονται) εχεις ξενερωσει γενικα με την αγορα σου, αλλα μην το βαζεις κατω.. Βαλτο σε οσο πιο ανοιχτο χωρο γινεται, κ να καις δισκακια καλης ποιοτητας. Εαν εχεις μεγαλο σκληρο κ ολας, περνα τα εκει, για να μην ζεσταινεται το drive κ το ξαναπαθεις. Σου ευχομαι καλη..επανοδο!
teofross Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δεν νομιζω οτι ο mihranalthaqafi ειναι γκαντεμης ,μαλλον η ms και το 360 ειναι officialy ΓΤΠ. Εμενα μου χαλασαν 4 διαφορετικες κονσολες ,αεριζομενες τελεια πανω σε Ups.Και η 4η ηταν JASPER. Με το που μου αντικατεστησαν την τελευτεα με αλλη jasper μετα απο 20 μερες την εδωσα μαζι με οτι ειχα που ηταν και αρκετα.Ευχομαι πραγματικατο παλικαρι που την πηρε να ειναι τυχερο και να του αντεξει αλλα νομιζωτο θεμα δεν ειναι πλεον τυχη.Τα δεδομενα δειχνουν failure rate 100%!! Τουλαχιστον σε εμενα. 4 πηρα 4 χαλασαν.2 απλες ,1 falcon με νεες ψυκτρες (αντεξε λιγοτερο απο τις πρωτες) και μια jasper αντεξε καμια εβδομαδα. Ερε παιδια συγνωμη αλλα μετα απο ολα αυτα π@π@ρια καλυτερο ειναι το 360.Πηρα ενα ps3 και ειλικρινα τωρα καταλαβενω ποσο καλυτερο μηχανημα ειναι. Ps: Ξερω οτι θα διαφωνισουν πολλοι με το τελευτεο αλλα εγω που εχω δοκιμασει ΚΑΙ τα 2 χωρις κανενα κολλημα πραγματικα το ps3 ειναι καλυτερο
Socratis_g Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 kai ta Jasper χαλάνε??!!! OMG!!!!!!!!!!!! -----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 04 : 42 : 50----- σαν το κορακι ο socratis μπας και παρει κανενα δισκο κοψωχρονια!:lol: εννοείται. κρατάω και φτιάρι τη στιγμή που μιλάμε.
teofross Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 kai ta Jasper χαλάνε??!!! OMG!!!!!!!!!!!! Ρε συ φιλαρακι, οχι μονο χαλανε αλλα εμενα to jasper δεν κρατησε ουτε μια εβδομαδα.τα 2 πρωτα τα παλια αντεξαν απο 1 χρονο και το 3ο 6 μηνες.ΤΟ JASPER 6 ΜΕΡΕΣ!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ. πας να τους το σπασεις στο κεφαλι μετα ή οχι?
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Teofross Δεν μπορεί κάτι κάνεις λάθος και σου χαλάει η μια κονσόλα μετά την άλλη. Δεν μπορεί να είσαι τόσο γκαντέμης. Μήπως το έχεις σε μέρος που δεν παίρνει από πουθενά αέρα, μήπως το έχεις κάθετα με αποτέλεσμα να καλύπτεις το κάτω μέρος(Ή δεξιά αν το έχεις οριζόντια) του 360 που παίρνει το περισσότερο κρύο αέρα ώστε να τον εξάγει από πίσω, μήπως... Και στο λέω αυτό γιατί εγώ έχω ένα falcon xbox360 και το είχα ξεχάσει να δουλεύει κοντά στο 8ωρο με το prince of persia μέσα και δεν μου έπαθε απολύτως τίποτα. Όπως επίσης έχω και φίλους μου που παίζουν ολόκληρα 6ωρα και βάλε με το 360 τους και ούτε αυτοί είχανε κανένα πρόβλημα εδώ και κάνα 8μηνο που είχανε την falcon κονσόλα τους. Όσο αφορά τώρα τα νέα jasper 360 που πίστεψε με δουλεύουν πολύ καλύτερα απ' όλα καθότι: Η κάρτα γραφικών είναι πλέον στα 65nm με αποτέλεσμα να ζεσταίνετε πολύ λιγότερο καθότι καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια - ρεύμα από τις παλιότερες(Falcon και πριν) κάρτες γραφικών που ήτανε στα 95nm. Τα έχω τεστάρει εγώ ο ίδιος έχοντας ανοιχτό ένα 360 επί μια ολόκληρη μέρα ώστε να δω τι θερμοκρασία θα έχει η ψήκτρα της κάρτας γραφικών σε σχέση με ένα falcon και πίστεψε με ήτανε κατά πολύ μικρότερη η θερμοκρασία(O αέρας που έβγαινε από το πίσω μέρος ενός falcon 360 έφτασε μεχρι 80 βαθμούς Κελσίου και του jasper 360 έφτασε μεχρι 50 βαθμούς Κελσίου) πάντα σε κλειστά 360 και πάντα με το ίδιο παιχνίδι και ίδιες ώρες λειτουργίας στο ίδιο ακριβώς μέρος. Η θερμοκρασία μετρήθηκε με τον αέρα που βγαίνει από το πίσω μέρος του 360. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2009 από JUST-GAMER
teofross Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Teofross Δεν μπορεί κάτι κάνεις λάθος και σου χαλαει η μια κονσολα μετα την αλλη. Μήπως το έχεις σε μέρος που δεν παίρνει από πουθενά αέρα, μήπως το έχεις κάθετα με αποτέλεσμα να καλύπτεις το κάτω μέρος(Ή δεξιά αν το έχεις οριζόντια) του 360 που παίρνει το περισσότερο κρύο αέρα ώστε να τον εξάγει από πίσω, μήπως... Και στο λέω αυτό γιατί εγώ έχω ένα falcon xbox360 και το είχα ξεχάσει να δουλεύει κοντά στο 10ωρο με το prince of persia μέσα και δεν μου έπαθε απολύτως τίποτα. Όπως επίσης έχω και φίλους μου που παίζουν ολόκληρα 5ωρα και βάλε με το 360 τους και ούτε αυτοί είχανε κανένα πρόβλημα εδώ και κάνα 8μηνο που είχανε την falcon κονσόλα τους. Για να μην μιλήσω για τα νέα 360 που πίστεψε με δουλεύουν πολύ καλύτερα απ' όλα καθότι τα έχω τεστάρει εγώ ο ίδιος έχοντας ανοιχτό ένα 360 επί μια ολόκληρη μέρα ώστε να δω τι θερμοκρασία θα έχει η ψήκτρα της κάρτας γραφικών σε σχέση με ένα falcon και πίστεψε με ήτανε κατά πολύ μικρότερη η θερμοκρασία(Η ψήκτρα του falcon 360 έφτασε μεχρι 80 βαθμούς Κελσίου και του jasper 360 έφτασε μεχρι 50 βαθμούς Κελσίου) πάντα σε κλειστά 360 και πάντα με το ίδιο παιχνίδι και ίδιες ώρες λειτουργίας στο ίδιο ακριβώς μέρος. Η θερμοκρασία μετρήθηκε με τον αέρα που βγαίνει από το πίσω μέρος του 360. σε ενα γραφειο πανω με απλετο χωρο απο ολες τις παντες και τα 4 μηχανηματα.Ρε συ JUST-GAMER ας το τι να σου λεω τωρα? Το jasper ειδικα που κρατησε 6 μερες μεχρι το ROD απο την 1 μερα καινουργιο οπως ηταν εκανε freeze στα games μεσα στο μισαωρο.Οταν δε το εβαζα με hdmi 1080p εκανε freeze στο 5λεπτο. Ειλικρινα αν νομιζεις οτι φταιω εγω και οχι τα 360 τι να σου πω? Κανε μια απλη ερευνα στο google και θα δεις.Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Εγω πραγματικα το προσπαθησα τρομερα με την ms αλλα 4 χαλασμενες 360 κονσολες OYTE O ΙΔΙΟΣ Ο BILL GATES ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΕ 5η για τον γιο του Εδω με κοριδευανε οι φιλοι απο την 2η κιολας που πηγα και ξαναπηρα παλι 3η 360. Ειχα καταντησει να κανω τον σταυρο μου οταν επαιζα κανα nba2k9 να μην freezarei στο 4ο 8λεπτο που μου το εκανε στο season και ετρωγα την ξενερα...Να παιζω λιγο τον ελευθερο χρονο μου να ψυχαγωγουμαι θελω οχι να προσευχομαι να μην κολλησει ο τενεκες
MiltoZ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ηθικό δίδαγμα: Πουλήστε όλοι το 360 σας και πάρτε ps3 να σωθείτε!!!!1 Έχω ακούσει ότι μπορεί να πάρει και φωτιά και να σου κάψει το χαλί. Σοβαρά τώρα, οι falcon δεν χαλάνε καθόλου εύκολα. Κι εγώ έχω falcon εδώ και πάνω από έναν χρόνο και ξέρω και τόσο κόσμο που έχει και δεν ξέρω ούτε έναν να του έχει καεί. Zero. Για τα jasper δεν ξέρω γιατι βγήκαν τώρα. Αν μου καιγόντουσαν 4 κονσόλες πάντως μάλλον θα το είχα παρατήσει κι εγώ. @ mihranalthaqafi πούλα/αντάλλαξε και τίποτα... τι τα κρατάς αφού δεν σου δουλεύουν?
darklordvader77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ενα πιο σωστο ηθικό διδαγμα: Αν σας καουν τουλαχιστον 2 κονσόλες ίδιες, ειτε 360, ειτε ps3.. ε παρατηστε το!
Προτεινόμενες αναρτήσεις