Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελευταίο παιχνίδι που βγήκε για 360 (LOTR: Conquest) κοστίζει 40 λίρες στο play.com, 38 στο amazon.co.uk, 40 λίρες στο game.co.uk κι ούτω καθεξής. Ενδεικτικά το Πλαίσιο το έχει 54-59 ευρώ και είναι μάλλον φτηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα πρωτοεμφανιζόμενα παιχνίδια που φέρνει.

Το δε Fifa09/360, που πολύ πρόσφατα αγόρασα για φίλο μου, κόστισε 31 ευρώ στο amazon.co.uk (μαζί με τα μεταφορικά) όταν το Πλαίσιο το έχει ακόμα 70 ευρώ. Οπωσδήποτε αυτές οι διαφορές στην τιμή έχουν οξυνθεί λόγω της πτώσης της λίρας, αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί από μας που επί της παρούσης να κόπτονται για τη λίρα. Μακάρι να πέσει και κάτω απ' το ευρώ, ώστε να "σηκώσουμε" όλο το ebay!

Έχεις όμως ένα δίκιο, γιατί αν κοιτάξουμε πχ. στο amazon.de, όλα αυτά τα έχουν 70 ευρώ (και δεν ξέρω αν συνυπολογίζουν και τα μεταφορικά). Το ότι οι Γερμανοί παίρνουν υπερδιπλάσια λεφτά από μας βέβαια, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Επεξ/σία από nzeppos
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
θελει η πουτ@ν@ να κρυφτει, κ η χαρα δεν την αφηνει..

Λεγεται αυτογνωσια.. :mrgreen:

Πως τα πιανεις! Πουλια στον αερα!

24164714ef5.jpg

Στην φωτο βεβαια εισαι οριακα, το πιανεις δεν το πιaνεις....λιγο προσπαθεια απο sony και θα τα καταφερεις, αν και δυο χρονων συνηθεια δεν σε εμαθε ερχεται ομως η τριτη που οπως παντα λενε θα ειναι και η ΚΑΛΗ! :-):-)

επισης εχω να πω οτι εχεις παθει τρελό σκαλωμα με την παρτη μου, να σε ενημερωσω οτι δεν εχω τα δικα σου περιεργα γουστα για αυτο και το πουλησα! :-):-)

Απο αυτα που ειχε ανακοινωσει o kojima πια εκανε πραξη, για πες μας psboy! Να δω δηλαδη που εχω αδικο! Μετα δεν βγηκε και ζηταγε και συγνωμη γιατι το μηχανημα τελικα δεν τραβαγε το κουπι! περιμενω την για γελια απαντηση σου...

Ουτε την παλετα χρωματων δεν μπορεσε να βαλει απο τα cgi βιντεο που μας πλασαρε ολα αυτο το διαστημα, μου εκαναν κινηματογραφικοτητα τα 5 χρωματα και ξασπρισμενα, γιατι δεν το εκαναν και ασπρομαυρο θα ηταν πιο κινηματογραφικο στο τελος, ισως και ο cell θα τα εβγαζε περα και θα μας εβαζε και την δυναμικη εξελιξη των χαρτων, 1080p και 60 fps και αλλα τετοια που μας ειχε ταξει! λεω εγω τωρα! Μιπως και αυτος επεσε θυμα του hype της sony? Για ελα να απαντησεις, την τροφη σου στην εδωσα.....

Επεξ/σία από DarkHero
Δημοσ.
http://xboxevolved.e-mpire.com/article/No_Title/5202.html

Ο Θεος να μας λυπηθει

this man speaks the truth

το κουλο ειναι οτι κανενα fanboy δεν λεει οτι κατασκευαστικα απαραδεκτο το 360

και οταν καποιος ρωταει στο φορουμ τι κονσολα να παρει ολοι του λενε 360 χωρις να του πουνε οτι εχει ενα τρελο rrod rate ...

Δημοσ.

και οταν καποιος ρωταει στο φορουμ τι κονσολα να παρει ολοι του λενε 360 χωρις να του πουνε οτι εχει ενα τρελο rrod rate ...

Το έχουμε πεί 300 φορές για το RROD.Για κοίταξε λίγο και θα το δείς.Εσάς για το PS3 σας είπε η Sony για το λέιζερ πόσο κάνει για να το αντικαταστήσεις;Για το αν σου αλλάξουν την κονσόλα όταν είσαι εντός εγγύησης σου είπε η Sony οτι δεν σου δίνει καινούρια;Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει.Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν...Με δικά του λεφτά θα το πάρει άλλωστε.

Δημοσ.

Καλα απο που ηρθες αγορινα μου....πλακα μας κανεις μαλλον!!!!! Ποιος δεν παραδεχεται οτι μεχρι και πριν λιγο καιρο το χβοχ κατασκευαστικα ειναι σαπιοκασελα! τωρα δεν ειναι, αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει γιατι η microsoft σε εχει αρχοντα στο θεmα service! Μπορεις αυτο να το καταλαβεις! Για εμενα πιο σημαντικο ειναι το μετα απο την αγορα του προιοντος και τh service υπηρεσιες θα μου παρεχει και αλλο το χαρατσι 300 απο την sony, και μονη λυση ειναι ο μπαρμπαμιτσος απο τα τρικαλα να μου το φτιαξει για πιο οικονομικα...

Επισης προτειμω να πω φιλαρακο παρε χβοχ γιατι στο gaming τομεα ειναι απλα αντε γεια, και αμα δεν εχεις και φραγκα περνεις απο θειο και τελος αλλα μπορει να χασεις το live! Παρα να του πω παρε ps3 και τρια πακετα swiffer!:lol:

Vipper κοιμαμαι ησυχος τα βραδια με το χβοχ , εσυ ομως δεν το νομιζω οτι θα κανεις το ιδιο μετα την ληξη τοu free service!

Δημοσ.

Κυριοι

Παρεθεσα αυτο το αρθρο που γραφτηκε χτες απο site αποκλειστικο για X-box γιατι ο αρθρογραφος αναφερει οτι παρ ὀλο που εχει μειωθει το Rrod εχει πεσει στην αντιληψη του οτι ολο και περισσοτερα μηχανηματα τελευταια παρουσιαζουν το E-74.

Δημοσ.
Καλα απο που ηρθες αγορινα μου....πλακα μας κανεις μαλλον!!!!! Ποιος δεν παραδεχεται οτι μεχρι και πριν λιγο καιρο το χβοχ κατασκευαστικα ειναι σαπιοκασελα! τωρα δεν ειναι, αλλα προσωπικα δεν με ενδιαφερει γιατι η microsoft σε εχει αρχοντα στο θεmα service! Μπορεις αυτο να το καταλαβεις! Για εμενα πιο σημαντικο ειναι το μετα απο την αγορα του προιοντος και τh service υπηρεσιες θα μου παρεχει και αλλο το χαρατσι 300 απο την sony, και μονη λυση ειναι ο μπαρμπαμιτσος απο τα τρικαλα να μου το φτιαξει για πιο οικονομικα...

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει για ποιό λόγο η MS μας έχει "άρχοντες"...

Γιατί αν δεν έκανε όλες τις επισκευές όπως όφειλε, τότε θα αντιμετώπιζε μαζική μύνηση από ΟΛΟΥΣ όσους είχαν πάθει failure στην κονσόλα. Αν μπορούσαν, να είσαι σίγουρος πως θα μας είχαν γραμμένους στα @@ τους.

Για την Sony, τα ίδια σκ@τ@ είναι και αυτή αφού βαζίζεται στο ότι πολλοί δε γνωρίζουν την κοινοτική οδηγία που αναφέρει πως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι υποχρεωτικό να έχουν minimum 2 χρόνια εγγύηση. Το "χαράτσι" που λές, είναι pure bullshit. Αν μπορούσε και η MS θα το έκανε και αυτή.

Σε αυτή τη γενιά,

- η MS είναι ΓΤΠ επειδή απέδειξε πως έχει άχρηστους σχεδιαστές που το 2008 είναι ανίκανοι να κατασκευάσουν μία ανθεκτική κονσόλα,

- η Sony είναι ΓΤΠ βάζοντας τα install δίνοντας έτσι άτυπα το "ok" στους developers για να βγάζουν ακόμη πιο κουτσουρεμένα παιχνίδια πνίγοντάς τα στα patch,

- η Nintendo είναι ΓΤΠ που δε βάζει ένα κωλόχερο στους developers ώστε να βγάλουν κανένα παιχνίδι της προκοπής.

Προσωπικά μιλώντας, η κατάσταση γίνεται λιγότερο ΓΤΠ, αν κάποιος έχει 2 κονσόλες από τις 3 και χαίρεται να παίζει τίτλους. Εσύ κάτσε αντί να παίζεις, να βρίσκεις διαφορές τύπου "στο GRiD, οι λαστιχιές είναι σε HD στο 360 ενώ στο ps3 έχουν pixels".

Δημοσ.

Στην φωτο βεβαια εισαι οριακα, το πιανεις δεν το πιaνεις....λιγο προσπαθεια απο sony και θα τα καταφερεις, αν και δυο χρονων συνηθεια δεν σε εμαθε ερχεται ομως η τριτη που οπως παντα λενε θα ειναι και η ΚΑΛΗ! :-):-)

Το χεις σκεφτει ποτε να γινεις μεντιουμ? Αν εισαι τοσο διορατικος κ.. πειστικος (:lol:) θα οικονομησεις τρελα φραγκα.. σκεψου το..

επισης εχω να πω οτι εχεις παθει τρελό σκαλωμα με την παρτη μου, να σε ενημερωσω οτι δεν εχω τα δικα σου περιεργα γουστα για αυτο και το πουλησα! :-):-)

1)ξερω πολυ καλα τον λογο που το πουλησες (99999999 φορες τον εχω διαβασει, ε δεν θα το ξερα?):P

2)Χωρις παρεξηγηση, δεν εχω φαει κολλημα με την παρτη σου, μην εχεις και τοσο μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου. ;) Επισης αν ειδες, εχω απαντησει κ σε αλλους με τους οποιους καναμε ανταλλαγη γνωμης.. με σενα νιωθω λες κ μιλαω με bot! εχεις παντα την ιδια απαντηση κ τα ιδια παραπονα.. after all he's nothing more, than a program! It goes the same pattern over and over! (mgs4 spoiler! but in a strange way reference to----> yes, apokleiros, YOU!) B)

3)Aμα εχει κανεις "περιεργο γουστο" (υποκειμενικο παντα δηλ.) να τον συγχωρεσεις που ειναι ανθρωπινο ον κ οχι Troll.. just simply as that..

Απο αυτα που ειχε ανακοινωσει o kojima πια εκανε πραξη, για πες μας psboy! Να δω δηλαδη που εχω αδικο! Μετα δεν βγηκε και ζηταγε και συγνωμη γιατι το μηχανημα τελικα δεν τραβαγε το κουπι! περιμενω την για γελια απαντηση σου...

Μαλλον απο λαθος sites διαβαζεις! O Kojima βιαζοταν να βγαλει το 3 στο ps3, αλλα επειδη αργησε.. εβγαλε οτι καλυτερο μπορουσε στο 2.

Επειτα, απο τελειομανη ανθρωπο, περιμενεις να μεινει ευχαριστημενος με το hardware του 3? (διαβασε που αμφιβαλλω αν εχεις διαβασει την πληρη συνεντευξη) το λεει ξεκαθαρα: μην με παρεξηγειτε! το ps3 ειναι πολυ καλο μηχανημα κ αξιοποιησαμε το περισσότερο που μπορουσαμε, ομως για να πραγματοποιηθει το οραμα μου πρεπει να περασουν τουλαχιστον 2-3 γενιες κονσολων ακομη (κ νομιζεις να εννοουσε το 360?)

παντως μου αρεσει που δεν εχεις ασχοληθει/σου αρεσει τα παιχνιδια mgs, ομως εχεις πληρη αποψη περι παλλετας, δημιουργου, τι ειναι σωστο για το παιχνιδι κ τι οχι.. simply pathetic! κ μετα να θεωρεισαι κ αξιοπιστη γνωμη.. εεε με τπτ!

εν το μεταξυ οι πιο πολλες κονσολες που εχω ειναι της Nintendo, κ με λες psboy?? Κοιτα ποιος μιλαει τωρα.. You're sure kidding me..

Ααα εε παρακαλω! Θα σε μαλωσω! Για γελια ειναι οι ουτοπικου περιεχομενου προχωρημενες κ επαναστατικες μη-απαντησεις σου!

Ουτε την παλετα χρωματων δεν μπορεσε να βαλει απο τα cgi βιντεο που μας πλασαρε ολα αυτο το διαστημα, μου εκαναν κινηματογραφικοτητα τα 5 χρωματα και ξασπρισμενα, γιατι δεν το εκαναν και ασπρομαυρο θα ηταν πιο κινηματογραφικο στο τελος, ισως και ο cell θα τα εβγαζε περα και θα μας εβαζε και την δυναμικη εξελιξη των χαρτων, 1080p και 60 fps και αλλα τετοια που μας ειχε ταξει! λεω εγω τωρα! Μιπως και αυτος επεσε θυμα του hype της sony? Για ελα να απαντησεις, την τροφη σου στην εδωσα.....

Θυμασαι ποτέ τα mgs με χρωματα, γιατι εγω καθολου.. σκοτεινο-σκοτεινη ατμοσφαιρα το 1, πιο φωτεινο αλλα με απαλα χρωματα το 2, το 3 μες τη ζουγκλα, πρασιναδα, εεε συγνωμη το 4 μηπως θα θελες να ναι Unreal tournament 2004?? μες τα εντονα κοκκινα -μπλε κ πορτοκαλι? :lol: Οχι γιατι αν ηταν ετσι, δεν ενημερωσαμε τον kojima να αλλαξει ολη τη σειρα για να μη σου χαλαει το ευαισθητο σου ματακι:devil:

Σου χω πει πως καλο θα ταν με τετοιο ματι που χεις να το δωρισεις στην επιστημη?

60fps βγαζει το κουτι σου εσενα κ δεν το ξερω? τι του χεις βαλει κ υδροψηξη για να μη καει η gpu?? μονο ετσι μπορει να γινει..

καταλαβε το, ειναι το ιδιο! Οι τιτλοι αλλαζουν..

Την τροφη (για σχολια παλι τα ιδια λεει..) παντα τη δινεις, απαντησεις ουσιαστικες μεχρι σημερα σε αυτα που σου γραψα ΔΕΝ μου χεις δωσει.. μονο τα ιδια fanboystικες καραμελες.. αλλα μην νομιζεις πως περιμενω κατι τετοιο να ρθει.. αυτη η μερα πολυ θα αργησει!

EDIT:

Vipper κοιμαμαι ησυχος τα βραδια με το χβοχ , εσυ ομως δεν το νομιζω οτι θα κανεις το ιδιο μετα την ληξη τοu free service!

Τωρα που ειναι Χειμωνας, συμφωνω, κοιμασαι. Το καλοκαιρακι το περσυνο θυμασαι τι εκανες?? κ αυτο που ρχεται τι θα κανεις???? :P:p:p

Δημοσ.
Το τελευταίο παιχνίδι που βγήκε για 360 (LOTR: Conquest) κοστίζει 40 λίρες στο play.com, 38 στο amazon.co.uk, 40 λίρες στο game.co.uk κι ούτω καθεξής. Ενδεικτικά το Πλαίσιο το έχει 54-59 ευρώ και είναι μάλλον φτηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα πρωτοεμφανιζόμενα παιχνίδια που φέρνει.

Το δε Fifa09/360, που πολύ πρόσφατα αγόρασα για φίλο μου, κόστισε 31 ευρώ στο amazon.co.uk (μαζί με τα μεταφορικά) όταν το Πλαίσιο το έχει ακόμα 70 ευρώ. Οπωσδήποτε αυτές οι διαφορές στην τιμή έχουν οξυνθεί λόγω της πτώσης της λίρας, αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί από μας που επί της παρούσης να κόπτονται για τη λίρα. Μακάρι να πέσει και κάτω απ' το ευρώ, ώστε να "σηκώσουμε" όλο το ebay!

Έχεις όμως ένα δίκιο, γιατί αν κοιτάξουμε πχ. στο amazon.de, όλα αυτά τα έχουν 70 ευρώ (και δεν ξέρω αν συνυπολογίζουν και τα μεταφορικά). Το ότι οι Γερμανοί παίρνουν υπερδιπλάσια λεφτά από μας βέβαια, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

εγώ μιλάω για τα απλά καταστήματα.όχι online based καταστήματα τα οποια χρησιμοποιούν διαφορα κολπάκια και καταφέρνουν να έχουν τόσο χαμηλές τιμές πχ το play έχει έδρα τα νησιά channel τα οποια είναι ανεξάρτητο κρατίδιο και δεν υπάγονται σε φπα.οι τιμές στην ελλάδα είναι ακριβώς ίδιες με την ευρώπη.

πάρε και ένα παράδειγμα από την γαλλία

http://jeux-video.fnac.com/a2531772/Le-Seigneur-des-Anneaux-L-Age-des-Conquetes-Jeu-Xbox-360?PID=69033

http://jeux-video.fnac.com/a2013257/Grand-Theft-Auto-4-Jeu-Xbox-360?PID=69027

Δημοσ.

παιδιά εγώ που πήρα το 360 από πλαίσιο λέει 1 χρόνο εγγύηση...τι γίνετε?

επίσης κάπου είχα διάβαση ότι και εκτος εγγύησης να είναι αν πάθη rrod δεν σε χρεώνει η ms.ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.
παιδιά εγώ που πήρα το 360 από πλαίσιο λέει 1 χρόνο εγγύηση...τι γίνετε?

Μήπως λέει 1 χρόνο εγγύηση από το ίδιο το πλαίσιο και ο 2ος χρόνος από την Microsoft;

Η εγγύηση είναι 2 χρόνια για οποιοδήποτε πρόβλημα και 3 για hardware failure της GPU αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.
Μήπως λέει 1 χρόνο εγγύηση από το ίδιο το πλαίσιο και ο 2ος χρόνος από την Microsoft;

Η εγγύηση είναι 2 χρόνια για οποιοδήποτε πρόβλημα και 3 για hardware failure της GPU αν δεν κάνω λάθος...

μπα όχι 1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας λέει.

πάντως αν ισχύ αυτό για τα 3 χρονια σε failure της GPU είναι καλά.

Δημοσ.
Το έχουμε πεί 300 φορές για το RROD.Για κοίταξε λίγο και θα το δείς.Εσάς για το PS3 σας είπε η Sony για το λέιζερ πόσο κάνει για να το αντικαταστήσεις;Για το αν σου αλλάξουν την κονσόλα όταν είσαι εντός εγγύησης σου είπε η Sony οτι δεν σου δίνει καινούρια;Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει.Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν...Με δικά του λεφτά θα το πάρει άλλωστε.

Επισης προτειμω να πω φιλαρακο παρε χβοχ γιατι στο gaming τομεα ειναι απλα αντε γεια, και αμα δεν εχεις και φραγκα περνεις απο θειο και τελος αλλα μπορει να χασεις το live! Παρα να του πω παρε ps3 και τρια πακετα swiffer!:lol:

μιλησε κανεις για ps3 η το αφησε να αιωρητε στον αερα...

για να καταλαβεται ποσο βαμενοι εισαστε...

Δημοσ.
μιλησε κανεις για ps3 η το αφησε να αιωρητε στον αερα...

για να καταλαβεται ποσο βαμενοι εισαστε...

Όταν το θέμα είναι PS3 vs. Xbox360 στο Wii αναφερόσουν εσύ ή στο PSP;Θα μας τρελάνεις;Πίστεψε με μόνο βαμμένοι δεν είναι οι περισσότεροι εδω μέσα.Κι εγώ PS1 και PS2 είχα πρίν πάρω Xbox360 οπότε είναι η πρώτη μου επαφή με αυτήν την εταιρία όπως και πολλά παιδιά.

Tip:Αν προσπαθείς να "προφυλάξεις" τους πιθανούς αγοραστές παιχνιδομηχανής να φροντίζεις να λες τα καλά και τα κακά και των 2 κονσολών.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...