DarkHero Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Intel dual core 2.66/Sapphire 4870X2 SVGA (PCI- Express, DDR5, 2GB) Μια χαρα εισαι
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Resident evil 4 (PC 7.8 Gamecube 9.6).Δεδομενου οτι το PC εχει καλυτερα γραφικα και πιο δυνατο επεξεργαστη μηπως ξερει κανεις τι παιζεται? Για Το RE4 οφειλεται η χαμηλοτερη βαθμολογια λογω του οτι ειναι port (μεταφορα απο αλλη κονσολα) κ εχει πραγματικα αθλια textures, μηδενικό AA κ ο χειρισμος του δεν ειναι κ ο ευκολοτερος.. GC εκδοση απο μενα! PS: Το Replayability value είναι εντελώς υποκοιμενικό θέμα. Εγώ ακόμα παίζω GRAW2 Online πχ (και υπάρχουν αρκετά άτομα για Online μάχες). Για μενά κοινώς το "RV" του GRAW2 βρίσκεται στα ύψη, κάτι με το οποίο δεν θα συμφωνήσουν άλλα άτομα Μα εγω για αυτο τονισα το replayability value σε Single Player.. για να ειναι πιο αξιοκρατικο! με multiplayer επεικτεινεται αρκετα, αλλα εκει ειναι αλλο θεμα (servers/game styles/servers) Γιατι στα pc δεν σου πουλανε φουμαρα αλλοι σου πουλανε υπερεπεξεργαστες και αλλες τετοιες παπατζες (βλεπε sony) Ναι ρε συ δεν σου πουλανε φουμαρα, πχ η nVidia 5600XT κ 5900 πχ ηταν όντως υπερκάρτες οταν πρωτοβγηκαν..δεν βγηκαν πατατες, μα οχι, μη το λες.. διδαχες αγιου apokleirou: Μετανοείτε gamers, η sony σας πουλαει φούμαρα, όλοι οι υπόλοιποι στον τομεα τους, οχι! :lol: Το crysis ξενερωσε τον κοσμο επειδη ειναι βαρυ, μαλλον βγηκε πριν την ωρα του.... Ναι, αυτο ειναι! το βρηκες! τα physics, τα γραφικα το διαδραστικο gameplay δειχνουν το μελλον και το πως θα πρεπει να χτΙζεται ενα παιχνιδι. Eισαι μεσα στην ζουgκλα και ερχονται 10 delta εκει φαινεται ο μαγκας πως θα τους φας, πως θα χαθεις μεσα στο περιβαλλον, πως θα χρησιμοποιησεις την στολη σου. Διαδραστικο gameplay εχουμε εδω κ χρονια.. κ παλι παραμενει γραμμικο.. στο mgs4 που αναφερεις ΑΝ θες βαζεις το βαρελι! ΑΝ θες επισης βγαζεις το Μ4 για να οργωσεις, κ αντιμετωπιζεις τις συνεπειες, ΑΝ θες κανεις equip μονο το μαχαιρι κ το παιζεις rambο AN... AN.. that's the difference... Πρεπει να αναπτυξης στρατιγικη για να παρεις μια βαση..δεν θα κρυφτεις μεσα σε ενα ΒΑΡΕΛΙ και τελος σαν το MGS 4! Αρε kojima τοσα χρονια τα ιδια ( http://www.youtube.com/watch?v=4o5CKb26wfo ) Aυτo ειναι special military barel! :lol::lol::lol: Σαν κλασικο fanboy pc πλεον που εισαι, κανεις την δουλεια σου οπως θα πρεπε! παραθετεις βιντεακια, γελας μονος σου,κτλ κτλ.. Δεν ξερω αν το καταλαβες, δεν θελω να την πεις στο MGS4 σε μενα θελω να το κανεις αλλα απ οτι φαινεται δε ξερεις τι να απαντησεις μεχρι στιγμης.. Λες φιλαρακο κομπλεξικο εμενα και εσυ δεν εισαι που κοιτας μεχρι το οριο της μυτης σου....θα το ξαναπω Ε ρε haze που σας χρειαζεται σε μερικους! Σου εχω αποδειξει ποσο ανοιχτομυαλος ειμαι κ ποσο ανοιχτος σε οτι μου προσφερει διασκεδαση.. Αντιθετως εσενα η περιπτωση σου χειροτερευει μερα με τη μερα. Ειχες PS3, το κρατησες 1 μηνα, μετα πηρες Xbox360 ξεκινησες να λες οτι ειναι η απολυτη κονσολα χωρις προβληματα, να λες οτι να ναι για τις αλλες αλλα κ κυριως για τη sony, κ τωρα το xbox360 το χεις "για μερικα αποκλειστικα παιχνιδια" κ εχεις στραφει στο απολυτο- το pc gaming- κοινως το Crysis.. Κ μετα την λιστα με τα 25 παιχνιδια μου λες οτι μπορεις-το εχεις στα games, αλλα τερματισες με δυσκολια το mgs1 κ καθολου το 2 κ 3..??? bro seriously θα μας πνιξεις! and more seriously get a life! there's life beyond technology and companies.. and fanboyism! ΥΓ απαντα αν μπορεις μετα τις 12 που θα χω επιστρεψει απ τη δουλεια κ θα θελα να μου φτιαξει η διαθεση. Ευχαριστω!
pavlos77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω τι λετε παντως εγω που εχω δοκιμασει να παιξω με πληκτρολογιο και ποντικι στο PS3 δεν τα καταφερα.Στο μενου λειτουργουσαν αλλα στο παιχνιδι τιποτα...
DarkHero Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Για Το RE4 οφειλεται η χαμηλοτερη βαθμολογια λογω του οτι ειναι port (μεταφορα απο αλλη κονσολα) κ εχει πραγματικα αθλια textures, μηδενικό AA κ ο χειρισμος του δεν ειναι κ ο ευκολοτερος.. GC εκδοση απο μενα! Μα εγω για αυτο τονισα το replayability value σε Single Player.. για να ειναι πιο αξιοκρατικο! με multiplayer επεικτεινεται αρκετα, αλλα εκει ειναι αλλο θεμα (servers/game styles/servers) Ναι ρε συ δεν σου πουλανε φουμαρα, πχ η nVidia 5600XT κ 5900 πχ ηταν όντως υπερκάρτες οταν πρωτοβγηκαν..δεν βγηκαν πατατες, μα οχι, μη το λες.. διδαχες αγιου apokleirou: Μετανοείτε gamers, η sony σας πουλαει φούμαρα, όλοι οι υπόλοιποι στον τομεα τους, οχι! :lol: Ναι, αυτο ειναι! το βρηκες! Διαδραστικο gameplay εχουμε εδω κ χρονια.. κ παλι παραμενει γραμμικο.. στο mgs4 που αναφερεις ΑΝ θες βαζεις το βαρελι! ΑΝ θες επισης βγαζεις το Μ4 για να οργωσεις, κ αντιμετωπιζεις τις συνεπειες, ΑΝ θες κανεις equip μονο το μαχαιρι κ το παιζεις rambο AN... AN.. that's the difference... Σαν κλασικο fanboy pc πλεον που εισαι, κανεις την δουλεια σου οπως θα πρεπε! παραθετεις βιντεακια, γελας μονος σου,κτλ κτλ.. Δεν ξερω αν το καταλαβες, δεν θελω να την πεις στο MGS4 σε μενα θελω να το κανεις αλλα απ οτι φαινεται δε ξερεις τι να απαντησεις μεχρι στιγμης.. Σου εχω αποδειξει ποσο ανοιχτομυαλος ειμαι κ ποσο ανοιχτος σε οτι μου προσφερει διασκεδαση.. Αντιθετως εσενα η περιπτωση σου χειροτερευει μερα με τη μερα. Ειχες PS3, το κρατησες 1 μηνα, μετα πηρες Xbox360 ξεκινησες να λες οτι ειναι η απολυτη κονσολα χωρις προβληματα, να λες οτι να ναι για τις αλλες αλλα κ κυριως για τη sony, κ τωρα το xbox360 το χεις "για μερικα αποκλειστικα παιχνιδια" κ εχεις στραφει στο απολυτο- το pc gaming- κοινως το Crysis.. Κ μετα την λιστα με τα 25 παιχνιδια μου λες οτι μπορεις-το εχεις στα games, αλλα τερματισες με δυσκολια το mgs1 κ καθολου το 2 κ 3..??? bro seriously θα μας πνιξεις! and more seriously get a life! there's life beyond technology and companies.. and fanboyism! ΥΓ απαντα αν μπορεις μετα τις 12 που θα χω επιστρεψει απ τη δουλεια κ θα θελα να μου φτιαξει η διαθεση. Ευχαριστω! Τι λες! Αυτα που λες εγω τα εχω γραψει ή καποιος αλλος? θα σου απαντησω για την καρτα...φυσικα εχουν βγει και αποτυχημενα μοντελα και απο τις δυο εταιριες ΑΤΙ και NVIDIA. Επειδη απο PC HARDWARE ξερω τα παντα θα σου πω το εξης το μοντελο 5900 της NVIDIA ειχε σοβαρο προβλημα με τους shaders 2.0 αν και υποστιριζε επισημα directx 9.0 ηταν πολυ αργο στην υλοποιηση τους, εκεινη την εποχη ομως ειχε το αντιπαλο δεος το 9800 pro της ΑΤΙ το οποιο σαρωνε στο περασμα του οπου και αυτο ειχα αγορασει και ημουν απολυτα ευχαριστημενος! Οταν εγω επαιζα far cry 1600x1200 εσυ επαιζες mgs2 κοιτωντας το τριτο pixel αριστερα! Oσο για το 5900 εαν δεν ενεργοποιουσες το shader2.0 μια χαρα επαιζε....αυτο για τις κονσολες ηταν ονειρο τρελο! Οταν βγαινουν τα review (και οχι απο πληρωμενα περιοδικα και sites) βλεπεις πoια καρτα ειναι καλυτερη και περνεις αναλογα, οσοι εχουν το κολλιμα με μια εταιρια κατα καιρους θα την πατανε, για αυτο εγω παω με τον καλυτερο, μα αμα πηγαινα με τον χειροτερο θα ημουν fanboy....οπως τωρα οι playstationakides που εχουν κανει καθημερινη συνηθεια το ξεσκονισμα! Οσο για το mgs 4 δεν ειπα οτι ειναι δυσκολο!!!!!!! Απλα ειπα οτι το βαρεθηκα και οτι το mgs 1 εχω τερματησει τα αλλα τα παρατησα....οπως και το spliter cell δεν μου αρεσει σαν παιχνιδι! Ναι θεωρω την microsoft πιο τιμια στην αντιμετωπιση τους προς τους gamers, τους εδωσε μια κονσολα στην μιση τιμη που ακομη και τωρα το ps3 αγκομαχαει να το φτασει, τους εδωσε απο την πρωτη στιγμη ενα online super, τους εδωσε απο την πρωτη στιγμη κορυφαιο dashboard, τους εδωσε απο την πρωτη στιγμη super υποστιριξη σε παιχνιδια, το μονο κακο προβληματα στην κονσολα αλλα και αυτο το ελυσε δινοντας super service! ....αντιθετα η sony με την τακτικη που εχει παντα των χιλιαδων cgi βιντεο πηγε να παρει τις εντυπωσεις και απο το το killzone 2005 βλεπουμε το τωρα και λεμε και ευχαριστω , το ιδιο και με το Motostorm, getaway και αλλα, επισης να μην πω για τα 1080π 120 fps! για τα 4d graphics και αλλα! Καλα μην θυμηθουμε τα videakia που ειχε δειξει για το playstation 2 ακομη τα βλεπω και γελαω! Η Sony εχει μαθει να προσφερει καλα το κουτοχορτο...οπως και με αλλες συσκευες της που την εχει πατησει τοσος κοσμος! Οσο για την ποιοτητα του ps3 εχω να πω το εξης στο ps3 forums απο τα 210 ατομα που εχουν ps3 οι 165 δεν εχουν κανενα προβλημα αλλα υπαρχουν και 45 με προβλημα αρα 20% ποσοστο και με ενα χρονο free service να εχει τελειωσει εχουν ιδρωσει ολοι τους! http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?p=151731#post151731 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2009 από DarkHero
modecris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ψηλε απο ps3 το "γυρισες" σε xbox360 και τωρα κανεις την ανατροπη και το γυρνας σε pc?[...] Αυτό ακριβώς είχα και εγώ στο μυαλό μου. `07 η χρονιά του ps3 `08 η χρονιά του 360 `09 η χρονιά του pc Το `10,αν βγει νεα κονσόλα θα πάει με αυτήν.Αλλιώς wii.Την κάνει που την κάνει την παλινδρομική κίνηση,ας κρατάει τουλάχιστον και ένα wiimote για να μαζεύει πόντους. Οσο για την ποιοτητα του ps3 εχω να πω το εξης στο ps3 forums απο τα 210 ατομα που εχουν ps3 οι 165 .... Όχι "που έχουν ps3" αλλά "που ψήφισαν" είναι το σωστό. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2009 από modecris
KleKoR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το `10,αν βγει νεα κονσόλα θα πάει με αυτήν.Αλλιώς wii.Την κάνει που την κάνει την παλινδρομική κίνηση,ας κρατάει τουλάχιστον και ένα wiimote για να μαζεύει πόντους.: Respect
Fronimitis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δεν το τελιώνουμε καλύτερα το "consoles vs. Pc" ;;;Δεν συγκρίνονται ρε παίδες όπως και να το κάνουμε.Το PC δεν είναι παιχνιδομηχανή.Και στο κάτω κάτω αν θέλετε να το συγκρίνετε βάλτε ένα Pc αντιμέτωπο με τις κονσόλες αλλά στην τιμή των κονσολών δηλαδή απο 160 μέχρι 400 ευρώ.Το να συγκρίνετε το xbox360 που κάνει απο 160 μέχρι 300 ευρώ το πολύ με ένα Pc που κάνει από 1000 ευρώ και πάνω είναι τουλάχιστον χαζό.Στα λεφτά μιας παιχνιδομηχανής δεν υπάρχει Pc που να μπορεί να σταθεί αντάξιο.Οπότε τελιώστε το αυτό με το PC κι ας ξαναγυρίσουμε στο πολύ καλό "PS3 vs XBOX 360".
G_Zisis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Οσο για την ποιοτητα του ps3 εχω να πω το εξης στο ps3 forums απο τα 210 ατομα που εχουν ps3 οι 165 δεν εχουν κανενα προβλημα αλλα υπαρχουν και 45 με προβλημα αρα 20% ποσοστο και με ενα χρονο free service να εχει τελειωσει εχουν ιδρωσει ολοι τους! http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?p=151731#post151731 Καλά ρε,πας να υπολογίσεις το failure rate μιας κονσόλας από ένα poll ενός forum;;; Τι να πει κανείς...
butcher13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 απο ποτε συγκρινετε τις κονσολες με τα pc; Τα pc μεσα στα τοσα που κανουν παιζουν και παιχνιδια. Οι κονσολες εχουν φτιαχτει κυριως για να παιζουν παιχνιδια αρα δεν υπαρχει συγκριση.
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει (και με μεγάλη ανταπόκριση) pc vs console gaming thread. Απλά έχει χαθεί κάπου στις (πολύ) πίσω σελίδες.. Αναζητήστε το...
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Που διάολο έχω βάλει το ακονιστήρι για τα μαχαίρια μου... ;;;
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καλά τα λες... εδώ είναι κάτι παλαβοί που σφάζονται στο mac vs pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις