Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
για να βγει ενα παιχνιδι χειροτερο sto pc θα πρεπει να θελει να το βγαλει ο κατασκευαστης ...πχ fifa και ΕΑ που αλλο studio βγαζει της κονσολας και αλλο του pc! Aσε που στα review στις κονσολες κανουν σε πολλα τα στραβα ματια!

Να εισαι σιγουρος η καλυτερη εκδοση σε ενα multiplatform τιτλο , η εκδοση του pc ειναι ανωτερη σε textures, αναλυση, και πολλα αλλα! Απλα δεν εχει την ιδια αξια το ιδιο GAME στο pc και στην κονσολα!

Εγω παντως με το pcακι μυ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, παιζω ολα τα multiplatform εκει σαφως ανωτερα με βαση τα γουστα μου 1920χ1200+ΑΑ+ΑΦ με 60 fps, και οχι με το ζορι 30 fps και αμφιβολου ποιοτητας γραφικα σε 720p....

Και οι κονσολες και το PC ειναι συνδεδεμενα σε FullHD τηλεοραση 46¨και παιζουν σε 1920Χ1080.Kαι τα τρια μηχανηματα εχουν ασυρματα Gamepad.

Με αυτα τα δεδομενα σε ποιο μηχανημα ειναι καλυτερες οι εκδοσεις multiplatform?

Δημοσ.

Προς darkhero:

Ψηλε απο ps3 το "γυρισες" σε xbox360 και τωρα κανεις την ανατροπη και το γυρνας σε pc?

Οτι και να λενε οι αλλοι εγω δε θα σε βαρεθω ποτε.Τι ps3 xbox360 και wii μου λετε ρε?Ενα netbook των 250 ευρω με feed οποτε ποσταρει το παλικαρι και τιποτα αλλο στον κοσμο...

Δημοσ.
για να βγει ενα παιχνιδι χειροτερο sto pc θα πρεπει να θελει να το βγαλει ο κατασκευαστης ...πχ fifa και ΕΑ που αλλο studio βγαζει της κονσολας και αλλο του pc! Aσε που στα review στις κονσολες κανουν σε πολλα τα στραβα ματια!

Να εισαι σιγουρος η καλυτερη εκδοση σε ενα multiplatform τιτλο ' date=' η εκδοση του pc ειναι ανωτερη σε textures, αναλυση, και πολλα αλλα! Απλα δεν εχει την ιδια αξια το ιδιο GAME στο pc και στην κονσολα!

Εγω παντως με το pcακι μυ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, παιζω ολα τα multiplatform εκει σαφως ανωτερα με βαση τα γουστα μου 1920χ1200+ΑΑ+ΑΦ με 60 fps, και οχι με το ζορι 30 fps και αμφιβολου ποιοτητας γραφικα σε 720p....

Και οι κονσολες και το PC ειναι συνδεδεμενα σε FullHD τηλεοραση 46¨και παιζουν σε 1920Χ1080.Kαι τα τρια μηχανηματα εχουν ασυρματα Gamepad.

Με αυτα τα δεδομενα σε ποιο μηχανημα ειναι καλυτερες οι εκδοσεις multiplatform?[/quote']

what!!!!!!!!!!!! Πλακα κανεις, τι παιζουν οι κονσολες full hd!!!!!!! Πρεπει να μπου διπλα διπλα και θα καταλαβεις γιατι διαφορα μιλαμε!

Οκ ρε παιδια εαν λεμε το κολοupscaling που κανει το χβοχ γιατι το ps3 κουκουρουκου full hd τοτε ....η συζητηση παει σε BABYLON 5!

Βγαινει το Killzone 2 τωρα, κριμα τετοιο παιχνιδι να το παιζω 720 p με 30 fps και με χειριστηριο.....γιατι χαντακονουν ετσι τα παιχνιδια! Και μετα σου λεει για gaming αισθηση!

Δημοσ.

what!!!!!!!!!!!! Πλακα κανεις' date=' τι παιζουν οι κονσολες full hd!!!!!!! Πρεπει να μπου διπλα διπλα και θα καταλαβεις γιατι διαφορα μιλαμε!

Οκ ρε παιδια εαν λεμε το κολοupscaling που κανει το χβοχ γιατι το ps3 κουκουρουκου full hd τοτε ....η συζητηση παει σε BABYLON 5!

Βγαινει το Killzone 2 τωρα, κριμα τετοιο παιχνιδι να το παιζω 720 p με 30 fps και με χειριστηριο.....γιατι χαντακονουν ετσι τα παιχνιδια! Και μετα σου λεει για gaming αισθηση![/quote']

Ρωταω για να μαθω

Δημοσ.

οποτε παιζω με αυτο ματωνουν τα ματια μου!

Απλα το χβοχ σου λεει θα δωσεις 150 ευρω και θα παιξεις πολυ καλα, δηλαδη αυτο που σου δινει στα λεφτα που στο δινει ειναι super επιλογη...το ps3 απο την αλλη δινεις 2,5 φορες πανω και κατα 90% παιζεις χειροτερα! Στα pc πληρωνεις αλλα παιζεις αλλου επιπεδου και ποιοτητας γραφικα!

Οτι χωσεις θα παρεις ειναι νομος αυτο! Βασικα ειναι ο νομος της αγορας!

Δημοσ.

Απλα το χβοχ σου λεει θα δωσεις 150 ευρω και θα παιξεις πολυ καλα, δηλαδη αυτο που σου δινει στα λεφτα που στο δινει ειναι super επιλογη...το ps3 απο την αλλη δινεις 2,5 φορες πανω και κατα 90% παιζεις χειροτερα! Στα pc πληρωνεις αλλα παιζεις αλλου επιπεδου και ποιοτητας γραφικα!

Αρα προτεινεις PC version σε αυτο το setup.σε ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρωταω για να μαθω

Ωραια πρωτα πρωτα οι κονσολες λενε μουφες full hd και πρασινα αλογα....ολα upscaling ειναι, εδω υπαρχνουν παιχνιδια με καλα γραφικα στις κονσολες που ουτε καν hd 720p δεν ειναι, και με το upscaling τα τραβανε 1080p (xbox) και (ps3)...τραβα τραβα καλατραβα!

To upscaling 1080p δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το native 1080p ή το 1920χ1200 .... επισης τα παιχνιδια στις κονσολες δεν κανουν χρηση φιλτρων ΑΦ και ΑΑ ή αν κανουν με το σταγονομετρο! Επισης τα γραφικα δεν ειναι στα μεγιστο βαθμο τους με σχεση το ιδιο παιχνιδι στο Pc .. δηλαδη στο pc θα βαλεις very high textures ενω στην κονσολα ειναι medium! kai επισης κατα 99% παιζεις στα 30 fps και με drops frames

Δεν σου προτεινω pc , απλα λεω την αληθεια, το αν θα παρεις pc ειναι δικο σου θεμα....οτι χωσεις θα δεις κιολλας! Αυτο εξαρταται καθαρα απο εσενα και μονο , το τι θελεις να βλεπεις και να παιζεις!

Απλα μην εξισωνουμε την κονσολα με το pc , αυτο ειναι που το θεωρω αδικο...Στην κονσολα συμβιβαζεσαι ενω στo pc oxi, γιατι εσυ καθοριζεις πως θα παιζεις! Με βαση την τσεπη σου!

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα εσεις τα κανεται δυσκολα με τους εγωισμους σας!

Επεξ/σία από DarkHero
Δημοσ.

Ωραια πρωτα πρωτα οι κονσολες λενε μουφες full hd και πρασινα αλογα....ολα upscaling ειναι' date=' εδω υπαρχνουν παιχνιδια με καλα γραφικα στις κονσολες που ουτε καν hd 720p δεν ειναι, και με το upscaling τα τραβανε 1080p (xbox) και (ps3)...τραβα τραβα καλατραβα!

To upscaling 1080p δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το native 1080p ή το 1920χ1200 .... επισης τα παιχνιδια στις κονσολες δεν κανουν χρηση φιλτρων ΑΦ και ΑΑ ή αν κανουν με το σταγονομετρο! Επισης τα γραφικα δεν ειναι στα μεγιστο βαθμο τους με σχεση το ιδιο παιχνιδι στο Pc .. δηλαδη στο pc θα βαλεις very high textures ενω στην κονσολα ειναι medium! kai επισης κατα 99% παιζεις στα 30 fps και με drops frames

Δεν σου προτεινω pc , απλα λεω την αληθεια, το αν θα παρεις pc ειναι δικο σου θεμα....οτι χωσεις θα δεις κιολλας! Αυτο εξαρταται καθαρα απο εσενα και μονο , το τι θελεις να βλεπεις και να παιζεις!

Απλα μην εξισωνουμε την κονσολα με το pc , αυτο ειναι που το θεωρω αδικο...Στην κονσολα συμβιβαζεσαι ενω στo pc oxi, γιατι εσυ καθοριζεις πως θα παιζεις! Με βαση την τσεπη σου!

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα εσεις τα κανεται δυσκολα με τους εγωισμους σας![/quote']

Ναι Dark Hero αλλά αν δεν συγκρίνεις κονσόλα (170-400 euro) με PC αντίστοιχης τιμής αδικείς την κονσόλα έτσι δεν είναι? Και στην τελική αν θες να τα σκάσεις για να παίζεις στα τέρματα σκάστα.

Δημοσ.

Ναι Dark Hero αλλά αν δεν συγκρίνεις κονσόλα (170-400 euro) με PC αντίστοιχης τιμής αδικείς την κονσόλα έτσι δεν είναι? Και στην τελική αν θες να τα σκάσεις για να παίζεις στα τέρματα σκάστα.

Mα αυτο λεω φιλαρακο, οτι πληρωνεις θα δεις ! Απλα τα πραγματα...δεν κατηγορω τις κονσολες αλλα ουτε και τα pc, και τα δυο εχουν παιχνιδια, και οι κονσολες πια ειναι αξιοπρεπεστατες οχι οπως παλια....Παντα οι απαιτησεις μας οριοθετουνται απο την τσεπη μας....ας πουμε και εγω γουσταρω να οδηγαω ferrari αλλα δεν μπορω γιατι δεν εχω τα λεφτα να την παρω αλλα εχω μια boxter ! Πλακα κανω ενα fiesta εχω!!!:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ισως δεν εγινα κατανοητος.Υπαρχουν και οι δυο κονσολες και το Gaming PC συνδεδεμενα στην TV δεν χρειαζεται να αγορασω κατι.Απλα ρωταω απο την εμπειρια σας ποια εκδοση του ιδιου παιχνιδιου παιζει καλυτερα

Δημοσ.

PC με διαφορα αναλογα και τι μηχανημα ειναι! Αμα βαλουμε το δικο μου θα δεις εικονα απο την χωρα των θαυματων.....μετα ΧΒΟΧ 360 κατα 99% και τελος το PS3 μαζι με το wii!:lol:

Δημοσ.

confused....

να'χαμε να λέγαμε, ότι μας συμφέρει ανάλογα με τις περιστάσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...