Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Εγώ κοιτάω τον εαυτό μου.Αν κάτι δεν μου αρέσει,παίρνω τα κουβαδάκια μου και πάω σε άλλη παραλία.Και αυτό γιατί είναι αδύνατον να αλλάξω την παραλία και να την φέρω στα μέτρα μου... Δεν εχεις αδικο.Πολλοι εχουν κανει το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Ολοι, καλως ή κακως, εχουμε δειξει τις προτιμησεις μας.... Εμενα δεν με ενοχλει ακομα και η πιο ακραια δηλωση.Ετσι κι αλλιως εκει ειναι ολος ο χαβαλες του θεματος, περναει και η ωρα... Ειναι ομως σπαστικο να ερχεται ο Nonborn (και ο καθε Nonborn) και να σε κατηγορει για ελλειψη αντικειμενικοτητας, λες και αυτος ειναι τερας αντικειμενικοτητας.... Ας γραφει ο καθενας οτι νομιζει, και τις κριτικες για αλλους σε θεματα αντικειμενικοτητας , ας τις κρατησει για την παρτη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NonBorn Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δεν είπα ότι εγώ είμαι τέρας αντικειμενικότητας... Εξάλου αυτό που έγραψα αξ αρχής ήταν: Ποτέ δε θα μπορέσεις να είσαι αντικειμενικός... Αλλά το να προσπαθείς να είσαι μετράει πολύ.... Και αυτό φυσικά ήταν γενικό σχόλιο και δεν αφορούσε εσένα προσωπικά αλλά όλους μας Συγνώμη αν δε φάνηκε από την αρχή αυτό. Για όλα αυτά που μου είπες πάντως περί αντικειμενικότητας ίσως σε κάποια θα μπορούσα να είχα αναφερθεί απλά δε το έκανα για τον λόγο του ότι όπως σου έγραψα απλά δεν με αφορά και δεν με αγγίζει καν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν θες να ακούσεις αυτό: Για μένα κακώς το PS3 τρέχει στα 30fps. Αν θα μπορούσε να τρέχει στα 60 είναι άλλο θέμα που πιστεύω δεν αφορά τον gamer που θα πάρει να παίξει το παιχνίδι. Δεν είναι αδυναμία του PS3 πάντως αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Όσο για τα washed out και αυτό που είπες για το darkness μη βιάζεσαι να πεις κάτι... Εγώ σου έδωσα και το video να δεις δεν googlara απλά... Και για τα games που λες αν και οι διαφορές είναι μικρές και σε ορισμένα παιχνίδια το PS3 υπερτερεί σε κάποιους τομείς ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ παιχνίδια που είναι launch titles για το PS3αν δε κάνω λάθος ε? Οπότε παίζει και αυτό το ρόλο του... Και αν δε σε πείθω εγώ ορίστε και το Gamespot από το link που μου 'δωσες (Δεν κάθομαι να βρω ποια έχουν καλύτερα στοιχεία στο PS3 γιατί δεν έχω χρόνο, υπάρχουν όμως, όποιος θέλει μπορεί να πάει να τα δει): ConclusionThe Xbox 360 had better graphics in almost all the games we examined. The 360's biggest victories were in Madden 07 and Fight Night Round 3, where the differences in texture detail and lighting stood out in our comparison shots. We couldn't capture this in the screenshots, but the Xbox 360 games generally offered better framerates too. We're going to give the PS3 the benefit of the doubt in this initial round since developers might need more time to figure out how to maximize performance from the Cell and the RSX. If you look at the Xbox 360's first Madden game, Madden 06, you'll notice that it doesn't offer very realistic stadium shadows, either. The trouble with buying a console at launch is that you often have to wait for the second or third generation of games for the system to fulfill its potential. The PS3 didn't beat the 360 in this first comparison, but the games do look fine for first-generation titles. The real graphics battle will likely come next year. Πάντως εγώ χρησιμοποίησα ότι πιο πρόσφατο είχα για τα χρώματα που σου είπα και εσύ με πήγες πάλι στον Δεκέμβρη του 2006... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modecris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 @Nonborn βαλε και τους Mods,οι οποιοι μπορουν κατευθυνουν ενα φορουμ οπου αυτοι γουσταρουν:wink: Εγώ κοιτάω τον εαυτό μου.Αν κάτι δεν μου αρέσει,παίρνω τα κουβαδάκια μου και πάω σε άλλη παραλία.Και αυτό γιατί είναι αδύνατον να αλλάξω την παραλία και να την φέρω στα μέτρα μου... Σαφώς και το "Εγώ κοιτάω τον εαυτό μου" αναφερόταν στο σχόλιο για το τι κάνουν οι mods.Και βεβαίως η "πισίνα" είναι δική τους και με τους δικούς τους όρους χρήσης (που όλοι συμφωνήσαμε).Εσύ το πήγες κοινωνικά το θέμα,κάτι το οποίο δεν έκανα εγώ. Και μιά που πιάσαμε τις παραλίες: Εάν πας σε μία παραλία όπου δεν επιτρέπετε ο γυμνισμός,τι θα κάνεις; Θα φύγεις και θα πας σε μια παραλία γυμνιστών ή θα κάνεις "αγώνα" ούτως ώστε να επιτραπεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δεν είπα ότι εγώ είμαι τέρας αντικειμενικότητας... Εξάλου αυτό που έγραψα αξ αρχής ήταν: Και αυτό φυσικά ήταν γενικό σχόλιο και δεν αφορούσε εσένα προσωπικά αλλά όλους μας Συγνώμη αν δε φάνηκε από την αρχή αυτό. Για οποιον,οποιους, ολους(?) αν αφορουσε αυτο, δεν εχει σημασια...το θεμα ειναι αν εισαι σε θεση να κανεις τετοιου ειδους κριτικη (αν δηλαδη εχεις χεσμενη τη φωλια σου ή οχι) Για όλα αυτά που μου είπες πάντως περί αντικειμενικότητας ίσως σε κάποια θα μπορούσα να είχα αναφερθεί απλά δε το έκανα για τον λόγο του ότι όπως σου έγραψα απλά δεν με αφορά και δεν με αγγίζει καν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν θες να ακούσεις αυτό: Για μένα κακώς το PS3 τρέχει στα 30fps. Αν θα μπορούσε να τρέχει στα 60 είναι άλλο θέμα που πιστεύω δεν αφορά τον gamer που θα πάρει να παίξει το παιχνίδι. Δεν είναι αδυναμία του PS3 πάντως αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Λιγο με ενδιαφερει το Madden... Ηθελα απλα να δειξω (παρατηρωντας οτι εντεχνως αποκρυπτεις "νεα") οτι εισαι biased (με την καλη εννοια - γουσταρεις κατι πολυ).Συνεπως δεν μπορεις να κατακρινεις τους αλλους (που μπορει να ειναι επισης biased) για κατι που και εσυ εισαι.... Σαν να μου κανει παρατηρηση ενας αστεγος στο λεωφορειο οτι βρωμαω, οταν ο ιδιος εχει να κανει μπανιο απο τη βαφτιση του.... Όσο για τα washed out και αυτό που είπες για το darkness μη βιάζεσαι να πεις κάτι... Εγώ σου έδωσα και το video να δεις δεν googlara απλά... Και για τα games που λες αν και οι διαφορές είναι μικρές και σε ορισμένα παιχνίδια το PS3 υπερτερεί σε κάποιους τομείς ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ παιχνίδια που είναι launch titles για το PS3αν δε κάνω λάθος ε? Οπότε παίζει και αυτό το ρόλο του... Και αν δε σε πείθω εγώ ορίστε και το Gamespot από το link που μου 'δωσες (Δεν κάθομαι να βρω ποια έχουν καλύτερα στοιχεία στο PS3 γιατί δεν έχω χρόνο, υπάρχουν όμως, όποιος θέλει μπορεί να πάει να τα δει): Υποστηριξες οτι το PS3 λογω hardware(?) εχει καλυτερα χρωματα και μου εδωσες για παραδειγμα το Darkness...ε, εγω σου εδωσα παραδειγματα απο περισσοτερα παιχνιδια που συμβαινει το αντιθετο Τι σχεση εχει με αυτο το conclusion του gamespot;;;; Οπως επισης για το πιο προσφατο....τι σημαινει τωρα; οτι και για να βγαλουν ζωντανα χρωματα πρεπει να "μαθουν" πρωτα το PS3; και ταυτοχρονα "ξεμαθαινουν" το 360 και απο κει που μπορουσαν να δημιουργησουν την "ζωντανια" του Kameo τωρα δεν μπορουν παρα να βγαζουν θαμπα χρωματα; Anyway, τα υπολοιπα αυριο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δώστε μου μέσο όρο ζωής επαναφορτιζόμενων, battery pack 360 και μπαταρίας PS3, κόστη αυτών και μετά ελάτε να μου πείτε. Αν έχω ένα μέσο επιπλέον κόστος, πάνω από 10 ευρώ το χρόνο (αν υπάρχει και επιπλέον κόστος), γιατί περίπου 4 χρόνια μου αντέχουν τα κοντρολερς (40 ευρώ/4 χρόνια) τότε ναι θα παραδεχτώ ότι είναι μαλακία της Sony. http://www.plus.gr/cmspublic/el_GR/nonfoodproducts/CATALOGUES/KW33.pdf Φορτιστής ?11,99 4x Μπαταρίες ΑΑ 2400mAh ?3,99 Συνολικό κόστος ?15,99 Από το launch του 360 (2 χρόνια σχεδόν) χρησιμοποιώ μία τέτοια τετράδα επαναφορτιζόμενων και μέχρι στιγμής κρατάνε για πολλές ώρες gameplay (12+). Ακόμα κι αν "ψοφήσουν" αύριο κιόλας, το κόστος ανεβαίνει στα ?20 για 4 χρόνια (επιπλέον ?4 για ένα δεύτερο πακέτο). Το play & charge για μένα δεν αξίζει. Με τον φορτιστή και τις μπαταρίες, όσο παίζω με ένα ζευγάρι επαναφορτιζόμενων, φορτίζω το δεύτερο Οπότε ναι, για μένα και η Sony και η Apple δεν με σέβονται σαν καταναλωτή, όταν δεν μου δίνουν την επιλογή να αλλάξω τις μπαταρίες των προϊόντων τους όταν αυτές δεν θα βρίσκονται πλέον σε λειτουργική κατάσταση. Φαντάζεστε να χρειαζόταν να αλλάζουμε αυτοκίνητο κάθε φορά που "έπεφτε" η μπαταρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ΧΒ360 View(post processing,motion blur, "τίγκα RAM" κλπ κλπ) VS. PS3 View(Deferred Rendering) Πηγή:http://www.develop-conference.com/developconference/downloads/vwsection/Deferred%20Rendering%20in%20Killzone.pdf αυτο το αρθρο ειναι τοσο μπαρουφα οσο ο συγγραφεας του. για την ιστορια, το 360 κανει deferred rendering για την πλακα του και μαλιστα launch τιτλοι οπως το perfect dark zero (το οποιο ειχε και parallax mapping) και νεωτεροι οπως το crackdown χρησιμοποιουν αυτη την τεχνικη. βεβαια οπως ειπε και καποιος αλλος πιο πανω, το deferred rendering δεν ειναι η καλυτερη μεθοδος για να απεικονισεις αυτο που λεμε state of the art graphics. ειδικα σε θεματα φωτισμου, transparency και διαφορων συχρονων τεχνικων αυτη η τεχνικη ειναι πολυ περιορισμενη, και αλλες εταιριες (γνωστες για την υψηλη οπτικη ποιοτητα των παραγωγων τους) δεν την προτιμουν... p.s. ειμαι σιγουρος οτι ειχα δωσει ενα link για αυτο το θεμα το μηνα Ιουνιο... τοτε ειχε κανει καποια παρουσιαση η sony/gg... p.s.2: οσο για τα joypad, μην ειστε κορόϊδα.... φυσικα και θα αντεξει περισσοτερο η φιξ μπαταρια του ps3. αφου θα δουλευει πολυ λιγοτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 ...Συνολικό κόστος ?15,99 Από το launch του 360 (2 χρόνια σχεδόν) χρησιμοποιώ μία τέτοια τετράδα επαναφορτιζόμενων και μέχρι στιγμής κρατάνε για πολλές ώρες gameplay (12+). Ακόμα κι αν "ψοφήσουν" αύριο κιόλας, το κόστος ανεβαίνει στα ?20 για 4 χρόνια (επιπλέον ?4 για ένα δεύτερο πακέτο).... Επιτέλους μια τεκμηριωμένη απάντηση! Οπότε μένει να δούμε πόσο κρατάει η μπαταρία του χειριστηρίου του PS3 για να δούμε και την τελική διαφορά. Πιστέυω πως αναλογικά δε θα είναι πάνω από 5 ευρώ το χρόνο υπέρ του 360. Απλά δύο σχόλια: στα τέσσερα χρόνια θα έχω ξοδέψει κάτι παραπάνω άλλα θα έχω δύο χειριστήρια, ένα ενσύρματο κι ένα φρέσκο. Επίσης σε ότι αφορά το σεβασμό στον καταναλωτή, περισσότερο με είχε πειράξει που έπρεπε να τρέχω να αγοράσω το play&charge ή φορτιστή όποιος προτιμάει, αντί να έχω με το που ανοίγω το κουτί επαναφορτιζόμενο χειριστήριο, παρά το ότι μπορεί να έχω μια επιπλέον επιβάρυνση λίγων ευρώ το χρόνο. Στο τέλος όπως πάντα λέω είναι θέμα επιλογών, αν και αντικειμενικά, από καθαρά οικονομική σκοπιά, έχει ένα μικρό προβάδισμα το 360 στο συγκεκριμένο θέμα. οσο για τα joypad, μην ειστε κορόϊδα....φυσικα και θα αντεξει περισσοτερο η φιξ μπαταρια του ps3. αφου θα δουλευει πολυ λιγοτερο.. Άλλο ένα καλό της έλλειψης δόνησης Εντάξει εντάξει, τελειώσαμε με τις μπαταρίες, συγνώμη... :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Επίσης σε ότι αφορά το σεβασμό στον καταναλωτή, περισσότερο με είχε πειράξει που έπρεπε να τρέχω να αγοράσω το play&charge ή φορτιστή όποιος προτιμάει, αντί να έχω με το που ανοίγω το κουτί επαναφορτιζόμενο χειριστήριο, παρά το ότι μπορεί να έχω μια επιπλέον επιβάρυνση λίγων ευρώ το χρόνο. για το ps3 τρεχεις δυο φορες σεβασμιε καταναλωτη, αλλα δεν παραπονιεσαι. μια για καλωδια hd, και μια για το headset. p.s. φυσικα το <<θα δουλευει λιγοτερο>> δεν παει στην ελλειψη δονησης. ακομα και με rumble στο μελλον, παλι τη μπαταρια του ps3 τη βλεπω γκανιαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Όντως για το καλώδιο δεν έχεις άδικο, αν και θεωρώ ότι ζεις πολύ ευκολότερα χωρίς hdmi από ότι με επαναφορτιζόμενο χειριστήριο. Το headset πρώτον και η κουτσή Μαρία έχει σήμερα ένα BT headset και δεύτερον του 360 είναι άβολο τελείως με τα καλωδιάκια του, οπότε είναι δώρον άδωρον. Άρα μιλάμε για ισοπαλία Γενικά για το θέμα σεβασμού είναι πάντα θέμα φιλοσοφίας καταναλωτή: άλλοι τα θέλουν γρήγορα, άλλοι ποιοτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modecris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Είπαμε,η κουτσή Μαρία έχει ΚΑΙ επαναφορτιζόμενες πλέον σπίτι της Όσο για το hdmi,μετά από τόσο ντόρο με το 4d (sic) σου πετάει στο κουτί ένα composite;Και σε ενοχλεί λιγότερο από ένα set μπαταρίες που λείπουν στο 360; Χμμ,ο αγώνας είναι πουλημένος...LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ωραία, οπότε εσύ δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ είχα BT HS, εσύ είχες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Είπαμε, πάντα έχει να κάνει με τις προσωπικές επιλογές. Είπαμε, για το καλώδιο έχετε δίκιο. Αλλά τυγχάνει να μου πέταξε μέσα στο κουτί και μια κονσόλα που δε μου χάλασε στους 5 μήνες, οπότε υπήρξε κάποιο compensation. (και πριν πείτε ότι ασχετολογώ, το κυρίως θέμα ήταν ο σεβασμός στον καταναλωτή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ωραία, οπότε εσύ δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ είχα BT HS, εσύ είχες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Είπαμε, πάντα έχει να κάνει με τις προσωπικές επιλογές. Είπαμε, για το καλώδιο έχετε δίκιο. Αλλά τυγχάνει να μου πέταξε μέσα στο κουτί και μια κονσόλα που δε μου χάλασε στους 5 μήνες, οπότε υπήρξε κάποιο compensation. (και πριν πείτε ότι ασχετολογώ, το κυρίως θέμα ήταν ο σεβασμός στον καταναλωτή) βαρεθηκα να διαβαζω ΟΛΕΣ τις κουβεντες να καταληγουν εκει. εχετε γινει κουραστικοι.. ποσο σεβασμο στον καταναλωτη εδειξε η sony οταν ελεγε ψεμματα επι 18 μηνες για την ημερομηνια κυκλοφοριας αλλα και για τα specs του συστηματος? και η τιμη? ... 100% consumer respect, ε? το θεμα με την καραμελα της υπερθερμανσης ειναι γελοιοδεστερο του γελοιου πλεον. 1) τα νεα 360 δεν υπερθερμαινονται, 2) τα παλια ειναι σε εγγυηση για πολυ περισσοτερο χρονο απο οτι ολες οι κονσολες της sony μαζι, και πλεον επιστρεφουν με καινουργιο m/b 3) και ακομα και αυτοι που δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν την εγγυηση για οποιοδηποτε λογο, μπορουν καλιστα να το φτιαξουν μονοι τους, αφου ειναι πολυ απλο. αν ειναι καθε κουβεντα να καταληγει στο ιδιο ηλιθιο επιχειρημα, καιρος να καταλαβετε μερικοι οτι δεν εχετε κατι να πειτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AWERAWER Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 sostos o p3tran.alla afto me tin egiisi ine ligo malakia.mpravo stin microsoft pou vazi 3 xronia egiisi alla ti na tin kanis an kathe 2 mines sou xalai.perimenis 1 mina na epistrepsi.pantos ego mia apo tis kainourgies tha tin paro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERALL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Pesta re file p3tran gia na pai kathe katergaris sto mpako toy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις