Thrylos7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 μη συγκρινετε ανομοια πραγματα, αλλο το PC αλλο η παιχνιδομηχανη...καθενα εχει τα καλα του. Αλλα για καποιον αστειο πιο πριν που ειπε οτι το PC δεν εχει games, ας παει να παιξει πρωτα μερικα FPS/strategy με ποντικι-πληκτρολογιο να μαθει πως πρεπει να παιζονται να ξεστραβωθει και μετα βλεπουμε. Το PC υπερεχει παααρα πολυ σε FPS/strategy/mmorpg και γενικα online gaming αλλα απαιτει πιο πολλες θυσιες, τοσο χρηματικες οσο και να μαθεις καποια πραγματα αν εισαι ασχετος, αλλιως θα εισαι καθε τρεις και λιγο στο service του πλαισιου. Η παιχνιδομηχανη εχει την ευκολια της, την προσιτη τιμη της, και τον χαβαλε της. Καθενας διαλεγει και παιρνει, ή συνδιαζει (προτεινω αυτο ) Get the best from both worlds
Socratis_g Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 το θεμα ειναι οτι στο PC θα ειχες 3 χρονια εγγυηση στην καρτα γραφικων που περιγραφεις και θα την αλλαζες τσαμπα, ουτε 10 ουτε 30 ουτε 120 ευρω. Σε 3 χρονια που θα τελειωνε η εγγυηση, με 30 ευρω θα επαιρνες ολοκαινουρια καρτα ιδιας αποδοσης με νεα 3ετη εγγυηση επισης αν χαλαγε αλλο εξαρτημα θα ηταν πιο φτηνη πιθανον η αντικατασταση εκτος εγγυησης. Δηλαδή το πας αλλού το θέμα τωρα. Να κάνω πουστριλίκια για να καίω την κάρτα και να την επιστρέφω χαλασμένη.
DarkHero Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... Ποια ειναι τα κρεμασταρια , το οτι εχω τερματησει μονο το ενα και αυτο με το ζορι! Επαιξα λιγο το 2 και καθολου το 3! Sorry που δεν βρισκω ενδιαφερον το παιχνιδι...Ασχετο οσοι νομιζουν οτι το pc δεν εχει παιχνιδια ειναι ασχετοι με το ολο σκηνικο.....το PC ειναι η μανα των games ολα τα αλλα ακολουθουν! Αυτα που εχεις να παιξεις στο pc σε τοση πληθωρα δεν υπαρχουν πουθενα αλλου....
Fronimitis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Άλλαξε το θέμα και έγινε console gaming vs. pc gaming;Περιμέντε να φέρω ποπ κόρν και κόκα κόλααααααααα!!!!!!! Πάντως έχετε ξεφύγει τελείως....Συγκρίνετε ένα καλό pc που κοστίζει από 1000 ευρώ και πάνω και μπορεί να κάνει τα πάντα με μία κονσόλα που κοστίζει από 160 (το xbox360 arcade) μέχρι 400 (το PS3) που είναι μόνο για παιχνίδια άντε και καμιά ταινιούλα και κάνα mp3;Ε δεν συγκρίνονται.....Οπότε καλύτερα αφήστε το Θέμα όπως έχει καλύτερα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2009 από Fronimitis
mits@kos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Επειδή έχω διαβάσει τρελές κουλαμάρες σε αυτό τo thread, ας παραθέσω κι εγώ τις δικές μου . Οι κονσόλες έχουν κι αυτές χτυπητά μειονεκτήματα. Καταρχάς, τι νόημα έχει να έχεις κονσόλα νέας γενιάς αν δεν έχεις την αντίστοιχη τηλεόραση για να βλέπεις εικόνα της προκοπής? Μια 36-40" FullHD + κονσόλα με 2ερο κοντρόλερ και 2-3 παιχνίδια (γιατί σκέτη δεν μπορείς να την κάνεις και τίποτα) φτάνει σε κόστος ένα τούμπανο PC. Κατά συνέπεια, η οικονομική διαφορά είναι μύθος, ειδικά όταν για κάθε νέο πρωτοκλασσάτο game σε κονσόλα, καλείσαι να σκάσεις 70άρα στο νερό, την ίδια στιγμή που για το PC θα σκάσεις το πολύ 50. Αν θες να παίζεις με τη βέλτιστη δυνατή εικόνα, θα πρέπει να τα σκας για νέα τέτοια TV κάθε φορά που οι κονσόλες εκμεταλλεύονται μια νέα τεχνολογία (εξακολουθώντας και πάλι να υπολείπεται σε ποιότητα γραφικών ένα mid+ range PC). Σε θέματα χειρισμού και interactivity με το μηχάνημα, οι κονσόλες (πλην του wii) μοιάζουν με πρωτόγονες κατασκεύες μπροστά στο PC. Όλοι εσείς που κάθεστε και μιλάτε για Resistance και Killzone, παινέψτε τα λίγο ακόμα και μετά πάτε να τα "χαρείτε" με το gamepad . Τι να νιώσεις από FPS με gamepad ρε παιδιά, ο χειρισμός είναι τραγικός. Έπαιζα το Uncharted στο PS3 φίλου και, όποτε πήγαινα να σημαδέψω με το όπλο, μου έφευγαν καντήλια... Και μάλιστα το συγκεκριμένο δεν είναι FPS, πού και πού έχει μάχες. Πώς να τα βγάλεις πέρα σε καταιγιστική δράση... Μετά πάμε στα παιχνίδια και το βάθος τους. Εγώ παίζω RPGs. Να πάρω την κονσόλα να την κάνω τι? Να παίζω jRPGs ή απλοϊκά action-RPGs (Fable πχ, αν και όχι και τόσο απλοϊκό) με ωραίο ενδεχομένως storyline, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, καινοτομίες στα game mechanics, αλλά μικρό κόσμο, μικρή διάρκεια, αστείο gamepadοειδή χειρισμό χωρίς την άνεση που σου προσφέρει το πληκτρολόγιο και το point n click interface? Τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι τα RPGs της BioWare, και ειδικά τα NWN και Baldur's Gate. Πώς θα μπορούσαν να μεταφερθούν αυτά τα games στις κονσόλες? Με παρωδίες τύπου Dark Alliance? Για να επεκταθώ και σε άλλα genres, τι να πρωτοπώ: RTS, point n click adventures, simulators, παιχνίδια τύπου Football Manager? Καλές, χρυσές οι κονσόλες για κανένα beat'em up, κανένα ποδοσφαιράκι και γενικά για παιχνίδια παρέας. Για hardcore gaming όμως είναι ότι και τα McDonalds για την υγιεινή διατροφή...
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Τον βαριεμαι τον snake! βαρετο ειναι το single του crysis! Για βαλε delta και ορμα στην ζουγκλα να δεις, εκει ειναι φιλε μου η εμπειρια.... Ποια εμπειρια ρε, θα μας τρελανεις? επειδη σου πα οτι ειναι μονο γραφικα, εισαι ο πρωτος που θα μου πεις οτι εχει κ καλο Single Player! Ελεος.. τι εμπειρια σου προσφερε το χιλιοπεγμενο στιλακι του resistance.... Δεν εχω μιλησει ΚΑΝ για Resistance.. να θυμασαι σε ποιον μιλας, κ κυριως τι σου λεει.. Υπαρχουν 10 παιχνιδια σαν το crysis στο PC???? Σε γραφικα ΟΧΙ.. σου ειπα, υπαρχουν 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο αυτο.. απλα! κατσε καναπε να δεις την ταινια solid snake με 5 χρωματα! Εμ Μακαρι να χαμε ολοι τα ματια σου που εκτος απο χρωματα βλεπουν κ γενικα μπροστα τους.. (Yeah, it's not the Sauron Eye, it's the Apokleiros Eye!!) Μαθατε να κρινεται και το crysis , εεε ρε HAZE που σας χρειαζεται ακομη..... Συγνωμη, δεν εχω μαθει να κρινω ενα παιχνιδι απο τα γραφικα του.. εεεε ρε καημενη βεργα που λεγε η συγχωρεμενη η γιαγια μου.. Ποια ειναι τα κρεμασταρια , το οτι εχω τερματησει μονο το ενα και αυτο με το ζορι! Επαιξα λιγο το 2 και καθολου το 3! Sorry που δεν βρισκω ενδιαφερον το παιχνιδι... Δηλ. μας λες στο προηγουμενο post οτι εχεις παιξει το crysis στο Delta Difficulty (κ το χεις τερματισει ισως??) κ εβγαλες με δυσκολια το MGS1 κ το 2 κ 3 καθολου?? Κ περιμενεις να σε πιστεψουμε?? Να μην το βρισκεις ενδιαφερον το mgs λογικο, εξ αλλου ή το αγαπας ή το μισεις (ενα πραγμα σαν τον Ολυμπιακο) αλλα να μην παραδεχεσαι οτι ειναι απ τα καλυτερα παιχνιδια stealth/action ειτε σου αρεσει, ειτε οχι κ να χλευαζεις το 4 διχως να το εχεις παιξει (οχι οτι θα κανει διαφορα, it's just the Apokleiros way) ε αυτο ειναι τραγελαφικο, κ πιστεψε με χειροτερευεις την εικονα σου (οσο αυτη μπορει να χειροτερευσει) με καθε γελοιο, ατοπο, ανωριμο, κ εκτος τοπου κ χρονου post. Ασχετο οσοι νομιζουν οτι το pc δεν εχει παιχνιδια ειναι ασχετοι με το ολο σκηνικο.....το PC ειναι η μανα των games ολα τα αλλα ακολουθουν! Αυτα που εχεις να παιξεις στο pc σε τοση πληθωρα δεν υπαρχουν πουθενα αλλου.... ασχετα λογια σε ασχετο θεμα κ προς ασχετο ομιλητη.. για το Crysis μιλησα, εσυ μου λες γενικα για PC Games, παμε παρακατω.. ΥΓ Ενα ειναι σιγουρο, το οτι δεν ειμαι Sonάκιας αλλα ακομη να το παρεις πρεφα.. αντιθετως το οτι εισαι κομπλεξικος Xboxάκιας το ξεραμε μεχρι σημερα, αλλα εισαι ΚΑΙ κομπλεξικος "Pc Gamer" (=graphics gamer) ε, οσο κ να ναι δεν το περιμενα.. ΥΓ2 Αν θες να σου παραθεσω λιστα με 10 καλυτερα Single Player FPS σε Single Player κ Replayability Value, γραμμενα στην ιστορια με χρυσα γραμματα πες μου.. ναι, το ξερω εσυ θα μου πεις οτι δεν εχουν τα γραφικα του Crysis..
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ένας hardcore gamer θα συνδυάσει τα πάντα... δεν θα μείνει μόνο στο pc, θα θέλει να παίξει και ένα gow 2 πχ ή να μην περιμένει τόσο για το gta 4 ή το metal gear ή... ή... ή... Ο hardcore gamer γράφει στα κακαλατ τα 4 frames που θα του δώσει η νέα gpu των 300+... θα δώσει βάση στο story όχι στο pixel... Εγώ έτσι ορίζω τον hardcore gamer.
Fronimitis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Για κάποιον που του αρέσουν τα RPG's και τα fps όπως εσένα σίγουρα το PC είναι μονόδρομος.Για κάποιον όμως που τα σιχαίνεται αυτά τα είδη όπως εγώ καλύτερη είναι η κονσόλα. Σε βρίσκω λάθος όμως για τα χρήματα.....Τόσα χρόνια παιχνίδια σε κονσόλες παίζαμε σε αναλογικέσ τηλεοράσεις.Τώρα άλλαξαν τα πράγματα με τις καινούριες και σίγουρα δεν θα αλλάξουν αυτές τόσο σύντομα όσο αναφέρεις.Αλλά και πάλι κι εσύ το PC σου κάθε 2 χρόνια το πολύ δεν θα πρέπει να το αναβαθμίζεις για να παίζεις τους καινούριους τίτλους σε high resolution; Γι'αυτό λέω ότι είναι τελείως άκυρη η συγκριση κονσόλας με PC.Καμία σχέση...Ποιός θα αγόραζε 1500 ευρώ PC μόνο για να παίζει;
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ένας hardcore gamer θα συνδυάσει τα πάντα... δεν θα μείνει μόνο στο pc, θα θέλει να παίξει και ένα gow 2 πχ ή να μην περιμένει τόσο για το gta 4 ή το metal gear ή... ή... ή... Ο hardcore gamer γράφει στα κακαλατ τα 4 frames που θα του δώσει η νέα gpu των 300+... θα δώσει βάση στο story όχι στο pixel... Εγώ έτσι ορίζω τον hardcore gamer. δεν θα μπορουσα να συμφωνησω πιο πολυ μαζι σου..
DarkHero Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Επειδή έχω διαβάσει τρελές κουλαμάρες σε αυτό τo thread, ας παραθέσω κι εγώ τις δικές μου . Οι κονσόλες έχουν κι αυτές χτυπητά μειονεκτήματα. Καταρχάς, τι νόημα έχει να έχεις κονσόλα νέας γενιάς αν δεν έχεις την αντίστοιχη τηλεόραση για να βλέπεις εικόνα της προκοπής? Μια 36-40" FullHD + κονσόλα με 2ερο κοντρόλερ και 2-3 παιχνίδια (γιατί σκέτη δεν μπορείς να την κάνεις και τίποτα) φτάνει σε κόστος ένα τούμπανο PC. Κατά συνέπεια, η οικονομική διαφορά είναι μύθος, ειδικά όταν για κάθε νέο πρωτοκλασσάτο game σε κονσόλα, καλείσαι να σκάσεις 70άρα στο νερό, την ίδια στιγμή που για το PC θα σκάσεις το πολύ 50. Αν θες να παίζεις με τη βέλτιστη δυνατή εικόνα, θα πρέπει να τα σκας για νέα τέτοια TV κάθε φορά που οι κονσόλες εκμεταλλεύονται μια νέα τεχνολογία (εξακολουθώντας και πάλι να υπολείπεται σε ποιότητα γραφικών ένα mid+ range PC). Σε θέματα χειρισμού και interactivity με το μηχάνημα, οι κονσόλες (πλην του wii) μοιάζουν με πρωτόγονες κατασκεύες μπροστά στο PC. Όλοι εσείς που κάθεστε και μιλάτε για Resistance και Killzone, παινέψτε τα λίγο ακόμα και μετά πάτε να τα "χαρείτε" με το gamepad . Τι να νιώσεις από FPS με gamepad ρε παιδιά, ο χειρισμός είναι τραγικός. Έπαιζα το Uncharted στο PS3 φίλου και, όποτε πήγαινα να σημαδέψω με το όπλο, μου έφευγαν καντήλια... Και μάλιστα το συγκεκριμένο δεν είναι FPS, πού και πού έχει μάχες. Πώς να τα βγάλεις πέρα σε καταιγιστική δράση...Φετος για το pc ερχονται ΠΑΠΑΔΕΣ....μονο τα diablo 3 και starcraft 2 να πουμε, τελος! Μετά πάμε στα παιχνίδια και το βάθος τους. Εγώ παίζω RPGs. Να πάρω την κονσόλα να την κάνω τι? Να παίζω jRPGs ή απλοϊκά action-RPGs (Fable πχ, αν και όχι και τόσο απλοϊκό) με ωραίο ενδεχομένως storyline, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, καινοτομίες στα game mechanics, αλλά μικρό κόσμο, μικρή διάρκεια, αστείο gamepadοειδή χειρισμό χωρίς την άνεση που σου προσφέρει το πληκτρολόγιο και το point n click interface? Τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι τα RPGs της BioWare, και ειδικά τα NWN και Baldur's Gate. Πώς θα μπορούσαν να μεταφερθούν αυτά τα games στις κονσόλες? Με παρωδίες τύπου Dark Alliance? Για να επεκταθώ και σε άλλα genres, τι να πρωτοπώ: RTS, point n click adventures, simulators, παιχνίδια τύπου Football Manager? Καλές, χρυσές οι κονσόλες για κανένα beat'em up, κανένα ποδοσφαιράκι και γενικά για παιχνίδια παρέας. Για hardcore gaming όμως είναι ότι και τα McDonalds για την υγιεινή διατροφή... Ετσι ακριβως ειναι η κατασταση και χαιρομαι που βλεπω ενα τετοιο ποστ γιατι καποιοι θελουν να μας τρελανουν....ειναι και αλλα παραδειγματα, οπως τα strategy που τα παιζουν με το pad....Ερχεται τωρα το halo wars με τι να το παιξω ρε microsoft για να το χαρω!
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 δεν θα μπορουσα να συμφωνησω πιο πολυ μαζι σου.. ε, τότε... +1000 στο πόστ σου
Fronimitis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ετσι ακριβως ειναι η κατασταση και χαιρομαι που βλεπω ενα τετοιο ποστ γιατι καποιοι θελουν να μας τρελανουν....ειναι και αλλα παραδειγματα, οπως τα strategy που τα παιζουν με το pad....Ερχεται τωρα το halo wars με τι να το παιξω ρε microsoft για να το χαρω! Η ουσια να μην κοροιδευεται τους εαυτου σας , ξερετε γιατι ονομμαστηκε gaming κονσολα, γιατι η πλειοψηφεια ειναι casual gamers, power gamer ειναι ο pcakias....αυτος εχει την πιτα και εσεις απλα κοβεται κομματια! Κι αυτός που δεν του αρέσουν τα adventure και τα rpg's αλλά παίζει πολύ ποδοσφαιράκια,μπασκετάκια και action games δεν είναι power gamer;Πως τα βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα δεν μπορώ να καταλάβω....Ο κύριος λόγος ύπαρξης των PC's δεν είναι τα games ενώ της κονσόλας είναι....Κι αν ένα παιχνίδι έχει καλύτερα γραφικά στο pc απ'ότι στην κονσόλα είναι γιατί έχει την πενταπλάσια τιμή. ΥΓ.Για όσους έχουν φλασαριμένο xbox360 αν ένα .iso παιχνιδιού είναι σε όλα οκ αλλά δεν περνάει το verification για το online μπορεί να παιχτεί offline ή θα παιχτεί βλακεία;
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 ΥΓ.Για όσους έχουν φλασαριμένο xbox360 αν ένα .iso παιχνιδιού είναι σε όλα οκ αλλά δεν περνάει το verification για το online μπορεί να παιχτεί offline ή θα παιχτεί βλακεία; είδες κόσμο και είπες μπας και σου απαντήσει κανείς εδώ, ε;
Fronimitis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 είδες κόσμο και είπες μπας και σου απαντήσει κανείς εδώ, ε; Ε ναί αφού στο άλλο δεν απάντησε κανείς κι εγώ θέλω να παίξω.. Γκαντεμιά όμως....ούτε εσύ το έχεις δοκιμάσει;
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα εγώ όλα τα έπαιζα... ούτε καν το έψαχνα. Τώρα είμαι μπαναρισμένος βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις