Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με 8800 gtx έβαλα tomb raider και δεν την πάλευε με την καμια μπροστά στην κονσέρβα.εγώ πιστεύω ότι από την στιγμή που οι κονσόλες ανέβασαν στοιχειώδεις αναλύσεις τα πράγματα άλλαξαν δηλαδή δεν είναι όπως παλιά που η κονσόλα ήταν 640x480(ps2 xbox) και οι διαφορες ήταν τραγικές τώρα παράδειγμα το tomb raider ναι μεν στο pc είναι ανώτερο λόγο αναλύσεων και και, αλλα είναι αξιοπρεπέστατο και στις κονσόλες σε σημείο που να μην σε κάνει να ψάχνεσαι όπως γινόταν παλιά.εγώ προσωπικά το έχω βαρεθεί το pc δεν έχω όρεξη ούτε 10 λεπτά να παίξω πλέον και ας έχει καλύτερα γραφικά.

όσο για αυτό που λέει ο darkhero τα έχουμε ξαναπεί 100φορες δεν είμαστε ηλίθιοι και δεν έχουμε τις κονσόλες για μεγαθήρια(προσωπικά πιστεύω ότι σχεδόν έφτασαν στα όρια τους)εκτος βεβαια από το υπέρτατο blurzone 2 το οποιο έρχεται από τον πλανήτη 4d:lol:.

Σε αυτα που λες συμφωνω οτι οι κονσολες πια σου προσφερουν μια αξιοπρεπει εικονα!

4D games SONY FOREVER! Aυτη η εταιρια δειχνει τον δρομο! Ειναι Μονοδρομος!:lol::lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το μελλον ειναι εδω!!

doomsday=27 Φεβρουαριου (οπως θα ελεγε και ο τερμινέιτορας)

επιτελους μια λεξη που κανει τουμπεκι μεχρι και ο αποκλειρος α.κ.α. ΣκοτεινοςΗρωας

killzone 2

Ποσο θα πληρώσεις για να το πάρεις? χαχα

Δημοσ.
εγώ βλέπω το xbox να γίνετε το επόμενο ps2 με τρελες πωλήσεις και πολύ χαμηλή τιμή και να έχει μεγάλη υποστήριξη παράλληλα με το νέο xbox, σε 1,5 χρόνο από τώρα ελπίζω να μετράμε πλέον αντίστροφα για την έλευση του νέου.άντε και πολύ άργησε.θέλουμε νέο hardware.:Pτι μέλλον μου λέτε και 4d:shock:, το ps3 k 360 καθώς και τα pc για ένα 6 μηνο περίπου θα μοιάζουν με καρβουνιάρηδες μπροστά του.θα τρέχουνε μετά πάλι στην sony να περνούν κάρτες γραφικών από τα πανέρια για να προλάβουν.

Ηρεμησε ρε φιλε εχεις καβαλισει το καλαμι νομιζεις οτι δεν υπαρχει τπτ αλλο εκτος απο το xbox.Τα pc θα αποδιδουν παντα τα καλυτερα γραφικα λογω πολυ καλυτερου hardware.....απλα αυτοι οι οποιοι θελουν να παιζουν ποδοσφαιρακια σε τηλεοραση πρεπει να επιλεξουν καποια κονσολα και η καλυτερη αυτην την στιγμη ειναι το 360...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ηρεμησε ρε φιλε εχεις καβαλισει το καλαμι νομιζεις οτι δεν υπαρχει τπτ αλλο εκτος απο το xbox.Τα pc θα αποδιδουν παντα τα καλυτερα γραφικα λογω πολυ καλυτερου hardware.....απλα αυτοι οι οποιοι θελουν να παιζουν ποδοσφαιρακια σε τηλεοραση πρεπει να επιλεξουν καποια κονσολα και η καλυτερη αυτην την στιγμη ειναι το 360...

Χαλαρα!

Οσο για τον φιλο pcakia κατι κανεις λαθος, εγω crysis με την συγκεκρημενη καρτα το επαιζα high σε 1280χ720 με 30 fps average! κατι κανεις λαθος.....ναι αλλα τα γραφικα του crysis φιλαρακο δεν υπαρχουν πουθενα ακομη και σε medium! Tι να λεμε τωρα!

Bαλε 4gb μνημη συστηματος, φρεσκα xp και βαλε high 1280x720 και παιξε μια χαρουλα!

Μην τα θελετε και ολα! Το crysis αυτες οι κονσολες με το ζορι να εβγαζαν τα medium γιατι με αυτα που βλεπω για low πιστευω! Αν και στο Low το crysis φυσαει!

Α ξεχασα στο ps3 εχει το crysis killer, to ΗΑΖΕ !!!!:lol::lol::lol:

Επεξ/σία από DarkHero
Δημοσ.
ξεκολλάς ένα κομμάτι στο pc και κολλάς ενα άλλο και είσαι κυριλε?

Εγω πούλησα 70 ευρω το χαλασμένο μου Χ360 και μετά εβαλα 50 ευρω απο την τσέπη μου.Σύνολο 120. και πήρα σκέτη κονσόλα-(jasper) έτοιμη φλασαρισμένη.

Σιγά που κρεμάστικα απο τα @@ της Μ$!

Αντε κάντα αυτα στον υπολογ. με 50ε κόστος. 8α πάρεις geforce4 mx, για να παίζεις πασιέτζα.

το θεμα ειναι οτι στο PC θα ειχες 3 χρονια εγγυηση στην καρτα γραφικων που περιγραφεις και θα την αλλαζες τσαμπα, ουτε 10 ουτε 30 ουτε 120 ευρω. Σε 3 χρονια που θα τελειωνε η εγγυηση, με 30 ευρω θα επαιρνες ολοκαινουρια καρτα ιδιας αποδοσης με νεα 3ετη εγγυηση ;) επισης αν χαλαγε αλλο εξαρτημα θα ηταν πιο φτηνη πιθανον η αντικατασταση εκτος εγγυησης.

Τεσπα το θεμα δεν ειναι η συγκριση PC με κονσολες, περισσοτερο το ειπα γιατι δεν ειναι τυχαιο οτι τα mega drive/snes κλπ ηταν αθανατα, και οι σημερινες κονσολες εχουν προβληματα...Δε λεω μονο να χαλασει, ειναι και αλλα πραγματα, πχ να κολλησει ενω παιζεις....παλιοτερα θα ητνα αδιανοητο σε κονσολα...

Εδω ειναι που εστιαζω το γεγονος οτι αυτα συμβαινουν γιατι οι σημερινες κονσολες ειναι στην ουσια PC με συγκεκριμενο hardware που τρεχουν ενα πολυ απλουστευμενο λειτουργικο (για να αποφυγουν τα πολλα κολληματα κλπ και να ειναι ευχρηστες στον ασχετο). Αυτο ειναι που εφερε τα προβληματα...

Δημοσ.

στραβός είσαι ρε φιλε?μίλησα για κάνα εξάμηνο.και δεν έχει σημασία μονο το hardware αλλα και ο dev, το budget καθώς και το game.για δες ποσα παιχνίδια στο pc ήταν στα επίπεδα του doa4 κάμεο pgr3 και fight night στα τέλη 05 αρχές 06 και μετά έλα να ξαναγράψεις.άλλωστε δεν είναι μονο θέμα γραφικών καλύτερα να έχεις να διαμάντι από κάποιον japan dev(μονο για κονσόλες) και αξιόλογα γραφικά παρα απίστευτα γραφικά και ένα ακόμα ανούσιο και πολυφορεμένο παιχνίδι.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω, αλλά είναι ρίσκο 1 στα 5 καίγονται, εγώ προσωπικά προτιμώ ps3 πάντως :P

Χαλαρα!

Οσο για τον φιλο pcakia κατι κανεις λαθος, εγω crysis με την συγκεκρημενη καρτα το επαιζα high σε 1280χ720 με 30 fps average! κατι κανεις λαθος.....ναι αλλα τα γραφικα του crysis φιλαρακο δεν υπαρχουν πουθενα ακομη και σε medium! Tι να λεμε τωρα!

Bαλε 4gb μνημη συστηματος, φρεσκα xp και βαλε high 1280x720 και παιξε μια χαρουλα!

Μην τα θελετε και ολα! Το crysis αυτες οι κονσολες με το ζορι να εβγαζαν τα medium γιατι με αυτα που βλεπω για low πιστευω! Αν και στο Low το crysis φυσαει!

Α ξεχασα στο ps3 εχει το crysis killer, to ΗΑΖΕ !!!!:lol::lol::lol:

Killzone 2 Ressistance 2 και πολλά πολλά άλλα games που το pc δεν θα νιώσει ποτέ, μόνο μερικά το xbox θα τα κάνει Port. Να τα βράσω τα UH graphics όταν έχεις 2 Games Για το pc :P Consoles are for gaming, PC is for everything else :P

Δημοσ.

Ειπαμε ρε φιλε το KILLZONE καλο χρυσο παιχνιδι θα ειναι μαλλον! Αλλα εαν βαζουμε μεσα και το resistance τοτε το αλλο με τον τοτο το ξερεις?:lol:

Δημοσ.

Aπο απλη περιεργεια ρωταω.

Αν καποιος εχει δωσει τοσα χρηματα για ενα High end PC τι του προσφερει μια κονσολα?

Δημοσ.
να ΑΤΕΝΙΖΕΙΣ το μελλον μετρωντας τα πολυγωνα στα μουστακια του γεροsnake!:lol::lol::lol:

4D games SONY FOREVER! Aυτη η εταιρια δειχνει τον δρομο! Ειναι Μονοδρομος!

Α ξεχασα στο ps3 εχει το crysis killer, to ΗΑΖΕ !!!!

Σου χει κανει τελικα χοντρη ζημια στον εγκεφαλο οτι δε βγηκε το MGS4, ε? :X

Μονο ετσι μπορει να εξηγηθει..

αλλα τι λεμε ο legend of troll εδω μεσα, δε χρειαζεται κ λογο.. ΕΙΝΑΙ ο λογος! απλα respect.. :P

κ ας μη γελιόμαστε, το Crysis ειναι αποδειξη φοβερων γραφικων, που δικαιολογουν την αγορα 400+ καρτας γραφικων, οχι για να παιζουν ολα τα υπολοιπα ανετα, αλλα για να παιζουν μονο το Crysis!

Ειστε τραγικοι οσοι το υποστηριζετε αυτο! αντε πηγαινετε τωρα να το παιξετε μπας κ μεγαλωσει το e-penis σας ;)

ωραια τα γραφικα ρε παιδες, αλλα απο gameplay... γιοκ! βαρετο! ξερω τουλαχιστον 10 καλυτερα που το Single palyer σε κραταει, κ αυτο δεν ειναι τα γραφικα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σου χει κανει τελικα χοντρη ζημια στον εγκεφαλο οτι δε βγηκε το MGS4, ε? :X

Μονο ετσι μπορει να εξηγηθει..

αλλα τι λεμε ο legend of troll εδω μεσα, δε χρειαζεται κ λογο.. ΕΙΝΑΙ ο λογος! απλα respect.. :P

κ ας μη γελιόμαστε, το Crysis ειναι αποδειξη φοβερων γραφικων, που δικαιολογουν την αγορα 400+ καρτας γραφικων, οχι για να παιζουν ολα τα υπολοιπα ανετα, αλλα για να παιζουν μονο το Crysis!

Ειστε τραγικοι οσοι το υποστηριζετε αυτο! αντε πηγαινετε τωρα να το παιξετε μπας κ μεγαλωσει το e-penis σας ;)

ωραια τα γραφικα ρε παιδες, αλλα απο gameplay... γιοκ! βαρετο! ξερω τουλαχιστον 10 καλυτερα που το Single palyer σε κραταει, κ αυτο δεν ειναι τα γραφικα!

Τον βαριεμαι τον snake!

βαρετο ειναι το single του crysis! Για βαλε delta και ορμα στην ζουγκλα να δεις, εκει ειναι φιλε μου η εμπειρια....τι εμπειρια σου προσφερε το χιλιοπεγμενο στιλακι του resistance....Υπαρχουν 10 παιχνιδια σαν το crysis στο PC????

Καλα απο sonakides δεν περιμενα κατι διαφορετικο....οκ, παιξε resistance λεμε γιατι αυτο σου αξιζει ή σε αντιθετη περιπτωση ποπκορν και κατσε καναπε να δεις την ταινια solid snake με 5 χρωματα!

Μαθατε να κρινεται και το crysis , εεε ρε HAZE που σας χρειαζεται ακομη.....

Επεξ/σία από DarkHero
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...