Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ps3 δεν είναι αγορά... είναι επένδυση για το μέλλον...

καλυτερο και απο αγορά οικοπεδου. σε 2 χρονια 8α εχεις διπλασιάσει τα λευτά σου.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το Killzone 2 θα απαντήσει σε όλους σας, ρεεεεεε

Πράγματι, το PS3 μπορεί να βγάλει 4D γραφικά, απλά ήταν λίγο ηλίθιοι οι προγραμματιστές τόσο καιρό...

Δημοσ.

εγώ βλέπω το xbox να γίνετε το επόμενο ps2 με τρελες πωλήσεις και πολύ χαμηλή τιμή και να έχει μεγάλη υποστήριξη παράλληλα με το νέο xbox, σε 1,5 χρόνο από τώρα ελπίζω να μετράμε πλέον αντίστροφα για την έλευση του νέου.άντε και πολύ άργησε.θέλουμε νέο hardware.:Pτι μέλλον μου λέτε και 4d:shock:, το ps3 k 360 καθώς και τα pc για ένα 6 μηνο περίπου θα μοιάζουν με καρβουνιάρηδες μπροστά του.θα τρέχουνε μετά πάλι στην sony να περνούν κάρτες γραφικών από τα πανέρια για να προλάβουν.

Δημοσ.

H 295 GTX που εχω στο μηχανημα μου μονο με καρβουνιαρικη απο το πανερι δεν μοιαζει....Αν σκεφτεις καθε multi που βγαινει στα pc απο τις κονσολες εγω ο παιζω 1920χ1200+χ16ΑΑ+Χ8ΑΑ= 60 FULL FPS!

Εαν οι νεες κονσολες δεν εχουν αυτο στα στανταρ τους πραγματικα θα αρχισω να σκεφτομαι για το τι μας προσφερουν τελικα!

Δημοσ.
H 295 GTX που εχω στο μηχανημα μου μονο με καρβουνιαρικη απο το πανερι δεν μοιαζει....Αν σκεφτεις καθε multi που βγαινει στα pc απο τις κονσολες εγω ο παιζω 1920χ1200+χ16ΑΑ+Χ8ΑΑ= 60 FULL FPS!

Εαν οι νεες κονσολες δεν εχουν αυτο στα στανταρ τους πραγματικα θα αρχισω να σκεφτομαι για το τι μας προσφερουν τελικα!

καταρχήν έχουν και άλλοι καλους υπολογιστές αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετάγονται να το επιδεικνύουν σαν τα παιδάκια κάθε τρεις και λίγο.δεύτερον μιλάμε για κάποιο ποιο εξελιγμένο api η έναν εξελιγμένο επεξεργαστή.

δεν θυμάμαι τα pc του 2005 να παίζαν κάμεο και pgr3 πάντως.;)

Δημοσ.

Λοιπον επειδη εχει καταντισει αστειο ολο αυτο ,δεν επιδεικνυω κατι απλα θα πω την πραγματικοτητα που δυστιχως οι κονσολακιδες την αγνοουν νομιζοντας οτι περνουν εναν πανισχυρο μηχανημα σε τιμη ξεφτιλα! Κατι τετοιο δεν ισχυει. Οπως οι sonakides νομιζουν οτι τους πουλησε η sony τον ΓΟΛΙΑΘ, ολα αυτα ειναι στα μυαλα των fanboy ....

Λοιπον οποιος αγορασε στις αρχες του 2006 την 8800 Gtx στην τιμη 500 ευρω ακομη και τωρα ειναι ανωτερος στα ιδια παιχνιδια με ΧΒΟΧ και PS3....Ας πουμε το gears οπου με 8800 gtx το επαιζα 1920χ1200 με 60αρι ενω στο χβοχ 720π με 30! Μεγαλη διαφορα.....Στα pc κανενας δεν σας κλεβει τα λεφτα σας, απλα εαν θες να εισαι παντα στην κορυφη και να παιζεις τα παιχνιδια οπως κανενα αλλο μηχανημα δεν τα παιζει τοτε πρεπει να τα σκασεις και να μην γκρινιαζεις ! Ας μου πει καποιος ο οποιος ειναι κατοχος 8800 gtx ποιο παιχνιδι παιζει χειροτερα απο χβοχ και ps3! Ρε ενα να μου βρειτε ! Μην ψαρωνεται τα pc ποτε δεν ειναι πισω ακομη και στο λανσαρισμα μιας κονσολας απλα πορωνεσται και λετε ουαου! Φτασαμε 2006 για να δουμε στις κονσολες το 720p! Εγω απο το 2002 παιζω 1600χ1200 στα Pc!

πχ

Η δουλεια μου απο το σπιτι μου ειναι 10 λεπτα με το αμαξι, και 20 λεπτα με το λεωφοριο....Διαλεγω το αμαξι αλλα θα πληρωσω την βενζινη και ισως και parking! Αλλα θα παω σαν κυριος και οχι σαν σακι ....

Ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω, οτι πληρωνεις περνεις, στην κονσολα δινεις ψιχουλα αλλα και εικονα που εχεις με αυτην που απολαμβανω εγω ειναι η μερα με την νυχτα!

Δεν υπερασπιζομαι τα pc αλλα αυτη ειναι η αληθεια ! Κονσολακιας ειμαι και εγω αλλα δεν μιξοκλαιω!

Δημοσ.

darkhero δεν παίζει με την καμία αυτό που λες. εγω έχω την 8800gts 640mb και μου είχε σπάσει τα @@ το farcry Με τα κολλήματα και τις καθυστερίσεις.

Το χ360 ειναι σκάλες ανώτερο και απλούστερο.

Και αν είναι να δίνω 500 ευρω κάθε χρόνο για να πέρνω κάρτες γραφικών και μετα να τις βάζω στο κ***ο μου...

Καλύτερα να πάω να παίξω με κανένα κομπολόι.

Δημοσ.

το μελλον ειναι εδω!!

doomsday=27 Φεβρουαριου (οπως θα ελεγε και ο τερμινέιτορας)

επιτελους μια λεξη που κανει τουμπεκι μεχρι και ο αποκλειρος α.κ.α. ΣκοτεινοςΗρωας

killzone 2

Δημοσ.
darkhero δεν παίζει με την καμία αυτό που λες. εγω έχω την 8800gts 640mb και μου είχε σπάσει τα @@ το farcry Με τα κολλήματα και τις καθυστερίσεις.

Το χ360 ειναι σκάλες ανώτερο και απλούστερο.

Και αν είναι να δίνω 500 ευρω κάθε χρόνο για να πέρνω κάρτες γραφικών και μετα να τις βάζω στο κ***ο μου...

Καλύτερα να πάω να παίξω με κανένα κομπολόι.

δηλαδη εβαλες 1280χ720 και σου κολλαει!

Γιατι απο κοντα ειδα την εκδοση για ps3 που ειναι για κλαματα και του χβοχ 360 που ειναι μετρια!

Δημοσ.

με 8800 gtx έβαλα tomb raider και δεν την πάλευε μπροστά στην κονσέρβα.εγώ πιστεύω ότι από την στιγμή που οι κονσόλες ανέβασαν στοιχειώδεις αναλύσεις τα πράγματα άλλαξαν δηλαδή δεν είναι όπως παλιά που η κονσόλα ήταν 640x480(ps2 xbox) και οι διαφορες ήταν τραγικές τώρα παράδειγμα το tomb raider ναι μεν στο pc είναι ανώτερο λόγο αναλύσεων και και, αλλα είναι αξιοπρεπέστατο και στις κονσόλες σε σημείο που να μην σε κάνει να ψάχνεσαι όπως γινόταν παλιά.εγώ προσωπικά το έχω βαρεθεί το pc δεν έχω όρεξη ούτε 10 λεπτά να παίξω πλέον και ας έχει καλύτερα γραφικά.

όσο για αυτό που λέει ο darkhero τα έχουμε ξαναπεί 100φορες δεν είμαστε ηλίθιοι και δεν έχουμε τις κονσόλες για μεγαθήρια και προσωπικά πιστεύω ότι σχεδόν έφτασαν στα όρια τους και θα δούμε μονο κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις από εδώ και πέρα.

Δημοσ.
το μελλον ειναι εδω!!

doomsday=27 Φεβρουαριου (οπως θα ελεγε και ο τερμινέιτορας)

επιτελους μια λεξη που κανει τουμπεκι μεχρι και ο αποκλειρος α.κ.α. ΣκοτεινοςΗρωας

killzone 2

Ο μονος λογος υπαρξης του ps3 ειναι αυτο το παιχνιδι!:-)

Δημοσ.
δηλαδη εβαλες 1280χ720 και σου κολλαει!

Γιατι απο κοντα ειδα την εκδοση για ps3 που ειναι για κλαματα και του χβοχ 360 που ειναι μετρια!

1024*768 και σορρυ το crysis ήθελα να πω. με γραφίκα στο medium. 2γιγα μνήμη και 2πύρινο επεξεργαστή. και ράπτορ σκληρό.

να μου λείπει το βίσινο.

Δεν ξέρω αν το gears of war 2 π.χ. μπορεί να παίζει έτσι άνετα σε μια 8800gtx.

Παίζω τις παιχνιδάρες μου στο Χ360 και ο υπολογιστής είναι και ελευθερος για msn κανένα site και μουσική ταυτόχρονα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...