Socratis_g Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Απο τοτε που οι κονσολες αρχισανε να εξομοιωνουν τα PC αρχισανε και τα προβληματα, τα κολληματα κλπ. Το κακο ειναι οτι ενω στο PC ξεκολας το ενα κομματι, το αλλαζεις με 3 χρονια+ εγγυηση το αναβαθμιζεις ή οτιδηποτε, στην κονσολα δε μπορεις να κανεις τιποτα σχεδον και κρεμεσαι απο τα @@ της microsoft και της sony... ξεκολλάς ένα κομμάτι στο pc και κολλάς ενα άλλο και είσαι κυριλε? Εγω πούλησα 70 ευρω το χαλασμένο μου Χ360 και μετά εβαλα 50 ευρω απο την τσέπη μου.Σύνολο 120. και πήρα σκέτη κονσόλα-(jasper) έτοιμη φλασαρισμένη. Σιγά που κρεμάστικα απο τα @@ της Μ$! Αντε κάντα αυτα στον υπολογ. με 50ε κόστος. 8α πάρεις geforce4 mx, για να παίζεις πασιέτζα.
ultralisk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δεν παιρνω το μερος καμμιας εταιριας.Απλα νομιζω οτι ειναι λογικο αν μια εταιρια πουλαει το προιον της σε μιση τιμη απο μια αλλη,θα πρεπει να πουλησει διπλασια κομματια για να εχουν τον ιδιο τζιρο.Μπορει να κανω και λαθος όχι γιατί το κόστος κατασκευής του ακριβού προϊόντος είναι και πιο μεγάλο...εντελώς λάθος ο τρόπος σκέψης σου
Socratis_g Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 όχι γιατί το κόστος κατασκευής του ακριβού προϊόντος είναι και πιο μεγάλο...εντελώς λάθος ο τρόπος σκέψης σου και αυτό δεν είναι απόλυτο. Εγω πιο πολυ πιστεύω πουλάει το όνομα η σονυ.
MiltoZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Και ίδιο να είναι το κόστος (που όπως λέει και ο Socratis_g μην νομίζεις ότι έχει καμιά μεγάλη διαφορά), αυτό δεν αλλάζει ότι η Σονυ χάνει πολλά λεφτά αυτή τη στιγμή από αυτό το κομμάτι (γι αυτό και δεν μπορεί να ρίξει ακόμα την τιμή να γίνει πιο ανταγωνιστικό) ενώ η MS το πολύ πολύ να χάνει λίγα. Χώρια που η μία βγάζει κέρδος συνολικά ενώ η άλλη ματώνει κάθε μέρα. Επίσης τα software sales είναι υπερδιπλάσια για το 360 ενώ βγάζει πολλά και από το λάιβ. Όπως και να χει δεν είναι το θέμα πόσα βγάζουν οι εταιρείες...
JimChris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Και ίδιο να είναι το κόστος (που όπως λέει και ο Socratis_g μην νομίζεις ότι έχει καμιά μεγάλη διαφορά), αυτό δεν αλλάζει ότι η Σονυ χάνει πολλά λεφτά αυτή τη στιγμή από αυτό το κομμάτι (γι αυτό και δεν μπορεί να ρίξει ακόμα την τιμή να γίνει πιο ανταγωνιστικό) ενώ η MS το πολύ πολύ να χάνει λίγα. Χώρια που η μία βγάζει κέρδος συνολικά ενώ η άλλη ματώνει κάθε μέρα. Επίσης τα software sales είναι υπερδιπλάσια για το 360 ενώ βγάζει πολλά και από το λάιβ. Όπως και να χει δεν είναι το θέμα πόσα βγάζουν οι εταιρείες... Να υποθεσω οτι οσο πιο πολλα κομματια πουλαει η καθε εταιρια τοσο περισσοτερα χρηματα χανει?
MiltoZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Να υποθεσω οτι οσο πιο πολλα κομματια πουλαει η καθε εταιρια τοσο περισσοτερα χρηματα χανει? Αν πουλάει με πιο λίγα απο όοο της κοστίζει, φυσικά, αλλά αυτό δεν λαμβάνει υπ όψιν τις πωλήσεις software, που όσο περισσότερες κονσόλες πουλάει τόσο αυξάνονται κι αυτές. Αυτός ήταν και ο λόγος που σταμάτησε να βγαίνει το πρώτο x-box. Δεν νομίζω όμως να χάνει από εκεί η Σόνυ. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2009 από MiltoZ
darklordvader77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Και εγω ξερω ανθρωπους που φτιαχνουν τα rrod μονοι τους με κοστος 20 ευρω και δεν τις γυρνανε στη microsoft. Παντα οι κονσολες απο πλαστικο ητανε αλλα ποτε δεν ητανε τοσο προβληματικες. η μια εταιρεια καταλαβε το λαθος της ενω η αλλη σφυριζει κλεφτικα.Μην ξεχνας τα ps2 slim που οταν ειχαν πρωτοβγει ειχαν τρομερα προβληματα Ρε αγορινα, που κολλάει αυτο? Στο ξεδιαλυνα, αλλα το μπουρδουκλωνεις.. αλλο προβλημα design, κ αλλο το προβλημα laser! σου ειπα οτι εφοσον δεν εχουν σχεση με τις αντιπροσωπειες,κ ειναι τελικα το φαινομενο Ελλαδισταν, τι αλλο να πω?? Αααα κ συ μη ξεχνας το gamegear που ειχε προβληματα με τη μητρικη του!!! κ μη ξεχνας το gamecube ποοοσες φορες με το lazer που ζεσταινοταν κ σου βγαζε την κοκκινη οθονη.. κ μη ξεχνας.... γιατι λετε εδω μονο για τη sony?? Ειναι το trend της εποχης?? Δε σου φερα τυχαια παντως αυτα τα 2 παραδειγματα (που τα χω ζησει) διοτι κ τα 2 ηταν μικρα για την εποχη τους.. πραγμα πολυ λογικο να σου βγαλει προβληματα.. οποτε πολυ λογικο κ οι πρωτες παρτιδες του slim να βγαλουν.. ξεκολλατε απ το μυαλο σας!
pavlos77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Αν ειναι να διαλεξεις αναμεσα σε αυτες τις δυο κονσολες θα πρεπει να σκεφτεις το οικονομικο βεβαια και τα παιχνιδια που σου αρεσουν και που θες να παιζες.Αλλα πανω απο ολα θα κοιταξεις το μελλον και σε αυτο υπερτερει το PS3 αλλα το XBOX 360 ειναι πιο φθηνο και φλασαρεται αλλα σε 2-3 χρονια θα παλιωσει αφου εχει κυκλοφορησει απο το 2005 ( απο οτι θυμαμαι).Αρα κοιταει ο καθενας το συμφερον του! Και εγω χρηστης του PS3 ειμαι αλλα πρεπει να χαλαω πολλα λεφτα στα παιχνιδια.
nzeppos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ακόμα το μέλλον κοιτάνε οι φίλοι του PS3? Άντε και καλό 2011... Άσχετο αλλά μόλις έτυχε να διαβάσω μια δήλωση του Bach (8/1). Επιβεβαιώνει αυτό που πολλοί από εμάς υποστηρίζουμε τόσο καιρό, σχετικά με την έλλειψη BluRay player στο 360. Robbie Bach, president of the Entertainment and Devices division at Microsoft, responding to a question asking when and if the Xbox 360 would adopt Blu-ray technology, said that there were "a lot of reasons" why the company has no plans to do so-chiefly, low consumer demand. "It's not a feature we get a ton of requests for," Bach said. "When you ask people the list of things they want to see us spending time creating in Xbox, Blu-ray is way, way down on the list."
MiltoZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ρε παίδες, σε ποιό μέλλον υπετρερεί το ps3? Αυτό είναι και το νόημα των πωλήσεων hardware/ software, γιατί δείχνουν ποιά κονσόλα θα ευημερήσει περισσότερο στο μέλλον....
nzeppos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ε, σου λέει ακόμα δεν έχουν εκμεταλλευτεί την άπειρη ισχύ του Cell, δεν έχουμε δει τα 4D γραφικά, περιμένουμε την κονσόλα να σπάσει για να παίξουμε κόπιες κλπ. Το προφανές όμως λίγοι φαίνεται να το έχουν σκεφτεί. Ότι δηλαδή πλέον είναι πολύ πιθανότερο να ΜΗΝ δούμε τίποτα απ' όλα αυτά...
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Το ps3 δεν είναι αγορά... είναι επένδυση για το μέλλον...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 δεν έχουμε δει τα 4D γραφικά εγώ πιστεύω ότι τα είδαμε... 3D + o χρόνος που πέρασε από τότε που βγήκε το PS3=4D
Mr V Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 χαχαχαχαχαχα!!!Εγω ειχα παρει ps3 το 2ο εξαμηνο που κυκλοφορησε με την ελπιδα να σπασει και να μπορω να παιζω ελευθερα.Αφου μετα απο 5 μηνες που το κρατησα ειδα οτι δεν προκειται να σπασει και το gaming δεν ηταν τοσο ικανοποιητικο οσο ενος gaming pc(αφου επρεπε να πληρωνω50αρικα) το πουλησα σε εναν φιλο μου ο οποιος σκεφτοταν σαν εμενα οταν το αγορασα.Αποτελεσμα χασουρα 150 ευρω.Το παθημα εγινε μαθημα οτι δεν αγοραζουμε κονσολες που δεν flasharontai και αν δεν τις εχουμε δοκιμασει αρκετα πριν την αγορα...
DarkHero Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μελλον δεν υπαρχει σε αυτα, οταν η microsoft θα σου βγαλει το 2011το καινουριο με τα υπεργραφικα και τις υπερκανοτητες που θα εχει μεινε εσυ με το PS3 να ΑΤΕΝΙΖΕΙΣ το μελλον μετρωντας τα πολυγωνα στα μουστακια του γεροsnake!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις