DarkHero Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Το μοναδικο αξιολογο παιχνιδι που εχει το ps3! Τα παπακια στην σειρα κανουν μπανακι στην μπανιερα! Με αυτα τα παιχνιδια που βγαζει που να ανεβει σε πωλησεις, ποσο ακομη θα ξεζουμηζουν τον γεροsnake! Δεν βγαζει αλλο μελι πια....
darklordvader77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 αμα ειναι μονο αυτο κατα τη γνωμη σου.. ειναι γνωμη σου! δε σημαινει πως δεν υπαρχουν κ αλλα που δεν αξιζουν.. εκτος κ αν ξερεις ποτε καμια κονσολα που να εχει μονο 1 παιχνιδι που να αξιζει! Σε λιγο αυτο θα μας πεις για το ps3.. παρε αυτο για να γλυκαθεις απ τον γερο-snake λοιπον:http://www.youtube.com/watch?v=uRSFrdj-Sns&feature=related Not bad,huh?
tasoskont Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 αμα ειναι μονο αυτο κατα τη γνωμη σου.. ειναι γνωμη σου! δε σημαινει πως δεν υπαρχουν κ αλλα που δεν αξιζουν.. εκτος κ αν ξερεις ποτε καμια κονσολα που να εχει μονο 1 παιχνιδι που να αξιζει! Σε λιγο αυτο θα μας πεις για το ps3.. παρε αυτο για να γλυκαθεις απ τον γερο-snake λοιπον:http://www.youtube.com/watch?v=uRSFrdj-Sns&feature=related Not bad,huh? να υποθεσω οτι απο αυτα που λεει στο τελος αυτη την στιγμη ειναι κατοχος χβοχ360(μιασ και ξεπεραστηκαν τα ring of death) οποτε ακυρο το video ,busted
darklordvader77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Busted?? Ναι,προς το παρον εχουν ξεπεραστει τωρα τα προβληματα υποτιθεται, τωρα ομως ειναι Χειμωνας. Θα σας δω το καλοκαιρακι ποσοι θα τα αναψετε για πολλη ωρα..εχω μεγαλη εντυπωση! Γενικα, οσο κ τα nm να μικρυνουν, ο αρχικος σχεδιασμος φταιει που ειναι faulty.. Ο δημιουργος του βιντεο λεει το resume ξεκαθαρα στην αρχη, δηλ: "The things you will see on this video may and will offend you. I'm no fanboy but i thought it would really be funny if i make this video. I like all consoles and don't take this video seriously. This is all for fun and games." μεχρι στιγμης, Ένας Offended.. next please!
Socratis_g Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Το νεο metal gear solid για το ps3 θα ειναι συλεκτικο και θα κοστίζει 119 ευρω μόνο!! τρεχτε!!
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 woot? http://gear.ign.com/dor/articles/943393/ces-2009-best-gear-videos-playlist/videos/sony3d_ces2009sync.html
butcher13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Busted?? Ναι,προς το παρον εχουν ξεπεραστει τωρα τα προβληματα υποτιθεται, τωρα ομως ειναι Χειμωνας. Θα σας δω το καλοκαιρακι ποσοι θα τα αναψετε για πολλη ωρα..εχω μεγαλη εντυπωση! Γενικα, οσο κ τα nm να μικρυνουν, ο αρχικος σχεδιασμος φταιει που ειναι faulty.. Ο δημιουργος του βιντεο λεει το resume ξεκαθαρα στην αρχη, δηλ: "The things you will see on this video may and will offend you. I'm no fanboy but i thought it would really be funny if i make this video. I like all consoles and don't take this video seriously. This is all for fun and games." μεχρι στιγμης, Ένας Offended.. next please! Επειδη ειμαι κατοχος και των 2 κονσολων η γνωμη μου ειναι μην εισαι και πολυ χαρουμενος για την ποιοτητα του ps3. To προβλημα με το blu ray που δεν μπορει να παιξει τα δισκακια ελπιζω να μην σου τυχει ποτε και ακομα περισσοτερο να μην εισαι εκτος εγγυησης (η εγγυηση ειναι για ενα χρονο και αν εισαι εκτος σου ζητανε 300 ευρω. Αν εισαι εντος σου δινουν μια ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ με εγγυηση 3 μηνων). Και οι 2 κονσολες ειναι ποιοτικα για τα μπαζα. 2 1/2 χρονια εχω το 360 και ειμαι στην τριτη κονσολα και 1 χρονο εχω ps3 και ειμαι στη δευτερη
bahamut zero Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Επειδη ειμαι κατοχος και των 2 κονσολων η γνωμη μου ειναι μην εισαι και πολυ χαρουμενος για την ποιοτητα του ps3. To προβλημα με το blu ray που δεν μπορει να παιξει τα δισκακια ελπιζω να μην σου τυχει ποτε και ακομα περισσοτερο να μην εισαι εκτος εγγυησης (η εγγυηση ειναι για ενα χρονο και αν εισαι εκτος σου ζητανε 300 ευρω. Αν εισαι εντος σου δινουν μια ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ με εγγυηση 3 μηνων). Και οι 2 κονσολες ειναι ποιοτικα για τα μπαζα. 2 1/2 χρονια εχω το 360 και ειμαι στην τριτη κονσολα και 1 χρονο εχω ps3 και ειμαι στη δευτερη καλα ρε butcher τι τις κανεις τις κονσολες????ονομα και πραμα εισαι δηλαδη
butcher13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 καλα ρε butcher τι τις κανεις τις κονσολες????ονομα και πραμα εισαι δηλαδη να σου πω την αληθεια το xbox το εχω λιωσει. το ps3 απο την αλλη το εχω για ταινιες πιο πολυ και για κανα παιχνιδι μια στο τοσο. Παντως και τις δυο κονσολες τις εχω σε σημειο ανοιχτο που αεριζονται
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Η αίσθηση του χιούμορ δυστυχώς δεν υπάρχει σε ενέσιμη μορφή ;p
tasoskont Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Busted?? Ναι,προς το παρον εχουν ξεπεραστει τωρα τα προβληματα υποτιθεται, τωρα ομως ειναι Χειμωνας. Θα σας δω το καλοκαιρακι ποσοι θα τα αναψετε για πολλη ωρα..εχω μεγαλη εντυπωση! Γενικα, οσο κ τα nm να μικρυνουν, ο αρχικος σχεδιασμος φταιει που ειναι faulty.. Ο δημιουργος του βιντεο λεει το resume ξεκαθαρα στην αρχη, δηλ: "The things you will see on this video may and will offend you. I'm no fanboy but i thought it would really be funny if i make this video. I like all consoles and don't take this video seriously. This is all for fun and games." μεχρι στιγμης, Ένας Offended.. next please! καθολου offended παρακαλω και εμενα μου αρεσουν ολες οι κονσολες αλλα προτιμω να εχω την καλυτερησκεφτομαι να παρω και το ps3 αλλα περιμενω να αποκτησει πρωτα ποικιλια σε παιχνιδια. ps αφου ο δημιουργος του video δεν ειναι fan boy και ειναι πλακατζης οσο λεει γιατι δεν εφτιαξε αναλογο video για το ps3????
DarkHero Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 να σου πω την αληθεια το xbox το εχω λιωσει. το ps3 απο την αλλη το εχω για ταινιες πιο πολυ και για κανα παιχνιδι μια στο τοσο. Παντως και τις δυο κονσολες τις εχω σε σημειο ανοιχτο που αεριζονται Πιστευω οτι η ΑΤΙΜΗ ΣΚΟΝΗ εκανε την βρωμοδουλεια στο ps3!:lol::lol:
darklordvader77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 καθολου offended παρακαλω και εμενα μου αρεσουν ολες οι κονσολες αλλα προτιμω να εχω την καλυτερησκεφτομαι να παρω και το ps3 αλλα περιμενω να αποκτησει πρωτα ποικιλια σε παιχνιδια. ps αφου ο δημιουργος του video δεν ειναι fan boy και ειναι πλακατζης οσο λεει γιατι δεν εφτιαξε αναλογο video για το ps3???? δεν πειραζει, το offence πηγε εκει που επρεπε το καλυτερο που μου λες, ειναι υποκειμενικο οπως κ η ποικιλια επισης, αναλογως τι παιχνιδια ζητας. ps δεν τον ξερω προσωπικα οποτε.. μπορει να μην ειχε χρονο, μπορει κα μη βρηκε τπτ, τι να σου πω Επειδη ειμαι κατοχος και των 2 κονσολων η γνωμη μου ειναι μην εισαι και πολυ χαρουμενος για την ποιοτητα του ps3. To προβλημα με το blu ray που δεν μπορει να παιξει τα δισκακια ελπιζω να μην σου τυχει ποτε και ακομα περισσοτερο να μην εισαι εκτος εγγυησης (η εγγυηση ειναι για ενα χρονο και αν εισαι εκτος σου ζητανε 300 ευρω. Αν εισαι εντος σου δινουν μια ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ με εγγυηση 3 μηνων). Και οι 2 κονσολες ειναι ποιοτικα για τα μπαζα. 2 1/2 χρονια εχω το 360 και ειμαι στην τριτη κονσολα και 1 χρονο εχω ps3 και ειμαι στη δευτερη οπως ειχα πει κ σε παλαιοτερο post στον φιλο Darkhero, δεν αμφισβητω την ποιοτητα καμιας κονσολας, εξ αλλου απο πλαστικο ειναι φτιαγμενες! αυτο που αμφισβητησα κ χλευασα στο συγκεκριμενο post αλλα κ το παλιοτερο, ειναι οτι αλλο το κακο design (ως γνωστον το dvd-rom πανω στην gpu) κ αλλο μια προβληματικη σειρα blu-laser.. το ενα διορθωνεται αμεσως, το αλλο οπως εδειξε ο χρονος πηρε καιρο! (κ αυτο οχι 100% σιγουρα. Σας περιμενω το καλοκαιρακι!). εφοσον αυτα δεν εχουν σχεση με τις αντιπροσωπειες, δεν τις πιανω στο στομα μου, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.. (οπως ειναι κ το οτι πχ εγω θα κατσω να την ανοιξω σε τετοια περιπτωση ενω ενας αλλος θα πληρωσει 300Ε. Κ κανεις δεν θα ειναι ευχαριστημενος απ το service στη τελικη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις