Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θέμα ρε παιδιά δεν είναι τι λέτε στα forum το θέμα είναι τι αγοράζει ο απλός κόσμος.εκεί η sony και το κορυφαίο marketing μιλάει από μονο του. από μεγάλα καταστήματα μέχρι τα περιοδικά όλα δουλεύουν για αυτήν την εταιρεία και μαγκιά της βεβαια.

χθες μπήκα σε ένα seven και νόμιζα ότι ήμουν στο μουσείο της sony παντού επιγραφές sony ,κονσόλες σε γυάλες, προσφορες με δώρα sony.τι να λέμε τώρα.

Επεξ/σία από Rebel21
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι.Αυτό που λες βέβαια για τα Seven είναι αλήθεια,αλλά εγώ δεν έχω δει καμιά διαφήμιση της Sony (στην τηλεόραση πχ) για το ps3.Αντίθετα με τη Microsoft που διαφημίζει αρκετά το x360.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν είναι έτσι.Αυτό που λες βέβαια για τα Seven είναι αλήθεια,αλλά εγώ δεν έχω δει καμιά διαφήμιση της Sony (στην τηλεόραση πχ) για το ps3.Αντίθετα με τη Microsoft που διαφημίζει αρκετά το x360.

και μονο που είναι χορηγός του champions league φτάνει.κατά καιρούς έχει και η sony τις διαφημίσεις της. η ms έχει περισσότερες διαφημίσεις τον τελευταίο καιρό αλλα τρέχει και δεν φτάνει.ιδιαιτερα σε χώρες όπως η ελλάδα το παιχνίδι του marketing έχει χαθεί πριν χρονια.προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει υπάρχει εταιρεία με καλύτερο marketing και άκρες στην ελλάδα από την sony άντε και το vw group(άσχετο):P.

Επεξ/σία από Rebel21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1ον)απο συνήθεια λόγω των ps1 και ps2 που είχα παλιά

2ον)Απο τούς φίλους μου μόνο εγώ έχω xbox360 οπότε για μεταξύ μας online gaming το ξεχνάμε

3ον)εγώ παίζω πολλά ποδοσφαιράκια και τα παίζω με τον σταυρό του χειρηστηρίου.Ο σταυρός του xbox360 είναι για μένα τουλάχιστον άθλιος...

Ένας φίλος που είχε PS2 πήρε πρόσφατα 360 για το forza2 και έπαιζε στην αρχή με τον σταυρό (που δεν είναι αναλογικός) και το γκάζι/φρένο στα κουμπιά! :lol: Και το Fifa πάντως δεν παίζεται με το d-pad. ;)

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 09 : 41 : 03-----

Προβλέψεις από το EEDAR για τα NPD Δεκεμβρίου που βγαίνουν Πέμπτη, 6.30pm EST (11.30 GMT], με πλήρης κυριαρχία της nintendo και το wii να συντρίβει το ρεκόρ του ps2.

EEDAR%20DECEMBER%20HARDWARE%20FIGURES.jpg

Pachter: PS3 at $299 in April, Xbox 360 Price Cut to Follow

"Once the PS3 is at a more affordable price point (we expect a cut to $299 in April), we think that sales of that device will once again begin to grow. We expect another cut in price for the Xbox 360, with the feature-laden Pro model likely to come down in price to $249 at or before this year's E3 show in June. We expect Nintendo to maintain Wii pricing at $249 until the company sees signs that demand is slowing, which means a price cut may not happen until late in the year, if at all," Pachter said.
Επεξ/σία από MiltoZ
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Το ps3 επιασε πατο! πουλαει λιγοτερο και απο το πεθαμενο πια αν και δεν του το εχουν πει ακομη εκει στην sony psp:lol:

Θελει μεγαλη προσπαθεια απο μια εταιρια η οποια ηταν πρωτη τωρα να ειναι στην ουρα αγκομαχωντας ! Α ρε phillako και kutaragi με τις ιδεες σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ναι καλα η ευρωπη για το ps3 γιατι αν περιμενε απο τις αλλες αγορες δε θα εκανε τιποτα απολυτως:devil:

Επεξ/σία από bahamut zero
Δημοσ.

Οπως έχετε προαναφέρει, τα πάντα σ'αυτό το κόσμο είναι θέμα προσωπικής επιλογής και γούστου. Πιστεύω πως όσοι (σαν εμένα) αγόρασαν και τις 2 κονσόλες έχουν δεί τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα απο κοντά. Εγώ επέλεξα XBOX360. Όσοι έχουν μόνο PS3 και δεν έχουν αγοράσει (ακόμα) XBOX360 είναι αυτοί που ακόμη το υποστηρίζουν. Και κάτι για τα headset που λέγατε. Όταν έπαιζα CoD4 στο PS3 με έναν φίλο στο (ο Θεός να το κάνει..) online είχαμε το εξής πρόβλημα. Απο τα 6 άτομα της ομάδας μόνο 1-2 είχαν πάντα headset. Κάποιος πάντα θα υπήρχε που το φόρτιζε, άλλος δεν είχε αγοράσει κτλ. Ε συγγνώμη αν μπορείτε να παίξετε εσείς έτσι Search&Destroy στο CoD τι να πώ? Όσοι ξέρουν με καταλαβαίνουν τι θέλω να πώ..

Δημοσ.

πως ακριβως φταίει το πσ3 αν εσυ φορτίζεις το headset, ο αλλος δεν εχει αγορασει και του 3ου εχει φαγωθεί απο τον σκυλο? Σε αυτο το θεμα το πσ3 κακα τα ψεματα ειναι ποιο μπροστά αφου οποιοδήποτε bluetooth handsfree κανει και δουλευει αψογα και δεν σε υποχρεώνει να αγορασεις μια αποκληστικη συσκευη. Στο χbox απεναντιας εισαι αναγκασμενος να ζεις με αυτη την μαλακια που ονομαστηκε headset, που δεν κανει καλη επαφη με το κοντρολερ και 'παιζει' συνεχεια, που εχει χαμηλη ενταση και πρωσπαθω να καταλαβω τι λενε.. ολοι λενε ειναι γτπ.Βεβαια υπαρχει και το αλλο που ειναι ασυρματο, δεν ξερω τι ψαρια ποιανει γιατι δεν υπαρχει ελλαδα, αφου δεν υπαρχει LIVE εδω.

Δημοσ.

H Microsoft όντως κάνει τη γυφτιά του καλωδίου φόρτισης, αλλά στο ebay μπορείτε να αγοράσετε για το χειριστήριο επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3600-4000mAh με 4-5 ευρώ (μαζί με το καλώδιο φόρτισης). Δεν είναι ακριβώς original αλλά κάνει τη δουλειά της μια χαρά (έχω ήδη πάρει 2-3 τέτοιες, εκτός από τις 2 original που έχω).

Επίσης το headset της Microsoft δεν είναι τόσο "αποκλειστικό" όσο νομίζετε. Ένα οποιοδήποτε hands-free κινητού συνεργάζεται μια χαρά με το joypad (αρκεί να έχει δυομισάρι "καρφάκι"). Το έχω δοκιμάσει και παίζει άψογα, βέβαια δεν έχω mute και volume control αλλά κάνω τη δουλειά μου (νομίζω ήταν από Nokia). Καλύτερο βέβαια το original headset (γύρω στα 15 ευρώ), που προσωπικά δεν το έχω δει ποτέ να "παίζει", μια χαρά μου κουμπώνει στο χειριστήριο.

Δημοσ.

Στους κινεζους μην πιστευετε τα νουμερα 3600 κλπ. που γραφουν πανω στις μπαταριες, ειναι συνηθως λιγοτερο απο αυτο που γραφουν...

Η Sony ζοριζεται ολιγον ή οχι? http://www.engadget.com/2009/01/13/sony-said-to-be-sitting-on-1-1-billion-annual-loss-first-in-14/

Δημοσ.

18609477rk4.jpg

w1920.png

Killzone και Gears of War 2 και κουραφεξαλα.....ενα ειναι το παιχνιδι και μοναδικη εμπειρια ειδικα σε επιπεδο δυσκολιας delta! Η gtx 295 μου σε δραση....για παμε να θυμηθουμε τα παλια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...