Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειναι ηθικο αν μου εχουν καει τρεις κονσολες να προτεινω σε καποιον να την αγορασει?

Ειναι σωστο να διαφημιζω τα "δωρεαν" παιχνιδια χωρις να αναφερω τις συνεπειες?

Μηπως αντι να χλευαζουμε τους κατοχους μιας κονσολας διαφορετικης απο αυτη που εχουμε θα ηταν καλυτερο να προειδοποιουμε τους συνανθρωπους μας

για τα προβληματα που εχει και τι δεν μας αρεσει στο μηχανημα μας?

Σωστός ο παίκτης...

Στα "δωρεάν" (όχι και δωρεάν.....1,50 ευρώ το DL κάνει :P) παιχνίδια πρέπει να προσέξουμε τα bans του xbox live ("δωρεάν" παιχνίδια = φλασαρισμένη κονσόλα).Άπαξ και πέσει ban τέλος το online για πάντα στην συγκεκριμένη κονσόλα που φάγαμε το ban!Προσοχή το ban το τρώει η κονσόλα κι όχι το παιχνίδι!

Τώρα για τις 3 κονσόλες που λες εσύ (όπως κι άλλα παιδιά) δεν έχω να προσθέσω κάτι μιας κι εγώ έχω αγοράσει μόνο μία και μέχρι στιγμής δεν είχα-έχω κανένα πρόβλημα(φτου φτου σκόρδα).Οι τελευταίες γενιές xbox δεν έχουν τα προβλήματα των παλαιότερων πάντως.

Επίσης καλό είναι να γνωρίζουμε πώς αν η κονσόλα που αγοράσαμε είχε σκληρό δισκο και φάμε ban (πάλι φτου φτου σκόρδα) ή χαλάσει η κονσόλα μας (ξανά ματα πάλι φτου φτου σκόρδα) δεν χρειάζεται να αγοράσουμε πάλι κάποια με σκληρό δίσκο.Αγοράζουμε ένα Arcade (το πιο φτηνό xbox360) και είμαστε οκ αφού μας έχει μείνει ο σληρός απο την προηγούμενη.

Αυτά από xbox360....

Πρίν αγοράσετε PS3 να ξέρετε ότι έχουν αναφερθεί κάποια που τους έχει χαλάσει το ματάκι του laser.Η ζημιά ανέρχετε στα 300 ευρώ(πάντα εκτός εγγύησης)!Αντιθέτως η ίδια ζημιά στο xbox360 είναι 65 ευρώ!

Το online στο PS3 είναι δωρεάν ενώ στο xbox360 είναι από 30-65 ευρώ τον χρόνο(δεν θα αναλύσω ποιανού το online είναι καλύτερο).

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Kαλά ναι, αν πας σε κανά περίπτερο να αγοράσεις συνδρομή, 65 ευρώ το χρόνο θα σου ρθει.

Μα αν είδες έγραψα από 30 έως 65 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ειναι ηθικο αν μου εχουν καει τρεις κονσολες να προτεινω σε καποιον να την αγορασει?

Ειναι σωστο να διαφημιζω τα "δωρεαν" παιχνιδια χωρις να αναφερω τις συνεπειες?

Μηπως αντι να χλευαζουμε τους κατοχους μιας κονσολας διαφορετικης απο αυτη που εχουμε θα ηταν καλυτερο να προειδοποιουμε τους συνανθρωπους μας

για τα προβληματα που εχει και τι δεν μας αρεσει στο μηχανημα μας?

Μικρα ερωτηματα!

-Eιναι ηθικο να σου πλασαρουν οτι θα παιξεις 4D παιχνιδια? Δεν το σχολιαζω!

-Ειναι ηθικο να σου λενε για 1080p, 120 fps? Οταν παλευεις το 720p με 30fps!

-Ειναι ηθικο να σου λενε η κονσολα εαν παθει κατι στο laser να πρεπει να σκασεις 300αρα, κατι που στο pc το συγκεκριμενο περιφερειακο της ιδιας εταιριας εχει κατω απο 90 ευρω και σε μεγαλυτερη ταχυτητα? Πολλους εχει τσουξει!

-Ειναι ηθικο να σου λενε ενα καρο υποσχεσεις που οταν τελικα ποτε γινουν πραγματικοτητα θα ειναι για να μπει στο παταρι? Τα μαλια μου ασπρησαν στο περιμενε! Ουτε δημοσιο τετοιο περιμενε!

-Ειναι ηθικο να σου δειχνουν ενα καρο CGI βιντεο και μετα να τρως μια κρυαδα ναααααα?

-Ειναι ηθικο να κραζουν το vibration οτι ταχα μου ειναι κατι ξεπερασμενο και μετα να σκας 50αρια για να το αποκτησεις?

-Ειναι ηθικο να σκας ενα τσουβαλι λεφτα και να μην εχεις hdmi μεσα?

-Ειναι ηθικο να σκας επιπλεον λεφτα για το Headshet?

:-):-):-) PSBOTS βρειτε καλυτερα επιχειρηματα. Μην φατε, εχω γλαρο!

Επεξ/σία από DarkHero
Δημοσ.

Όπως επίσης είναι ηθικό να είσαι εντός εγγύησης ,να χαλάει η κονσόλα σου και να μην στην αλλάζουν με καινούρια παρά να σου δίνουν ανακατασκευασμένη;

Δημοσ.
Μικρα ερωτηματα!

-Για το πρωτο να πουμε ομως οτι και τα περισσοτερα παιχνιδια στο xbox360 720p ειναι με upscale.

-Εμενα το χβοχ360 elite μου βγηκε 370 και το ps3 399 (με παιχνιδι).Το πρωτο ειχε hdmi το δευτερο ειχε παιχνιδι.Το extra hdmi μου κοστισε 15 ευρω αν θυμαμαι καλα.Μια μεγαλη μ@λ@κι@ της microsoft για μενα ειναι το θεμα του δισκου.Απιστευτα ακριβος (ναι ναι ξερω οτι μπορεις να φτιαξεις μονος σου) ενω απο την αλλη στο playstation σου εχει οδηγιες στο manual πως να ανοιξεις και να βαλεις οτι δισκο θελεις.Επισης κατι αλλο που μου την εσπασε ηταν τα +20 ευρω για το καλωδιο-μπαταρια για το gamepad του xbox.

-Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε bluetooth headset.Σχεδον ολοι εχουν ενα bluetooth να καθεται καπου στο σπιτι τους.Εγω για παραδειγμα χρησιμοποιω ενα logitech που το ειχα αγορασει πριν 3 4 χρονια...

Στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα κατα τα αλλα(πριν με σταυρωσουν :P)

Δημοσ.
Μικρα ερωτηματα!

-Ειναι ηθικο να σου λενε η κονσολα εαν παθει κατι στο laser να πρεπει να σκασεις 300αρα, κατι που στο pc το συγκεκριμενο περιφερειακο της ιδιας εταιριας εχει κατω απο 90 ευρω και σε μεγαλυτερη ταχυτητα? Πολλους εχει τσουξει!

-Ειναι ηθικο να σου λενε ενα καρο υποσχεσεις που οταν τελικα ποτε γινουν πραγματικοτητα θα ειναι για να μπει στο παταρι? Τα μαλια μου ασπρησαν στο περιμενε! Ουτε δημοσιο τετοιο περιμενε!

-Ειναι ηθικο να σου δειχνουν ενα καρο CGI βιντεο και μετα να τρως μια κρυαδα ναααααα?

-Ειναι ηθικο να κραζουν το vibration οτι ταχα μου ειναι κατι ξεπερασμενο και μετα να σκας 50αρια για να το αποκτησεις?

Aν αναφερεσε σε εμενα εχω Χ-box 360 pro

Δημοσ.
Επισης κατι αλλο που μου την εσπασε ηταν τα +20 ευρω για το καλωδιο-μπαταρια για το gamepad του xbox.

Αυτό μου την έσπασε κι εμένα γιατί τις αλκαλικές μπαταρίες τις τρώει σε 2 βδομάδες το πολύ.Μόνο που είναι -20 κι όχι +20 (δες e-shop).

Δημοσ.
Και το ηθικό δίδαγμα είναι πως άμα θέλουμε αξεσουάρ για τις κονσόλες μας πρέπει να κόψουμε το κάπνισμα....:shock:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
Μικρα ερωτηματα!

Ξεχασες τα υποχρεωτικα installs σε αρκετα games που αν το PS3 ειναι η μονη κονσολα που εχεις κ αγοραζεις και multiplatform games πρεπει καποια στιγμη να παρεις μεγαλυτερο HDD, επισης μη υποστηριξη standard 1080i/p upscaling και φυσικα το Backwards Compatibility φιασκο...

Αν δεν ηταν κ 2-3 ομαδες της Sony σαν τις Naughty Dog, Insomniac κ Guerilla (η οποια εχει αρκετα να αποδειξει ακομα) κ η αποκλειστικοτητα του MGS4 θα μιλαγαμε για τη μεγαλυτερη απογοητευση ever οσο αναφορα τον χωρο των console systems IMO.

Δημοσ.
Ξεχασες τα υποχρεωτικα installs σε αρκετα games που αν το PS3 ειναι η μονη κονσολα που εχεις κ αγοραζεις και multiplatform games πρεπει καποια στιγμη να παρεις μεγαλυτερο HDD, επισης μη υποστηριξη standard 1080i/p upscaling και φυσικα το Backwards Compatibility φιασκο...

Αν δεν ηταν κ 2-3 ομαδες της Sony σαν τις Naughty Dog, Insomniac κ Guerilla (η οποια εχει αρκετα να αποδειξει ακομα) κ η αποκλειστικοτητα του MGS4 θα μιλαγαμε για τη μεγαλυτερη απογοητευση ever οσο αναφορα τον χωρο των console systems IMO.

Η λέξη απογοήτευση πιστεύω ότι είναι υπερβολή.Αν το δείς καλύτερα το όλο θέμα πανω κάτω ίδιες κονσόλες είναι.Μην τρελένεστε χωρίς λόγο....Αν μπορούσε να φλασαριστεί το PS3 εγώ προσωπικά θα το αγόραζα.

1ον)απο συνήθεια λόγω των ps1 και ps2 που είχα παλιά

2ον)Απο τούς φίλους μου μόνο εγώ έχω xbox360 οπότε για μεταξύ μας online gaming το ξεχνάμε

3ον)εγώ παίζω πολλά ποδοσφαιράκια και τα παίζω με τον σταυρό του χειρηστηρίου.Ο σταυρός του xbox360 είναι για μένα τουλάχιστον άθλιος...

Για 2 και μόνο λόγους πήρα xbox.O ένας είναι η τιμή του κι ο δεύτερος το φλασάρισμα.Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι 2 λόγοι PS3 θα αγόραζα για τους λόγους που προανέφερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...