klainmaingr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Έτσι είτε αρκείσαι μόνο στο hdmi (που είναι ο ήχος στο surround; Οεο, είτε μαχαιρώνεις απο κάτω το component για χωρέσουν και τα 2(no way) είτε παίρνεις ένα ΑΛΛΟ καλώδιο για να κάνεις τη δουλειά σου... Nice.. Συγκεκριμένα http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00145 Great job micro$%#@# Το θέμα δεν είναι αν γίνεται πρακτικά.. αλλα η βλακεία της εταιρείας.. Είναι πραγματικά δυνατόν να πρέπει να σφάζω τα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ καλώδια για να χωρέσουν; ΕΙΝΑΙ? Σε αναγκάζει να δώσεις 50 γαμ#^$ατικα ευρώ..
Fronimitis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Όλο αυτό γίνεται για να συνδέσεις τα καλώδια κάπου για να έχεις 5.1 surround ήχο;Κι αν ναι που μπορούν να συνδεθούν αυτά;Σε κάποιοιν ενισχυτή;Εγώ που δεν έχω ενισχυτή δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο ε;Το έχω ενώσει με hdmi στν τηλεόραση κατευθείαν.
MiltoZ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μ@λακία είναι, αλλά μεγαλύτερη μ@λακία να δώσεις 50 αφού σώζεται έτσι.
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Όλο αυτό γίνεται για να συνδέσεις τα καλώδια κάπου για να έχεις 5.1 surround ήχο;Κι αν ναι που μπορούν να συνδεθούν αυτά;Σε κάποιοιν ενισχυτή;Εγώ που δεν έχω ενισχυτή δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο ε;Το έχω ενώσει με hdmi στν τηλεόραση κατευθείαν. Οχι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο εκτός αν θέλεις να δώσεις ήχο κάπου με οπτική ή με l/r. Μ@λακία είναι, αλλά μεγαλύτερη μ@λακία να δώσεις 50 αφού σώζεται έτσι. Φυσικά.. Μετά βέβαια το θέμα είναι και αισθητικό αλλα anyway.. Δεν δίνεις 50ρικο.
INDI4NOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Εδω ειναι ενα link για οσους θελουν περιφεριακα, κονσολες, παιχνιδια κ.α. για XBOX360. Οι περισσοτεροι μαλλον το ξερετε ηδη.. http://www.myxbox.gr/forum/forumdisplay.php?f=159
MiltoZ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Φυσικά.. Μετά βέβαια το θέμα είναι και αισθητικό αλλα anyway.. Δεν δίνεις 50ρικο. Απλά έχεις ένα καλώδιο να κρέμεται από πίσω, αν μπορείς να το κρύψεις να μην φαίνεται δε σε νοιάζει.
Rebel21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Όλο αυτό γίνεται για να συνδέσεις τα καλώδια κάπου για να έχεις 5.1 surround ήχο;Κι αν ναι που μπορούν να συνδεθούν αυτά;Σε κάποιοιν ενισχυτή;Εγώ που δεν έχω ενισχυτή δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο ε;Το έχω ενώσει με hdmi στν τηλεόραση κατευθείαν. αν δεν έχεις ενισχυτή με hdmi in και out ή η τηλεόραση σου δεν έχει οπτική έξοδο ήχου τότε είναι ο μονος τρόπος .αν έχεις κάτι από τα δυο τότε είσαι ok.
DarkHero Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Πιστευω ολοι να εχουμε καταλαβει απο που ηρθε ο χρηστης topoulo, βασικα με n kai m και με ενα κενο αναμεσα στο to και το p θα ησουν κομπλε! Γιατι αυτη η λεξη ακριβως περιγραφει την κατασταση της sony! H επιχειρηματολογια σου βασιζεται πανω στου phil harrison και kutaragi, για να ξερουμε δηλαδη ποσο σιγουρα πραγματα μας λες! Χρηστες του insomnia η απαντηση εδωθει απο τον topoulo- > PS3 και ξερο ψωμι για ψησιμο στην τοστιερα! Αντε καλο βραδυ φιλαρακο!
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ?? Ή απαντάς σε λάθος thread, ή φαντάζεσαι sony fanboys... Ποιός topoulo? 3 σελίδες πίσω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.. Ένα quote θα ήταν χρηστικό..
modecris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κάποια καπνά είναι λίγο πιο βαριά από τα συνηθισμένα/να τα αποφεύγετε.Όπως και το κοtopoulo για βράδυ,καλύτερα σαλάτα.Πράσινη.
tasoskont Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 post που διεγραφη ηταν το ειδα και εγω αυτο που λεει ο darkhero τωρα δεν ξερω τι απεγινε μαλλον το εσβησαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ήταν σε greeklish για αυτό σβήστηκε...
MiltoZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Topoulo μην δίνεις σημασία στους κακοήθεις και ξαναγράψε αν θες το ποστ σου στα Ελληνικά όμως αυτή τη φορά γιατί αλλιώς θα διαγραφεί πάλι.
JimChris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ειναι ηθικο αν μου εχουν καει τρεις κονσολες να προτεινω σε καποιον να την αγορασει? Ειναι σωστο να διαφημιζω τα "δωρεαν" παιχνιδια χωρις να αναφερω τις συνεπειες? Μηπως αντι να χλευαζουμε τους κατοχους μιας κονσολας διαφορετικης απο αυτη που εχουμε θα ηταν καλυτερο να προειδοποιουμε τους συνανθρωπους μας για τα προβληματα που εχει και τι δεν μας αρεσει στο μηχανημα μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις