Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

thes na sou po posa tha xodepso.15 euro to xrono kai polla sou leo.i epanafortizomenes kratane poli.para poli.exo kati epanafortizomenes pou mou exoun kratisi kai akoma kratane 3 mines .mallon alos lei arloumpes.file mou pos na to kanoume to xiristirio tou 360 ine pio ikonimiko apo to play3.

Ε ωραία και εγώ θα ξοδέψω 40 ευρώ στα 2-3 χρονια και θα έχω και δεύτερο χειριστήριο. Αν θέλεις να είναι πιο οικονομικό του 360 όμως δε σου χαλάω χατήρι, όντως μπορεί στα 3-4 χρόνια να βγει και 10-20 ευρώ πιο ακριβό. Αν είναι στα 3-4 χρόνια να με απασχολούν τα 10 και τα 20 ευρώ που ΜΠΟΡΕΙ να ξοδέψω παραπάνω καλύτερα να σκίσω τα διπλώματά μου και να αρχίσω να μαζεύω καμένα σπιρτόξυλα για χόμπυ και να μην παίζω videogames. Αν ισχύει σε σένα, λάθος χόμπυ διάλεξες, βρες κάτι πιο φθηνό, ταβανοθεραπεία ας πούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε Stormwatch δέχομαι κάθε παρατήρηση, σχόλιο, στοιχείο, γνώμη υπέρ ή κατά της μιας ή της άλλης κονσόλας, αλλά εδώ το παλληκάρι πάει να μας πει ότι μια μπαταρία λιθίου κρατάει κανά μήνα. Έλεος, δεν απέκλεισα το ενδεχόμενο να βγαίνει πιο ακριβό και παραδέχτηκα και ότι είναι μλκία, αλλά εδώ στην αρχή μας έλεγε ότι δε φορτίζεται! Εγώ το κόβω εδώ και ζητώ και συγνώμη για το ..παρατράβηγμα της εν λόγω ιστορίας, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

Δηλαδη εσυ δεν βλεπεις "ψοφια" χρωματα στην πρωτη φωτο;

Θεωρεις οτι ειναι τοσο δυσκολο για τους devs να "παιξουν" λιγο με το gamma;

Σαφως και ειναι εμφανες οτι εφοσον οι τυποι διαφημιζουν τη δουλεια τη δουλεια τους, θα πειραξουν την "πριν" φωτογραφια

Οπως κατι διαφημισεις με κρεμες προσωπου που στην πρωτη φωτο βλεπεις μια κ@λογρια εξουθενωμενη και στραβωμενη λες και της εχουν σκοτωσει το παιδι, και στην "μετα" φωτο εχει γινει θεομ@@νο...

Επετρεψε μου να μην ειμαι τοσο ευκολοπιστος...

Εκτος και αν θεωρεις οτι μονο το PS3 μπορει να αποτυπωσει ζωντανα χρωματα (λογω Cell ή λογω BluRay....) ;) :mrgreen:

To "παίζω με το Gamma" είναι σίγουρα κάτι εύκολο... που όμως δε μπορεί να σου εξασφαλίσει το αποτέλεσμα μιας και "παίζοντας" με το gamma θα χαλάσεις άλλα πράγματα από την εικόνα σου... Δε ξέρω αν με πιάνεις ;)

Αυτό με τη γιαγούλα ηταν καλό όντως όμως.... χαχαχα:-D:-D

Όσο για τα ζωντανά χρώματα δεν λέω ότι το PS3 μπορεί ή ότι το 360 δε μπορεί... Αλλά κάπου έχει ειπωθεί και εδώ αν δε κάνω λάθπς ότι τα χρώματα στο 360 έχουν μια περίεργη θαμπάδα (σε στυλ επιτέλους και ένα game με πιο ζωντανά χρώματα...). Θα ψάξω να στο βρω αν δε το χει πάρει το μάτι σου. Και το "The Darkness" που το χω δει και στα δύο στο PS3 είχε πολύ καλύτερα χρώματα...

Πάντως αν το "ευκολόπιστος" σιγά σιγά πηγαίνει προς τη μεριά του "προκατειλλημένος" αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο... Τόσο για την άποψη όσο και την σκέψη σου. Ποτέ δε θα μπορέσεις να είσαι αντικειμενικός... Αλλά το να προσπαθείς να είσαι μετράει πολύ.... ;)

Φιλικά όλα,δεν έχω τίποτα να χωρίσω με σας ;)

ΥΓ: Κοίτα παράδειγμα τον miltoz: Επιτέλους έβαλε μυαλό, χαχαχαχαχα:mrgreen:

ΥΓ2: Ο Cell και το PS3 δεν αρχίζουν να δείχνουν τη δύναμη τους... Την έδειξαν στην E3 με το in stage demo και μείνανε όλοι οι δημοσιογράφοι μ@λ@κες... Τουλάχιστον έτσι μεταδώθηκε η είδηση της παρουσίασης του killzone 2 που τελικά δικαίωσε τις προδοκίες. ;)

ΥΓ3: Όντως έλεος αυτό με τις μπαταρίες... Αν είναι δυνατόν...

@ TopGunZ και AWERAWER

Εμένα με απασχολεί περισσότερο μην χαλάσει η κονσόλα παρά η μπαταρία ;)

@NonBorn

Από την στιγμή που και οι 2 φωτογραφίες είναι από το ps3,το μόνο που μπορούμε να συγκρίνουμε είναι 2 διαφορετικές τεχνολογίες για την ίδια κονσόλα.Το 360 δεν μπορεί να μετέχει στην σύγκριση γιατί δεν ξέρουμε πως θα έδειχνε εκεί το game.

Ps:Το gamma (ή το contrast) είναι πειραγμένο και φαίνεται πάνω αριστερά στην photo (στο παράθυρο) όπου το μαύρο δεν είναι ακριβώς...μαύρο.

Όσο για τα ζωντανά χρώματα δεν λέω ότι το PS3 μπορεί ή ότι το 360 δε μπορεί... Αλλά κάπου έχει ειπωθεί και εδώ αν δε κάνω λάθπς ότι τα χρώματα στο 360 έχουν μια περίεργη θαμπάδα (σε στυλ επιτέλους και ένα game με πιο ζωντανά χρώματα...). Θα ψάξω να στο βρω αν δε το χει πάρει το μάτι σου. Και το "The Darkness" που το χω δει και στα δύο στο PS3 είχε πολύ καλύτερα χρώματα...

Καμια σχεση...το "επιτελους ενα game με ζωντανα χρωματα" που ειχα πει δεν ειχε να κανει προφανως με το hardware του μηχανηματος, αλλα με το κολλημα των εταιρειων τελευταια για μια μαυριλα και ενα καταθλιπτικο οπτικο αποτελεσμα....

Αυτο που λες με το Darkness δεν ισχυει....

Οπως και να χει, το επιχειρημα σου γκρεμιζεται αυτοματως, αν δεις σε καποιο φιλο σου το Kameo.... ;)

Kαλη προσπαθεια παντως...

Πάντως αν το "ευκολόπιστος" σιγά σιγά πηγαίνει προς τη μεριά του "προκατειλλημένος" αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο... Τόσο για την άποψη όσο και την σκέψη σου. Ποτέ δε θα μπορέσεις να είσαι αντικειμενικός... Αλλά το να προσπαθείς να είσαι μετράει πολύ.... ;)

Δεν ζητησα να μου δωσει κανενας το οσκαρ αντικειμενικοτητας.

Ομως, πρωτα ποσταρε στο φορουμ σου καμια αρνητικη ειδηση για το PS3 (δεν ειδα τιποτα για το Madden, γιαυτα που ειπε ο Carmack για τη μνημη του PS3 - τουλαχιστον μεχρι τοτε που κοιταξα - , αντιθετα βρηκες χρονο να ποσταρεις τα περι Bizzare και PGR4) και μετα ελα κανε μου και μαθηματα αντικειμενικοτητας

Φιλικα παντα

Αφού με διαβάζεις χαίρομαι πολύ... ;) Αυτό με το Darkness ισχύει:

[gt]21124[/gt]

Για το τι έχω κάνει post ή όχι μπορούμε να τα πούμε σε pm μιας και δεν αφορά αυτούς που διαβάζουν εδώ αν και μπορώ να σου αποδείξω ότι έχεις άδικο :-D

Ομως, πρωτα ποσταρε στο φορουμ σου καμια αρνητικη ειδηση για το PS3 (δεν ειδα τιποτα για το Madden, γιαυτα που ειπε ο Carmack για τη μνημη του PS3

Aντε εστω οτι στο Ps3forums δεν ποσταρονται ολα τα αρνητικα και εστω οτι αυτο γινεται γιατι ειμαστε θετικοι ανθρωποι και θελουμε να βλεπουπε το ποτηρι μισογεματο.(μιας και αφορα το ps3 το φορουμ):-D

Εδω που ειναι ''ανεξαρτητο''(:mrgreen:) φορουμ...

γιατι απο τοτε που το παρακολουθω,κατα τυχη κανουμε κατα καιρους τα στραβα ματια σε αρνητικα για το 360?

Ένα forum χαρακτηρίζετε από τα μέλη του.Ένα από αυτά είσαι και εσύ (και εγώ,και ο άλλος).Είναι σαν να λέω την κοινωνία κλέφτρα όταν εγώ κλέβω όσο και από όπου μπορώ.

Εδώ είμαστε να τα πούμε.Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας (ναι,και εσύ ;)) όμως λίγο ο ένας,λίγο ο άλλος θα τα πούμε όλα.Και τα καλά,αλλά (προπαντός) και τα κακά.

Ένα forum χαρακτηρίζετε από τα μέλη του

βαλε και τους Mods,οι οποιοι μπορουν κατευθυνουν ενα φορουμ οπου αυτοι γουσταρουν:wink:

Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας

Εγώ κοιτάω τον εαυτό μου.Αν κάτι δεν μου αρέσει,παίρνω τα κουβαδάκια μου και πάω σε άλλη παραλία.Και αυτό γιατί είναι αδύνατον να αλλάξω την παραλία και να την φέρω στα μέτρα μου...

Αυτo το κολπακι "τα λεμε μεσω pm" ειναι καινουριο;

Περιμενω απαντηση στα περι αντικειμενικοτητας...

Οσο για τα washed colours σε παραπεμπω στο comparison του gamespot που δειχνει screenshots διπλα διπλα απο διαφορα games>περιμενω την αποψη σου....

http://www.gamespot.com/features/6171831/p-1.html

π.χ

comparison13dw4.jpg

comparison13overno3.jpg

comparison25vz4.jpg

comparison25overct4.jpg

comparison3jo1.jpg

comparison3overbf7.jpg

comparison21bl8.jpg

comparison21overxy7.jpg

(προφανως εκανες google για το θεμα του Darkness - επειδη ηταν το μονο που μπορουσες να βρεις - και το παρουσιασες οτι και καλα το ειδες στο φιλο σου....Το ιδιο που ειχε κανει ο Killik με το COD2 που και καλα του εκανε προβληματα στο Live)

[offtopic]

Είναι offtopic το ξέρω αλλά σας παρακαλώ να μείνει εδώ γιατί θέλω να κάνω πολιτική τώρα πάνω σε αυτό που είπε ο modecris και πιστεύω είναι πολύ σημαντικό:P Αν δε σας πείσει σβήστε το :(

To "Εγώ κοιτάω τον εαυτό μου" είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων μάλλον και η αντίληψή σου ουσιαστικά αντικατροπτίζει κ το πως αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο. Το να πας αλλού επειδή δε θες να αλλάξεις την παραλία δεν είναι λύση. Γιατί αν πχ η κοινωνία είναι η παραλία που λες και δε σ' αρέσει δε μπορείς να φύγεις και να πας αλλού. Τουλάχιστον για τους περισσότερους...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι καλό πολλές φορές να προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι στραβό γύρω μας... Γιατί ότι και να 'ναι,στραβό,καλό,άσχημο,ανάποδο δεν είναι τόσο "γύρω" μας ή έξω από εμάς όσο θέλουμε να πιστεύουμε και κάποια στιγμή θα μας χτυπήσει και μας την πόρτα και τότε δε θα μπορούμε να του πούμε ξέρεις δε μ'αρέσεις πάω αλλού...

Ίσως το πήγα μακριά και πολύ off off off topic αλλά πιστεύω ότι άξιζε. Συγνώμη και πάλι :)

[/offtopic]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...