INDI4NOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα τραγικοποιητε τα πραγματα με τα κοκκινα λαμπακια,σιγα να μην φοβομαστε και να το ακουμπισουμε μην σπασει.εχω το χβοχ 1χρονο και 2 μηνες τωρα και δεν μου εχει παρουσιασει τιποτα.οι πρωτες κονσολες ειχαν μονο προβλημα πριν 3 χρονια οι επομενες ηταν σαφως βελτιωμενες. Δεν υφίσταται πλέον αυτό το πρόβλημα. Ήταν όπως είπατε της πρώτης σειράς.
MiltoZ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 περιμένεις να παραδεχτεί κάτι ο Apokleiros? πρώτα θα προδώσει οικογένεια, πατρίδα κτλπ κτλπ και στο τέλος το Xbox360... (for the record και εγώ προτιμώ το xbox360 από το PS3) Μην το λες! Σκέψου ότι spown και apokleiros είναι το ίδιο άτομο και θυμήσου τι έγραφε παλιά... ακριβώς τα αντίθετα!!!!!
littlelouievegos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Blah blah blah...(for the record και εγώ προτιμώ το xbox360 από το PS3) Fussy.. Θα βγαλω το μοττο απο την sig μου με κατι τετοια..
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Διαφωνώ. Αυτές οι τιμές του Arcade δεν ισχύουν ούτε για αστείο. To Wi-Fi adapter δεν έχει πάνω από $60 (40-45 ευρώ). Ο 120άρης σκληρός έχει κάπου $130-135 και αν κάνετε τη μόντα με τον WD BEVS πάτε στα $60 (και πολλά λέω). Επίσης στο σκληρό του 360 μπορούμε -πλέον- να κάνουμε πλήρη εγκατάσταση σε όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο σε τμήματα κάποιων προεπιλεγμένων τίτλων (όπως στο PS3). Η συνδρομή του Xbox Live κοστίζει $40-45 για 13 μήνες (όχι για χρόνο). Για να μην συγκρίνουμε τις online υπηρεσίες του Live και του PSN. Οι δε τιμές που προανέφερα είναι πρακτικά ευρωπαϊκές τιμές (πχ. από το αγγλικό ebay) με τη σχετική μετατροπή του ευρώ σε δολάριο. Έχω σοβαρούς λόγους να πιστεύω (αλλά καθόλου όρεξη να ψάξω) ότι στο Αμέρικα, οι τιμές θα είναι ακόμα χαμηλότερες. Όσο για το HDMI, ναι μεν δεν υπάρχει στις παλιότερες υλοποιήσεις του 360 αλλά μάλλον δεν αποτελεί ιδιαίτερα σοβαρό μειονέκτημα, αφού το Κουτί μπορεί να δουλέψει και με YRB καλώδιο (component, που λένε στο χωριό μου), το οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να έχει καλύτερη ποιότητα από το HDMI. Εν πάσει περιπτώσει, οι περισσότεροι από εμάς πλέον έχουμε -και- καινούρια έκδοση του 360, είτε γιατί φάγαμε ban και αγοράσαμε καινούριο 360, είτε λόγω των προβλημάτων του RROD με τις παλιότερες εκδόσεις. Πόσοι έχουν δύο PS3? Σχετικά με την έλλειψη Blu-ray drive, εγώ θα έλεγα "Ευτυχώς". Γιατί αν το 360 είχε BR, η τιμή εύλογα θα εκτοξευόταν και θα "φορτωνόμασταν" μία συσκευή που αρκετοί από εμάς (για να μην πω οι περισσότεροι) δεν τη χρειαζόμαστε. Αν το βγάλουν αργότερα ως περιφερειακό (όπως το HD-DVD drive, που κόστιζε 200 ευρώ όσο κυκλοφορούσε) τότε το ξανασυζητάμε. Προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. x264 σε matroska container και ξερό ψωμί. Μέχρι να γίνει το BRD το απόλυτο και κυρίαρχο format (πχ. η πλειοψηφία των ταινιών στα βίντεο κλαμπ να είναι BRD), τα αντίστοιχα players και recorders θα έχουν πέσει σε εξευτελιστικές τιμές. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2009 από nzeppos
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Όσο για το HDMI, ναι μεν δεν υπάρχει στις παλιότερες υλοποιήσεις του 360 αλλά μάλλον δεν αποτελεί ιδιαίτερα σοβαρό μειονέκτημα, αφού το Κουτί μπορεί να δουλέψει και με YRB καλώδιο (component, που λένε στο χωριό μου), το οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να έχει καλύτερη ποιότητα από το HDMI. Εν πάσει περιπτώσει, οι περισσότεροι από εμάς πλέον έχουμε -και- καινούρια έκδοση του 360, είτε γιατί φάγαμε ban και αγοράσαμε καινούριο 360, είτε λόγω των προβλημάτων του RROD με τις παλιότερες εκδόσεις. Πόσοι έχουν δύο PS3? Τώρα αυτό για καλό το είπες; Το παραπάνω σχεδιάκι ισχύει πάντως σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Δεν μπορούν να κάνουν όλοι μόντες για τον σκληρό και το επίσημο γουάι φάι ματζαφλάρι έχει 70 ευρώ (mediamarket χθές). Δεν σου λέω οτι δεν μπορείς να κάνει την δουλειά σου φθηνότερα όπως πολύ σωστά λές.. Λέω οτι δεν έχουν όλη αυτή την δυνατότητα ενασχόλησης και ψαξίματος like we do.. Τέλος να πω οτι το blue ray θα το ήθελα και άς έδινα και ένα φράγκο παραπάνω.. Έχω br rec στο pc και το έχω και κάθεται... ήλπιζα για addon στο 360 αλλα τελικά με βλέπω για stand alone ή even better για ps3.. (αυτό το σπάσιμο το ρημάδι ΠΟΤΕ θα γίνει; ) Επίσης 360+360 = 400$ (χωρίς κανένα περιφερειακό) (για να μην πώ +360+360) ps3= 399$ Και τέλος το live για 2 χρόνια καλύπτει την διαφορά τιμής.. Γενικά οι κονσόλες είναι σε βάθος χρόνου η μία η άλλη.. Μόνο σημαντικότατο πλεονέκτημα του 360 οι αντιγραφές..
Thrylos7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 oπως λες και εσυ , ειναι "μια η αλλη σε βαθως χρονου" ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Γιατι υπαρχουν απειροι εκει εξω που ουτε το wifi ματζαφλαρι θελουν, ουτε το bluray ουτε το σκληρο. Ενα 360 με εξτρα ασυρματο χειρηστηριο των 169 ευρω τους καλυπτει 100% αυτους, για τα saves τους αρκει μια χαρα η onboard μνημη, τα 2 ασυρματα τα εχουν για διπλα games, το hdmi τους το εχουν και δε θελουν τιποτα παραπανω...(και δεν μιλησα καν για δυνατοτητα κοπιων) Αυτοι νομιζω ειναι πολυ περισσοτεροι απο αυτους που θελουν το bluray κλπ Και να σκεφτεις οτι εγω ειμαι τρελαμενος με HD videos, εχω κατεβασει πανω απο 1tera. εχω dedicated htpc συνδεμενο με 1080p προβολεα, και παρολαυτα δεν εχω παρει bluray drive καν για το htpc και ας εχουν πεσει στο 100αρικο τα readers. Απλα σημερα ειναι ακομα πεταμενα λεφτα με βαση την ποικιλια της αγορας σε δισκακια. Απο αυτα που υπαρχουν (με ελληνικους υποτιτλους) τα λιγα που θελω οπωσδηποτε (πχ dark knight) τα κατεβαζω και απο hdbits και καποτε θα γραφτουν κιολας σε δισκακι. Με λιγα λογια, θεωρητικα θα το ηθελα και εγω το Bluray του ps3, αλλα ετσι οπως παει η δουλεια, ΟΤΑΝ θ αμου ειναι πρακτικα χρησιμο, τα φτηνα standalone θα κοστιζουν 100-150 ευρω και τα drives για PC κανα 50αρικο, οποτε πηγε περιπατο η επενδυση μου στο ps3...
MiltoZ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 To live δεν μπορεί να μπαίνει στην εξίσωση γιατί είναι αυτό που διαφοροποιεί το 360 από τον ανταγωνισμό και γι' αυτό το πληρώνεις
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 oπως λες και εσυ , ειναι "μια η αλλη σε βαθως χρονου" ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.Γιατι υπαρχουν απειροι εκει εξω που ουτε το wifi ματζαφλαρι θελουν, ουτε το bluray ουτε το σκληρο. Ενα 360 με εξτρα ασυρματο χειρηστηριο των 169 ευρω τους καλυπτει 100% αυτους, για τα saves τους αρκει μια χαρα η onboard μνημη, τα 2 ασυρματα τα εχουν για διπλα games, το hdmi τους το εχουν και δε θελουν τιποτα παραπανω...(και δεν μιλησα καν για δυνατοτητα κοπιων) Πρώτον το δεύτερο ασύρματο χειριστήριο έχει +40 ευρώ Δεύτερον αν κάποιος δεν έχει σκληρό ουσιαστικά ακυρώνει τεράστιο μέρος του live και επίσης χάνει πολλά πλεονεκτήματα του σκληρού όπως το install. Τα 256 απλά δεν είναι σοβαρή χωρητικότητα για το 2009. Οπότε το λιγότερο που θα δώσει θα είναι ~40 ευρώ για ένα 20ρη. Και τέλος πάντων μόνο με αυτά, φτάνεις ήδη στα 250 περίπου όταν με 300 ευρώ παίρνεις ένα ps3. Όπως λέει ο Miltoz, το live είναι αυτό που διαχωρίζει ουσιαστικά τις κονσόλες. Αλλα και πάλι υπάρχουν πολλοί ευχαριστημένοι χρήστες psn οπότε δεν ξέρεις ποιον να πρωτοακούσεις.. Για κάποιον που δεν τρελαίνεται για online που τον νοιάζουν τα hd και ο wireless adapter και που φυσικά δεν θέλει να σκάει $$ για αυτό, το ps3 δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα.. Απο την άλλη το live είναι μια χαρά υπηρεσία... Και καταλήγουμε πάλι στο οτι δέν υπάρχει αντικειμενικά εξώφθαλμος νικητής.
Thrylos7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ειχα μεινει λιγο πισω στις τιμες, το bundle στα 169 με μεσα το δευτερο χειρηστηριο που πηρα εγω δεν υπαρχει πια στο πλαισιο. Παντως το ασυρματο χειρηστηριο εχει 31 ευρω στο πλαισιο (μπορει να βρεθει και φτηνοτερα) και η κονσολα 155 στο electroworld (κοτσοβολος). Το ps3 παντως που εχει 300? Νομιζω πολλους θα τους ενδιεφερε... Τον σκληρο τον πηρα 20 ευρω προσωπικα, απο ebay, αλλα επιμενω οτι δε χρειαζεται. Εχω κατεβασει το SF2 HD remix, 2 demos, και το trailer του resident evil πραγματα που δε θα μπορουσα να τα κανω χωρις αυτον, αλλα δεν μου ειπανε και πολλα, μονο το SF αξιζε αλλα ερχεται το 4... Γενικα πιστευω οτι το live καλο ειναι αλλα δεν αντιπροσωπευει το μεγαλο δειγμα χρηστων. Οσοι μεγαλωσαν με κονσολες δεν ηξεραν τι σημαινει online οπως οι χρηστες των PC ας πουμε. Οι περισσοτεροι (μεσα και εγω) θελουν την κονσολα για να παιξουν στο σαλονακι τους pro/fifa/tekken με την παρεα τους να σπασουνε πλακα, και για τετοια περιπτωση το ps3 προσφερει τοσα πολλα παραπανω τα οποια θα τους ειναι αχρηστα και δυστυχως τα πληρωνεις... 256mb ειναι οντως αστεια για τη σημερινη εποχη, αναρωτιεμαι γιατι δε νιωσανε να βαλουνε 2gb τουλαχισοτν βρε αδερφε οταν τα στικακια κανουν 5 ευρω...αλλα και παλι ακομα και τα ταπεινα 256 ειναι αρκετα για ολα τα saves του κοσμου....απλα προαποφασιζεις οτι (για αρχη τουλαχιστον) δεν θα ασχοληθεις με downloading απο live...
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλά από καιρό εις καιρό κάποιες προσφορές σου δίνουν το 360 στα 160-170 ευρώ, μαζί με δεύτερο χειριστήριο. Επίσης να δεχτώ ότι τη μόντα με τον 120άρη της WD δεν θα την κάνουν όλοι (ούτε κι εγώ την έκανα, προτίμησα να τον πάρω original), αλλά το να μην ψάχνουν τις τιμές είναι απαράδεκτο. Όταν μπορούν να πάρουν το wifi κολοκύθι με 40 ευρώ από ebay και προτιμούν να το πάρουν στα 70 από τους εγχώριους αγιογδύτες, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Εν πάσει περιπτώσει εγώ δεν λέω ότι το φουλ 360 είναι πολύ πιο φτηνό από το PS3, λέω όμως ότι το ΧΚουτί σου δίνει τη δυνατότητα να το "χτίσεις" όπως θέλεις και να ξοδέψεις σύμφωνα με τις ανάγκες και το βαλάντιο σου. Οι... άλλοι σου χρεώνουν με το ζόρι ένα κάρο πράγματα που, σε τελική ανάλυση, μπορεί να μην τα θέλεις (όπως πχ. εγώ με το BRD).
DarkHero Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλά από καιρό εις καιρό κάποιες προσφορές σου δίνουν το 360 στα 160-170 ευρώ, μαζί με δεύτερο χειριστήριο. Επίσης να δεχτώ ότι τη μόντα με τον 120άρη της WD δεν θα την κάνουν όλοι (ούτε κι εγώ την έκανα, προτίμησα να τον πάρω original), αλλά το να μην ψάχνουν τις τιμές είναι απαράδεκτο. Όταν μπορούν να πάρουν το wifi κολοκύθι με 40 ευρώ από ebay και προτιμούν να το πάρουν στα 70 από τους εγχώριους αγιογδύτες, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Εν πάσει περιπτώσει εγώ δεν λέω ότι το φουλ 360 είναι πολύ πιο φτηνό από το PS3, λέω όμως ότι το ΧΚουτί σου δίνει τη δυνατότητα να το "χτίσεις" όπως θέλεις και να ξοδέψεις σύμφωνα με τις ανάγκες και το βαλάντιο σου. Οι... άλλοι σου χρεώνουν με το ζόρι ένα κάρο πράγματα που, σε τελική ανάλυση, μπορεί να μην τα θέλεις (όπως πχ. εγώ με το BRD). +1 .Αυτο ειναι μια πραγματικοτητα με το τι θελει ο καθενας απο το μηχανημα του τα πληρωνει! και οχι με το ζορι νταβατζιλικι θα τα παρεις ολα γιατι τα χρειαζεσαι!
gherudos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 οι περισσότεροι από εμάς πλέον έχουμε -και- καινούρια έκδοση του 360, είτε γιατί φάγαμε ban και αγοράσαμε καινούριο 360, είτε λόγω των προβλημάτων του RROD με τις παλιότερες εκδόσεις. Πόσοι έχουν δύο PS3? Συγνώμη αλλά αυτό το είπες για καλό;
nzeppos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Γιατί όχι? Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου να έχω δύο 360. Έτσι γλιτώνω και μεγάλο μέρος της φαγωμάρας με τον αδερφό μου για το ποιος θα πρωτοπαίξει (δε γλιτώνω όμως τη μουρμούρα της μάνας μου, "που κάθονται και οι δύο κοτζάμ-γάιδαροι και παίζουν καραγκιοζάκια").
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 δε γλιτώνω όμως τη μουρμούρα της μάνας μου, "που κάθονται και οι δύο κοτζάμ-γάιδαροι και παίζουν καραγκιοζάκια" η γνωστή, καλή, Ελληνίδα Μάνα... (καλά και η δικιά μου που είναι Γερμανίδα τα ίδια λέει αλλά σε άλλη γλώσσα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις