nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Xbox 360 > PS3. Και για του λόγου το αληθές, ιδού η σύγκριση στο Assassin's Creed.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Xbox 360 > PS3. Και για του λόγου το αληθές, ιδού η σύγκριση στο Assassin's Creed. :lol:
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Xbox 360 > PS3. Και για του λόγου το αληθές, ιδού η σύγκριση στο Assassin's Creed. Είναι ξεκάθαρη η εντονότερη αντίθεση στο ps3 και επίσης το έντονο blur στο 360.. H έλλειψη ΑΑ πάλι βέβαια κάνει το θαύμα της αλλα το αποτέλεσμα είναι καθαρά υποκειμενικό και στο γούστο του καθενός.. Προσωπικά προτιμώ το brighter ps3 απο το blurrier 360.. Άσε που οι δύο φωτο που βάζεις δεν είναι τραβηγμένες ακριβώς απο την ίδια γωνία... Τέλος το Pip το οποίο φαίνεται να κάνει η bravia δεν βοηθάει καθόλου το 360 το οποίο τρώει stretch λόγω 720p με αποτέλεσμα την αλλοίωση και την υπερίσχυση οπτικά του ps3... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
anamenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 εισαστε απιστευτοι ρεεεεεεεεε :lol::lol::lol:
kabamaru21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ποιoς ειναι ο ποιο cult χρηστης αυτου του subforum? Ποιος ειναι αυτος που η υπαρξη του και μονο δίνει xρωμα στο Console Games? Ψήνεστε για ενα open poll?
MiltoZ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Είναι ξεκάθαρη η εντονότερη αντίθεση στο ps3 και επίσης το έντονο blur στο 360.. H έλλειψη ΑΑ πάλι βέβαια κάνει το θαύμα της αλλα το αποτέλεσμα είναι καθαρά υποκειμενικό και στο γούστο του καθενός.. Προσωπικά προτιμώ το brighter ps3 απο το blurrier 360.. Άσε που οι δύο φωτο που βάζεις δεν είναι τραβηγμένες ακριβώς απο την ίδια γωνία...Τέλος το Pip το οποίο φαίνεται να κάνει η bravia δεν βοηθάει καθόλου το 360 το οποίο τρώει stretch λόγω 720p με αποτέλεσμα την αλλοίωση και την υπερίσχυση οπτικά του ps3... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αυτοί που έκαναν το comparison δεν έφτιαξαν σωστά τα settings της τηλεόρασης στην περίπτωση του ps3. Bλέπε uncharted. Επίσης blu-ray hdmi wi-fi usb
INDI4NOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 -Σαν το HAZE που φαγανε το hype του αιωνα τα ps fan boy οτι θα παιξουν το CRYSIS KILLER και τελικα ειχαμε δραμα! -Ηalo killer , Crysis killer! Αμαν , σιγα ρε ps3 κατουρα και λιγο με τα πολλα killer! Killer ειναι η κονσολα η ιδια αλλα οχι για τους αντιπαλους της (ΧΒΟΧ ΚΑΙ WII) αλλα για τους ιδιους τους οπαδους της αφου μολις την αγορασουν δινοντας ενα τσουβαλι χρηματα κανουν χαρακιρι!:lol: Σωστοοος. Μας έχουν φάει με το περίμενε. Όποτε μιλήσω με φίλο που έχει PS3 αυτό μου λέει συνέχεια. Περίμενε να βγεί το HAZE, περίμενε να βγεί το Resistance 2, περίμενε να βγεί το Killzone 2 κτλ. Και κάθομαι λοιπόν και περιμένω. Κι όσο περιμένω βλέπω και κατι τέτοιες αγγελίες στα διάφορα forum.. Πωλούνται για PS3: 1)PES 2008 - 10(εχει ενα ραγισμα εκεί που κουμπώνει το disc στη θήκη) 2)Ninja Gaiden Sigma - 15 3)Virtua Fighter 5 - 15 4)Need for Speed: Carbon - 15 5)Rachet & Clank: Tools of Destruction - 20 6)Devil May Cry 4 - 30 7)Resistance: Fall of Man - 15 8)Resistance 2 - 45 9)Assasins Creed - 20 10)Darkness - 15 Αρκετά καλή κατάσταση όλα. Όλα μαζί 150 ευρω(για θεσ/νικη) 170 για υπόλοιπη Ελλάδα :lol:
darklordvader77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγω απ την αλλη βλέπω να πωλούνται όλη την ώρα Xboxάκια είτε bannαρισμένα είτε καποια παλια εκδοση χωρις Hdmi καποια Arcade, ή και Elite.. γιατι αραγε? Τι κανει νιαου νιαου? 1)Θελουν καποια καινουργια κονσολα με τις καινουργιες μητρικες 2)θελουν να χουν 2-3 κονσόλες (πραγμα βλακκώδες για μενα, εκτος κ αν θελουν να κανουν moddιές) 3)Δεν τις θελουν αλλο..
afentiko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω το πρώτο ισχύει στις περισσότερες αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Ντάξει πιστεύω ότι και εγώ αν είχα το παλιό και κάθε ώρα που έπαιζα έτρεμε η καρδούλα μου μη πετάξει κάνα δαχτυλιδάκι θα έπαιρνα το καινούριο να ησυχάσω. Αλλά επειδή είμαι έξυπνος πήρα κατευθείαν το καινούριοχαχα
darklordvader77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 κ πολυ καλα εκανες! ειδικα θυμαμαι το καλοκαιρι ποσοι φοβοντουσαν κ να το ανοιξουν! Παρ όλο που ναι καλο μηχανακι, περιμενα κ γω σαν παλαιος χρηστης Xbox να "παλιώσει" για να εξαλειφθουν καπως τα rrod λογω της αρχιτεκτονικης τους.. μετα τα 2,5 χρονια βεβαια δεν ειχαν τοσα πολλα.. τοτε εγινε για μενα πιο αξιοπιστο.
DarkHero Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) κ πολυ καλα εκανες! ειδικα θυμαμαι το καλοκαιρι ποσοι φοβοντουσαν κ να το ανοιξουν! Παρ όλο που ναι καλο μηχανακι, περιμενα κ γω σαν παλαιος χρηστης Xbox να "παλιώσει" για να εξαλειφθουν καπως τα rrod λογω της αρχιτεκτονικης τους.. μετα τα 2,5 χρονια βεβαια δεν ειχαν τοσα πολλα.. τοτε εγινε για μενα πιο αξιοπιστο.[/quote Μεγαλη βλακεια τους! Μα και να χαλασει δεν πληρωνεις! Τι ειναι SONY Η MICROSOFT, που κοιταει να αρμεγει τους οπαδους της στα service! Καλα ξεχασαμε το χαλι της sony με τα ριμαδια που εβγαζε στην αγορα PLAYSTATION και PLAYSTATION 2! Αλλιως τα στραβαδια του λαου! Το laser πηγαινε συννεφο! Μπραβο στην microsoft που αναγνωρησε το προβλημα που ειχε, και εκανε 3ετη επεκταση εγγυεισης, και επισης μετα το περας της η επιβαρυνση οποιασδηποτε επισκευης χρειαστει θα πληρωσεις 65 ευρω μονο! ΟΧΙ 300! Σαν να σου λεει η SONY -> THIS IS PARTA ! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2009 από DarkHero
darklordvader77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αγαπητε μου Apokleire, 1)ξερεις καμια συσκευη που να μη χαλαει το Laser κ να μη χαμηλωνουν τα Ohm της με το περας του χρονου? Εαν εχεις κατασκευασει τετοια που να το κανει παω πασο.. 2)Για τα Laser του 2 ειχα ακουσει αλλα δε μου συνεβη ποτε.. ουτε κ στο 1.. αντιθετως στο Xbox1 ήταν κ εκει παρων.. 3)Εφοσον το μηχανακι (το 360) ειχε τοσο χαλια αρχιτεκτονικη (το dvd ΠΑΝΩ στη καρτα γραφικων) κ κατανομη ροής αερα ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσε να κανει.. προς τιμην της μεν, αλλα μη λεμε οτι θελουμε! ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ τα ειχε βγαλει! 4) Περα απ την εγγυηση που εξηγησα παραπανω, Το ιδιο πραγμα ειναι να ναι προβληματικο το laser (που αλλαζει πανευκολα) με την προβληματικη μητρικη απο Overheating? ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.. Άλλο προβληματικη σειρα Laser, άλλο εξ αρχης λαθος σχεδιασμος.. 5) Το ξερω πως δεν υφισταται τοσο το προβλημα πλεον, αλλα εσυ πηγες τοσο πισω (στα προβληματα Laser) που με αναγκασες να παω κ γω πισω.. με τις υγειες σου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) περιμένεις να παραδεχτεί κάτι ο Apokleiros? πρώτα θα προδώσει οικογένεια, πατρίδα κτλπ κτλπ και στο τέλος το Xbox360... (for the record και εγώ προτιμώ το xbox360 από το PS3) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2009 από ThReSh
darklordvader77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) χαχα οχι ρε συ, "δεν περιμενω τιποτα απο τον Apokleiro, δεν ελπιζω σε τιποτα απο τον Apokleiro, ειμαι ελεύθερος! (όχι σαν τον Apokleiro)" Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2009 από darklordvader77
tasoskont Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω το πρώτο ισχύει στις περισσότερες αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Ντάξει πιστεύω ότι και εγώ αν είχα το παλιό και κάθε ώρα που έπαιζα έτρεμε η καρδούλα μου μη πετάξει κάνα δαχτυλιδάκι θα έπαιρνα το καινούριο να ησυχάσω. Αλλά επειδή είμαι έξυπνος πήρα κατευθείαν το καινούριοχαχα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα τραγικοποιητε τα πραγματα με τα κοκκινα λαμπακια,σιγα να μην φοβομαστε και να το ακουμπισουμε μην σπασει.εχω το χβοχ 1χρονο και 2 μηνες τωρα και δεν μου εχει παρουσιασει τιποτα.οι πρωτες κονσολες ειχαν μονο προβλημα πριν 3 χρονια οι επομενες ηταν σαφως βελτιωμενες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις