DarkHero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ιεροσυλια ειναι να συγκρινουμε το τελευταιο με το πρωτο! Καταρχιν το πρωτο το εφτιαξε η konami ενω το τελευταιο η εταιρια που εφτιαξε την μεγαλη πατατα davinci code! Δυστιχως η konami το παρατησε το παιχνιδι και απο producer εγινε publisher! Πιο βρηκες καλο ρε φιλαρακο το ΧΑΛΙ! Το παιχνιδι εχει αθλιο gameplay, αθλια γραφικα, αθλια ψευτοατμοσφαιρα....Δυστιχως μετα το Αριστουργιματικο silent hill 2 και μετα ειναι αυτο που λεμε καθε περσι και καλυτερα! Η σειρα εχει μπει στην κατηφορα και τιποτα δεν την σταματαει, ο kojima εχει παρει ολο το χρημα και το Pro και τα υπολοιπα παιχνιδια εχουν περασει στο περιθωριο!
INDI4NOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ΥΓ. Φίλοι μου κάτοχοι ΧΒΟΧ 360 που πούλησαν το PS3 τους θα ξαναγοράσουν PS3 για να παίξουν το Final Fantasy XIII(τους λόγους τους ξέρετε ) και όλα τα υπόλοιπα αποκλειστικά final fantasy. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Επιτέλους μου έδωσες τον λόγο να ξαναγοράσω το PS3!!! Τρέχω να το πάρω σήμερα κιόλας μήπως τελειώσουν και δεν προλάβω!! Σ'ευχαριστώ!!!!! χαχαχα:lol:
DarkHero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Επιτέλους μου έδωσες τον λόγο να ξαναγοράσω το PS3!!! Τρέχω να το πάρω σήμερα κιόλας μήπως τελειώσουν και δεν προλάβω!! Σ'ευχαριστώ!!!!! χαχαχα:lol: ποιοι ειναι οι λογοι φιλε gherude, δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις? Τι να πω , μερικοι εχουν βαλει μια παρωπιδα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λυπαμαι που το λεω αλλα ετσι ειναι! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2009 από DarkHero
gherudos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 DarkHero δηλαδή Apokleiros με σένα δεν πρόκειται να ξανακάνω διάλογο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 DarkHero δηλαδή Apokleiros με σένα δεν πρόκειται να ξανακάνω διάλογο. lol hahahaha...BUSTED
KleKoR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 DarkHero δηλαδή Apokleiros με σένα δεν πρόκειται να ξανακάνω διάλογο. και να θες.... δεν μπορείς....:mrgreen: διαφωνω για το final fantasy 11... ηταν καταπληκτικο..
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 DarkHero δηλαδή Apokleiros με σένα δεν πρόκειται να ξανακάνω διάλογο. lol hahahaha...BUSTED Έ ήταν κάτι παραπάνω απο προφανές Να δείς στα επόμενα πόστ θα έχει Ραφήνα... Η κοινοτική οδηγία παραμένει όμως.. "don't feed"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 και τα 2 accounts έχουν posts μόνο στο console games
DarkHero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 DarkHero δηλαδή Apokleiros με σένα δεν πρόκειται να ξανακάνω διάλογο. !!!!!!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 !!!!!!!!!! surprise buttseks?
Vag221 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ενας αλλος του ειπε οτι το video gaming ειναι ακριβο hobby και αν δεν εχεις λεφτα να παρεις 1-2 παιχνιδια να το κοψεις. Ρε μεγαλε ποιος εισαι και θα του κανεις και κουμαντο τι θα κανει;. Μα φίλε μου δεν του είπα τι θα κάνει ,αν διαβασες τα post μου λέω και ξαναλέω πως διαφωνω με την ιδεολογία του πειρατικού και πως καλό θα ήταν αντί να παίζεις ότι υπαρχει παίζε ενα δύο καλόύς τίτλους που αξίζουν.Δηλαδή ρε παιδιά το gears of war ,ta ninja gaiden και άλλες παιχνιδάρες για to 360 ότι και να γίνει θα τα πάρετε αντίγραφα? Είπα ότι το video gaming είναι ακριβό και έτσι είναι αν ακολουθείς τη νόμιμη οδό .Αν θες αντίγραφα τότε οκ αλλά είσαι παράνομος It's as simple as that. Όχι ούτε ηθικολόγος είμαι και ούτε το παίζω παναγία ,εχω και γώ τις λαδιές μου όπως όλοι .Απλά προτιμώ να ανταμείβω κάτι το οποίο μου απασχολεί πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μου.Αυτός όμως είμαι εγώ και αυτό κάνω.Μαρέσει που έχω ράφια με αυθεντικά dvd και games και δεν μιλάω μόνο για ps2 - ps3 καθώς το pc-gaming δεν συγκρίνεται με τίποτα. Και για να τελειώσει το θέμα (που είναι και off topic) δεν κατακρίνω κανένα ούτε και πιστεύω πως θα αλάξει κάτι στο φαινόμενο της πειρατείας (Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή αγορα για να το κάνει).Αλλά δεν μπορούμε να λέμε και το παράνομο νόμιμο έτσι?Οτί υπάρχει αισχροκέρδια ..Ναι υπάρχει καθώς πολλά από τα λεφτά μας σε έναν αυθεντικό τίτλο φεύγουν σε μεσάζοντες...Και στα καύσιμα μας κλέβουν και στις τράπεζες και σε πολλά άλλα .Μήπως ότι στερούμε σε μία αγορά το δίνουμε σε μία άλλη?
Optron Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 XBOX 360 η κονσόλα του φτωχού...γυαλίστε το κράνος του Master Chief μέχρι να κυκλοφορήσει το KillZone 2.
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Για αυτό θα κάτσω να διαβάσω και θα πάω στο κολέγιο... θα γίνω μεγάλος και τρανός και θα πάρω ps3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Για αυτό θα κάτσω να διαβάσω και θα πάω στο κολέγιο... θα γίνω μεγάλος και τρανός και θα πάρω ps3 βγαίνει και σε ροζ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις