DarkHero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Παιδια το topic αυτο ειναι για σφαξιμο PS3 FAN BOY με XBOX 360 FANS μην το χαλατε για πειρατικους λογους! Εαν το sony αξιζε σαν μηχανημα θα τα πηγαινε καλα, δεν του κοβουν την πορεια οι κοπιες! Το μηχανημα ειναι αθλιο ο ορισμος του κομπλεξικου κατωτερου μηχανηματος! Οσο για το RESI-ΛΙΚΙ στο ps3 δεν ακουσα τιποτα απο τα sony fan boy! Το Σαββατο ειχα παει carefour και ειχε το ps3 με Motostorm 2 να παιζει, ΠΑΝΑΓΙΑ μου λεω τρελο χαλι, τι να πω για την πολυ χαμηλη αναλυση την ανυπαρξια ΑΑ , τα αθλια κομικοτραγικα μακρινα textures, γεματο texels ουτε καν pixels! Παναγια μου αυτο ειναι το motostorm! Φιλε gherude οι φωτογραφιες που ποσταρες για το lara croft , τι εγινε βαλανε τις photo για το ps3 στο πληντυριο ρουχων στους 500 βαθμους. ξεθωριασανε! Το κλασικο προβλημα του ps3 με τα χρωματα , mgs4 ξεπλυμενα, killzone ξεπλυμενα, συγκρισεις παιχνιδιων με xbox παλι δειχνουν πιο ξεθωριασμενα Νεα τεχνικη στα γραφικα εφαρμοζει το ps3 το ΞΕΘΩΡΙΑΣΤΙΚ! Δειχνουν σαν κινηματογραφικα ομως! χαχαχαχα! Α ρε sony με τις παρλαπιπες σου χορτασαμε πια! Οσο για το home ή αλλιως ΧΡΥΣΟΚΟΥΦΕΤΟ, που εχει μαζεψει ολους τους μουνοδουλους-sorry παιδια αλλα αυτη ειναι η αληθεια, μπηκα με ονομα γυναικας και εγινε χαμος! Μιλαμε για τρελα.... Περιμενω τα 4d games! Ποτε ειπαμε οτι ερχονται???? , οσο για το 1080p 120 fps που ειχε πει η sony ποτε θα κυκλοφορισει παιχνιδια η sony γιατι λεω να παρω νεα τηλεοραση! χαχαχα
modecris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 οχι ρε...πλακα κανεις? ολα αυθεντικα τα εχουν!Καλα, θεατρο του παραλογου, η υποκρισια στο maximum... Με λυπουν τα σχολια σας...δε πατε να δουλεψετε στην IFPI? Το παιδι ειπε απο το πρωτο post του "ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ" . Μα και εγώ την άποψή μου είπα.Φαντάζομαι και οι άλλοι. ΔΕΝ έπιασες το νόημα των ποστ μου.Ίσως και να μην τα διάβασες καν.Θα μπορούσα να κάτσω να σου εξηγήσω αλλά παραείσαι ειρωνικός στο πιο πάνω ποστ σου.Και πολύ λυπημένος.Μόνο αυτό θα σε ρωτήσω: Ενα παιχνιδι τους στοιχιζει σε αναπτυχη Χ λεφτα, αν ηταν μαγκες θα πουλουσαν 20 ευρω τα παιχνιδια Τί σε εμποδίζει να το πάρεις 20€;Αν είναι να απαντήσεις και πάλι ειρωνικά,άστο καλύτερα.
KleKoR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δεν χρειαζεται να πω οτι δεν πρεπει ΚΑΝΕΙΣ να απαντησει στον DarkHero...
Thrylos7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μα και εγώ την άποψή μου είπα.Φαντάζομαι και οι άλλοι. ΔΕΝ έπιασες το νόημα των ποστ μου.Ίσως και να μην τα διάβασες καν.Θα μπορούσα να κάτσω να σου εξηγήσω αλλά παραείσαι ειρωνικός στο πιο πάνω ποστ σου.Και πολύ λυπημένος.Μόνο αυτό θα σε ρωτήσω:Τί σε εμποδίζει να το πάρεις 20€; Αν είναι να απαντήσεις και πάλι ειρωνικά,άστο καλύτερα. δε σε πιανω, ουτε απευθυνομουνα σε εσενα μεμονομενα. ξερεις καποιο μαγαζι να τα πουλαει 20 και 10? αν ειναι παω και παιρω fifa 09, soul calibur 4, nba 2k9, forza2 kai cod5, να δωσω 3 20αρικα και 2 δεκαρικα, 80 ευρω τα δινω για να παιζω ολο το χρονο, αλλα η απληστεια τους μου ζηταει γυρω στα 300... ημουν πολυ ειρωνικος? αν ναι συγνωμη, αλλα πηγαζει απο την τεραστια υποκρισια που ενιωσα γυρω μου...
DarkHero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δεν χρειαζεται να πω οτι δεν πρεπει ΚΑΝΕΙΣ να απαντησει στον DarkHero... Ωραια συνεχιστε την συζητηση για το ποιος ειναι περισσοτερο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ....σαν εναν αλλο και γνωστο μου που ελεγε οτι εσεις οι χβοχακιδες παιζεται κοπιες ενω εμεις με το ps3 οχι και το επαιζε και σωστος, ποιος αυτος που σπιτι του ειχε πανω απο 1000 παιχνιδια κοπιες για το ps2! Ψευτουποκριτες και ηθικολογοι της πλακας με το Ps3 σας φτανει πια! Κανατε την κοπια θρησκεια παγκοσμιος και μιλατε και απο πανω τωρα! Που to psp η sony το εχει ξεφραγκοαμπελι μπας και το σωσει το μηχανημα απο τα δοντια του ds! Toυλαχιστον το 360 πουλαει και παιχνιδια αφου ειναι πρωτο στο software αλλα και κοπιες ....αρα τα κανει ολα! Και η microsoft κερδιζει αλλα και εμεις τα φτωχαδακια! Αντε καλο βραδυ!
modecris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 δε σε πιανω, ουτε απευθυνομουνα σε εσενα μεμονομενα. ξερεις καποιο μαγαζι να τα πουλαει 20 και 10? αν ειναι παω και παιρω fifa 09, soul calibur 4, nba 2k9, forza2 kai cod5, να δωσω 3 20αρικα και 2 δεκαρικα, 80 ευρω τα δινω για να παιζω ολο το χρονο, αλλα η απληστεια τους μου ζηταει γυρω στα 300... forza2 :£12.98 fifa 09 :£22.98 soul calibur 4 :£22.98 nba 2k9 :£24.27 Το cod5 είναι ακριβό ακόμα,ξεκίνα πρώτα με αυτά και βλέπουμε. ημουν πολυ ειρωνικος? αν ναι συγνωμη, αλλα πηγαζει απο την τεραστια υποκρισια που ενιωσα γυρω μου...Αν είχες λόγο,δεν χρειαζόταν να ζητήσεις συγνώμη.Είχες;
Thrylos7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 αν ειχα λογο? Κοιταξε να δεις, δε μπορω να αποδειξω τιποτα, αλλα στατιστικα μιλωντας ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον τα 4/5 ατομα που την πεσανε στον φιλο Φρονιμιτη, εχουν αρκετα (αν και 1 αρκει) mp3/divx/ISOs την κατοχη τους και απλα το παιζουν ηθικολογοι. Ναι δε μπορω να το αποδειξω, αλλα νιωθω πιο τιμιος να παραδεχομαι οτι κανω τη λαδια παρολο που δεν απαιτειται, παρα να κρυβομαι πισω απο την ανονυμια της IP μου που μου επιτρεπει να ισχυριστω ακομα και οτι ειμαι τριτος ανιψιος του bill gates και μου στελνει ολα τα παιχνιδια δωρεαν. Καλες αυτες οι τιμες by the way, αλλα απο τα παιχνιδια που εγραψα μονο το cod ειναι καινουριο, τι γινεται οταν βγει πχ το street fighter4 σε 1 μηνα? 70 ευρω και το σταυρο μου να ειναι αρκετα καλο για να παιξω 200 ωρες να κανω αποσβεση? Ισχυει για ολα τα καινουρια και υποσχομενα παιχνιδια...
modecris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Και το cod5 σε ένα μήνα τόσο θα έχει.Όσο για τα πολύ φρέσκα παιχνίδια και πάλι τα βρίσκεις με 40-42 euro τελική.Και ρωτάω τώρα:Οι παραπάνω τιμές είναι παράλογες;Υπάρχει ακόμα λόγος να τα παίρνουμε πειρατικά; Μου ζήτησες φτηνά παιχνίδια και σου απέδειξα πως υπάρχουν αρκεί να ψάξεις.Ήσουν ειρωνικός και με είπες υποκριτή (οκ,όχι άμεσα) και εγώ ήμουν κόσμιος απέναντί σου,και ας ήμουν κρυμμένος πίσω από την IP μου.Λοιπόν ... Αν είχες λόγο,δεν χρειαζόταν να ζητήσεις συγνώμη.Είχες; Τώρα έχεις;
Thrylos7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 το οτι μου απεδειξες οτι ειναι "φτηνα" ειναι σχετικο, τιμες πανω απο 30 ειναι εξισου απαραδεκτες για μενα. Συγγνωμη σου ζητησα ουτως η αλλως γιατι ειδα οτι εισαι καλοπροαιρετος και οχι κολημενος, πριν καν μου δειξεις τα links, ωστοσο το ερωτημα μου παραμενει και αν θες απαντα μου ειλικρινα. Δεν εχεις ουτε ενα mp3/divx στον υπολογιστη σου? Και εσυ εισαι ο ενας στους 100 που δεν εχουν, τοτε οι υπολοιποι που του την πεσανε? επαληθευουν και αυτοι την πιθανοτητα 1%? Αν "προκυψει" πως ναι, τοτε θα εχουμε στατιστικο θαυμα...
gherudos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 το οτι μου απεδειξες οτι ειναι "φτηνα" ειναι σχετικο, τιμες πανω απο 30 ειναι εξισου απαραδεκτες για μενα. Συγγνωμη σου ζητησα ουτως η αλλως γιατι ειδα οτι εισαι καλοπροαιρετος και οχι κολημενος, πριν καν μου δειξεις τα links, ωστοσο το ερωτημα μου παραμενει και αν θες απαντα μου ειλικρινα. Δεν εχεις ουτε ενα mp3/divx στον υπολογιστη σου? Και εσυ εισαι ο ενας στους 100 που δεν εχουν, τοτε οι υπολοιποι που του την πεσανε? επαληθευουν και αυτοι την πιθανοτητα 1%? Αν "προκυψει" πως ναι, τοτε θα εχουμε στατιστικο θαυμα... Όλοι μας έχουμε το κάτι τι μας,όμως παρεξήγησες τα λόγια μας,τουλάχιστον εγώ είπα ότι επιβάλλεται να αγοράζουμε τα παιχνίδια που γουστάρουμε και θέλουμε να δούμε τις συνέχειές τους.Τώρα για μαμακοπαιχνίδια τύπου Wii δεν αξίζει να σκορπάς τα λεφτά σου πλην μερικών(έχω όλα τα Zelda γνήσια ακομα και μια χρησή κασσέτα του NES )εμένα τα λεφτά μου τα παίρνουν οι εξής εταιρίες: Konami Capcom Square-Enix Naughty Dog SCEE/SCEA Team London Δεν έχω μετανιώσει για κανένα Silent hill,singstar,resident evil,Final fantasy(πλην του 11 και 12 που ήταν αίσχος),God Of War,ICO,Shadow Of the Colossus και από τα καινούρια IPs Forbidden Siren,Uncharted,Heavenly Sword και πάρα πολλά ακόμα.Αγαπώ αυτά τα παιχνίδια και θέλω να βλέπω τις συνέχειές τους και γι αυτό τα αγοράζω για να υποστηρίξω τους κατασκευαστές τους.
biscoto Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 την MS δεν την νοιαζει να προφυλαξει το software της γιατι αυτοι που αγοραζουν αυθεντικα ειναι 15 φορες περισσοτεροι απο αυτους που κατεβαζουν κοπιες... μην κοιτατε που ελλαδα, ρωσια κλπ εχει παρει φωτια το κατεβαστηρι... αμερικη δεν εχω δει ουτε ενα παλικαρι να εχει κοπιες.. ειτε σε ps3 - xbox ps2 360 ds wii .. και ταινιες αγοραζουν σε dvd και blue ray.. και οχι τιποτα καλες, κατι 50 first dates και αλλες απειρες παπαριες... λεφτα για πεταμα
JimChris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ο χρηστης MODECHRIS γραφει σημερα................Και το cod5 σε ένα μήνα τόσο θα έχει.Όσο για τα πολύ φρέσκα παιχνίδια και πάλι τα βρίσκεις με 40-42 euro τελική.Και ρωτάω τώρα:Οι παραπάνω τιμές είναι παράλογες;Υπάρχει ακόμα λόγος να τα παίρνουμε πειρατικά; Στις 30/11/07 εγραφε...Μου έστειλε ο θείος μου το Assassins Creed.Το βάζω στο φλασαρισμένο/μπαναρισμένο από τα προηγούμενα μπάνια 360 και μου ζητάει update.Του λέω ok,κάνει επανεκκίνηση και μου έβγαλε τα γνωστά κόκκινα λαμπάκια
butcher13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ειπε ενας ανθρωπος τη γνωμη του και του την πεσατε ολοι σαν κορακια. Ειμαι video gamer δεκαετιας 80 και ενα ξερω να πω. Οι μουφες υπηρχαν και θα υπαρχουν. Εδω υπηρχε μαγαζι που εφερνε μαιμου catridge (mega drive, master system, snes) απο Ν.Α. Ασία και ειχε θησαυρησει. Ουρες γινοντουσαν για να παρουμε το παιχνιδι στο 1/3 της τιμης. Ο καθενας κανει αυτο που γουσταρει και οτι η τσεπη του του οριζει. Ενας αλλος του ειπε οτι το video gaming ειναι ακριβο hobby και αν δεν εχεις λεφτα να παρεις 1-2 παιχνιδια να το κοψεις. Ρε μεγαλε ποιος εισαι και θα του κανεις και κουμαντο τι θα κανει; Το παληκαρι εχει κανει το ακριβο σου χομπυ φτηνο. Εχω δωσει μια περιουσια για παιχνιδια ολα αυτα τα χρονια και εχω γλυτωσει και αλλα τοσα σε περιοδους που δεν ειχα ή δεν γουσταρα να αγορασω.
DarkHero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Όλοι μας έχουμε το κάτι τι μας,όμως παρεξήγησες τα λόγια μας,τουλάχιστον εγώ είπα ότι επιβάλλεται να αγοράζουμε τα παιχνίδια που γουστάρουμε και θέλουμε να δούμε τις συνέχειές τους.Τώρα για μαμακοπαιχνίδια τύπου Wii δεν αξίζει να σκορπάς τα λεφτά σου πλην μερικών(έχω όλα τα Zelda γνήσια ακομα και μια χρησή κασσέτα του NES )εμένα τα λεφτά μου τα παίρνουν οι εξής εταιρίες: Konami Capcom Square-Enix Naughty Dog SCEE/SCEA Team London Δεν έχω μετανιώσει για κανένα Silent hill,singstar,resident evil,Final fantasy(πλην του 11 και 12 που ήταν αίσχος),God Of War,ICO,Shadow Of the Colossus και από τα καινούρια IPs Forbidden Siren,Uncharted,Heavenly Sword και πάρα πολλά ακόμα.Αγαπώ αυτά τα παιχνίδια και θέλω να βλέπω τις συνέχειές τους και γι αυτό τα αγοράζω για να υποστηρίξω τους κατασκευαστές τους. Το για κανενα silent hill μου αρεσε, μην μου πεις οτι πηρες και το τελευταιο το homecoming! Πληρωσες και γι'αυτο! Το τελευταιο ειναι ενα πραγματικο ΑΙΣΧΟΣ! Ποτε βγαινει η συνεχεια του heavenly sword ειπαμε?
KleKoR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Το για κανενα silent hill μου αρεσε, μην μου πεις οτι πηρες και το τελευταιο το homecoming! Πληρωσες και γι'αυτο! Το τελευταιο ειναι ενα πραγματικο ΑΙΣΧΟΣ!Ποτε βγαινει η συνεχεια του heavenly sword ειπαμε? Διαφωνώ... το τελευταίο ειναι πολύ καλό... Φέρνει σε ατμοσφαιρα αυτη του 1 !!!!!! μηπως μπερδευτηκες με το the room που ηταν πραγματικά αίσχος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις