Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φυσικά και κάνεις λάθος.Αν ήξερες από PSP δεν θα το έγραφες αυτό.

Οκ συγγνώμη τότε.Απλά είδα ένα άλλο πόστ σου σε άλλο θέμα που έλεγες ότι δεν νοικιάζεις ταινίες κι ότι τις κατεβάζεις απο τον θείο γι'αυτό το έιπα.Συγγνώμη και πάλι όμως....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

fronimiti αν ειναι σωστο να κλεβεις απο την εταιρια που σε κλεβει (που στην ελλαδα τετοιες τιμες, μιας και μπορεις να τα παρεις απο καποιο μαγαζι που δεν ειναι στην αφρικη οπως ειναι το πλαισιο) τοτε εγω μπορω να ρθω να κλεψω οτι θελω απο το σπιτι σου.

και τα παιχνιδια που παιζω συνεχεια τα εχω αγορασμενα

Δημοσ.
Αν ήταν να πληρώνω το κάθε παιχνίδι από 45 έως 70 ευρώ δεν θα αγόραζα ποτέ μου κονσόλα.Άποψη μου είναι αυτή και δεν απαιτώ να είναι αποδεκτή απο όλους.Δεν μπορεί στο Ελλάντα να έχει το xbox 360 arcade 169 ευρώ κι ένα παιχνίδι(ένα σκέτο DVD είναι ρε γαμώτο) να έχει το 1/3 της αξίας της κονσόλας.Όσο για το online δεν με νοιάζει αφου έτσι όπως λαγκάρει σε μένα δεν είναι για να παίξεις(έπαιζα προ και έτρωγα αστεία γκόλ αφού εξαφανιζόταν ο αντίπαλος ξαφνικά και ξαναεμφανιζόταν πίσω απο την άμυνα μου και μου βαζε το γκολ-κι απ'ότι διαβάζω δεν τυχαίνει μόνο σε μένα...).

Βρήκες κι εσύ παιχνίδι να παίξεις online ποιο laggy και χάλια παιχνίδι από αυτό δεν υπάρχει. Δοκίμασες να παίξεις online κάνα gears of war2, fifa 09(1vs1(Εννοείτε χωρίς καθόλου lag) 5vs5(χωρίς lag) & 10vs10 με λίγο lag άλλωστε λογικό είναι αν παίζουν 20 άτομα online στο ίδιο παιχνίδι...), grand theft auto 4 κ.τ.λ.

να δεις ότι αυτά τα παιχνίδια δεν θα έχουν το lag που έχει η πατάτα που ακούει στο όνομα pes 2009(Το 2008 ήτανε καλύτερο για εμένα και μάλλον για μερικά σάϊτ που του δίνουν καλύτερη βαθμολογία από το 2009)

Δημοσ.

Βρε συ Φρονιμίτη, ωραία τα λες αλλά μην παίζεις Pro, ντροπή είναι. Βάλε Fifa που δεν έχει καθόλου lag και είναι και 1000 φορές καλύτερο. Τι κουλό παράδειγμα ήταν αυτό που έδωσες, έχει δίκιο ο Just-Gamer. Εδώ ο τραγικός Τσακατσούκας και ο θίασός του αποφάσισαν να κλείσουν τους servers του Pes6 (το μόνο που έπαιζε καλά online), με προφανή σκοπό να τραβήξουν τον κόσμο στις νεότερες εκδόσεις (οι οποιες όμως δεν παίζουν με τίποτα online!!)

Fifa09 ftw, δεν υπάρχει άλλο ποδοσφαιράκι φέτος (βάζω στοίχημα και του χρόνου)...

Όσο ο κόσμος νομίζει ότι τα παιχνίδια στις κονσόλες έχουν 60-70 ευρώ δεν θα πάει μπροστά το πράμα. Ο σκοπός είναι να διαδώσουμε σε όλους ότι αυτές οι τιμές ισχύουν μόνο για τους εγχώριους αγιογδύτες της χώρας μας και πουθενά αλλού στον κόσμο. Τα κονσολοπαιχνίδια κανονικά κοστίζουν 40 ευρώ το πολύ, με ραγδαίες μειώσεις σε όσα είναι παλαιότερα των 2-3 μηνών. Μην τα αγοράζετε από τα εδώ μαγαζιά, μην υποστηρίζετε τα παιχνίδια των 70 ευρώ!

• Super Moderators
Δημοσ.
γίνετε να κανεις ignore ενα topic?

δεν το ανοίγεις ίσως? μην το διαβάζεις? απλό...

Δημοσ.
fronimiti αν ειναι σωστο να κλεβεις απο την εταιρια που σε κλεβει (που στην ελλαδα τετοιες τιμες, μιας και μπορεις να τα παρεις απο καποιο μαγαζι που δεν ειναι στην αφρικη οπως ειναι το πλαισιο) τοτε εγω μπορω να ρθω να κλεψω οτι θελω απο το σπιτι σου.

και τα παιχνιδια που παιζω συνεχεια τα εχω αγορασμενα

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα σας.Είπα ποτέ ότι το θεωρώ σωστό?Διαβάστε λίγο αυτά που έγραψα και μην μου βάζετε λόγια που δεν είπα.Καλα κάνεις και παίζεις παιχνίδια που αγοράζεις κι εγώ μαζί σου είμαι και συμφωνώ με αυτό που κάνεις.Τα πράγματα μου στο σπίτι μου δεν κυκλοφορούν ελεύθερα σε κόπιες στο ιντερνετ ,ούτε σε καταστήματα λιανικής οπότε δεν νομίζω ότι η σύγκριση είναι σωστή.Κι αν κυκλοφορούσαν σε κόπιες δεν θα με πειραζέ να τα πάρουν ειλικρινά (όπως σου είπα η σύγκριση δεν είναι σωστή).

Αλλά και πάλι εγώ δεν είπα ότι αυτός που αγοράζει παιχνίδια αυθεντικά είναι κορόιδο,ούτε αυτός που τα παίρνει σε κόπιες είναι ο "έξυπνος".Είναι μονάχα η άποψη μου και δεν την είπα για να φέρω αντιπαράθεση.Για μένα δεν αξίζει ένα παιχνίδι 50 και 70 ευρώ ,δεν μπορώ να αλλάξω μυαλά σε αυτό συγγνώμη,δίνω σε άλλα πράγματα προτεραιότητες.Όπως κι αν δώ ένα μπλουζάκι π.χ. Diesel σε μαιμού (αλλά να είναι ολόιδιο όπως στην αγορά της σαντα μπάρμπαρα-αγία βαρβάρα) στα 20 ευρώ και το αυθεντικό έχει 100 εγώ το μαιμού θα αγοράσω.Μπορεί να είμαι λάθος για κάποιους αλλά αυτός είμαι και συγγνώμη αν πείραζει κάποιους.

-----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 05 : 17 : 00-----

Βρε συ Φρονιμίτη, ωραία τα λες αλλά μην παίζεις Pro, ντροπή είναι. Βάλε Fifa που δεν έχει καθόλου lag και είναι και 1000 φορές καλύτερο. Τι κουλό παράδειγμα ήταν αυτό που έδωσες, έχει δίκιο ο Just-Gamer. Εδώ ο τραγικός Τσακατσούκας και ο θίασός του αποφάσισαν να κλείσουν τους servers του Pes6 (το μόνο που έπαιζε καλά online), με προφανή σκοπό να τραβήξουν τον κόσμο στις νεότερες εκδόσεις (οι οποιες όμως δεν παίζουν με τίποτα online!!)

Fifa09 ftw, δεν υπάρχει άλλο ποδοσφαιράκι φέτος (βάζω στοίχημα και του χρόνου)..

2=3 βδομάδες έχω το xbox 360 και δεν πρόλαβα να δώ άλλα.Πάντως και το NBA 2K9 όλο κόλλαγε που έπαιξα λίγο.Μπορεί να φταίει κι η σύνδεση μου....

Υ.Γ.Το fifa 2009 πραγματικά είναι σκέτη πόρωση...

Δημοσ.
Όπως κι αν δώ ένα μπλουζάκι π.χ. Diesel σε μαιμού (αλλά να είναι ολόιδιο όπως στην αγορά της σαντα μπάρμπαρα-αγία βαρβάρα) στα 20 ευρώ και το αυθεντικό έχει 100 εγώ το μαιμού θα αγοράσω.

Και γιατί να το αγοράσεις βρε;

Βούτα το ...

Εντάξει,τώρα το παρατράβηξα αλλά δεν το άρχισα εγώ. :P

Δημοσ.
Και γιατί να το αγοράσεις βρε;

Βούτα το ...

:devil:Λές???:devil: :P:p:p

Αλήθεια όλοι εσείς που παραλίγο να με συλλάβετε κιόλας στα PC σας δεν έχετε ούτε ένα πειρατικό πρόγραμμα???Δεν νομίζω....

Δημοσ.

Οσο ζω σε μια χώρα που το κράτος με κλέβει. και με γ*μ*αει. Οσο μπορω και εγώ όλα πειρατικά θα τα εχω. και αν τη χαλάει αυτο τη Μ$ και την κάθε Μ$ τοτε να μην βάλει την κονσόλα της στη χώρα μου, και αν θέλει να την κάνει σαν το Ρς3 να μην παίζει αντιγραφές.

Δημοσ.
Οσο ζω σε μια χώρα που το κράτος με κλέβει. και με γ*μ*αει. Οσο μπορω και εγώ όλα πειρατικά θα τα εχω. και αν τη χαλάει αυτο τη Μ$ και την κάθε Μ$ τοτε να μην βάλει την κονσόλα της στη χώρα μου, και αν θέλει να την κάνει σαν το Ρς3 να μην παίζει αντιγραφές.

Εντάξει εσύ τώρα είσαι υπερβολικός.Κάνουμε αυτό που κάνουμε δεν είναι ανάγκη να τους βρίζουμε κιόλας.

Όπως δεν σπάει το PS3 το ίδιο θα μπορούσε να κάνει κι η microsoft με το xbox 360 αν το ήθελε.Μήπως υπάρχει κάποιος λόγος όμως που δεν το κάνουν?Μήπως θέλουν τελικά να γίνετε όλο αυτό ή απλά δεν τους νοιάζει?

Δημοσ.

Φίλε φρονιμίτη και κάθε φρονιμίτη ,έγραψα αυτά που έγραψα όχι για να σε σταυρώσω ούτε γιατί θεωρώ πως εγω είμαι άγιος ενώ εσύ θα καεις στην κόλαση.Απλά θέλω να τονίσω και να προβάλω μια λανθασμένη νοοτροπία που επικρατεί γενικά και ήδη με τις δικαιολογίες που πρόβαλε ο καθένας τα σχόλια περιτεύουν .Πάντως παιδιά μην γελιέστε αργά η γρήγορα θα σας χτυπήσει και σας την πόρτα σαν μπουμερανγκ η πειρατεία.είτε λογω δουλειάς που πιθανόν θα κάνετε και θα σας την καταχραστούν είτε με εκμετάλευση στον εργασιακό τομέα η με οποιδήποτε άλλο τρόπο...Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν κάνει κάποιος καλά η όχι με πειρατικά (λάθος είναι όπως και να έχει) αλλά να καταλάβει έστω και καθυστερημένα πως προωθεί μια νοοτροπία η οποία μόνο βλαβερή μπορεί να είναι αν όχι για την κοινωνία μας άμεσα , τουλάχιστον για το ίδιο το χόμπυ του.

Τώρα για το αν η Ms και η Sony και η κάθε εταιρεία δεν κάνουν κάτι άμεσα για να αποτρέψουν την κατάσταση αυτή αυτό είναι δικό τους θέμα.Εμείς πρέπει πάνω από όλα να είμαστε συνηδητοποιημένοι καταναλωτές και να επιβραβέβουμε το καλό και να απορίπτουμε το επαναλαμβανόμενο ,το εύκολο ή την κοροιδία.Ναι δεν είμαι υπέρ στο 60 -70 αλλά αν βρω κάτι που ξέρω ότι θα μου αρέσει πολύ τότε θα το πάρω, ή θα ψάξω να το βρω πιο φθηνά.Τα games ειδικά είναι μια αγορά που αν ψαχθείς βρίσκεις τρελές αυξομειώσεις σε τιμές . Κυνήγι θέλει και υπομονή αλλά πανω απ'όλα να ξέρει ο καθένας τι θέλει. Αυτά γιατι θα γίνω και κουραστικός.:-D

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά λόγω των πειρατικών cd και mp3 δεν κατέβηκαν οι τιμές στα αυθεντικά μουσικά cd's??Σωστά καλά θυμάμαι...άρα δεν κάνει μόνο κακό ,αλλά κάνει και καλό στην τσέπη σου.Γιατί αν δεν υπήρχε η πειρατεία τώρα θα χρυσοπλήρωνες τα μουσικά cd που θα ήθελες.Αν και πάλι δεν πιστεύω ότι όλα τα cd σου είναι αυθεντικά κι ότι σπίτι σου δεν έχεις πειρατική μουσική....αν κάνω λάθος διόρθωσε με άλλωστε δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω.

Κατά τα άλλα κάνει τεράστιο κακό η πειρατεία διότι αν μια εταιρεία δεν πουλάει το προιόν της κι όλοι τα πάιρνουμε τσάμπα τότε αργά ή γρήγορα η εταιρεία θα κλέισει και θα ακολουθήσουν κι άλλες και μετά κλάφτα Χαράλαμπε.

Αυτή την στιγμή πιστεύω υπάρχει μια καλή ισοροπία έτσι ώστε και οι εταιρείες να βγάζουν χρήματα αλλά ούτε να πουλάνε τα προιόντα τους σε εξωφρενικές τιμές.(Δεν ανφέρομαι στο Ελλάντα που οι τιμές είναι για κλάμματα-άραγε πόσο τους στοιχίζει π.χ. το GTA 4 που στο play.com έχει 24,90 ευρώ για xbox 360 και εδώ πέρα έχει από 50 έως 70???)

Εγώ πάντως το σταματάω εδώ γιατί ξεφύγαμε απο το θέμα κατά πολύ.....

Δημοσ.
:devil:Λές???:devil: :P:p:p

Αλήθεια όλοι εσείς που παραλίγο να με συλλάβετε κιόλας στα PC σας δεν έχετε ούτε ένα πειρατικό πρόγραμμα???Δεν νομίζω....

οχι ρε...πλακα κανεις? ολα αυθεντικα τα εχουν!

Καλα, θεατρο του παραλογου, η υποκρισια στο maximum...

Με λυπουν τα σχολια σας...δε πατε να δουλεψετε στην IFPI? Το παιδι ειπε απο το πρωτο post του "ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ" .

Οποιος απαντησει και πει οτι ολα τα προγραμματα στο PC του ειναι αυθεντικα (απο τα windows μεχρι το winrar) εγω δεν τον πιστευω ακομα και σπιτι του να με καλεσει να τα δω, θα κανει format πριν παω και θα παω και θα βρω τυχαια μονο τα windows απο το laptop του :P

Κανεις δεν λεει οτι η πειρατεια ειναι σωστη, αλλα βρε αδερφε, εχω καλυτερα πραγματα να ξοδεψω τα περιορισμενα λεφτα μου. 1/2/3 παιχνιδια που θα τα λιωσω θα τα παρω αυθεντικα, μεχρι εκει....

Ενα παιχνιδι τους στοιχιζει σε αναπτυχη Χ λεφτα, αν ηταν μαγκες θα πουλουσαν 20 ευρω τα παιχνιδια και 10 τα μεταχειρησμενα, απλα αντι να πουληθουν 10.000 αντιτυπα για να βγαλουν το κοστος αναπτυξης θα επρεπε να πουλησουν 30.000, ομως ολοι αυθεντικα θα παιρνανε με τετοια τιμη....αλλα δε τους νοιαζει, προτιμουν να αρμεγουν οσους τα σκανε, και 1/10 παιχνιδια εκει εξω αξιζει τα λεφτα του.

Χαρη στα mp3 αγοραζετε πλεον CD στα δισκοπωλεια με 15 ευρω τα καινουρια, και οσα περναει χρονος πανε στα 6.90....καποτε δινατε 6.500 δρχ ακομα και τριετιας να ηταν, δε σας χαλασε....εγω πλεον αγοραζω και αυθεντικα CD οταν αξιζουν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...